Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (8 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Το ταιριασμα αντρα γυναικας ειναι πολυ δυσκολο το εχουμε συζητισει πολλες φορες. Αν λοιπον ταιριαξουμε σαν χαρακτηρες (βαζοντας και λιγο νερο στο κρασι μας). Το πηδημα ειναι απο τα βασικοτερα σε μια σχεση. Δεν γινεται ομως να τελιωνουμε παντα μαζυ και ναμαστε τρισευτυχισμενοι.
Το θεμα ειναι γιατι να ειναι ντροπη, κομπλεξ, ελλειψη θαρρους και δεν ξερω τι αλλο, να πει μια γυναικα, "ξερεις κατι καβαλαρη μου? δεν προλαβα να χυσω, γλυψε με μαλακισε με η ξαναγαμησε με να χυσω κι εγω. Που ειναι το κακο? Αναφερομαι στην περιπτωση που 2 ανθρωποι αποφασησαν να ειναι μαζυ σε σχεση (δυσκολο) και να περναναι οσο καλα μπορουν. Τωρα αν καποια θελει να προσποιειται οργασμους, ε! κακο του μουνιου της.
Απο την γκομενα, κατι τετοιο ισως το δεχομαστε πολλοι, απο την γυναικα μας?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καί φυσικά μετά έρχονται κάποιοι -αγαπούληδες,άσχετα άν είναι νέουλες η γεροντομπαρμπάδια-
καί "σφυρίζουν" αδιάφορα,ότι καί καλά γαμάνε καί "δέρνουν"
αρχίδια...όλα μούφα!

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.412
Πόντοι
1.056
Καλά οκ. Το πιο πιθανό είναι να λέει μαλακίες για να ΒΡΕΙ να κάνει τέτοια ή να αποκτήσει λαό. Οι Ελληνίδες είναι πολύ πίσω σε φανερές δηλώσεις αυτού του τύπου.
Συνήθως αν γίνει κάτι δεν λένε τίποτα η μόνο σε κάποια πολύ φίλη τους.
Αν νομίζετε ότι εμείς τις κουτσομπολευουμε, που να δείτε πως θάβονται μεταξύ τους. Δεν το ρισκάρουν.
Η κλασσικη κομπλεξικη Ελληνίδα νοιαζεται παρά πολύ για την γνώμη του κόσμου. Αυτό την νοιάζει περισσότερο όλων ακόμα και αν παρτουζωνεται με γορίλες στην ζούγκλα. :2funny:

Αυτό που λες ισχύει για τις παλιότερες γενιές....πλέον η νέα γενιά ( ηλικίες 15-25) ειναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας.

Εχω δει κοριτσάκια 16 χρονών να μαλώνουν πια εχει πάει με πιο πολλούς...η άλλη έλεγε "εγω είμαι μουναρα τους εχω πάρει όλους, εσυ εισαι σαύρα δεν σε γ@μανε" :cheesy:

Αλλη νοοτροπια ειχαν οι σημερινές 35αρες οταν ηταν 18-19 και άλλη νοοτροπια έχουν οι σημερινές 18αρες!
Τα τραπ τραγουδια που ακουν ολη μερα τους εχουν κανει το μυαλο ταραμα!

Τωρα ειναι στην μόδα να πηδιέται σαν το σκυλι πανω-κατω! Αυτήν που εχει πολλούς και ωραίους γκόμενους θεωρείτε πετυχημένη!
Ασε φιλε τα μικρα (15-25) εχουν πλέον ξεφύγει!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Στα σόσιαλ μόνο αγάμητοι άντρες και gay ψάχνονται.Και κάτι χοντρές φεμινοπαλαβιάρες που ανεβάζουν σκυλιά και ρητά...:jerking:
εχω κάνει παππάδες απο σοσιαλ ναυαγιο...παππάδες που θα έτριβες τα ματια σου,και στο παπαρι μου αν δεν με πιστευεις

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι νέουλες έως καί 25 χρονών περίπου,σέ συντριπτικό βαθμό είναι παρθένοι!
γκόμενες βλέπουν στό Pc καί... στά όνειρα τους

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αυτές είναι οι πιτσιρίκες του σήμερα.Ή έστω ένα μεγάλο ποσοστό.

Ειδικά όσες δεν δουλεύουν,δεν σπουδάζουν,το μυαλό τους είναι μόνο στις πούτσες και τα κλαμπάκια
οι περισσοτερες σπουδαζουν η δουλευουν, ξερω και τυπισσες που ειναι μονο μπαροβιες αλλα υπαρχουν και τυπαδες που ειναι ετσι αυτο ειναι το κακο

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Οι νέουλες έως καί 25 χρονών περίπου,σέ συντριπτικό βαθμό είναι παρθένοι!
γκόμενες βλέπουν στό Pc καί... στά όνειρα τους
απο αυτα που βλεπω διαφωνω, μονο οσοι ειναι αντικοινωνικοι και δε προσπαθουν καθολου εχουν αυτο το προβλημα

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Και ομως αυτες ειναι οι γυναικες του σημερα μαγκες!
Αυτο ας το εχουν υποψη τους κυριως οσοι ειναι "αγαπουληδες" και πιστευουν τα λογια μιας γυναικας.Οσοι θελουν να ειναι με μια γυναικα,να ειναι ενταξει μαζι της,κι ακομη χειροτερα να κανουν οικογενεια και παιδια μαζι της.
Αλλα και οσοι ειναι διατεθιμενοι να κανουν τα παντα για το μουνι!
Να εχετε αυτη την εικονα στο μυαλο σας.
Γιατι μπορει η συγκεκριμμενη να ειναι ουφο,αλλα ειναι οχι επειδη τα εκανε αλλα επειδη τα ειπε δημοσια!...
γιατι και οι ανδρες τα κανουν αυτα ρε συ, δεν εχει να κανει με το φυλο απλα ετσι ειναι οι νεα γενια, και δεν ειναι κακο, και εγω αμα ειχα παει με πολλες θα το ελεγα γιατι να το κρυψω. Αμα επαιρνε συνεντευξη απο ανδρα παλι το ιδιο θα γινοταν

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
απο αυτα που βλεπω διαφωνω, μονο οσοι ειναι αντικοινωνικοι και δε προσπαθουν καθολου εχουν αυτο το προβλημα
Οι περισσότεροι νέουλες,καί αντικοινωνικοί είναι,καί δέ προσπαθούν καθόλου!
ορισμένοι μένουν έτσι γιά πάντα,δέν γίνονται "άνδρες"...ποτέ

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Για μένα (κι έτσι είναι δηλαδή) κι 100 φορές να πας, γαμήσι τούμπανο όπως πέφτει με αυτόν που γουστάρει, ΔΕΝ θα απολαύσεις. Απλά θα σου λέει μαλακίες να χαίρεσαι. Πες της αφού είμαστε φίλοι όπως λες πάμε για καφέ. :2funny: Το ότι δεν υπάρχει περίπτωση ΟΥΔΕΜΙΑ να γαμήσεις ΤΣΑΜΠΑ (διότι αν σε γουσταρε θα γαμιόταν τσάμπα εκτός) είναι αξίωμα και μέγιστη αλήθεια.
Ούτε όμως για καφέ δεν θα πάτε. Κι αν πάτε, θα θέλει εξυπηρέτηση ή κερδοσκοπία.
Στο υπογράφω. Οι γυναίκες όταν γουσταρουν κάποιον τρέχουν από πίσω του είτε γκομενες, είτε πουτάνες, είτε εξωγήινοι. Συμβαίνει άνετα. Εσύ είσαι απλό πελατάκι.

:confused:
μα δε ειμαι ασχημος μου ειχε πει κιολας ωραιο παιδι ειμαι επισης αν δε με ηθελε δε θα εμπαινε μαζι μου,η κοπελα αυτη ειναι επιλεκτικη οποιον δε θελει δε βγαινει καν στο σαλοναρισμα.Μαλλον η συγκεκριμμενη δε εχει σχεση με πελατες φοβαται.Μονο με τον νταβα θα εχει σχεσεις.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εσυ που εισαι 19 και εχεις φιλους και δε εισαι αντικοινωνικος γιατι τοτε δε μπορεις να βρεις γκομενα?ειδες οτι λες μαλακιες?δε αρκει μονο να εισαι κοινωνικος και να προσπαθεις για να βρεις,οι γκομενες 20-25 ειναι καμμενες στο μυαλο και θελουν ολες τα μπαντ μποις οποτε οποιος νεος ειναι καλο παιδι δε βρισκει τιποτα.Αν δε τα καταλαβαινεις αυτα που λεω εισαι εκτος εποχης λιπαμαι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ε φυσικά δεν σε πιστεύω ναυαγοφιδέμπορα
καλα ρε σαμπ δε σημαινει πως ολοι ειναι σα εσενα,το οτι εσυ εισαι 40+ και δε εχεις γαμησει ουτε μια δε ειναι και οι αλλοι ετσι.Συγουρα καποιοι λιγοι ομολογω αρεσουν και βρισκουν γκομενες οι πιο πολλοι βεβαια στα 40+ γαμανε κανα 2 και μεχρι εκει.Λιγοι ειναι αυτοι που γαμανε 10-15 γυναικες στη ζωη τους.Παραδεξου ομως οτι δε ειναι ολοι σα εσενα,μη παραμυθιαζεσαι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Επομένως θίγεται ο υπερμετρος εγωισμός σας

Δεν ασχολείσαι,απλά.
Μπορεί να μη σε γουστάρει,όπως και εσύ δεν γουστάρεις κάποια κλπ

Περί "κτήσης":
Κανένας δεν είναι "κτήμα" κανενός.

Στα αρχίδια θα σας ήταν αν δεν δίνατε καθόλου σημασία σε όσες το παίζουν ζόρικες και πηγαίνατε παρακάτω.
Τυπε δεν ειναι υπερμετρος αλλα φυσιολογικος ο εγωισμος να μη σ αρεσει που δε σου κατσε καποια που γουσταρες να τον χωσεις.
Δεν υπαρχει τιποτα το "υπερμετρο" σε αυτο.
Διακρινω μια καταπιεση να εισαι politically correct;
Οσο για το "δεν ασχολεισαι" ναι σωστα,αυτο ειναι το ζητουμενο.Ομως μεχρι να φτασεις εκει περνας απο μια διαδικασια κριτικης και αυτοκριτικης.Δε πατας ενα κουμπι και απλα δεν ασχολεισαι.
Ξανα παλι προσπαθεις να εισαι "politically correct" ισως καταπιεζοντας τις ματαιωσεις σου.
Καθε γυναικα εχει ενα πρωτο με τον οποιο ξεκινησε τις σεξουαλικες επαφες.Παντα θα του "ανηκει" η πρωτια και η μοναδικη αυτη ψυχοσωματικη εμπειρια θα την καθιστα "για παντα δικη του"
Οσο για την κτηση:Ολοι λενε την καραμελα αυτη που λες κι εσυ αλλα ολοι βαζουν κτητικες αντωνυμιες διπλα απο τη γυναικα μου,γκομενα μου,κοπελα μου.
Οποτε χαιρω πολυ μαγκα μου.
Στη θεωρια σου βαζω αριστα.
Στην πραξη σε θελω.
Ξαναλεω και παλι σε περιπτωση που δεν το καταλαβες.
Το "στ αρχιδια μας" ειναι ακριβως ΠΡΟΤΡΟΠΗ να μη μας νοιαζει και να πηγαινουμε στην αμεσως επομενη.
Γιατι μονο αυτο τους αξιζει.
Τα χω γραψει πολλες φορες:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Δεν ακουνε ομως.Τους βλεπω ακομη χερακι χερακι με τις κοπελες τους.
Τους αρεσει φαινεται ο ρολος του βητα male και του cuckold.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
γιατι και οι ανδρες τα κανουν αυτα ρε συ, δεν εχει να κανει με το φυλο απλα ετσι ειναι οι νεα γενια, και δεν ειναι κακο, και εγω αμα ειχα παει με πολλες θα το ελεγα γιατι να το κρυψω. Αμα επαιρνε συνεντευξη απο ανδρα παλι το ιδιο θα γινοταν
Χαωδης η διαφορα μεταξυ των δυο φυλων.
Ο ανδρας ζητα:σεξ
Η γυναικα ζητα:επιβεβαιωση και σχεση
Ο ανδρας μετα απο one night stand:πετα απο χαρα νοιωθει πληρης γεματος δυνατος.
Η γυναικα μετα απο one night stand:νοιωθει κενο,εγκαταλειψη,απεχθεια και τυψεις.
Ο ανδρας μετραει και την παραμικρη του ξεπετα για να νοιωσει την αιγλη του κατακτητη
Η γυναικα μετρα μονο τις επισημες σχεσεις της.Ακομη κι αν παραδεχτει καποιες απο τις ξεπετες της δε θα ναι ουτε οι μισες
Κι αυτο φιλε συμβαινει γιατι εμεις εχουμε πουτσα και αρχιδια και εκεινες μουνι και μητρα.
Και καθε φυλο εχει σε αφθονια αυτο που δεν πολυθελει.
Οι γυναικες το σεξ(αντι της σχεσης),ακομη και τα μπαζα βρισκουν να γαμηθουν
Και οι ανδρες τη σχεση(αντι του σεξ που ποθουν) γιατι απλα για να γαμησουν θα μπουν στη διαδικασια γνωριμιας με τις κοπελες και ΟΧΙ σε διαδικασια ΩΜΟΥ σεξ.
Χαρακτηριστικα θα πω πως γνωστη μου που ειναι μπαζο βγηκε εξω μια βραδια και της την επεσε ενας.
Ειχε δηλαδη ευκαιρια για σεξ
Και μαντεψε:την απερριψε.
Ενω αντιστοιχα αν βγει εξω ενας ωραιος ανδρας το πιο συνηθες ειναι να μη του την πεσει ουτε μια
Χαωδης η διαφορα λοιπον στα δυο φυλα.
Μη τα απλοποιουμε και ισοπεδωνουμε ολα.
ΑΛΛΟ ανδρας ΑΛΛΟ γυναικα.
Οι ανδρες πολλαπλασιαζουν τα γαμησια τους οταν τους ρωτανε πχ αν καποιος πηγε με 10 θα πει με 20 αν τον ρωτησουν,ενω οι γυναικες αν πηγαν με 20 θα πουν...με δυο αν τους ρωτησουν
Κλασσικο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.522
Πόντοι
3.656
οι περισσοτερες σπουδαζουν η δουλευουν, ξερω και τυπισσες που ειναι μονο μπαροβιες αλλα υπαρχουν και τυπαδες που ειναι ετσι αυτο ειναι το κακο

Κι αυτό τι σημαίνει,ότι δεν σκέφτονται και τις πούτσες;

Όσες θέλουν να γαμηθούν και να ξεσκιστούν,πάλι θα το κάνουν

Δεν είναι σαν τους άντρες που παρακαλάνε να κάνουν σχέση για να μην τους φάει η μαλακία

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Άλλο να μην σ αρέσει και άλλο να στάζεις χολή επειδή δεν σου έκατσε.

Καμία σχέση με πολιτική ορθότητα.

Το θέμα είναι να φτάσεις σε αυτό το σημείο.

Και πάλι καμία σχέση με πολιτική ορθότητα.

Όπως και κάθε άντρας έχει μια πρώτη γυναίκα με την οποία ξεκίνησε τις σεξουαλικές επαφές κλπ.
Αμ δε μιλάω για αυτού του είδους την "κτήση".
Μερικοί νομίζετε πως η γυναίκα σας ανήκει και δεν είναι ανεξάρτητο ον.

Τότε εφαρμόστε το σιγά σιγά και αφήστε τα διάφορα σχόλια του στυλ "σε εμένα έκανε την δύσκολη κλπ"
Είναι ακριβώς το ίδιο με έναν άντρα που θα είναι σνομπ με κάποια που θα τον γουστάρει αλλά εκείνος ούτε που να της τον σφυρίξει,και θα είναι "εύκολος" σε εκείνη που γουστάρει.

Συμφωνώ για κατάσταση fuck buddies,περί σχέσης όπως τη βρίσκει ο καθένας

Γελοίοι όροι που χρησιμοποιούν mgtow και incels (δηλαδή κάτι αρρωστάκια)
Ανδρας...σνομπ;...η "εύκολος";;
Σιγα μην ειναι και...ψηλομυτα
Fuck buddies;Οπως τη βρισκει ο καθενας;
Οπως η γυναικα εχει ενα πρωτο ετσι και ο ανδρας μια πρωτη;Και ειναι το ιδιο;
Μιλας περι...ανεξαρτησιας γυναικων;(οχι οτι διαφωνω αλλα εισαι εκτος θεματος φιλε)
Για αλλου ειδους "κτηση" μιλαω εγω.
Φιλε πραγματικα οτι γραφεις ταιριαζει σε κειμενα εκθεσης ιδεων και οχι στην πραγματικοτητα.
Ασε που ειναι ακυρη τελειως η "εξισωση" των δυο φυλων που επιχειρεις.
Θελω ομως να μου πεις
-ηλικια
-αριθμο γυναικων που εχεις γνωρισει.
Χωρις ειρωνια.Αληθεια.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Άμα θυμηθείτε τα πορίσματα που έχουμε βγάλει στο παρελθόν θα λυθούν οι παρεξηγήσεις. Έχουμε πει ότι η γυναίκα θέλει να γαμηθεί οικειοθελώς μόνο από το 10-15% των αντρών, το πιο top. Οι υπόλοιποι είναι σχεσάκηδες για ένα mercy fuck, παντρεμένοι που χρυσοπληρώνουν, μπουρδελιάρηδες, καλόγεροι κλπ.

Οπότε, ότι και να γίνει, πάντα θα υπάρχει ένα 80-90% αντρών στα αζήτητα. Αν όλοι κυκλοφορούν με αυτοκίνητο, πρέπει να έχεις ελικόπτερο, αν όλοι με ελικόπτερο θες jet. Αν πας σε πορνομετανάστης σε φτωχή χώρα σε θέλουν οι γυναίκες ακόμα με μηχανάκι.

Οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να κατηγορείτε κανέναν ότι δεν γαμάει γιατί δεν είναι καλός,δεν προσπθεί κλπ. Ότι και να γίνει πάντα κάποιοι θα βρεθούν στο 80-90% του σεξουαλικά άχρηστου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom