Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γενικά αυτό πού παρατηρώ στούς άνδρες,είναι ότι κάνουν τόν μάγκα,ο ένας στόν άλλο!
μπροστά στίς γκόμενες είναι συνεσταλμένοι,μαζεμένοι,άτολμοι θά έλεγε κάνείς ότι...φοβούνται
κοινώς κλάνουν μέντες,πώς θά βγεί γκόμενα έτσι?
Έτσι συμβαίνει. Με την πάροδο όμως των ετών, πρέπει και οφείλουμε να καταλάβουμε ότι κάθε ήττα ενός είναι ήττα όλων. Βέβαια αυτό για να περάσει στο πετσί θέλει καθαρο μυαλό. Πώς να γίνει αυτό όταν ακόμα και στις δουλειές σε θάβουν άλλοι μη τυχόν βρεις γκόμενα εσύ
ή επειδή σαλιαριζεις με κάποια που θέλουν αυτοί και το κρατούν στην μούγκα λόγω χεσιματος η απλά από μοχθηρία. Από τρικλοποδιά κάργα. Δεν υπάρχει ευγενής άμιλλα ρε μάστορα. Λες κι αν ο άλλος γαμήσει, θα γαμήσει τον κώλο μας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εμένα με ενοχλεί ρε φίλε που έφαγα άκυρο από χοντρές και μέτριες εμφανησιακα αυτές θα έπρεπε να με παρακαλάνε και έφτασα να μου ρίχνουν Χ.Χαλασαν οι σημερινές γκόμενες δυστιχως.Εσενα μπορεί να μη σε ενοχλεί εμένα με ενοχλεί.
Θα έρθει η ώρα που θα γελάς με αυτά και δεν θα σε ενοχλεί. Δεν γίνεται να σε ενοχλεί. Είναι στο μυαλό σου. Δεν υπάρχουν επιπτώσεις ούτε και συνέπειες. Απλα το έχεις πάρει από φόβο. Κοινώς σκέφτεσαι πως θα σε δουν μετά. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ!!! Και μόνο που την πέφτεις σε κάποια, ανοίγεις δίαυλο επικοινωνίας μαζί της. Μπορεί αύριο μεθαύριο να γίνει κάτι. Εσύ στο μεταξύ δεν περιμένεις. Πας στην επόμενη. Ρίξου εσύ και η τύχη σου δουλεύει. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έτσι συμβαίνει. Με την πάροδο όμως των ετών, πρέπει και οφείλουμε να καταλάβουμε ότι κάθε ήττα ενός είναι ήττα όλων. Βέβαια αυτό για να περάσει στο πετσί θέλει καθαρο μυαλό. Πώς να γίνει αυτό όταν ακόμα και στις δουλειές σε θάβουν άλλοι μη τυχόν βρεις γκόμενα εσύ
ή επειδή σαλιαριζεις με κάποια που θέλουν αυτοί και το κρατούν στην μούγκα λόγω χεσιματος η απλά από μοχθηρία. Από τρικλοποδιά κάργα. Δεν υπάρχει ευγενής άμιλλα ρε μάστορα. Λες κι αν ο άλλος γαμήσει, θα γαμήσει τον κώλο μας.
Από τήν άλλη πλευρά πάλι,κάποιοι λίγοι πού έχουν γκόμενες "μετράτες" -διότι τίς αλλες δέν τίς υπολογίζω καθόλου-
είναι θύματα τών επιλογών τους,δέν σηκώνουν φωνή,δέν έχουν άποψη γιά τίποτα,ότι τούς πεί τό "μωρό'' τέρμα ευνουχισμένοι!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
τι να μας πουνε βρε ο Οικονομοπουλος και η Ζοζεφιν??????!!! :sopase:

γατακια ολκης....τι να μας πει ο Αργυρουλης???:confused::confused::confused::confused:

εκκληση προς τους μαγαζατορες της νυχτας και τους DJs :

:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

προσθεστε ΞΑΝΑ στις playlists ελληνικα (λαΐκα) κομματια της περιοδου 1990-2010 .....για να καυλαντισει η νεολαια!!!

πρεπει να γαμανε και οι νεοι για να αυξηθει το ΑΕΠ! αν δε γαμαει ο αντρας,δεν εχει ορεξη ουτε για δουλεια,ουτε για τιποτα:coffee::coffee:

προστατεψτε και βοηθηστε τα νιατα για να καταπολεμησουμε και το δημογραφικο προβλημα!

βοηθηστε στην κοινωνικοποιηση μεταξυ των δυο φυλων...!:rockon::rockon::rockon:

καταργηστε τα σοσιαλ,ριξτε τις τιμες στα ποτα κατα το δυναμειν και οργανωστε ΞΑΝΑ παρτακια απο το οχι και τοσο μακρινο παρελθον!:rockon:

με ταπερς, ναρκοτραγουδια ,Μελισσουλες και Ζοζεφινες δεν υπαρχει ελπις:coffee::coffee::coffee:

:wanker::wanker::wanker::wanker:

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.065
Πόντοι
3.656
τι να μας πουνε βρε ο Οικονομοπουλος και η Ζοζεφιν??????!!! :sopase:

γατακια ολκης....τι να μας πει ο Αργυρουλης???:confused::confused::confused::confused:

εκκληση προς τους μαγαζατορες της νυχτας και τους DJs :

:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

προσθεστε ΞΑΝΑ στις playlists ελληνικα (λαΐκα) κομματια της περιοδου 1990-2010 .....για να καυλαντισει η νεολαια!!!

πρεπει να γαμανε και οι νεοι για να αυξηθει το ΑΕΠ! αν δε γαμαει ο αντρας,δεν εχει ορεξη ουτε για δουλεια,ουτε για τιποτα:coffee::coffee:

Τώρα ξύνεις τις πληγές του Λάκη Σταλόνε :sopase:

Που έφαγε τα νιάτα του στα μπουζούκια...για να γαμάνε οι μπράβοι και οι πορτιέρηδες :sad2:

Ευτυχώς βρήκε γυναίκα να τον παντρευτεί.Φαντάσου...ότι τη γαμάει ακόμα :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από τήν άλλη πλευρά πάλι,κάποιοι λίγοι πού έχουν γκόμενες "μετράτες" -διότι τίς αλλες δέν τίς υπολογίζω καθόλου-
είναι θύματα τών επιλογών τους,δέν σηκώνουν φωνή,δέν έχουν άποψη γιά τίποτα,ότι τούς πεί τό "μωρό'' τέρμα ευνουχισμένοι!
Συνήθως αυτοί είναι άπειροι και καβαλουν καλάμι.
Επίσης έχουν μεγάλη επιθυμια να παντρευτούν κάτι που λειτουργεί ανασταλτικά στο να ακούνε τι λέει ο άλλος. Ένα καλό σύστημα για να βάζει κάποιος μυαλό είναι να μιλάει με έμπειρους η με φτασμένους. Επίσης με γυναίκες που δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ των δύο. Εγώ ας πούμε είχα γνωστή που δεν είχαμε τίποτα ερωτικό μεταξύ μας ούτε κι υπήρχε όφελος ή συμφέρον και μου έλεγε μεγάλες αλήθειες. Είμαι σίγουρος ότι αν την γουσταρα η με γουσταρε θα μου έλεγε μαλακίες. :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φροντίζεις καθόλου σώμα,εμφάνιση,ντύσιμο;
Όταν σου λέω έφαγα άκυρο και από χοντρές τι δε καταλαβαίνεις?γιατί να πρέπει να φροντίζω σώμα αν πάω να τη πέσω σε χοντρές,αυτές να παρακαλανε πρέπει γιατί εγώ έχω ωραίο πρόσωπο καλό ντύσιμο και γενικά έχω ένα τύπο μόνο λίγο εύσωμος είμαι που και πάλι αθλουμαι πολύ συχνά τρέξιμο, πους απς.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συμφωνώ και επαυξάνω στους άντρες το παίζω μια χαρά μάγκας και στις γκόμενες φλωρουμπα,σα μαλακας βουτυρομπεμπες.
Μπά εγώ πιστεύω ότι βαριέσαι,νά κυνηγάς,τό πέσιμο στίς γκόμενες είναι κούραση!
καί λές...δέν πάνε νά γαμηθούν οι καριόλες,αλλά μικρός είσαι εσύ,έχεις χρόνο
στή σχολή πού πήγαινες,τίς ωραίες τίς γαμούν Αθηναίοι,η άτομα άπο επαρχία?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
δε θέλω να με ζηλεύει και κοιτάει ο καθένας έξω ή να λέει ας πούμε τι κούκλα είσαι εσύ μπροστά μου αυτά όλα σε μειώνουν,επίσης ντρέπομαι εγώ ο ίδιος όταν είμαι με γκόμενες και τέλος στο φλερτ δε θέλω να τρώω χιλοπιτες εύκολα.
Μα είναι δυνατόν να διαβάζω τέτοια πράγματα νυχτιάτικα; Εσύ φοβάσαι και τον ίσκιο σου. Αν τα καταλάβει αυτά καμία γκόμενα, θα σε συντρίψει. Μην τα λες πουθενά. Άσε που για φτάσει άνδρας να πάει σε ζευγάρι και να πει τι κούκλα είσαι εσύ, είτε ειναι μεθυσμένος, είτε σε έχει κόψει για τελείως μαλάκα. Δεν γίνονται αυτά. :confused:
Ή τρολαρεις η είσαι γύρω στα 16.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.037
Πόντοι
3.506

Που έφαγε τα νιάτα του στα μπουζούκια...για να γαμάνε οι μπράβοι και οι πορτιέρηδες :sad2:

Τουλάχιστον βγήκε από το σπίτι του.

Δεν έμεινε στο παιδικό του δωμάτιο ,με το μαμαδισιο φαγητο μέχρι τα σαράντα του ,να παίρνει βιάγκρα για να τον παίξει ενώ θέλει να τον φάει στα κρυφά, σαν και σένα δηλαδή

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μα είναι δυνατόν να διαβάζω τέτοια πράγματα νυχτιάτικα; Εσύ φοβάσαι και τον ίσκιο σου. Αν τα καταλάβει αυτά καμία γκόμενα, θα σε συντρίψει. Μην τα λες πουθενά. Άσε που για φτάσει άνδρας να πάει σε ζευγάρι και να πει τι κούκλα είσαι εσύ, είτε ειναι μεθυσμένος, είτε σε έχει κόψει για τελείως μαλάκα. Δεν γίνονται αυτά. :confused:
Ή τρολαρεις η είσαι γύρω στα 16.
Όχι απλά όταν είμαι με γκόμενα έξω είμαι πολύ ντροπαλός και μπορει να με περναν για μαλακά και να εκμεταλλευτούν αυτό και να το πουν μποστα μου ότι είναι κούκλα η κοπέλα μου εγώ εκεί θα νοιώσω απαίσια οπότε και δε ασχολούμαι να μη χαλαστω μετά.Οντως είμαι φοβιτσιαρης,φοβάμαι αν βρω γκόμενα μη μου κάνουν Χαλάστρες άλλοι άντρες ή άλλες γυναίκες επειδή με βλέπουν τελείως ντροπαλο με τη γκόμενα και το εκμεταλλευτούν αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μπά εγώ πιστεύω ότι βαριέσαι,νά κυνηγάς,τό πέσιμο στίς γκόμενες είναι κούραση!
καί λές...δέν πάνε νά γαμηθούν οι καριόλες,αλλά μικρός είσαι εσύ,έχεις χρόνο
στή σχολή πού πήγαινες,τίς ωραίες τίς γαμούν Αθηναίοι,η άτομα άπο επαρχία?
Ναι βαριέμαι το κυνήγι όντως προτιμώ το εύκολο τα μπουρδέλα με κοπέλες γλυκύτατες εμφανησιακα.Οπως το είπες μικρός είμαι ακόμα στα 28-30 εννοείται θα το παλέψω στο να κάνω σχέση.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν έφαγες άκυρο κι από αυτές,κάτι κάνεις λάθος.

Τρέξιμο και εύσωμος;
Μήπως παρά είσαι εύσωμος;

Δεν φτάνουν μόνο τα push ups
Όχι δε παραειμαι εύσωμος,είμαι απλά κάπως παραπάνω αυτό είναι όλο.Επισης μπορεί να φταίει το γεγονός ότι οι περισσότερες συμφοιτητριες του τμήματος μου είναι βλαμμένες.Δε έχω έξυπνες στο τμήμα μου,ελάχιστες φοιτήτριες στο τμήμα μου τις έχω δει με γκόμενο,είναι νερντουλα στο μυαλό.Οσους συμφοιτητές έχω κάνει παρέα από τη σχολή κανείς δε μπορεσε να βρει φοιτήτρια από το τμήμα αυτό.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

ω ρε μαλακα θυμισες Κακαουνακη!!! στο κααααρφι :tooth::tooth::tooth::tooth:

σεβασμος στον @tellystalone6969:hi:

το προγραμμα συνεχιζεται κυριες και κυριοι λαθραναγνωστες:coffee:
εμεις θα αναστησουμε και τη νυχτα ,δινοντας πρακτικες απαντησεις(-σκονακια) στο ερωτημα : τι τρεχει τελικα με τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ :smitten:

μην παριστανετε οτι δεν ξερετε, δωστε ολοι ωθηση προς την κατευθυνση του κοινωνικογαμισμου:rockon::rockon::rockon:

καταργηστε τα (αντι)σοσιαλ , γινετε ΟΙ ΙΔΙΟΙ σοσιαλ ,το παρελθον οδηγος για το παρον και το μελλον του ευλογημενου μας τοπου !

της γυνης ο καημος ειναι γνωστος!!! ερχεται πσκ σε μια μερα και το mood στα υψη:wanker::wanker::wanker:

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

:wanker::wanker::wanker::wanker:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συνήθως αυτοί είναι άπειροι και καβαλουν καλάμι.
Επίσης έχουν μεγάλη επιθυμια να παντρευτούν κάτι που λειτουργεί ανασταλτικά στο να ακούνε τι λέει ο άλλος.

Σίγουρα όπως τό λές είναι,βάζουν υποψηφιότητα γιά νά γίνουν κερατάδες!
άν καί πιστεύω ότι ήδη είναι,καί κάποιοι...τό δέχονται

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
αντε να ξεκινησει η χειμερινη σεζον να γινεις της πουταναρας:headbang2:

ν' αρχισουν να φορανε τις μποτες με τα δικτυωτα καλσον ,φυγε μπουστη καυσωνα!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.620
Πόντοι
3.656
Ποτε η γκόμενα σε γράφει στο μουνί της; Αν την γαμήσεις και αρχίσεις τα διαρκή τηλέφωνα, σάλια υποταγης, διευκολύνσεις κτλ, η τύπισσα σε έχει κατακτήσει και σταδιακά θα καταστραφούν όλα. Λέει από μέσα της αααα αυτός για να κάνει έτσι, σημαίνει ότι είμαι γαμάτη κι αφού είμαι γαμάτη, σιγά μην κάτσω με αυτόν τον μαλάκα (αυτό είναι το γυναικείο μυαλό). :2funny: Αντίθετα αν την βρίζεις και την ξεφτιλιζεις συνέχεια, κάθεται περισσότερο διότι νιώθει λίγη και άχρηστη χωρίς επιβεβαίωση. Αν διαφωνείτε δοκιμάστε το ως πείραμα. :rockon:Η γυναικα δεν αγαπάει αλλά απλά ερωτεύεται. Μόνο ο άνδρας αγαπάει επειδή του έλεγαν έτσι από μικρός που ήταν
ώστε να τρέχει το ψευτοαφηγημα με τις οικογένειες για να βρίσκουν ντάντεμα οι γυναίκες. :rockon:
Οτιδήποτε άλλο αποτελεί εξαίρεση.
Τύπε ... ενώ αν τη γαμήσεις .... και την επόμενη ... αντι να θες να την ξαναγαμήσεις ... της πεις να πάτε για κεμπάπ .... ή στην όπερα ....
ή ότι έχεις να δοκιμάσεις καινούρια φυσίγγια στον πίνακα .... φρικάρει ... δεν το πιστεύει ...
δεν θέλει να αποδεχτεί ότι δεν σε συγκλόνισε το γαμίσι !

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
τεραστιος Γονιδης....τεραστιος !!!!:coffee::coffee::coffee::coffee:

γαμω τα αλλαχμπαρικα τραγουδια ,αι στα διαλα μουνοπανα..μην τα προωθειτε αλλο !

.....φτανει πχια !!! πιασαμε πατο ,γι αυτο δε γαμαει η νεολαια! δε θελετε παραγωγικη νεολαια:coffee:

θελετε υποκουλτουρα , παρακμη,ναρκωτικα,μετριοτητα :uglystupid::uglystupid::uglystupid: μην υπνωτιζετε αλλο τα παιδια μας! και ιδιως τις νεες Ελληνιδες!

ορματε συναγωνιστες , το πανεπιστημιο του bou θα σας βαλει στον ισιο δρομο :rockon::rockon::rockon: καλο ξημερωμα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε ... ενώ αν τη γαμήσεις .... και την επόμενη ... αντι να θες να την ξαναγαμήσεις ... της πεις να πάτε για κεμπάπ .... ή στην όπερα ....
ή ότι έχεις να δοκιμάσεις καινούρια φυσίγγια στον πίνακα .... φρικάρει ... δεν το πιστεύει ...
δεν θέλει να αποδεχτεί ότι δεν σε συγκλόνισε το γαμίσι !
Όπως στο λέω. Άλλο είναι να πηγαίνεις βόλτα η να γαμάς κτλ κι άλλο να τρέχεις σαν είλωτας πίσω της. Αν τρέχεις σαν μανιακός διαρκώς και θες να την προστατεψεις κτλ μαλακίες, σε θεωρεί δεδομένο και θα σε ποδοπάτησει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναι....Το καλύτερο είναι να είσαι στα κιλά που αντιστοιχούν στο ύψος σου (κιλά σε μυες βέβαια)
Δε είμαι στα κιλά που αντιστοιχούν στο ύψος μου αλλά δε είμαι και τέρμα χοντρός για λίπιση,είμαι απλά κάπως παραπάνω αυτό είναι όλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom