Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αφηστε τά Clubs καί τίς μαλακίες,η Αθήνα δέν γαμεί,
οι νέουλες χωρίς γκόμενα στά μπουρδέλα,γιά τό "βάπτισμα τού πυρός"
καί οι μεγαλύτεροι κονέ... μέ καμία χήρα καί άν!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
που και παλι λιγοι νεουλες ελληνες πανε και στα μπουρδελα κυριως αυτοι οι νεοι ειναι αλβανοι και ρομα και ελληνες καποιοι λιγοι ενα 30 τοις εκατο των νεων ελληνων οχι παραπανω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κοινωνική προσφορά:

Αύριο βράδυ βάση πολύχρονης μελέτης μου στο κέντρο της Αθήνας και λόγω συνάρτησης εποχής-καιρού-ανοίγματος σχολείων, θα έχει υπερβολική συσσώρευση μουνοπληθυσμού στα μαγαζιά γύρω από την πλατείας Αγίας Ειρήνης. Έχει γύρω στα 30 πρωτοκλασάτα στέκια που τιγκαρουν κόσμο. Αν προσθέσουμε τουρίστες και περαστικούς μαζί με τους χιλιάδες επισκέπτες διεμβολιστες από το Μοναστηράκι, πιστεύω ότι αύριο η περιοχή χωρίς καμία υπερβολή, θα πατηθεί από τουλάχιστον μισό εκατομμύριο κόσμο σε μόλις λίγες ώρες. Μπορεί άνετα κάποιος να μπει στο Γκίνες αν υπάρχουν κάμερες πιάνοντας πάνω από 500 άκυρα σε μόλις μια ώρα στο γρήγορο :2funny:
ενώ σίγουρα βγάζει γκόμενα. Νερντ, αγαθή, πουτάνα, μπεκρου, αναρχοαπλυτη, κυράτσα ή νεανιδα, ψυχωτική ή τρελλη καθώς και οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε ορολογια χαρακτηρισμων θα παρελάσει από εκεί. Σε όποιον πάει, εύχομαι καλή τύχη αν κι η τύχη είναι πάντα καλή. Αύριο θα ξεπεράσουμε μέχρι και το φεστιβάλ Γούντστοκ σε κόσμο. Θα μιλήσουν κι οι μουγγοί!

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Κοινωνική προσφορά:

Αύριο βράδυ βάση πολύχρονης μελέτης μου στο κέντρο της Αθήνας και λόγω συνάρτησης εποχής-καιρού-ανοίγματος σχολείων, θα έχει υπερβολική συσσώρευση μουνοπληθυσμού στα μαγαζιά γύρω από την πλατείας Αγίας Ειρήνης. Έχει γύρω στα 30 πρωτοκλασάτα στέκια που τιγκαρουν κόσμο. Αν προσθέσουμε τουρίστες και περαστικούς μαζί με τους χιλιάδες επισκέπτες διεμβολιστες από το Μοναστηράκι, πιστεύω ότι αύριο η περιοχή χωρίς καμία υπερβολή, θα πατηθεί από τουλάχιστον μισό εκατομμύριο κόσμο σε μόλις λίγες ώρες. Μπορεί άνετα κάποιος να μπει στο Γκίνες αν υπάρχουν κάμερες πιάνοντας πάνω από 500 άκυρα σε μόλις μια ώρα στο γρήγορο :2funny:
ενώ σίγουρα βγάζει γκόμενα. Νερντ, αγαθή, πουτάνα, μπεκρου, αναρχοαπλυτη, κυράτσα ή νεανιδα, ψυχωτική ή τρελλη καθώς και οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε ορολογια χαρακτηρισμων θα παρελάσει από εκεί. Σε όποιον πάει, εύχομαι καλή τύχη αν κι η τύχη είναι πάντα καλή. Αύριο θα ξεπεράσουμε μέχρι και το φεστιβάλ Γούντστοκ σε κόσμο. Θα μιλήσουν κι οι μουγγοί!

:rockon:
Γκόμενα θά βγάλει κανείς?
η θά πάρουν κανένα σουβλάκι,καί θά πάνε... γιά ύπνο?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γκόμενα θά βγάλει κανείς?
η θά πάρουν κανένα σουβλάκι,καί θά πάνε... γιά ύπνο?
Το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι είναι πιο δύσκολο να μην βγάλει κάποιος παρά να βγάλει. Μιλάω βάση πιθανοτήτων ριξίματος. Αν μένεις Αθήνα κάνε ένα απλό τεστ. Πήγαινε και πάρε έναν καφέ και στασου ορθιος όπου γουστάρεις. Να είσαι σίγουρος πως θα σε σκουντησουν για να περάσουν η θα πέσουν πάνω σου :2funny: πάνω από χίλια άτομα σε λίγες ώρες χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
η Αθηνα ειναι το καλυτερο μερος, μετα η Θεσσαλονικη μετα Πατρα και μετα δε ξερω αλλα σε αυτες τις 3 παιζεται το καλο μουνι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
η Αθηνα ειναι το καλυτερο μερος, μετα η Θεσσαλονικη μετα Πατρα και μετα δε ξερω αλλα σε αυτες τις 3 παιζεται το καλο μουνι
το οποιο και δε γαμας καν γιατι δε εχεις αγγιξει γυναικα οπως μου ειχες πει.Ασε τις θεωρειες και γαμα σε κανα μπουρδελο μη χαραμισεις τελειως τα νιατα σου.Δε ειναι για ολους οι γκομενες,λιγοι βρισκουν,υπαρχουν αντρες που δε μπορουν να σταυρωσουν ουτε μια ανηκεις σε αυτους τελος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι είναι πιο δύσκολο να μην βγάλει κάποιος παρά να βγάλει. Μιλάω βάση πιθανοτήτων ριξίματος. Αν μένεις Αθήνα κάνε ένα απλό τεστ. Πήγαινε και πάρε έναν καφέ και στασου ορθιος όπου γουστάρεις. Να είσαι σίγουρος πως θα σε σκουντησουν για να περάσουν η θα πέσουν πάνω σου :2funny: πάνω από χίλια άτομα σε λίγες ώρες χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα.
Πιθανότερο βρίσκω νά βγάλει κάποιος γκόμενα,στά πλυμμυρισμένα τής Λάρισας,
πάντως όσοι τό προσπαθήσετε σάς εύχομαι καλή τύχη,καί περιμένω νεότερα... από τίς κατακτήσεις σας!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
και το σκουντιγμα τι ακριβως σημαινει οτι σε γουσταρει? ουτε καν φιλε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και το σκουντιγμα τι ακριβως σημαινει οτι σε γουσταρει? ουτε καν φιλε.
Την πολυκοσμία ήθελα να δηλώσω. Ρε τύπε τι έμμεση μανία έχεις να στην πέσουν; Δεν θα στην πέσει ποτέ καμία!!! Εγώ έχω ριχτεί σε χιλιάδες, έχω φάει πάνω από 100.000 άκυρα και μόνο μια μου την έπεσε σε όλη μου την ζωή η οποία δεν ξέρω αν ήταν και στα καλά της κι ήμουν και προισταμενος της. :2funny:
Δηλαδή δεν ξέρω ξεκάθαρα αν με γουσταρε η ήθελε να ανέβει επαγγελματικά κι εσύ θες να στην πέφτουν μπόλικες κιόλας;;;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Την πολυκοσμία ήθελα να δηλώσω. Ρε τύπε τι έμμεση μανία έχεις να στην πέσουν; Δεν θα στην πέσει ποτέ καμία!!! Εγώ έχω ριχτεί σε χιλιάδες, έχω φάει πάνω από 100.000 άκυρα και μόνο μια μου την έπεσε σε όλη μου την ζωή η οποία δεν ξέρω αν ήταν και στα καλά της κι ήμουν και προισταμενος της. :2funny:
Δηλαδή δεν ξέρω ξεκάθαρα αν με γουσταρε η ήθελε να ανέβει επαγγελματικά κι εσύ θες να στην πέφτουν μπόλικες κιόλας;;;
δε ειπα αυτο φιλε ειπα τι θα μου αρεσε να συμβαινει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πιθανότερο βρίσκω νά βγάλει κάποιος γκόμενα,στά πλυμμυρισμένα τής Λάρισας,
πάντως όσοι τό προσπαθήσετε σάς εύχομαι καλή τύχη,καί περιμένω νεότερα... από τίς κατακτήσεις σας!
Σε εκείνη την περιοχή πάντα εχει τόσο κόσμο. Απλώς αύριο που έχουν γυρίσει όλοι ενώ δεν έχουν τελειώσει οι διακοπές κι έχει κάργα τουρισμό, θα σπάσει ρεκόρ. Το σκέφτομαι να πάω και δεν θα το πιστέψεις αλλά αν φάω 500 άκυρα για καποιο κερδος, μετά τι νόημα θα έχει να σπάω τα ρεκόρ μου; :2funny: πάντως γκόμενα βγαίνει σε αυτές τις συνθήκες. Μην ανησυχείς. Έχουν γνώση οι φύλακες. Όλο και κάτι θα βρίσκουμε με τον έναν η τον άλλο τρόπο. Είναι χόμπυ κι αυτό. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Από ότι "βλέπω" όλοι τελικά γαμούν,
μέχρι καί οι...αράπηδες!
Ακριβώς αυτό λέω κάνείς σχεδόν δέν γαμάει,από ...δηλώσεις άλλο τίποτα
ημουν χτες εδω κουκάκι για μάσα με κατι φιλους που εχει κατι τσιπουράδικα κυριως νεολαια.Οτι καυλομουνάκι ειδα,ηταν με τυπάδες ολο τατουαζ μουστάκι,αλυσίδες,10 σκουλαρίκια σε καθε αυτι .. λεω εκει σε εναν απο τη παρέα.../κοιτα ρε μαλακα με τι τυπάδες κυκλοφορουν τα καλυτερα μωρα πλέον....κύριοι αυτη ειναι η νεα μοδα,ο συγχρονος ανθρωπος και οι γκόμενες παντα γουστάραν συγχρονους ιν τυπάδες.Το θέμα ειναι βεβαια να εισαι αυτο που εισαι και να μην αλλαζεις για τις γκόμενες.(ειτε εξωτερικα,ειτε εσωτερικά)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
:rolleyes:Kαι θα εμφανιστει μετα καποιος πιλοτος,γιατρος, δικηγορος. Ή σκαφατος επιχειρηματιας και θα τους τη γ@μησει στην επομενη γωνια. Την γκομενα των νεοτυπαδων. Οσο και να ελκονται απ τα χαιμαλια και τα δηθεν νεοστυλακια, η ιδιοτητα του αρσενικου ειναι το αφροδισιακο τους. Δηλαδη το επαγγελμα του. Διαχρονικη αξια. Τα αλλα μπορει να βοηθανε λιγο στην αρχη, αλλα μετα εξανεμιζονται. Τι μενει στο τελος μετραει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom