Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
οι περισσοτεροι νεοι αυτο κανουν, λιγοι κανουν κατι σοβαροΆλλο 'θέλεις',άλλο 'μπορείς'
Προφανώς δεν μπορούν να το κάνουν όλοι,γι'αυτό ψάχνουν το μόνιμο
οι περισσοτεροι νεοι αυτο κανουν, λιγοι κανουν κατι σοβαροΆλλο 'θέλεις',άλλο 'μπορείς'
Προφανώς δεν μπορούν να το κάνουν όλοι,γι'αυτό ψάχνουν το μόνιμο
Χτυπά ρε σκληρέ καργιολη τους πυρφόρους.Και βέβαια σήμερα όλο αυτό το καραγκιοζιλικι που πάει
ο άνδρας σε ραντεβού και κάνει τον "ζογκλέρ" ώστε
να εντυπωσιάσει την κάθε πατσαβούρα, είναι τέρμα καταδικαστέο. Πρόκειται για μια σάπια νοοτροπία που ως βάση της έχει την μεσαιωνική Γαλλία με τους καθυστέρες τριμαλακες ιπποτάκους
σε συμπεριφορά. Αυτό όλο γιγαντώθηκε σταδιακά, το πήραν οι βρώμες και το έκαναν βασικό σενάριο. Σήμερα πάει ο κάθε γελοίος και ξεκινά με την νοοτροπία να αγωνιστεί ώστε να κατακτήσει την γυναίκα ως έπαθλο. Δεν περιορίζεται σε δύο τρεις κινήσεις ευγένειας με ρίξιμο αλλά πασχίζει σαν σκαφτιάς σε ορυχείο.
Έπαθλο είναι ο άνδρας
και η γκόμενα πρέπει να μας εντυπωσιάσει. Αυτές έχουν πρόβλημα μην ξεμείνουν. Εμείς ούτε μήτρα έχουμε ούτε στα 30 είμαστε σταφιδιασμένες ρόμπες όπως αυτές. Τόσο απλό είναι.
οι περισσοτεροι νεοι αυτο κανουν, λιγοι κανουν κατι σοβαρο
Ξέρει πολύ καλά τι εννοώ απλά κάνει τον Κινέζο.Καποτε ότι έλεγα το έλεγα με αποδείξεις.Άμα ήταν κανένας κοντοχοντρος και άσχημος θα τον πίστευες;
Το ''πρώην μου μπασκετμπολίστας'' μπορεί να σημαίνει ''κάποιος που με πήδηξε μία φορά και μετά εξαφανίστηκε''.Συνεχίζουμε με την κλασική Ελλεεινιδα σαύρα που νομίζει οτι ειναι θεομουνο.... επειδη την γλυφουν 24/7 στο ινσταγκραμ!
Καλά σίγουρα δέν αμφιβάλλω ότι παίζει αυτό,Αν βρουν κανέναν με λεφτα από μπαμπά, στα σόσιαλ, μια χαρά του καθοντε.. Καθοντε εύκολα από σοσιαλ ακόμα και σε κάποιον που βγάζει 3 χιλιάδες τομήνα, αν αυτος πληρώνει τα έξοδα τους ρούχα τους λογσριασμους
Πρέπει να δώσουμε άφεση αμαρτιών στον αμαρτησαντα τα συναγωνιστή μετά την εξομολόγηση που μας έκανε.ευχαριστω για την υποστηριξη τυπε....!
εγω περνω ενα δραμα και εσυ με χλευαζεις
ειμαι πρεζακι με το μουνι...πρεπει να απεξαρτηθω ,αλλα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.
στα μπουρδελα δεν μπορω να γινω μουνοδουλος....δεν μπορω να σκεφτομαι οτι ο Πακιστανος γαμουσε το ιδιο μουνακι 5 λεπτα πιο πριν
ετσι, προκειμενου να γαμαω κανονικες γυναικες,γινομαι ...ειλωτας τους! δουλος! ξεφτιλας ! οποτε με χρειαστουν,ειμαι εκει για αυτες!
δεν εχω προσωπικη ζωη πλεον....ειμαι εξαρτημενος απο την καθε ψωναρα,. προκειμενου να παρω τη δοση μου ,τα ανεχομαι ολα!
εχει τυχει να προστατεψω γυναικες απο τοξικους πεφτουλες ! οτι καταλαβες,καταλαβες.......λειτουργω σαν υπαλληλος τους!
ταριφας,μαγειρας,μπραβος,φιλεναδιτσος,χορηγος,ψυχολογος....μια φορα γραφτηκα σε μαθημα γιογκα για να μη με παρατησει καποια..
αυτος ειμαι....το παραδεχομαι!!!!
Προφανώς!Το ''πρώην μου μπασκετμπολίστας'' μπορεί να σημαίνει ''κάποιος που με πήδηξε μία φορά και μετά εξαφανίστηκε''.
Καθόλου λεπτομέρειες...άλλο το κυνήγι των ευγενών του Μεσαίωνα που τους το έφερναν έτοιμο οι αυλικοί και άλλο να βγαίνεις έξω μόνος για κυνήγι.Γιά νά είναι πιό εποικοδομητική η συζήτηση -όσον αφορά τό sex καί μόνο-θα πρέπει νά εξετάσουμε καί τό τί γυναίκες γαμάμε -άν γαμάμε- τί εννοώ?
ο βαθμός δυσκολίας τής υποψήφιας πρός sex γκόμενας εμφάνιση κτλ,αλλά καί τόν βαθμό δυσκολίας τής εύρεση της,
π.χ άλλο άν εγώ -καί ο καθένας- βρεί μία άσχημη καί τήν γαμήσει προσθέτοντας την στό παλμαρέ κατακτησής του,καί άλλο νά είναι ωραία έως καί μουνάρα!
καί φυσικά πού τήν βρήκα,διότι άλλο νά έχω φάει 2 ζευγάρια παπούτσια γιά νά τήν βρώ,καί άλλο νά μού τήν φέρουν -μέ οποιοδήποτε τρόπο στό "πιάτο"-
θά μού πείς τώρα...λεπτομέρειες είναι αυτές,ποιός νοιάζεται!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά σίγουρα δέν αμφιβάλλω ότι παίζει αυτό,
αλλά επειδή τού έκατσαν γιά γαμήσι,έχουν επίπεδο,είναι σοβαρές καί αξιοπρεπείς?
αυτές κατά κάποιο τρόπο,είναι Gold Diggers Womens!
Ναί τό βλέπω καθημερινά,όλοι οι νέουλες...μέ γκόμενες είναι!οι περισσοτεροι νεοι ειναι κοινωνικοι, οι αντικοινωνικοι ειναι μια μεγαλη μειοψηφια βασικα
Φιλεναδιτσοι οι περισσότεροι...απίστευτα γελοίο το σκηνικό με κάτι καγκουρολεμεδες με βερμούδες να κυκλοφορούν με γκομενιτσες ΠΙΟ ΠΟΛΥ ντυμένες από αυτούς...λες και τα αγοράκια ψάχνουν τώρα πια για χορηγούς!Ναί τό βλέπω καθημερινά,όλοι οι νέουλες...μέ γκόμενες είναι!
νά έχεις υπόψιν σου ότι δέν σημαίνει άν δείς "ζευγαράκι" στόν δρόμο,
ότι γαμιούνται κιόλας,ούτε οι μισοί,οι άλλοι είναι ζευγάρια "κατά φαντασίαν"
Ισχύει αυτό αλλά εγώ έγραψα άλλο πράγμα για την τύπισσα στο βίντεο.Αυτό που λες ισχύει για τις παλιότερες γενιές....πλέον η νέα γενιά ( ηλικίες 15-25) ειναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας.
Εχω δει κοριτσάκια 16 χρονών να μαλώνουν πια εχει πάει με πιο πολλούς...η άλλη έλεγε "εγω είμαι μουναρα τους εχω πάρει όλους, εσυ εισαι σαύρα δεν σε γ@μανε"
Αλλη νοοτροπια ειχαν οι σημερινές 35αρες οταν ηταν 18-19 και άλλη νοοτροπια έχουν οι σημερινές 18αρες!
Τα τραπ τραγουδια που ακουν ολη μερα τους εχουν κανει το μυαλο ταραμα!
Τωρα ειναι στην μόδα να πηδιέται σαν το σκυλι πανω-κατω! Αυτήν που εχει πολλούς και ωραίους γκόμενους θεωρείτε πετυχημένη!
Ασε φιλε τα μικρα (15-25) εχουν πλέον ξεφύγει!
Είτε ψάχνουν έναν μαλάκα να τις νταντεύει.Από αυτό λοιπόν καταλαβαίνω,ότι δέν είναι καθόλου σοβαρές καί αξιοπρεπείς γυναίκες αυτές!
απλά διάλεξαν κάποια θύματα,για νά περνάει...η ώρα τους
με ολα αυτα που λες...τις γαμάς η μπαινεις σε friend zone?ευχαριστω για την υποστηριξη τυπε....!
εγω περνω ενα δραμα και εσυ με χλευαζεις
ειμαι πρεζακι με το μουνι...πρεπει να απεξαρτηθω ,αλλα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.
στα μπουρδελα δεν μπορω να γινω μουνοδουλος....δεν μπορω να σκεφτομαι οτι ο Πακιστανος γαμουσε το ιδιο μουνακι 5 λεπτα πιο πριν
ετσι, προκειμενου να γαμαω κανονικες γυναικες,γινομαι ...ειλωτας τους! δουλος! ξεφτιλας ! οποτε με χρειαστουν,ειμαι εκει για αυτες!
δεν εχω προσωπικη ζωη πλεον....ειμαι εξαρτημενος απο την καθε ψωναρα,. προκειμενου να παρω τη δοση μου ,τα ανεχομαι ολα!
εχει τυχει να προστατεψω γυναικες απο τοξικους πεφτουλες ! οτι καταλαβες,καταλαβες.......λειτουργω σαν υπαλληλος τους!
ταριφας,μαγειρας,μπραβος,φιλεναδιτσος,χορηγος,ψυχολογος....μια φορα γραφτηκα σε μαθημα γιογκα για να μη με παρατησει καποια..
αυτος ειμαι....το παραδεχομαι!!!!
Γιά κάποιους επιτυχία είναι,νά "αξιωθούνε" νά βγάλουν τήν πρώτη γκόμενα τής ζωής τους!Ρε μάγκες, όλη η ουσία για έναν άνδρα είναι να ολοκληρώσει την γκάμα γυναικών που του πρέπει.
Να βρει δηλαδή κάνα δυο γυναίκες στην ζωή του που να μετράνε ως πακέτα σε πολλά μαζί με χαρακτήρα και να περάσει ωραία ώστε να έχει να θυμάται όμορφα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς αυτές υπερσπανίζουν κι οι πιο πολλοί δεν βρίσκουν ποτέ ούτε μια. Επίσης να βρισκει όσες γκόμενες μπορεί που απλά θα γαμιούνται και θα βολταρουν τις οποίες δεν θα υπολογιζει καν αφού έτσι κι αλλιώς μόνο για αυτό θα είναι. Τέλος να γαμάει και πουτανες κατ επαγγελμα τις οποίες θα γράφει στ αρχίδια του και θα κοιτάζει να τις δουλεύει με κάθε τρόπο όταν μπορεί για να περνάει ωραία, έχοντας τες ως σκεύη ηδονής όπως κι αυτές τον κοιτούν ως πορτοφόλι. Αυτό σε σύνολο είναι επιτυχία. Αν θέλετε μόνιμη τέτοια, δείτε καμία Αμερικανική ταινία. Δεν υπάρχει μονιμότητα σε αυτά.
Συνεχίζουμε με την κλασική Ελλεεινιδα σαύρα που νομίζει οτι ειναι θεομουνο.... επειδη την γλυφουν 24/7 στο ινσταγκραμ!
Οι συντριπτικά περισσότεροι λένε δικαιολογίες για να μην ριχτούν. Αυτό που τους ενοχλεί είναι μην φάνε απόρριψη. Άρα δηλαδή αφού ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για έναν καθημερινό άνθρωπο να βγάλει γκόμενα είναι να ριχτεί χωρίς να τον νοιάζει η απόρριψη κι αυτοί λένε δικαιολογίες, σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν γκόμενα και το έχουν πάρει απόφαση.Γιά κάποιους επιτυχία είναι,νά "αξιωθούνε" νά βγάλουν τήν πρώτη γκόμενα τής ζωής τους!
άν καταφέρουν καί βρούν καί 2η τότε δέν είναι επιτυχία...αλλά όνειρο!