Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (18 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.761
Πόντοι
3.556
Και βέβαια σήμερα όλο αυτό το καραγκιοζιλικι που πάει
ο άνδρας σε ραντεβού και κάνει τον "ζογκλέρ" :2funny: ώστε
να εντυπωσιάσει την κάθε πατσαβούρα, είναι τέρμα καταδικαστέο. Πρόκειται για μια σάπια νοοτροπία που ως βάση της έχει την μεσαιωνική Γαλλία με τους καθυστέρες τριμαλακες ιπποτάκους
σε συμπεριφορά. Αυτό όλο γιγαντώθηκε σταδιακά, το πήραν οι βρώμες και το έκαναν βασικό σενάριο. Σήμερα πάει ο κάθε γελοίος και ξεκινά με την νοοτροπία να αγωνιστεί ώστε να κατακτήσει την γυναίκα ως έπαθλο. Δεν περιορίζεται σε δύο τρεις κινήσεις ευγένειας με ρίξιμο αλλά πασχίζει σαν σκαφτιάς σε ορυχείο. :2funny:
Έπαθλο είναι ο άνδρας
και η γκόμενα πρέπει να μας εντυπωσιάσει. Αυτές έχουν πρόβλημα μην ξεμείνουν. Εμείς ούτε μήτρα έχουμε ούτε στα 30 είμαστε σταφιδιασμένες ρόμπες όπως αυτές. Τόσο απλό είναι. :rockon:
Χτυπά ρε σκληρέ καργιολη τους πυρφόρους.
Συνέχισε να λάμπεις σαν φάρος στη μαύρη τρύπα της γυναικοκρατίας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.725
Πόντοι
3.656
οι περισσοτεροι νεοι αυτο κανουν, λιγοι κανουν κατι σοβαρο

Μπα...

Άμα τους κάτσει γκόμενα,24/7 βεντούζα της γίνονται

Πλέον οι γυναίκες τα κάνουν αυτά τα μοντέρνα 'friends with benefits' λόγω άπειρων επιλογών

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
Παρεπιπτόντως γιατι λετε ότι πάτε σε πουτάνες και μπουρδέλα να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις σωστές λέξεις γιατί υπάρχει Και η σωστή έννοια στη κάθε λέξη.Πάτε με ιερόδουλες σε οίκους ανοχής ακόμα και τα δωμάτια ξενοδοχείων λέγονται οίκος ανοχής όταν πας για αυτή τη δουλειά γιατί σας ανέχονται για τα λεφτά και μόνο.Με πουτάνα μπορείς να πεις ότι πήγες όταν οι άλλοι τρέμει να πιάσει τον πούτσο σου ΤΖΑΜΠΑ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.439
Πόντοι
1.056
Συνεχίζουμε με την κλασική Ελλεεινιδα σαύρα που νομίζει οτι ειναι θεομουνο.... επειδη την γλυφουν 24/7 στο ινσταγκραμ!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
Συνεχίζουμε με την κλασική Ελλεεινιδα σαύρα που νομίζει οτι ειναι θεομουνο.... επειδη την γλυφουν 24/7 στο ινσταγκραμ!

Το ''πρώην μου μπασκετμπολίστας'' μπορεί να σημαίνει ''κάποιος που με πήδηξε μία φορά και μετά εξαφανίστηκε''.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γιά νά είναι πιό εποικοδομητική η συζήτηση -όσον αφορά τό sex καί μόνο-θα πρέπει νά εξετάσουμε καί τό τί γυναίκες γαμάμε -άν γαμάμε- τί εννοώ?
ο βαθμός δυσκολίας τής υποψήφιας πρός sex γκόμενας εμφάνιση κτλ,αλλά καί τόν βαθμό δυσκολίας τής εύρεση της,
π.χ άλλο άν εγώ -καί ο καθένας- βρεί μία άσχημη καί τήν γαμήσει προσθέτοντας την στό παλμαρέ κατακτησής του,καί άλλο νά είναι ωραία έως καί μουνάρα!
καί φυσικά πού τήν βρήκα,διότι άλλο νά έχω φάει 2 ζευγάρια παπούτσια γιά νά τήν βρώ,καί άλλο νά μού τήν φέρουν -μέ οποιοδήποτε τρόπο στό "πιάτο"-
θά μού πείς τώρα...λεπτομέρειες είναι αυτές,ποιός νοιάζεται!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν βρουν κανέναν με λεφτα από μπαμπά, στα σόσιαλ, μια χαρά του καθοντε.. Καθοντε εύκολα από σοσιαλ ακόμα και σε κάποιον που βγάζει 3 χιλιάδες τομήνα, αν αυτος πληρώνει τα έξοδα τους ρούχα τους λογσριασμους
Καλά σίγουρα δέν αμφιβάλλω ότι παίζει αυτό,
αλλά επειδή τού έκατσαν γιά γαμήσι,έχουν επίπεδο,είναι σοβαρές καί αξιοπρεπείς?
αυτές κατά κάποιο τρόπο,είναι Gold Diggers Womens!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.722
Πόντοι
9.297
ευχαριστω για την υποστηριξη τυπε....! :confused::confused:
εγω περνω ενα δραμα και εσυ με χλευαζεις:coffee:
ειμαι πρεζακι με το μουνι...πρεπει να απεξαρτηθω ,αλλα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.
στα μπουρδελα δεν μπορω να γινω μουνοδουλος....δεν μπορω να σκεφτομαι οτι ο Πακιστανος γαμουσε το ιδιο μουνακι 5 λεπτα πιο πριν:undecided:

ετσι, προκειμενου να γαμαω κανονικες γυναικες,γινομαι ...ειλωτας τους! δουλος! ξεφτιλας ! οποτε με χρειαστουν,ειμαι εκει για αυτες!
δεν εχω προσωπικη ζωη πλεον....ειμαι εξαρτημενος απο την καθε ψωναρα,. προκειμενου να παρω τη δοση μου ,τα ανεχομαι ολα!
εχει τυχει να προστατεψω γυναικες απο τοξικους πεφτουλες ! οτι καταλαβες,καταλαβες.......λειτουργω σαν υπαλληλος τους!
ταριφας,μαγειρας,μπραβος,φιλεναδιτσος,χορηγος,ψυχολογος....μια φορα γραφτηκα σε μαθημα γιογκα για να μη με παρατησει καποια..:coffee:

αυτος ειμαι....το παραδεχομαι!!!!:rockon::rockon::rockon:
Πρέπει να δώσουμε άφεση αμαρτιών στον αμαρτησαντα τα συναγωνιστή μετά την εξομολόγηση που μας έκανε.:priest:

Το ''πρώην μου μπασκετμπολίστας'' μπορεί να σημαίνει ''κάποιος που με πήδηξε μία φορά και μετά εξαφανίστηκε''.
Προφανώς!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.722
Πόντοι
9.297
Γιά νά είναι πιό εποικοδομητική η συζήτηση -όσον αφορά τό sex καί μόνο-θα πρέπει νά εξετάσουμε καί τό τί γυναίκες γαμάμε -άν γαμάμε- τί εννοώ?
ο βαθμός δυσκολίας τής υποψήφιας πρός sex γκόμενας εμφάνιση κτλ,αλλά καί τόν βαθμό δυσκολίας τής εύρεση της,
π.χ άλλο άν εγώ -καί ο καθένας- βρεί μία άσχημη καί τήν γαμήσει προσθέτοντας την στό παλμαρέ κατακτησής του,καί άλλο νά είναι ωραία έως καί μουνάρα!
καί φυσικά πού τήν βρήκα,διότι άλλο νά έχω φάει 2 ζευγάρια παπούτσια γιά νά τήν βρώ,καί άλλο νά μού τήν φέρουν -μέ οποιοδήποτε τρόπο στό "πιάτο"-
θά μού πείς τώρα...λεπτομέρειες είναι αυτές,ποιός νοιάζεται!

Καλά σίγουρα δέν αμφιβάλλω ότι παίζει αυτό,
αλλά επειδή τού έκατσαν γιά γαμήσι,έχουν επίπεδο,είναι σοβαρές καί αξιοπρεπείς?
αυτές κατά κάποιο τρόπο,είναι Gold Diggers Womens!
Καθόλου λεπτομέρειες...άλλο το κυνήγι των ευγενών του Μεσαίωνα που τους το έφερναν έτοιμο οι αυλικοί και άλλο να βγαίνεις έξω μόνος για κυνήγι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
οι περισσοτεροι νεοι ειναι κοινωνικοι, οι αντικοινωνικοι ειναι μια μεγαλη μειοψηφια βασικα
Ναί τό βλέπω καθημερινά,όλοι οι νέουλες...μέ γκόμενες είναι!
νά έχεις υπόψιν σου ότι δέν σημαίνει άν δείς "ζευγαράκι" στόν δρόμο,
ότι γαμιούνται κιόλας,ούτε οι μισοί,οι άλλοι είναι ζευγάρια "κατά φαντασίαν"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.722
Πόντοι
9.297
Ναί τό βλέπω καθημερινά,όλοι οι νέουλες...μέ γκόμενες είναι!
νά έχεις υπόψιν σου ότι δέν σημαίνει άν δείς "ζευγαράκι" στόν δρόμο,
ότι γαμιούνται κιόλας,ούτε οι μισοί,οι άλλοι είναι ζευγάρια "κατά φαντασίαν"
Φιλεναδιτσοι οι περισσότεροι...απίστευτα γελοίο το σκηνικό με κάτι καγκουρολεμεδες με βερμούδες να κυκλοφορούν με γκομενιτσες ΠΙΟ ΠΟΛΥ ντυμένες από αυτούς...λες και τα αγοράκια ψάχνουν τώρα πια για χορηγούς!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ρε μάγκες, όλη η ουσία για έναν άνδρα είναι να ολοκληρώσει την γκάμα γυναικών που του πρέπει.
Να βρει δηλαδή κάνα δυο γυναίκες στην ζωή του που να μετράνε ως πακέτα σε πολλά μαζί με χαρακτήρα και να περάσει ωραία ώστε να έχει να θυμάται όμορφα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς αυτές υπερσπανίζουν κι οι πιο πολλοί δεν βρίσκουν ποτέ ούτε μια. Επίσης να βρισκει όσες γκόμενες μπορεί που απλά θα γαμιούνται και θα βολταρουν τις οποίες δεν θα υπολογιζει καν αφού έτσι κι αλλιώς μόνο για αυτό θα είναι. Τέλος να γαμάει και πουτανες κατ επαγγελμα τις οποίες θα γράφει στ αρχίδια του και θα κοιτάζει να τις δουλεύει με κάθε τρόπο όταν μπορεί για να περνάει ωραία, έχοντας τες ως σκεύη ηδονής όπως κι αυτές τον κοιτούν ως πορτοφόλι. Αυτό σε σύνολο είναι επιτυχία. Αν θέλετε μόνιμη τέτοια, δείτε καμία Αμερικανική ταινία. Δεν υπάρχει μονιμότητα σε αυτά.

:rockon:

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αυτό που λες ισχύει για τις παλιότερες γενιές....πλέον η νέα γενιά ( ηλικίες 15-25) ειναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας.

Εχω δει κοριτσάκια 16 χρονών να μαλώνουν πια εχει πάει με πιο πολλούς...η άλλη έλεγε "εγω είμαι μουναρα τους εχω πάρει όλους, εσυ εισαι σαύρα δεν σε γ@μανε" :cheesy:

Αλλη νοοτροπια ειχαν οι σημερινές 35αρες οταν ηταν 18-19 και άλλη νοοτροπια έχουν οι σημερινές 18αρες!
Τα τραπ τραγουδια που ακουν ολη μερα τους εχουν κανει το μυαλο ταραμα!

Τωρα ειναι στην μόδα να πηδιέται σαν το σκυλι πανω-κατω! Αυτήν που εχει πολλούς και ωραίους γκόμενους θεωρείτε πετυχημένη!
Ασε φιλε τα μικρα (15-25) εχουν πλέον ξεφύγει!
Ισχύει αυτό αλλά εγώ έγραψα άλλο πράγμα για την τύπισσα στο βίντεο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Από αυτό λοιπόν καταλαβαίνω,ότι δέν είναι καθόλου σοβαρές καί αξιοπρεπείς γυναίκες αυτές!
απλά διάλεξαν κάποια θύματα,για νά περνάει...η ώρα τους
Είτε ψάχνουν έναν μαλάκα να τις νταντεύει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
ευχαριστω για την υποστηριξη τυπε....! :confused::confused:
εγω περνω ενα δραμα και εσυ με χλευαζεις:coffee:
ειμαι πρεζακι με το μουνι...πρεπει να απεξαρτηθω ,αλλα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.
στα μπουρδελα δεν μπορω να γινω μουνοδουλος....δεν μπορω να σκεφτομαι οτι ο Πακιστανος γαμουσε το ιδιο μουνακι 5 λεπτα πιο πριν:undecided:

ετσι, προκειμενου να γαμαω κανονικες γυναικες,γινομαι ...ειλωτας τους! δουλος! ξεφτιλας ! οποτε με χρειαστουν,ειμαι εκει για αυτες!
δεν εχω προσωπικη ζωη πλεον....ειμαι εξαρτημενος απο την καθε ψωναρα,. προκειμενου να παρω τη δοση μου ,τα ανεχομαι ολα!
εχει τυχει να προστατεψω γυναικες απο τοξικους πεφτουλες ! οτι καταλαβες,καταλαβες.......λειτουργω σαν υπαλληλος τους!
ταριφας,μαγειρας,μπραβος,φιλεναδιτσος,χορηγος,ψυχολογος....μια φορα γραφτηκα σε μαθημα γιογκα για να μη με παρατησει καποια..:coffee:

αυτος ειμαι....το παραδεχομαι!!!!:rockon::rockon::rockon:
με ολα αυτα που λες...τις γαμάς η μπαινεις σε friend zone?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ σήμερα έλεγε ένας στην δουλειά ότι ψαχνει πιστή γυναίκα
για γάμο. Άλλος ήρωας
κι αυτός. :2funny: Κλασσικά
ο άνδρας εκ φύσεως για να προχωρήσει σε οικογένεια πρέπει αναγκαστικά να βασιστεί στον χαρακτήρα της γυναίκας και για αυτο θελει πιστή. Αντίθετα η γυναίκα δεν υπολογίζει τόσο τον χαρακτήρα. Για αυτό και δεν την νοιάζει αν απατηθεί μετά τον γάμο όσο πριν. Αυτό συμβαίνει διότι αν απαιτηθεί πριν, νιώθει ξεφτιλισμένη
και λίγη. Μετά τον γάμο όμως βλέπει την απάτη ως δώρο Θεού μιας που όλα ειναι υπέρ της αν χωρίσει. :2funny: Ελάχιστες νοιάζονται πραγματικά. Αφήστε τι λένε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ρε μάγκες, όλη η ουσία για έναν άνδρα είναι να ολοκληρώσει την γκάμα γυναικών που του πρέπει.
Να βρει δηλαδή κάνα δυο γυναίκες στην ζωή του που να μετράνε ως πακέτα σε πολλά μαζί με χαρακτήρα και να περάσει ωραία ώστε να έχει να θυμάται όμορφα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς αυτές υπερσπανίζουν κι οι πιο πολλοί δεν βρίσκουν ποτέ ούτε μια. Επίσης να βρισκει όσες γκόμενες μπορεί που απλά θα γαμιούνται και θα βολταρουν τις οποίες δεν θα υπολογιζει καν αφού έτσι κι αλλιώς μόνο για αυτό θα είναι. Τέλος να γαμάει και πουτανες κατ επαγγελμα τις οποίες θα γράφει στ αρχίδια του και θα κοιτάζει να τις δουλεύει με κάθε τρόπο όταν μπορεί για να περνάει ωραία, έχοντας τες ως σκεύη ηδονής όπως κι αυτές τον κοιτούν ως πορτοφόλι. Αυτό σε σύνολο είναι επιτυχία. Αν θέλετε μόνιμη τέτοια, δείτε καμία Αμερικανική ταινία. Δεν υπάρχει μονιμότητα σε αυτά.

:rockon:
Γιά κάποιους επιτυχία είναι,νά "αξιωθούνε" νά βγάλουν τήν πρώτη γκόμενα τής ζωής τους!
άν καταφέρουν καί βρούν καί 2η τότε δέν είναι επιτυχία...αλλά όνειρο!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.725
Πόντοι
3.656

-Έχεις κανει κάτι με σελέμπριτι;

-Έχω κάνει ήδη μ'αυτούς που θέλω

Μάλλον δε θα'χει αφήσει πούτσα γυφτοτράπερ αρούφηχτη το βούρλο :shit:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Γιά κάποιους επιτυχία είναι,νά "αξιωθούνε" νά βγάλουν τήν πρώτη γκόμενα τής ζωής τους!
άν καταφέρουν καί βρούν καί 2η τότε δέν είναι επιτυχία...αλλά όνειρο!
Οι συντριπτικά περισσότεροι λένε δικαιολογίες για να μην ριχτούν. Αυτό που τους ενοχλεί είναι μην φάνε απόρριψη. Άρα δηλαδή αφού ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για έναν καθημερινό άνθρωπο να βγάλει γκόμενα είναι να ριχτεί χωρίς να τον νοιάζει η απόρριψη κι αυτοί λένε δικαιολογίες, σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν γκόμενα και το έχουν πάρει απόφαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom