Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.992

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.581
Πόντοι
6.056
Όπως στο λέω. Άλλο είναι να πηγαίνεις βόλτα η να γαμάς κτλ κι άλλο να τρέχεις σαν είλωτας πίσω της. Αν τρέχεις σαν μανιακός διαρκώς και θες να την προστατεψεις κτλ μαλακίες, σε θεωρεί δεδομένο και θα σε ποδοπάτησει.

Πρέπει να υπάρχουν και άλλα μουνέτα στη ζωή σου τύπε ... να αισθάνεται το συντριπτικό ανταγωνισμό ....

Να αισθάνεται σαν πιλότος της παλιάς φόρμουλα 1 στη Μόντσα....
ότι ανά πάσα στιγμή ... όχι θα την περάσουν ... και θα της σκίσουν τα βρακολάχστιχα ....

αλλά ότι θα συντριβεί ... θα γίνει αλοιφή ! θα τα χάσει όλα ...

θα γίνει ο μπέργκε φον τριπς των μουνιών !

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
μια τετοια και ας ειναι ελληνιδα

5e735755.jpeg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πρέπει να υπάρχουν και άλλα μουνέτα στη ζωή σου τύπε ... να αισθάνεται το συντριπτικό ανταγωνισμό ....

Να αισθάνεται σαν πιλότος της παλιάς φόρμουλα 1 στη Μόντσα....
ότι ανά πάσα στιγμή ... όχι θα την περάσουν ... και θα της σκίσουν τα βρακολάχστιχα ....

αλλά ότι θα συντριβεί ... θα γίνει αλοιφή ! θα τα χάσει όλα ...

θα γίνει ο μπέργκε φον τριπς των μουνιών !
Εννοείται. ΟΛΕΣ ηδονιζονται στην σκέψη ότι ο γκόμενος τους ή ο γαμιάς τους
ή ο άνδρας τους εχει πέραση. Είναι ψυχωτικά μπουρδέλα που αναζητούν διαρκώς τον μέγιστο. Από την ώρα που ξυπνουν μέχρι την ώρα που κοιμουνται, το μυαλό τους είναι διαρκώς σε φάση επιβεβαίωσης κι ανασφάλειας. Για αυτό κι οταν ηλικιακά σακατευονται, δεν έχουν ούτε γαμιαδες ούτε δωράκια. Και γι' αυτό παίρνουν γάτες και σκύλους. Αγοράζουν δωρα στον εαυτό τους και χρειάζονται υποτακτική παρέα. Τι καλύτερο απο ένα ζωάκι που δεν θα τις παρατήσει ποτέ εκτός αν ψοφήσει. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όχι απλά όταν είμαι με γκόμενα έξω είμαι πολύ ντροπαλός και μπορει να με περναν για μαλακά και να εκμεταλλευτούν αυτό και να το πουν μποστα μου ότι είναι κούκλα η κοπέλα μου εγώ εκεί θα νοιώσω απαίσια οπότε και δε ασχολούμαι να μη χαλαστω μετά.Οντως είμαι φοβιτσιαρης,φοβάμαι αν βρω γκόμενα μη μου κάνουν Χαλάστρες άλλοι άντρες ή άλλες γυναίκες επειδή με βλέπουν τελείως ντροπαλο με τη γκόμενα και το εκμεταλλευτούν αυτό.
Εσύ φοβάσαι μην γίνει κάτι που κρύβεις μέσα σου και το θρεφεις μόνος σου. Έχει γίνει ποτέ αυτό που λες η μόνο
το φοβάσαι; ήρθε ποτέ κάποιος να σου πει έτσι;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εσύ φοβάσαι μην γίνει κάτι που κρύβεις μέσα σου και το θρεφεις μόνος σου. Έχει γίνει ποτέ αυτό που λες η μόνο
το φοβάσαι; ήρθε ποτέ κάποιος να σου πει έτσι;
οχι ποτε αλλα οσες φορες εχω βγει με γκομενα ειτε φιλικα ειτε ερωτικα παντα κοιταγαν ειτε τη κοπελα ειτε εμενα αλλοι αντρες και αλλες γυναικες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ακούω πού λένε κάποιοι,άν είναι νά βγάλω γκόμενα Ελλεεινίδα,καλύτερα νά πάρω δάνειο 200Κ από τήν τράπεζα
ίδια καταστροφή θά έχω,άν όχι...καί χειρότερη!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
οχι ποτε αλλα οσες φορες εχω βγει με γκομενα ειτε φιλικα ειτε ερωτικα παντα κοιταγαν ειτε τη κοπελα ειτε εμενα αλλοι αντρες και αλλες γυναικες.
Καλά μπορεί και να έχει γίνει και να μην το λες. Αλλά οκ, δεν γαμιέται; Πάμε σε αυτά που λες. Αυτα που λες είναι η αρχή του κακού. Προτρεχεις και συρράπτεις γεγονότα δίνοντας τους από μόνος σου την έκβαση που φοβάσαι. Άρα γι αυτό φοβάσαι. Υπάρχει η μέθοδος βίαιης εξαγωγής συναισθημάτων για να φανεί η αλήθεια αλλα αυτή δεν είμαι ειδικός για να την εφαρμόσω και μπορεί να καει το μυαλό σου. Οπότε σήκω αύριο το πρωί και πήγαινε πες καλημέρα σε κάποια οποια να ναι και συνέχισε τον δρόμο σου. Αυτό δεν ειναι ρίξιμο οπότε δεν εγκυμονεί κανένας κίνδυνος. Θα πεις μια απλη καλημέρα. Θα σε περάσει για γνωστό κι αυτό είναι όλο. Καμία αρνητική επίπτωση. Σιγά σιγά θα προχωρήσεις. Είμαι σίγουρος ότι το έχεις σκεφτεί και μόνος σου. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακούω πού λένε κάποιοι,άν είναι νά βγάλω γκόμενα Ελλεεινίδα,καλύτερα νά πάρω δάνειο 200Κ από τήν τράπεζα
ίδια καταστροφή θά έχω,άν όχι...καί χειρότερη!
Η μόνη διαφωνία που έχω είναι αυτό το πράγμα με τα λεφτά. Ότι δηλαδή θα έρθει μια και θα μας γαμήσει. Ποτέ καμία δεν μπορεί να φάει λεφτά αν δεν της τα δώσεις ο ίδιος. Εξαιρούνται οι γυναίκες δολοφόνοι στο τιβι Μακεδονία. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλά μπορεί και να έχει γίνει και να μην το λες. Αλλά οκ, δεν γαμιέται; Πάμε σε αυτά που λες. Αυτα που λες είναι η αρχή του κακού. Προτρεχεις και συρράπτεις γεγονότα δίνοντας τους από μόνος σου την έκβαση που φοβάσαι. Άρα γι αυτό φοβάσαι. Υπάρχει η μέθοδος βίαιης εξαγωγής συναισθημάτων για να φανεί η αλήθεια αλλα αυτή δεν είμαι ειδικός για να την εφαρμόσω και μπορεί να καει το μυαλό σου. Οπότε σήκω αύριο το πρωί και πήγαινε πες καλημέρα σε κάποια οποια να ναι και συνέχισε τον δρόμο σου. Αυτό δεν ειναι ρίξιμο οπότε δεν εγκυμονεί κανένας κίνδυνος. Θα πεις μια απλη καλημέρα. Θα σε περάσει για γνωστό κι αυτό είναι όλο. Καμία αρνητική επίπτωση. Σιγά σιγά θα προχωρήσεις. Είμαι σίγουρος ότι το έχεις σκεφτεί και μόνος σου. :rockon:
μπεσα δε μου εχει τυχει αυτο το εισαι κουκλα σε οσες εχω βγει εγω και αυτη απο αλλον αντρα.Στα 7-8 ραντεβου που εχω βγει εγω και εκεινη μονο ειτε φιλικα ειτε ερωτικα δε εγινε κατι τετοιο παντως.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.077
Πόντοι
206
Ναι βαριέμαι το κυνήγι όντως προτιμώ το εύκολο τα μπουρδέλα με κοπέλες γλυκύτατες εμφανησιακα.Οπως το είπες μικρός είμαι ακόμα στα 28-30 εννοείται θα το παλέψω στο να κάνω σχέση.
Καλα στα 30 θα εισαι game over με ελληνιδα, μια 20 χρονη θα σε βλεπει σιτεμενο, και για μια τριανταρα αν δεν εχεις λεφτα πηρες ακυρο κατευθειαν

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλα στα 30 θα εισαι game over με ελληνιδα, μια 20 χρονη θα σε βλεπει σιτεμενο, και για μια τριανταρα αν δεν εχεις λεφτα πηρες ακυρο κατευθειαν
τι λες μωρε?30 χρονων μονο μεγαλος δε εισαι.Ξερεις ποσοι 30αρηδες τα εφτιαξαν με 25αρες χαλαρωσε.Στα 40 εισαι σιτεμενος,στα 30 νεος εισαι ακομα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια καλημέρα θα πεις.
και τι θα γινει ετσι?δε θα προχωρησει κατι με ενα καλημερα.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.077
Πόντοι
206
τι λες μωρε?30 χρονων μονο μεγαλος δε εισαι.Ξερεις ποσοι 30αρηδες τα εφτιαξαν με 25αρες χαλαρωσε.Στα 40 εισαι σιτεμενος,στα 30 νεος εισαι ακομα.
πιστεψε με για την ελληνιδα 30 χρονων θεωρεισαι μεγαλος, σου λεει μενεις μονος σου? εχεις αυτοκινητο? εχεις καλη δουλεια? αυτο που λες οτι καποιος 30 χρονων βρισκει 25 χρονη μονο αν ο αλλος εχει αυτοκινητακι, καλη δουλεια και ξοδευει για την γκομενα λεφτουδακια

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μα είναι δυνατόν στα 30 να κάνει την πρώτη ουσιαστική απόπειρα; Με τι εφόδια και με τι πολεμοφόδια; Αυτός νομιζει ότι θα καθυστερήσει τις "φαπες" και τα άκυρα. Ότι χειρότερο. Θα του σκάσει γεροντοέρωτας στα 40-50 οπως πάει (μετά τα μπουρδέλα) και θα καταλήξει σε αργό θάνατο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
πιστεψε με για την ελληνιδα 30 χρονων θεωρεισαι μεγαλος, σου λεει μενεις μονος σου? εχεις αυτοκινητο? εχεις καλη δουλεια? αυτο που λες οτι καποιος 30 χρονων βρισκει 25 χρονη μονο αν ο αλλος εχει αυτοκινητακι, καλη δουλεια και ξοδευει για την γκομενα λεφτουδακια
εε ναι μονο ετσι δε ειπαμε αλλιως αλλα και παλι βρισκει.Δε ειναι ολα κανονες μωρε μια χαρα βρισκεις γκομενα στα 30 αρκει να μην εισαι ανεργος.Δε θελεις 30 οκ θα ενεργοποιηθω στα 27-28 για σχεση προς τα παρον μια χαρα ειναι τα μπουρδελακια.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.077
Πόντοι
206
εε ναι μονο ετσι δε ειπαμε αλλιως αλλα και παλι βρισκει.Δε ειναι ολα κανονες μωρε μια χαρα βρισκεις γκομενα στα 30 αρκει να μην εισαι ανεργος.Δε θελεις 30 οκ θα ενεργοποιηθω στα 27-28 για σχεση προς τα παρον μια χαρα ειναι τα μπουρδελακια.
τι εισαι να ενεργοποιηθεις, ο terminator? που θα βαλεις το προγραμμα να δουλεψει και μετα θα εκτελεσεις την αποστολη σου, η αλλη θα σε ψιλιαστει οτι δεν ειχες ποτε σου γκομενα μεχρι τα 27 και θα σε περασει για αχρηστο

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τι εισαι να ενεργοποιηθεις, ο terminator? που θα βαλεις το προγραμμα να δουλεψει και μετα θα εκτελεσεις την αποστολη σου, η αλλη θα σε ψιλιαστει οτι δεν ειχες ποτε σου γκομενα μεχρι τα 27 και θα σε περασει για αχρηστο
χεστηκα θα της πω οτι γαμαγα σα κτηνος στα μπουρδελα οποτε παλι εμπειρος θα ειμαι,μια χαρα σεξ κανω στα μπουρδελα,θα της αρεσω πιστεψε με αμα τη βαλω κατω μονο αχρηστο δε θα με πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom