Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
τι λες μωρε?30 χρονων μονο μεγαλος δε εισαι.Ξερεις ποσοι 30αρηδες τα εφτιαξαν με 25αρες χαλαρωσε.Στα 40 εισαι σιτεμενος,στα 30 νεος εισαι ακομα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και τι θα γινει ετσι?δε θα προχωρησει κατι με ενα καλημερα.
στα 40 αν κρατιέσαι εμφανισιακά τι σιτεμένος να είσαι;ειδικά αν εχεις και χρήμα

τι εισαι να ενεργοποιηθεις, ο terminator? που θα βαλεις το προγραμμα να δουλεψει και μετα θα εκτελεσεις την αποστολη σου, η αλλη θα σε ψιλιαστει οτι δεν ειχες ποτε σου γκομενα μεχρι τα 27 και θα σε περασει για αχρηστο
απαιτουν οι γκόμενες για σχέση να έχεις προυπηρεσία;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.057
Πόντοι
3.656
Καλα στα 30 θα εισαι game over με ελληνιδα, μια 20 χρονη θα σε βλεπει σιτεμενο, και για μια τριανταρα αν δεν εχεις λεφτα πηρες ακυρο κατευθειαν

Έτσι ακριβώς.

Μέχρι τα 30,το πολύ 32-33,πρέπει να'χεις μπει σε κάποια 'επίσημη' σχέση

Αλλιώς...δυσκολα τα πράματα

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.039
Πόντοι
206
χεστηκα θα της πω οτι γαμαγα σα κτηνος στα μπουρδελα οποτε παλι εμπειρος θα ειμαι.
αν το πεις αυτο σε ελληνιδα, ουτε γκομενα με γυαλινο ματι και ξυλινο ποδι δεν θα βρεις

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
στα 40 αν κρατιέσαι εμφανισιακά τι σιτεμένος να είσαι;ειδικά αν εχεις και χρήμα

απαιτουν οι γκόμενες για σχέση να έχεις προυπηρεσία;
μη παραμυθιαζομαστε 40αρης ισον μπαρμπας.Μεχρι κατω των 40 δλδ 30-39 εισαι νεος,40 και πανω εισαι παππους.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
αν το πεις αυτο σε ελληνιδα, ουτε γκομενα με γυαλινο ματι και ξυλινο ποδι δεν θα βρεις
χεστηκα ουτε εγω τις θελω με τους πουστηδες που πανε κατι μουσατους τελειωμενους καγκουρες με φτιαγμενα αμαξια,αν αυτες δε με θελουν μια που ειμαι μπουρδελιαρης εγω δε τις θελω 30 με τα φροκαλα που πανε οποια με δεχτει με δεχτηκε αλλιως χεστηκα μια ζωη πουτανες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και τι θα γινει ετσι?δε θα προχωρησει κατι με ενα καλημερα.
Στο καμάκι δεν υπάρχει συμβόλαιο. Πας κι ότι γίνει. Άσε που μια καλημέρα δεν είναι καμάκι. Δηλαδή εσύ πως φαντάζεσαι το ιδανικό σενάριο που σε βολεύει; να έρθει η άλλη να πέσει πάνω στον πούτσο σου;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στο καμάκι δεν υπάρχει συμβόλαιο. Πας κι ότι γίνει. Άσε που μια καλημέρα δεν είναι καμάκι. Δηλαδή εσύ πως φαντάζεσαι το ιδανικό σενάριο που σε βολεύει; να έρθει η άλλη να πέσει πάνω στον πούτσο σου;
οχι αλλα να πιασει αυτη κουβεντα στο δρομο οπως ακριβως κανουν πχ στη ολλανδια αλλα ξεχασα εκει δε ειναι κομπλεξικες σα εδω αλλα ξεχασα εδω εχουν στερεοτυπα οι ελληνιδες εκει δε εχουν και μετα μου λες πανε με μαυρους.Εδω δε φλερταρουν καν πρωτες μη και τις πουνε ευκολες θα κυκλοφορησουν το μπαζοαραπακλα να την παρουν με τις ντοματες?Δε ξερεις καθολου καλα τις ελληνιδες τι κομπλεξικες ειναι μου φαινεται.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.039
Πόντοι
206
χεστηκα ουτε εγω τις θελω με τους πουστηδες που πανε κατι μουσατους τελειωμενους καγκουρες με φτιαγμενα αμαξια,αν αυτες δε με θελουν μια που ειμαι μπουρδελιαρης εγω δε τις θελω 30 με τα φροκαλα που πανε.
να σου πω την αληθεια, απο την στιγμη που αυτο σε ευχαριστει περισσοτερο και ασχολεισαι με μπουρδελα μονο καλα κανεις,
ξερω ατομο 19 χρονων νορμαλ εμφανισης που απαξιωνει τα μπουρδελα και προσπαθει να βρει γκομενα ελληνιδα, μεχρι στιγμης δεν εχει βρει ποτε του γκομενα και εχει φαει ακυρα απο χοντρες πατσαβουρες. ετσι παραμενει μονος και αγαμητος περιμενοντας να βρει ερωτες που στο μυαλο του ειναι πολυ καλυτερο απο το να πας σε μπουρδελο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
οχι αλλα να πιασει αυτη κουβεντα στο δρομο οπως ακριβως κανουν πχ στη ολλανδια αλλα ξεχασα εκει δε ειναι κομπλεξικες σα εδω
Τύπε πήγαινε στην Ολλανδία ααααααααν ισχύει αυτό που λες. Εδώ είναι Ελλάδα και 99,9 % πάνε οι άνδρες. Οι γυναίκες απλά δίνουν σήμα για να προχωρήσουμε (κι άλλο). Έτσι γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα το αλλάξεις εσύ.
Δεν μπορείς δηλαδή. Όχι ότι σου βάζω εγώ εμπόδιο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ πάντως δέν ανησυχώ καθόλου,διότι ο Ελληνας η μετά τά 40-45 νά τού κάνουν κονέ μέ καμία χήρα
η νά μήν βρεί καί καθόλου γκόμενα,ο πρώτος θά είναι η...ο τελευταίος!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
να σου πω την αληθεια, απο την στιγμη που αυτο σε ευχαριστει περισσοτερο και ασχολεισαι με μπουρδελα μονο καλα κανεις,
ξερω ατομο 19 χρονων νορμαλ εμφανισης που απαξιωνει τα μπουρδελα και προσπαθει να βρει γκομενα ελληνιδα, μεχρι στιγμης δεν εχει βρει ποτε του γκομενα και εχει φαει ακυρα απο χοντρες πατσαβουρες. ετσι παραμενει μονος και αγαμητος περιμενοντας να βρει ερωτες που στο μυαλο του ειναι πολυ καλυτερο απο το να πας σε μπουρδελο
η απολυτη καταντια για μενα να ξερεις αυτος ο 19 χρονος.Εγω προσπαθω να γαμαω οσο μπορω και σε παρακαλω μη μου το ξαναπεις αυτο οτι δε θα βρω ποτε καμια αν της πω πως γαμαγα και εγω σα ανθρωπος αφου δε ειχα αλλη λυση,σημαινει οποια δε καταλαβει πως δε αξιζει να ειναι στο πλευρο σου.Ο μπισμπικης που ειχε πει σε δηλωση γαμαγε αβερτα στα μπουρδελα παρολα αυτα η βανδη εκει κοντα του βραχος.Δε ειναι ολες οι ελληνιδες δηθεν και ξενερωτες.Η βανθη πηγε με τον μπισμπικη που ειναι χοντρος δε θελει αδερφαρες με μουσια λεπττους και φτιαγμενα αμαξια.Να δεχτει οτι γαμαγα στα μπουρδελα οπως και εγω θα δεχτω τη πουστρα τον αδυνατο καγκουρα με τα μουσια και το φτιαγμενο αμαξι που ειχε πριν απο μενα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
χεστηκα θα της πω οτι γαμαγα σα κτηνος στα μπουρδελα οποτε παλι εμπειρος θα ειμαι,μια χαρα σεξ κανω στα μπουρδελα,θα της αρεσω πιστεψε με αμα τη βαλω κατω μονο αχρηστο δε θα με πει.
Είναι ήδη αργά. Αν έχεις ποτιστει (ααααααν είπα)
με οξεία μπουρδελίαση υπό την έννοια ότι γαμάς μόνο πουτάνες, το σώμα σου έχει εκπαιδευτει να χύνει στο δεκάλεπτο. Θα χρειαστεί καιρό να σποτοξινωθεί.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε πήγαινε στην Ολλανδία ααααααααν ισχύει αυτό που λες. Εδώ είναι Ελλάδα και 99,9 % πάνε οι άνδρες. Οι γυναίκες απλά δίνουν σήμα για να προχωρήσουμε (κι άλλο). Έτσι γίνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα το αλλάξεις εσύ.
Δεν μπορείς δηλαδή. Όχι ότι σου βάζω εγώ εμπόδιο.
το λες και μονος σου ρε μλκ εδω ειναι ελλαδα δε μιλαει καμια μη τη πουνε ευκολη και θα παει η αλλη να εμφανηστει με μαυρο.Με αφραγκο μαυρο πανε μονο χοντρες απελπισμενες ελληνιδες ή αμα εχει λεφτα ο μαυρος κανουν τη καρδια τους πετρα οι ομορφες ελληνιδες και χεστηκαν.Μη ξαναπεις πανε λοιπον με μαυρους οι ελληνιδες εδω δε μιλανε καν πρωτες το πιο απλο σου λεω θα κανουν το χοντρο να κυκλοφορουν δλδ με αραπη.

Είναι ήδη αργά. Αν έχεις ποτιστει (ααααααν είπα)
με οξεία μπουρδελίαση υπό την έννοια ότι γαμάς μόνο πουτάνες, το σώμα σου έχει εκπαιδευτει να χύνει στο δεκάλεπτο. Θα χρειαστεί καιρό να σποτοξινωθεί.
εδω εχεις δικιο ακομα και η μαλακια που τραβαω σπιτι πανω απο 10 λεπτα δε κραταει,ειναι η συνηθεια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
το λες και μονος σου ρε μλκ εδω ειναι ελλαδα δε μιλαει καμια μη τη πουνε ευκολη και θα παει η αλλη να εμφανηστει με μαυρο.Με αφραγκο μαυρο πανε μονο χοντρες απελπισμενες ελληνιδες ή αμα εχει λεφτα ο μαυρος κανουν τη καρδια τους πετρα οι ομορφες ελληνιδες και χεστηκαν.Μη ξαναπεις πανε λοιπον με μαυρους οι ελληνιδες εδω δε μιλανε καν πρωτες το πιο απλο σου λεω θα κανουν το χοντρο να κυκλοφορουν δλδ με αραπη.
Μα μαύρους πάνε και πάνε για άλλους λόγους. Είναι στάνταρ αυτό. Στο μεταξύ πηγές την συζήτηση πάλι άλλου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μα μαύρους πάνε και πάνε για άλλους λόγους. Είναι στάνταρ αυτό. Στο μεταξύ πηγές την συζήτηση πάλι άλλου.
εδω δε μιλανε καν σε ενα αγορι πρωτες γιατι υπαρχει στερεοτυπο θα αθετησουν το αλλο στερεοτυπο?δλδ το να πας με μαυρο εισαι γελοια και ανηθικη?εδω αν τις ρωτησεις σου λενε ολες εχω παει με 2 και ειναι 20 ολοι αυτοι,υπαρχουν στερεοτυπα στη ελλαδα,δε θα κυκλοφορησουν δημοσια τον αραπακλα θα γινουν ρεζιλι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο μπισμπικης που ειχε πει σε δηλωση γαμαγε αβερτα στα μπουρδελα
Εδώ αλλά λέει βλέπω...:2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εδώ αλλά λέει βλέπω...:2funny:

εε οχι και αυτος ο αντρακλας αδερφη χαλασε ο κοσμος.Οπως και να εχει η βανδη τον αποδεχτηκε ακομα και μπαι που ειναι.Το να εισαι πουστης ειναι τριςχειροτερο απο το να γαμας πουτανες για τις στρ8 γυναικες.Υπαρχουν γυναικες που μια χαρα θα αποδεχτουν αυτο που κανω δε θα ειναι βεβαια οι ξενερωτες οι πιτσιρικες αλλα οι 30αρες.Θα βρω καποια στιγμη ρε ειμαι ωραιος στη φατσα.Εδω βρηκε ενα παιδι που ηξερα μια λιγο καλυτερη του γιατι αυτη ηταν αδυνατη αλλα απαισια δοντια μαυροασπρα σκατα δλδ,το παιδι αυτο ηταν απαισιος εμφανησιακα,χοντρος μαυροτσουκαλος,ασχημος στη φατσα,κιτρινιασμενα δοντια στραβα τριχες σε ολο το σωμα σα πιθηκος γαμησετα,δε θα βρω εγω που ειμαι μοντελο μπροστα του?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εε οχι και αυτος ο αντρακλας αδερφη χαλασε ο κοσμος.Οπως και να εχει η βανδη τον αποδεχτηκε ακομα και μπαι που ειναι.Το να εισαι πουστης ειναι τριςχειροτερο απο το να γαμας πουτανες για τις στρ8 γυναικες.Υπαρχουν γυναικες που μια χαρα θα αποδεχτουν αυτο που κανω δε θα ειναι βεβαια οι ξενερωτες οι πιτσιρικες αλλα οι 30αρες.Θα βρω καποια στιγμη ρε ειμαι ωραιος στη φατσα.Εδω βρηκε ενα παιδι που ηξερα μια λιγο καλυτερη του γιατι αυτη ηταν αδυνατη αλλα απαισια δοντια μαυροασπρα σκατα δλδ,το παιδι αυτο ηταν απαισιος εμφανησιακα,χοντρος μαυροτσουκαλος,ασχημος στη φατσα,κιτρινιασμενα δοντια στραβα τριχες σε ολο το σωμα σα πιθηκος γαμησετα,δε θα βρω εγω που ειμαι μοντελο μπροστα του?
Ρε τύπε δεν είπε ο Μπισμπικης (που τον μάζεψε η γεροντομουνα Βανδή) ότι τον παίρνει. Απλά έκανε παρέα με τρανς όταν κρύωνε. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε τύπε δεν είπε ο Μπισμπικης (που τον μάζεψε η γεροντομουνα Βανδή) ότι τον παίρνει. Απλά έκανε παρέα με τρανς όταν κρύωνε. :2funny:
οταν σε φιλοξενουν τα μπουρδελα επειδη εισαι αστεγος πιστεψε με οτι θα ριχνεις και κανεναν εστω και στις τρανς ιεροδουλες που τον φιλοξενουσαν.Δε σημαινει πως ειναι κακο να γαμας στα μπουρδελα για ολες τις ελληνιδες.Αν καποια σε ερωτευτει θα καταλαβει οτι δε σταυρωνες γυναικα ουτε για αστειο και αναγκαστηκες να γαμας εκει,αν δε το καταλαβει δε αξιζει να κανεις σχεση μαζι της.Οπως εγω θα σεβαστω οτι μπορει πριν απο μενα να τα ειχε με καγκουρα με φτιαγμενο αμαξι ετσι και αυτη να σεβαστει τη προτιμηση μου για τα μπουρδελα,ετσι παει αμοιβαιες υποχωρησεις ουτε εμενα μου ειναι ευχαριστο να τον βαζω στο ιδιο μουνι που πριν το εβαζε ενα παρταλι σιχαμενο καγκουρι με μουσια και φτιαγμενο αμαξι αλλα τι να κανουμε και σε παρακαλω μη ξαναπεις οτι πανε με μαυρους ειναι ενα μεγιστο ψεμα αυτο.Εδω δε κανουν τα βασικα να μιλησουν σε ενα αγορι πρωτες θα πανε με τον πηθικοαραπη να την κοροιδευουν στο δρομο γεροι νεοι και γενικα οι παντες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom