aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 803
- Πόντοι
- 86
Το ταιριασμα αντρα γυναικας ειναι πολυ δυσκολο το εχουμε συζητισει πολλες φορες. Αν λοιπον ταιριαξουμε σαν χαρακτηρες (βαζοντας και λιγο νερο στο κρασι μας). Το πηδημα ειναι απο τα βασικοτερα σε μια σχεση. Δεν γινεται ομως να τελιωνουμε παντα μαζυ και ναμαστε τρισευτυχισμενοι.
Το θεμα ειναι γιατι να ειναι ντροπη, κομπλεξ, ελλειψη θαρρους και δεν ξερω τι αλλο, να πει μια γυναικα, "ξερεις κατι καβαλαρη μου? δεν προλαβα να χυσω, γλυψε με μαλακισε με η ξαναγαμησε με να χυσω κι εγω. Που ειναι το κακο? Αναφερομαι στην περιπτωση που 2 ανθρωποι αποφασησαν να ειναι μαζυ σε σχεση (δυσκολο) και να περναναι οσο καλα μπορουν. Τωρα αν καποια θελει να προσποιειται οργασμους, ε! κακο του μουνιου της.
Απο την γκομενα, κατι τετοιο ισως το δεχομαστε πολλοι, απο την γυναικα μας?
Το θεμα ειναι γιατι να ειναι ντροπη, κομπλεξ, ελλειψη θαρρους και δεν ξερω τι αλλο, να πει μια γυναικα, "ξερεις κατι καβαλαρη μου? δεν προλαβα να χυσω, γλυψε με μαλακισε με η ξαναγαμησε με να χυσω κι εγω. Που ειναι το κακο? Αναφερομαι στην περιπτωση που 2 ανθρωποι αποφασησαν να ειναι μαζυ σε σχεση (δυσκολο) και να περναναι οσο καλα μπορουν. Τωρα αν καποια θελει να προσποιειται οργασμους, ε! κακο του μουνιου της.
Απο την γκομενα, κατι τετοιο ισως το δεχομαστε πολλοι, απο την γυναικα μας?