Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
στις πολυ μικρες ομως με κατω απο 10κ κατοικουςΣτις μικρες κοινωνιες δυσκολευονται να γαμηθουν ακομα και στα 18-25
Ασε, τα χουμε φαει στη μαπα...
στις πολυ μικρες ομως με κατω απο 10κ κατοικουςΣτις μικρες κοινωνιες δυσκολευονται να γαμηθουν ακομα και στα 18-25
Ασε, τα χουμε φαει στη μαπα...
λογω του ιντερνετ και τα μπαζα τωρα ριχνουν χιλοπιτες αλλα ακομα και να θελαν τα μπαζα και να ηταν ευκολες γιατι να παει με μπαζα ο ανθρωπος χαζος ειναι?Πες του απλα να γαμαει σε πουτανες παρα να μπλεξει με μπαζα αλλα αυτος ειναι χαζος ουτε σε πουτανες δε γαμαει μου ειχε πει.γάμα και μπάζα τότε .......... χωρίς πολλά πολλά .........
αντε με μετρια να παω, με μπαζο δε πηγαινω. Υποσχεσεις αιωνιας αγαπης ποτε εννοειται αυτο, δεν ειμαι αγαπουληςΝα τα ρίξεις. Χωρίς έρωτες , υποσχέσεις αιώνιας αγάπης και γκαστρώματα.
Σταδιακά θα ανεβαίνεις.
Από Βαρκελώνη δεν γνωρίζω. Δεν έχω λόγο να σε διαψεύσω. Εξάλλου κάθε πέρσι και καλύτερα.
λογω του ιντερνετ και τα μπαζα τωρα ριχνουν χιλοπιτες αλλα ακομα και να θελαν τα μπαζα και να ηταν ευκολες γιατι να παει με μπαζα ο ανθρωπος χαζος ειναι?Πες του απλα να γαμαει σε πουτανες παρα να μπλεξει με μπαζα αλλα αυτος ειναι χαζος ουτε σε πουτανες δε γαμαει μου ειχε πει.
δε πιστευω οτι ειναι δυσκολο, μονο η αρχη ειναι λιγο, μετα θα το βρω το δρομο μου, οπως κανανε και οι περισσοτεροι αλλωστεΈξω είναι καλύτερα παντού. Μιλάμε για Δύση φυσικά.
Είναι σαν να σκοτώνεις κότες σε κοτέτσι . Με 10σφαιρη καραμπίνα.
Στην ελλάδα ... είναι σαν κυνήγι αφρικανικού ελέφαντα ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είπε ότι δεν γαμάει τίποτε ;
Τυχόν ξεπετες σε ξερονήσια ως τουρίστριες δεν μετράνε πάντα.Κυριως μετρανε οι σχέσεις δηλαδή αυτοί που ήταν χορηγοί τους...αυτοί ποτε δεν είναι πολλοί.Όχι δε θα κάτσω μαζί της αφού δε εκτιμάει πόσο καλα της φέρομαι και πόσο την εκτιμώ.Αν το εκτιμούσε θα μου έλεγε να βγούμε.Θα φλερτάρω κάποια στιγμή κάποια του τύπου μου,σιγά μη κάτσω μια ζωή με κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά και τους βλέπουν όλους σα λεφτα και πελάτες μόνο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έπεσε έπεσε τώρα η μέση 35 άρα έχει πάει με 10 άντρες τουλάχιστον.
Απλά να δρας. Ποτέ αδράνεια. Θέμα αριθμων είναι .δε πιστευω οτι ειναι δυσκολο, μονο η αρχη ειναι λιγο, μετα θα το βρω το δρομο μου, οπως κανανε και οι περισσοτεροι αλλωστε
γιατι δε μετρανε οι ξεπετες?σημασια εχει ποσες πουτσες εβαλε μεσα στο μουνι της,αν εβαλε 10 πουτσες και σχεσεις ειχε 2 δε με ενδιαφερει εμενα το αποτελεσμα ειναι εχει παει με 10 αντρες τελος.Τυχόν ξεπετες σε ξερονήσια ως τουρίστριες δεν μετράνε πάντα.Κυριως μετρανε οι σχέσεις δηλαδή αυτοί που ήταν χορηγοί τους...αυτοί ποτε δεν είναι πολλοί.
γιατι δε μετρανε οι ξεπετες?σημασια εχει ποσες πουτσες εβαλε μεσα στο μουνι της,αν εβαλε 10 πουτσες και σχεσεις ειχε 2 δε με ενδιαφερει εμενα το αποτελεσμα ειναι εχει παει με 10 αντρες τελος.
μου το ειχε πει εμενα ναι οτι δε εχει κανει απολυτως τιποτα και ειναι 19 ετων και μας λεει μετα οτι ολοι οι νεοι αμα θελουν βρισκουν οτι να ναι επιηκως.Δεν είπε ότι δεν γαμάει τίποτε ;
αν ομως ο καλλιτεχνης τη πεσει σε 50...Απλά να δρας. Ποτέ αδράνεια. Θέμα αριθμων είναι .
Και ο πιο μαλάκας αν την πέσει σε 50 θα φάει 2-10.
Ο πιο καλλιτέχνης πάλι ... αν την πέσει σε ... 1-2 ... μπορεί να φάει τα @@ μου ...
δε ασχολουμαι λεω απλα οτι πχ οι γυναικες στη εποχη του παππου μου ειχαν φαει το πολυ 1 τωρα αλλαξε και αυτο 10+ συγουρα.Τύπε .... αν ασχολείσαι πόσες ψωλές έχει φάει κάθε μουνί .........
είσαι λίγο πιο κάτω από τον Τιτανικό ........
αν ομως ο καλλιτεχνης τη πεσει σε 50...
Καμία φορά σκέφτομαι μήπως γέρασα και τα βλέπω αλλιώς. Τότε τελείως συμπτωματικά βλέπω γύρω στο κέντρο γύρω στους 1500 25-30αρηδες σε κοντινή ακτίνα δράσης όλοι σαν μσμουχαλοι και λέω οκ, δεν γερασα. Απλά γαμιέται
το σύμπαν!
Σε αυτό συμφωνώ. Πλέον οι ρουφήχτρες κάνουν επέλαση.Τα δυτικά μιλφέτα να βλέπεις τύπε στο κέντρο !
Διψάνε για σπέρμα !
Μπαλκάν πέος που έλεγε ο τεράστιος Κμαν !
ναι λες και αυτες ερχονται να σου τη πεσουν και αυτες αμιλητες ειναι.Τα δυτικά μιλφέτα να βλέπεις τύπε στο κέντρο !
Διψάνε για σπέρμα !
Μπαλκάν πέος που έλεγε ο τεράστιος Κμαν !
ναι αλλα οι ρουφηχτρες 40-50,οι 20-25 θελουν μονο φλωρους τελειωμενους χωρις δευτερη σκεψη.Σε αυτό συμφωνώ. Πλέον οι ρουφήχτρες κάνουν επέλαση.
ναι λες και αυτες ερχονται να σου τη πεσουν και αυτες αμιλητες ειναι.
Αν θες να γίνει μια δουλειά, καντην εσύ. Σιγά μην έρθουν να σου στηθούν κιόλας.ναι λες και αυτες ερχονται να σου τη πεσουν και αυτες αμιλητες ειναι.
χαχαχ σωστος αλλα αν κανω εγω κινηση δε σημαινει πως η αλλη ειναι και ευκολη σκοπος ειναι να τη πεφτει και εκεινη καμια φορα.Τεσπα συμφωνω οι 50αρες ουτε χορηγους ψαχνουν ουτε φλωρους που θελουν οι 20-25 οποτε δε χρειαζεται να τις ντραπεις αρα μιλα.Μεγάλε .... πιστεύω ότι έχεις διαπιστώσει μέχρι τώρα ... ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ..........
Χρειάζεται ανάλυση αυτό ;
Είναι όπως το ότι Ιούλιος=Καλοκαίρι στην ελλάδα.
σωστος δε ειπα το αντιθετα αλλα θα προτιμουσα να μιλουσε και η γυναικα στο φλερτ.Αν θες να γίνει μια δουλειά, καντην εσύ. Σιγά μην έρθουν να σου στηθούν κιόλας.