Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Ε σιγά μωρέ...τι θα κάνει ο άλλος θα σε δειρει? Λες εκεί ένα σορυ φίλε και φεύγεις ..σιγά..Αλλά και γκόμενο να έχει η άλλη μη νομίζεις ότι είναι και κάνα τρελό εμπόδιο
Ποτε δεν ξερεις σε τι σκηνικο μπορει να εμπλακεις
Πας για καμακι και να περασεις ομορφα.
Οχι να μπλεξεις.
Πιστεψε με ξερω ανθρωπους που αν την πεσεις στην κοπελα τους δε φευγεις απο εκει ετσι ευκολα.
99% των περιπτωσεων που θα τυχουν ο αλλος θα χει χιουμορ και ναι μ ενα σορυ και λιγο χαβαλε ολα καλα.
Υπαρχουν περιπτωσεις ομως που θα πιαστεις στα χερια.Δε ξερω για σενα αλλα εμενα αυτο δε μου αρεσει.Φευγεις μελανιασμενος απο εκει αν οχι πεθαμενος η κατηγορουμενος για σωματικη βλαβη.Υπερβολες;
Εχεις βρεθει ποτε σε κατασταση να ΠΡΕΠΕΙ να δειρεις για να μη παθεις ζημια;
Μη περιγραφουμε τα αυτονοητα.
Οσο αυτοπεποιθηση δυναμη και ικανοτητα κι αν εχεις,εκει εξω παραμονευει παντα ενας πολυ δυσκολος κι αποφασισμενος εχθρος.
Καλο να τα αποφευγεις αυτα φιλικα τελειως στο λεω.
Ο γκομενος που δεν φαινεται καπου ναι δεν ειναι εμποδιο.
Αλλα εκεινος που θα φανει εστω και στα λογια της κοπελας δηλαδη αν σου πει εχω σχεση...δεν επιμενεις.
Γιατι;Γιατι ειναι ο τροπος της να σου πει οτι δε σε γουσταρει ασχετα αν εχει η οχι γκομενο.
Να σου πω επισης πως το να την πεσεις σε γκομενα που συνοδευεται ειναι μεγαλη καφριλα και ελλειψη σεβασμου προς τον εαυτο σου,το συναγωνιστη που συνοδευει και τη γυναικα που συνοδευεται.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.951
Πόντοι
1.446
αν τις φαει ομως θα γινει ρεζιλι μπροστα στη γκομενα του..μπορει και να τον χωρισει τον μουνοδουλο η ελλεεινιδα..δεν θελουν κοτες οι γκομενες,θελουν μαγκα το γκομενο τους,οχι να τις τρωει..αξιζει να χωθεις,αμα ειναι να χωρισει ο μουνοδουλος πλακα θα εχει
:jerking: :jerking: :jerking:
Πόσων χρονών είσαι φίλε μου;
Ελπίζω αυτά να τα λες για πλάκα πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας του πληκτρολογίου σου, για να εκτονωθείς απλώς, γιατί φυσικά δεν πιστεύω ότι τα εννοείς...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του, προσωπικά πάντως ποτέ δεν ασχολούμαι με οιαδήποτε δηλώνει ότι έχει ''σχέση'', έχει δεν έχει γιατί η δήλωσή της σημαίνει έμμεσα ''μην με πλησιάζεις'', και σιγά μην παρακαλώ την κάθε μία.
Από εκεί και πέρα, δε συνιστώ στο να μπλέκεστε σε καυγάδες με άλλους για ένα αιδοίο. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να καταλήξει μία φάση, δεν ξέρετε ποιος είναι ο άλλος και ποιες συνέπειες μπορεί να έχει η εμπλοκή σας με έναν άγνωστο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Υπάρχουν μουσικοί,40άρηδες,45άρηδες,όλη μέρα μέσα στίς γυναίκες, καί χωρίς νά είναι gay κτλ
δέν είχαν ποτέ γκόμενα,πολλοί...πάρα πολλοί!
Οι γυναίκες του καλλιτεχνικού κύκλου δεν είναι λίγο πιο ανοιχτομυαλες από αυτές της διπλανής πόρτας;Μόνο με κατόχους μεγαλου πορτοφολιου καταδεχονται να περνάνε την ώρα τους;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Ποτε δεν ξερεις σε τι σκηνικο μπορει να εμπλακεις
Πας για καμακι και να περασεις ομορφα.
Οχι να μπλεξεις.
Πιστεψε με ξερω ανθρωπους που αν την πεσεις στην κοπελα τους δε φευγεις απο εκει ετσι ευκολα.
99% των περιπτωσεων που θα τυχουν ο αλλος θα χει χιουμορ και ναι μ ενα σορυ και λιγο χαβαλε ολα καλα.
Υπαρχουν περιπτωσεις ομως που θα πιαστεις στα χερια.Δε ξερω για σενα αλλα εμενα αυτο δε μου αρεσει.Φευγεις μελανιασμενος απο εκει αν οχι πεθαμενος η κατηγορουμενος για σωματικη βλαβη.Υπερβολες;
Εχεις βρεθει ποτε σε κατασταση να ΠΡΕΠΕΙ να δειρεις για να μη παθεις ζημια;
Μη περιγραφουμε τα αυτονοητα.
Οσο αυτοπεποιθηση δυναμη και ικανοτητα κι αν εχεις,εκει εξω παραμονευει παντα ενας πολυ δυσκολος κι αποφασισμενος εχθρος.
Καλο να τα αποφευγεις αυτα φιλικα τελειως στο λεω.
Ο γκομενος που δεν φαινεται καπου ναι δεν ειναι εμποδιο.
Αλλα εκεινος που θα φανει εστω και στα λογια της κοπελας δηλαδη αν σου πει εχω σχεση...δεν επιμενεις.
Γιατι;Γιατι ειναι ο τροπος της να σου πει οτι δε σε γουσταρει ασχετα αν εχει η οχι γκομενο.
Να σου πω επισης πως το να την πεσεις σε γκομενα που συνοδευεται ειναι μεγαλη καφριλα και ελλειψη σεβασμου προς τον εαυτο σου,το συναγωνιστη που συνοδευει και τη γυναικα που συνοδευεται.
ε και τι θα γινει τωρα καθε φορα που θα βλεπουμε μια μονη της δε θα κανουμε πέσιμο μπας και τη περιμένει καποιος γκόμενος καπου?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του, προσωπικά πάντως ποτέ δεν ασχολούμαι με οιαδήποτε δηλώνει ότι έχει ''σχέση'', έχει δεν έχει γιατί η δήλωσή της σημαίνει έμμεσα ''μην με πλησιάζεις'', και σιγά μην παρακαλώ την κάθε μία.
Από εκεί και πέρα, δε συνιστώ στο να μπλέκεστε σε καυγάδες με άλλους για ένα αιδοίο. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να καταλήξει μία φάση, δεν ξέρετε ποιος είναι ο άλλος και ποιες συνέπειες μπορεί να έχει η εμπλοκή σας με έναν άγνωστο.
Και μόνο που αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια σε χαμένη περίπτωση δεν είναι καλό...σωστά τα λες...πάμε αλλού!Ευ γέ!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
εχω παρει φβ απο γκομενα που μου ειπε αυτο ακριβως ,,...μου ειπε εχω σχέση..τις λεω και δε θες απλα να αλλαξουμε ενα φβ να μιλαμε? δε θα σε ενοχλησω..και οντως μου το εδωσε, απανταγε κανονικα ..οχι αμεσα,αλλα απανταγε(ομως παρολο που ειπε εχω γκόμενο,διεκρινα ενα ελαφρυ ενδιαφέρον..εκει χωνεσαι τυπε μου)

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
σε μια αλλη πιττσιρίκα εδω στη πολυκατοικία μου τις εκανα πεσιμο στο ανσανερ..μου λεει "εχω γκομενο" τις λεω θες αλλο ενα?:confused: (παλιο ομως το εχω ξαναπει)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
αν τις φαει ομως θα γινει ρεζιλι μπροστα στη γκομενα του..μπορει και να τον χωρισει τον μουνοδουλο η ελλεεινιδα..δεν θελουν κοτες οι γκομενες,θελουν μαγκα το γκομενο τους,οχι να τις τρωει..αξιζει να χωθεις,αμα ειναι να χωρισει ο μουνοδουλος πλακα θα εχει
Ναι αλλα γιατι να το κανεις;
Αυτο ειναι εχθρικο τυπε μου.
Γιατι να τον εκθεσεις τον ανθρωπο επειδη τυχαινει να μην ειναι το ιδιο μαγκας με σενα;
Ασε που τα φαινομενα απατουν.
Μπορει να βλεπεις τον αλλο ευγενικο και ηρεμο αλλα αν πας να τον αγγιξεις να σε δεσει κομπο με δυο κινησεις.
Φιλε ξερω οτι βραζει το αιμα σου αλλα μακρια απο τετοιες σκεψεις και καταστασεις.
Κοιτα να καμακωσεις ομορφα κι ωραια,κυριλε μια γυναικα που δε συνοδευεται.
Αυτος ειναι ο αληθινος μαγκας και οχι αυτος που ψαχνει καυγαδες.
Ασε που ακομη κι αν δειρεις εσυ θα γινεις ρεζιλι και αν πριν ηταν ανυπαρκτη η πιθανοτητα να κανεις κατι,τωρα η μονη πιθανοτητα για φλερτ ειναι με τους μπατσους

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
ε και τι θα γινει τωρα καθε φορα που θα βλεπουμε μια μονη της δε θα κανουμε πέσιμο μπας και τη περιμένει καποιος γκόμενος καπου?
Βλεπεις τη γκομενα να περιμενει καπου;
Πας καπου πιο διπλα αραζεις και περιμενεις
Παιρνεις ενα καφε στο χερι απολαμβανεις και παραλληλα κοβεις κινηση...
Μεσα σε 10 λεπτακια το πολυ θα φανει τι παιζει και θα πας πιο ανετος.
Αν τη δεις να φευγει,μονο τοτε πας αμεσα να την πεσεις,γιατι θα τη χασεις.
Θελει υπομονη φιλε.
Οπως ειπε καποιος εδω μεσα το καμακι ειναι τεχνη.
Η τεχνη απαιτει θυσιες.
Αν δεν εχεις υπομονη η βιαζεσαι θα ειναι εναντιον σου.
Φιλε οτι σου λεω ειναι αποτελεσμα πειρας.
Αν θες πας εννοειται κι επιτοπου δεν τρεχει και κατι φοβερο.
Απλα να ξερεις τι να περιμενεις.
Φυσικα και θα πραξεις οπως θες και θα πειραματιστεις οπως θες για να φτιαξεις τη δικη σου στρατηγικη.
Απλα εχε μια.
Μη σου πω και δευτερη.
Εγω παραδειγμα σου φερνω.
Σ αρεσει;Το υιοθετεις
Δε σ αρεσει;Φτιαχνεις το δικο σου τροπο.
Τωρα αν η αλλη σου πει εχω γκομενο κι εσυ επιμενεις ε πεφτει η αξια σου στα ματια της ως κατακτηση ακομη κι αν απο ευγενεια σου μιλαει.
Δε το κανει επειδη εχει ψιλοενδιαφερον το κανει επειδη ειναι ευγενικη,αλλα στο μυαλο της θα σε εχει ως τριτοτεταρτη επιλογη(ειδικα αν ειναι ωραια γκομενα θα εχει αρκετες επιλογες εκτος του γκομενου της)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
σε μια αλλη πιττσιρίκα εδω στη πολυκατοικία μου τις εκανα πεσιμο στο ανσανερ..μου λεει "εχω γκομενο" τις λεω θες αλλο ενα?:confused: (παλιο ομως το εχω ξαναπει)
Χαριτωμενο.Καλα εκανες και το ειπες.
Αυτο πολυ καλυτερο απ το να επιμεινεις σε επικοινωνια μεσω fb η κατι αλλο.
Πετας μια ετυμολογη ατακα και αποχωρεις μαγκας απο τη σκηνη.
Κι αν σε θελει οντως η αν ηταν ψεμμα αρχικα το "εχω γκομενο" για να σε αποφυγει,η ιδια θα το αναιρεσει στη συνεχεια με το να σου πει πχ
"Παρε τον αριθμο μου" κτλ

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Α γεια σου ρε φιλε ωραιος.
Ακριβως μες το μυαλο μου εισαι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μάγκες, δεν υπάρχει άνθρωπος στην γη να πηγαίνει να την πέφτει σε γκόμενα που συνοδεύεται εκτός αν είναι τελειωμένος μπεκρας ή θεωρεί τον άλλον εντελώς μαλάκα. Και τα δύο υπέρ-εξαιρεσεις. Και βέβαια υπάρχουν πολλές κατηγορίες αντιδράσεων στην περίπτωση που απλά το μαθαίνει ο γκόμενος. Κάποιοι παριστάνουν τους γίγαντες του κατς :2funny: αν τους πειράξουν την γκόμενα κι είναι κορόιδα διότι έτσι το παίρνει πάνω της η γκόμενα και θα τους παίζει. Άλλοι πάλι κοιτούν πως αντιδρά η γκόμενα χωρίς πολλά πολλά. Αν λοιπόν η άλλη κάθεται κι ασχολείται με σάλια, σημαίνει ότι δεν είναι αντάξια και δεν λογαριάζει την αξιοπρέπεια του άλλου οπότε τρώει λάσπη και διώξιμο.
Η γυναίκα για να υποστηριχθεί από άνδρα πρέπει να του έχει προσφερει αλλιώς δεν υπολογίζεται. Φυσικά αυτό το αντιλαμβάνονται λίγοι και τις έχουν σε ένα συρμάτινο πλέγμα ως αοκνοι φυλακες μη τυχόν κοιτάξουν άλλον η μιλήσουν λες και υπάρχει περίπτωση να κάτσουν 24 ώρες την μέρα μαζί της. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι γυναίκες του καλλιτεχνικού κύκλου δεν είναι λίγο πιο ανοιχτομυαλες από αυτές της διπλανής πόρτας;Μόνο με κατόχους μεγαλου πορτοφολιου καταδεχονται να περνάνε την ώρα τους;
Σίγουρα είναι όπως τά λές,οι γυναίκες αυτές έχουν πιό ευρύ πεδίο στό sex -καί γενικότερα στή ζωή-
αλλά είναι πολύ περισσότερο χειραφετημένες από τίς άλλες,είναι σχεδόν αυτόνομες!
αυτό πού λένε ότι πάνε μέ τούς φραγκάτους ισχύει,αλλά πιό πολύ γιά τίς ατάλαντες-άσχετες
π.χ έχω γνωρίσει αρκετές τραγουδίστριες λόγο επαγγέλματος,καί σχεδόν ποτέ ταλαντούχα δέ ενέδωσε σέ προκλήσεις φραγκάτων
αλλά τό 99.9% είναι ατάλαντες,καί έτσι "τρέφεται" τό σύστημα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα καλύτερο συστηματα
αν η άλλη σαλιαριζει είναι τα γνωστά δύο. Πρώτον την κλάνεις και τέλος ότι κι αν λέει. Δεύτερον αν σου ζαλίζει τ αρχίδια κιόλας, της κάνεις χαλάστρα, τρώει ξεφτιλικια και την κλάνεις. Η μεγαλύτερη μαλακία όλων των εποχών είναι η διεκδίκηση. Διεκδικούν μόνο οι μαλάκες. Αυτό θέλουν οι γυναίκες για να έχουν αυλικούς. Διεκδίκηση δεν υπάρχει, είναι όρος της πουτσας και αν την δεχθούμε, γίνεται μόνο όταν την πέφτεις σε κάποια διεκδικώντας νίκη
ή ήττα (δηλαδή για δευτερόλεπτα η λεπτά) να την βγάλεις γκόμενα με την έννοια να σου κάτσει. Αν ήδη έχεις γκόμενα κάποια δεν έχεις να διεκδικήσεις τίποτα. Αν δεν γουστάρει την πορεία των πραγματων, δρόμο. :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Χαριτωμενο.Καλα εκανες και το ειπες.
Αυτο πολυ καλυτερο απ το να επιμεινεις σε επικοινωνια μεσω fb η κατι αλλο.
Πετας μια ετυμολογη ατακα και αποχωρεις μαγκας απο τη σκηνη.
Κι αν σε θελει οντως η αν ηταν ψεμμα αρχικα το "εχω γκομενο" για να σε αποφυγει,η ιδια θα το αναιρεσει στη συνεχεια με το να σου πει πχ
"Παρε τον αριθμο μου" κτλ
Να είσαι ΑΝΗσυχος ότι θα το αναιρέσει...αν είναι τελείως φραπές ο εγκέφαλος της αυτές τις "αναιρέσεις" θα τις κάνει εκατό φορές την μέρα και για κάθε θέμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες μας τι απάντηση πήρες....:happy:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Σίγουρα είναι όπως τά λές,οι γυναίκες αυτές έχουν πιό ευρύ πεδίο στό sex -καί γενικότερα στή ζωή-
αλλά είναι πολύ περισσότερο χειραφετημένες από τίς άλλες,είναι σχεδόν αυτόνομες!
αυτό πού λένε ότι πάνε μέ τούς φραγκάτους ισχύει,αλλά πιό πολύ γιά τίς ατάλαντες-άσχετες
π.χ έχω γνωρίσει αρκετές τραγουδίστριες λόγο επαγγέλματος,καί σχεδόν ποτέ ταλαντούχα δέ ενέδωσε σέ προκλήσεις φραγκάτων
αλλά τό 99.9% είναι ατάλαντες,καί έτσι "τρέφεται" τό σύστημα!
Κατανοητό!:thumbsup:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και βέβαια σήμερα όλο αυτό το καραγκιοζιλικι που πάει
ο άνδρας σε ραντεβού και κάνει τον "ζογκλέρ" :2funny: ώστε
να εντυπωσιάσει την κάθε πατσαβούρα, είναι τέρμα καταδικαστέο. Πρόκειται για μια σάπια νοοτροπία που ως βάση της έχει την μεσαιωνική Γαλλία με τους καθυστέρες τριμαλακες ιπποτάκους
σε συμπεριφορά. Αυτό όλο γιγαντώθηκε σταδιακά, το πήραν οι βρώμες και το έκαναν βασικό σενάριο. Σήμερα πάει ο κάθε γελοίος και ξεκινά με την νοοτροπία να αγωνιστεί ώστε να κατακτήσει την γυναίκα ως έπαθλο. Δεν περιορίζεται σε δύο τρεις κινήσεις ευγένειας με ρίξιμο αλλά πασχίζει σαν σκαφτιάς σε ορυχείο. :2funny:
Έπαθλο είναι ο άνδρας
και η γκόμενα πρέπει να μας εντυπωσιάσει. Αυτές έχουν πρόβλημα μην ξεμείνουν. Εμείς ούτε μήτρα έχουμε ούτε στα 30 είμαστε σταφιδιασμένες ρόμπες όπως αυτές. Τόσο απλό είναι. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom