Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.993
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εγω που ειμαι 41 η πουτσα μου προς το παρον δεν εχει θεμα ως προς τη μανιβελα ...ολα καλα μεχρι τωρα,ομως αυτο που εχει αλλαξει ειναι η διαθεση να γαμαω ολη μερα καθε μερα
Ναι όσο μεγαλώνεις αλλάζει αυτό το να θες να γαμας όλη μέρα κάθε μέρα.Εγω έχω ορέξεις κάθε μέρα για 3 φορές.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εγω ενας λογος που δεν εχω ανεβάσει ποτε κριτική ξερεις ποιος ειναι? θα γελάσεις...δε θυμαμαι ποτε ονοματα ποια γάμησα
Εγώ θυμάμαι τα ονόματά σιγά το δύσκολο είτε τις ρωτάς είτε τα βρίσκεις από το σάιτ που ανεβάζουν κριτικες και ενημερώσεις άλλοι,δε είναι κάτι.Εγω ας πούμε θυμόμουν τη ημερομηνία που πήγα και επειδή στο άλλο σάιτ ιερόδουλες.κομ κάνουν ενημερώσεις μπουρδελοτσαρκας κάθε μέρα δε είναι και δύσκολο να το βρεις

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Χοντρούλη ο άντρας για να είναι άντρας σωματικώς όπως λες θα πρέπει πάνω στο γαμησι να ανεβάζει στροφές και σφυροκοπάει μανιωδώς να της κάνει τις ωοθήκες μπεγλέρι. Αυτό είναι το καλύτερο τεστ κοπώσεως μπουχεσα κι όχι οι τρεις μαλακιες την ημέρα που τραβάς. Α, και στο καπάκι να αντέχει και δεύτερο γύρο το κατάλαβες εύσωμε ή μήπως το παχουλοκομψός σου χαϊδεύει καλύτερα τα αυτάκια.
Άντρας -5 και -10 κιλά κάτω είναι ξεφτυλα φίλε τέλος.Γιατι μια γυναίκα να πάει με έναν αδύνατο?η γυναίκα θέλει ο άντρας να έχει ογκο να τη ξεσκίζει στο σεξ.Επισης εγώ που λες ότι είμαι εύσωμος μια χαρά ξεσκίζω τις πουτανες και ανεβάζω στροφές και ότι θες και βογγανε αρκετά.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αθωα παρεα... απλα...
Δε ξέρω αν ήταν αθώα παρεα η όχι ξερω ότι ειδικά οι ανήλικες Ελληνίδες δε τους θέλουν τους μαύρους αλλά πάνε με καγκουρες της ηλικίας τους.Οι τυπισες που λέει ο άλλος θα είναι αλβανεζες μαθήτριες σιγά το δύσκολο γεμάτοι ειμαστε εδώ πέρα από Αλβανούς,Βούλγαρους.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το σύνηθες που όλοι έχουμε κάνει είναι να βρεις τέτοιες για γαμήσι μιας που γαμιούνται καλύτερα οι μέτριες κι οι χοντρές. Το ότι φτάνουν να τις παρακαλάνε και να τις παντρεύονται μοιάζει με ταινία τρόμου. :confused: Αφήνω λόγω μαθηματικων μια μικρή πιθανότητα να ταιριάζουν σε πολλά άλλα έλεος...όλοι αυτοί ταιριάζουν;;;
Πλέον ούτε οι μέτριες και οι χοντρές δε κάθονται ξέρεις πόσα άκυρα έφαγα στη σχολή από χοντρές και μέτριες άστο.Αυτο που είπε ο σαμπ ζερο ένας άντρας νορμάλ εμφανησιακα περνά απαρατήρητος πλέον.Μονο οι φραγκατοι άντρες Έλληνες πλέον δε περνάνε απαρατήρητοι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κανονας με τις γυναικες δεν υπαρχει.
Κι ομως συμβαινει να βγει η αλλη μαζι σου και να μη γαμηθει για το χ,ψ,ω λογο.
Πραγματι απαξ και μεινεις μονος με την αλλη οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου.
Ωστοσο συμβαινει καποια στιγμη η αλλη να πει "οχι".
Ειτε γιατι ο ανδρας δεν μπορεσε να καμψει τις αντιστασεις της(επαιξε κι εχασε τι να κανουμε) ειτε γιατι εκεινη ηθελε απλα να εισπραξει τα credits της διεκδικησης και μονο αυτα,ειτε γιατι ειχε στο νου της καποιον αλλο που πραγματικα θα ηθελε να γαμηθει μαζι του.
Πιστεψε με μιλανε χρονια εμπειριας τοσο δικα μου οσο και αλλων εμπειρων ικανοτατων κυνηγων.
Καποια στιγμη θα τυχει και σε σενα(μακαρι οχι φυσικα) να εισαι ετοιμος να το αντιμετωπισεις.
Συναγωνιστικους χαιρετισμους
:rockon:
Στραβή μπορεί να συμβεί και γι'αυτό διαφωνισα μόνο στην συχνότητα. Ακόμα κι έτσι δεν μας απασχολεί. Γενικώς ότι και να κάνει μια γυναίκα, δεν την υπολογίζουμε. Παλιοτερα η κατάσταση ήταν ομολογουμενως καλύτερη
και το λέω εγώ αυτό που χειρότερος εχθρός στην ψυχολογία τους δεν υπάρχει.
Το τι ξεφτιλικι έχουν φαει δεν λέγεται όταν ορθώνουν ανάστημα. :2funny: Όταν μια γυναίκα ξεπεράσει την ισαλο γραμμή και μας ζαλισει τ αρχίδια την καμπτουμε με ξεφτιλικι και φεύγουμε.
Αν συνεχίσει εφαρμόζουμε αντίποινα στον κύκλο της μεχρι να μην μπορεί να κυκλοφορήσει και ήδη προχωράμε στην επόμενη. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Το πολύ πολύ να πέσουμε σε τρελλη και να μας επιτεθεί. Στα παπάρια μας. Πάλι θα την λιωσουμε σαν σκουπίδι. Απλά δεν τις δέρνουμε και δεν τις σκοτώνουμε. Δηλαδή τι κάνουμε; επίδειξη ισχύος! :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πλέον ούτε οι μέτριες και οι χοντρές δε κάθονται ξέρεις πόσα άκυρα έφαγα στη σχολή από χοντρές και μέτριες άστο.Αυτο που είπε ο σαμπ ζερο ένας άντρας νορμάλ εμφανησιακα περνά απαρατήρητος πλέον.Μονο οι φραγκατοι άντρες Έλληνες πλέον δε περνάνε απαρατήρητοι.
Φάσκεις κι αντιφάσκεις. Εσύ έλεγες ότι δεν ρίχνεσαι.
Η ουσία είναι πως η εμφάνιση δεν παίζει πλέον πρωτευοντα ρόλο παρά μόνο στο να γαμηθεί κάποια για εκτόνωση. Δεν κάθονται με ωραίους ή ισχυρούς ή και τα δύο διότι θα τις κάνουν λιώμα μόλις αρχίσουν τις μαλακίες. Παλιά κάθονταν. Τώρα κοιτούν να βολευτουν με ελεγχόμενους και ισχύει σε συντριπτικό ποσοστό. Έχουν ανεξάντλητη κάβα από τα σοσιαλ.
Η συγκεκριμένη μάχη έχει χαθεί οπότε δεν πάμε καν εκεί. Ο έξυπνος άνδρας δεν μάχεται για να κάμψει φρούρια που δεν πέφτουν. Πάει και βαράει ασύμμετρα. Τα σοσιαλ είναι μόνο για να ρίχνεις σκατά κι όχι για να κυνηγάς κάτι.
Η κεντρική ιδέα είναι να ρίχνεσαι να γαμάς λάιβ χωρίς να κάνεις όνειρα.
Αν τύχει να βρεις νορμάλ (μέχρι να λαλήσει) θα το καταλάβεις αυτόματα με αποδείξεις κι όχι με μπλα μπλα. Αυτό είναι όλο. Είτε το παίρνεις ως έχει και προχωράς είτε θα φας τα μούτρα σου. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Φάσκεις κι αντιφάσκεις. Εσύ έλεγες ότι δεν ρίχνεσαι.
Η ουσία είναι πως η εμφάνιση δεν παίζει πλέον πρωτευοντα ρόλο παρά μόνο στο να γαμηθεί κάποια για εκτόνωση. Δεν κάθονται με ωραίους ή ισχυρούς ή και τα δύο διότι θα τις κάνουν λιώμα μόλις αρχίσουν τις μαλακίες. Παλιά κάθονταν. Τώρα κοιτούν να βολευτουν με ελεγχόμενους και ισχύει σε συντριπτικό ποσοστό. Έχουν ανεξάντλητη κάβα από τα σοσιαλ.
Η συγκεκριμένη μάχη έχει χαθεί οπότε δεν πάμε καν εκεί. Ο έξυπνος άνδρας δεν μάχεται για να κάμψει φρούρια που δεν πέφτουν. Πάει και βαράει ασύμμετρα. Τα σοσιαλ είναι μόνο για να ρίχνεις σκατά κι όχι για να κυνηγάς κάτι.
Η κεντρική ιδέα είναι να ρίχνεσαι να γαμάς λάιβ χωρίς να κάνεις όνειρα.
Αν τύχει να βρεις νορμάλ (μέχρι να λαλήσει) θα το καταλάβεις αυτόματα με αποδείξεις κι όχι με μπλα μπλα. Αυτό είναι όλο. Είτε το παίρνεις ως έχει και προχωράς είτε θα φας τα μούτρα σου. :rockon:
Παλιά ριχνομουν και σε συμφοιτητριες στη σχολή και έξω αλλά δε έκατσε κάτι μόνο με μια έκατσε φάσωμα αλλά δε ολοκληρωσαμε εξαιτίας της.Ηθελε απλά να περάσει τη ώρα της και μου είπε πως για να ολοκληρώσει με κάποιον θελει αυτός να λειτουργεί ως χορηγός.Αμα ο άλλος δε είναι ικανός να είναι χορηγός μένει στο φάσωμα.Τωρα πλέον δε ριχνομαι παλιά ριχνομουν.Την έπεσα και φέτος σε 2 από τη σχολή αλλά δε θέλαν η μία δε ήθελε και η άλλη επίσης δε ήθελε.Γιαυτο οι γκόμενες είναι μανουλες στο να ρίχνουν Χ οπότε καλύτερα πουτανες να μη πληγώνεσαι κιόλας από τα Χ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εγω που ειμαι 41 η πουτσα μου προς το παρον δεν εχει θεμα ως προς τη μανιβελα ...ολα καλα μεχρι τωρα,ομως αυτο που εχει αλλαξει ειναι η διαθεση να γαμαω ολη μερα καθε μερα
Άλλο ένα πλεονέκτημα του ισχυρού άνδρα. Μόλις πιάσει τα 40 και προχωρήσει οι ορμές αρχίζουν σιγά σιγά να πέφτουν οπότε δεν έχει την κατάρα του νέου που θέλει να γαμάει συνέχεια και θολώνει. Για αυτό και όλοι οι άνδρες γίνονται πολύ πιο επιλεκτικοί μεγαλώνοντας. Είτε θα ψάχνουν μουνάρα είτε σούπερ γαμήσι. Πάντως να κυνηγούν σκουπίδια αποκλείεται όπως θα έκαναν ως νεοπες εκτός αν έχουν στέρηση. Στο μεταξύ παλιότερα μέχρι και τα σκουπιδια καλύτερα ήταν. Εν ολίγοις σήμερα αν υποτάσσεσαι, πρέπει να είσαι εντελώς μαλάκας όπως έχουν καταντήσει οι γυναίκες. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Άλλο ένα πλεονέκτημα του ισχυρού άνδρα. Μόλις πιάσει τα 40 και προχωρήσει οι ορμές αρχίζουν σιγά σιγά να πέφτουν οπότε δεν έχει την κατάρα του νέου που θέλει να γαμάει συνέχεια και θολώνει. Για αυτό και όλοι οι άνδρες γίνονται πολύ πιο επιλεκτικοί μεγαλώνοντας. Είτε θα ψάχνουν μουνάρα είτε σούπερ γαμήσι. Πάντως να κυνηγούν σκουπίδια αποκλείεται όπως θα έκαναν ως νεοπες εκτός αν έχουν στέρηση. Στο μεταξύ παλιότερα μέχρι και τα σκουπιδια καλύτερα ήταν. Εν ολίγοις σήμερα αν υποτάσσεσαι, πρέπει να είσαι εντελώς μαλάκας όπως έχουν καταντήσει οι γυναίκες. :rockon:
Εσύ πόσο χρονών είσαι?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παλιά ριχνομουν και σε συμφοιτητριες στη σχολή και έξω αλλά δε έκατσε κάτι μόνο με μια έκατσε φάσωμα αλλά δε ολοκληρωσαμε εξαιτίας της.Ηθελε απλά να περάσει τη ώρα της και μου είπε πως για να ολοκληρώσει με κάποιον θελει αυτός να λειτουργεί ως χορηγός.Αμα ο άλλος δε είναι ικανός να είναι χορηγός μένει στο φάσωμα.Τωρα πλέον δε ριχνομαι παλιά ριχνομουν.Την έπεσα και φέτος σε 2 από τη σχολή αλλά δε θέλαν η μία δε ήθελε και η άλλη επίσης δε ήθελε.Γιαυτο οι γκόμενες είναι μανουλες στο να ρίχνουν Χ οπότε καλύτερα πουτανες να μη πληγώνεσαι κιόλας από τα Χ.
Σιγά μην πληγώνεσαι.
Ας ρίχνουν άκυρα με το τσουβαλι. Θα σου χαλάσει το ίματζ; :2funny: σημασία έχει να γαμάμε. Είσαι ακόμα αδουλευτος. Αν και μόλις πάρεις μπρος, δεν θα σε νοιάζει τίποτα. Είναι καθαρά θέμα προπόνησης.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εσύ πόσο χρονών είσαι?
46. Ήμουν και τυχερός κιόλας λόγω καλών εποχών. Αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να τα ανεχθω. Μόλις λοιπόν μπλέκω με γυναίκα το πρώτο που της βάζω στο μυαλό είναι ότι εδώ δεν την παίρνει για μαγκιές. Τους το φυτεύω επίτηδες για να τις προκαλέσω. Μετά δεν ξσναμιλαω. Πράττω. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σιγά μην πληγώνεσαι.
Ας ρίχνουν άκυρα με το τσουβαλι. Θα σου χαλάσει το ίματζ; :2funny: σημασία έχει να γαμάμε. Είσαι ακόμα αδουλευτος. Αν και μόλις πάρεις μπρος, δεν θα σε νοιάζει τίποτα. Είναι καθαρά θέμα προπόνησης.
Εμένα με ενοχλεί ρε φίλε που έφαγα άκυρο από χοντρές και μέτριες εμφανησιακα αυτές θα έπρεπε να με παρακαλάνε και έφτασα να μου ρίχνουν Χ.Χαλασαν οι σημερινές γκόμενες δυστιχως.Εσενα μπορεί να μη σε ενοχλεί εμένα με ενοχλεί.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
46. Ήμουν και τυχερός κιόλας λόγω καλών εποχών. Αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να τα ανεχθω. Μόλις λοιπόν μπλέκω με γυναίκα το πρώτο που της βάζω στο μυαλό είναι ότι εδώ δεν την παίρνει για μαγκιές. Τους το φυτεύω επίτηδες για να τις προκαλέσω. Μετά δεν ξσναμιλαω. Πράττω. :2funny:
Είμαι 24 εγώ και όντως έζησες καλές εποχές εσύ,εγώ τώρα που είμαι η νεολεα ζω στη χειρότερη εποχή που οι γκόμενες έχουν ξεφύγει σε τραγικό βαθμό.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.441
Πόντοι
4.746
Tο προβλημα ξεκινα απο τους ιδιους τους ελληνες. Οταν ο αλλος βρισκει μια καλη γκομενιτσα και την αραζει σπιτονοντας την απ τα 21. Και το παει εις γαμο κοινωνια, παρεχοντας της τα παντα, λες και ειναι ο μπαμπας της. Μετα τι να πεις; Ειδαμε και στο εξωτερικο. Τον χρυσο αιωνα του Περικλη στο π.α.μπλοκ. Ο κοσμος εκει ηταν γεματος με πολυ καλο μ@υνι και να παρακαλαει για σκληρο γ@μησι. Ενω αυτοι δεν επαιρναν χαμπαρι και σπιτωναν την πρωτη τυχουσα που τους καθοταν.Και την ειχαν βασιλισσα. Αρα το προβλημα ξεκινα απο την νοοτροπια του ελληνα. Που δεν αλλαζει ευκολα γκομενα λογω συνηθειας Ή ανασφαλειας. Και μετα την μονογαμια κανει την εμφανιση της η αγαμια.:confused:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.947
Πόντοι
1.446
Είμαι 24 εγώ και όντως έζησες καλές εποχές εσύ,εγώ τώρα που είμαι η νεολεα ζω στη χειρότερη εποχή που οι γκόμενες έχουν ξεφύγει σε τραγικό βαθμό.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε είναι ότι άσχετως με την εποχή που ζητάτε
οι Ελληνίδες ήταν πάντα αφύσικες... και κομπλεξικες

Πότε δεν συμπεριφερονται όπως οι υπόλοιπες γυναίκες τις ηλικίας τους
στην ίδια εποχή ...

Αυτό το καταλαβαίνει οποίος έχει πολλές επαφές με εξωτερικό τις τελευταίες
δεκαετίες...

Όσον αφορά το παρόν ... όλες οι δυτικές γυναίκες έχουν αχρηστεύτει
από τα social, φεμινισμούς και τα χιλιόμετρα πουτσας που έχουν φάει

Ειναι ολες ... Used and abused ...
οπότε μακρυά από δεσμεύσεις ...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε είναι ότι άσχετως με την εποχή που ζητάτε
οι Ελληνίδες ήταν πάντα αφύσικες... και κομπλεξικες

Πότε δεν συμπεριφερονται όπως οι υπόλοιπες γυναίκες τις ηλικίας τους
στην ίδια εποχή ...

Αυτό το καταλαβαίνει οποίος έχει πολλές επαφές με εξωτερικό τις τελευταίες
δεκαετίες...

Όσον αφορά το παρόν ... όλες οι δυτικές γυναίκες έχουν αχρηστεύτει
από τα social, φεμινισμούς και τα χιλιόμετρα πουτσας που έχουν φάει

Ειναι ολες ... Used and abused ...
οπότε μακρυά από δεσμεύσεις ...
δε ειναι ετσι το 1980 συγουρα υπηρχαν γυναικες για σχεση που πηγαιναν με τα καλα παιδια.Τωρα ολες πανε με τα bad boys.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Στραβή μπορεί να συμβεί και γι'αυτό διαφωνισα μόνο στην συχνότητα. Ακόμα κι έτσι δεν μας απασχολεί. Γενικώς ότι και να κάνει μια γυναίκα, δεν την υπολογίζουμε. Παλιοτερα η κατάσταση ήταν ομολογουμενως καλύτερη
και το λέω εγώ αυτό που χειρότερος εχθρός στην ψυχολογία τους δεν υπάρχει.
Το τι ξεφτιλικι έχουν φαει δεν λέγεται όταν ορθώνουν ανάστημα. :2funny: Όταν μια γυναίκα ξεπεράσει την ισαλο γραμμή και μας ζαλισει τ αρχίδια την καμπτουμε με ξεφτιλικι και φεύγουμε.
Αν συνεχίσει εφαρμόζουμε αντίποινα στον κύκλο της μεχρι να μην μπορεί να κυκλοφορήσει και ήδη προχωράμε στην επόμενη. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Το πολύ πολύ να πέσουμε σε τρελλη και να μας επιτεθεί. Στα παπάρια μας. Πάλι θα την λιωσουμε σαν σκουπίδι. Απλά δεν τις δέρνουμε και δεν τις σκοτώνουμε. Δηλαδή τι κάνουμε; επίδειξη ισχύος! :rockon:
Προσωπικά δεν ασχολούμαι τυπε μου
Αν δω ότι μια γυναίκα δε μου δίνει αυτό που θέλω δηλαδή το μουνί της αποχωρώ διακριτικά.
Εξαιρούνται περίπτωσεις που η άλλη θα κάνει χοντράδα αλλά και παλι...θα έχω ήδη φύγει για να ξοδέψω ενέργεια στον επόμενο στόχο...
Μερικές φορές μπορεί να μας βρουν σε αδύναμη φάση να διανύουμε δύσκολη περίοδο να μας έχει συμβεί κάτι τρομερό και να μην έχουμε την ψυχραιμία εκείνη την ώρα να αντιδράσουμε αποτελεσματικά.
Μια γυναίκα εύκολα τη στριμώχνεις με κατάλληλες ερωτήσεις και την κάνεις να εκτεθεί.
Πάντως αληθινή επίδειξη ισχύος προς τη γυναίκα είναι να της δείξεις(και να το εννοείς φυσικά)ότι την έχεις γραμμένη.
Η αδιαφορια δηλαδή.
Δυστυχώς οι πιο πολλές γυναίκες έχουν εμετικές προσωπικότητες και είναι τέρμα τοξικές.
Θέλει ατσαλινα νεύρα και μεγάλη ψυχραιμία μαζί τους.
Είναι όντα ματαιοδοξα από τη μια που τους αρέσει να τραβάνε βλέμματα και πουτσες και από την άλλη ψάχνουν το αδύναμο αρσενικό να του πάρουν το σπέρμα για να γίνουν μητέρες.
Ξερναω ειλικρινά με τα άθλια σιχαματα.
Παρ όλα αυτά με "έχουν" γιατί από το στόμα και το μουνί τους εξαρτάται η ανακούφιση της ουρήθρας μου και των σπερματικων αδένων μου.
Μια "βιολογική παγίδα"που με οδηγεί άθελά μου να συμμετέχω στη διαιώνιση του είδους.
Η φύση μας κυβερνά πάνω απ' όλα.
Τη φύση δε τη νοιάζει η ηδονή και αυτοεπιβεβαιωση μου αλλά να φτιάξει απογόνους.
Αυτοί είναι οι κανόνες και όσο ισχύουν δυστυχώς τα θηλυκά θα είναι παντοδύναμα γιατί αυτο που εμείς ποθούμε διακαώς εκείνες το έχουν κατά κορο.
Εμείς τις έχουμε αλλού.Στη σταθερότητα που μπορούμε να τους παρέχουμε.
Εκεί είναι η δύναμη μας.
Λέω και ξαναλέω:ΓΑΜΑΤΕ ΤΕΣ και ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και τη ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ.
Γιατί απλά τους αξίζει.
Τελος

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Άντρας -5 και -10 κιλά κάτω είναι ξεφτυλα φίλε τέλος.Γιατι μια γυναίκα να πάει με έναν αδύνατο?η γυναίκα θέλει ο άντρας να έχει ογκο να τη ξεσκίζει στο σεξ.Επισης εγώ που λες ότι είμαι εύσωμος μια χαρά ξεσκίζω τις πουτανες και ανεβάζω στροφές και ότι θες και βογγανε αρκετά.
Χοντρούλη οι πουτανες όχι βογγητά αλλά και τον ύμνο της Αυστροουγγαρίας θα σου τραγουδήσουν. Καμία γκομενιτσα την έχεις κάνει να στενάξει εδώ σε θέλω μάστορα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Χοντρούλη οι πουτανες όχι βογγητά αλλά και τον ύμνο της Αυστροουγγαρίας θα σου τραγουδήσουν. Καμία γκομενιτσα την έχεις κάνει να στενάξει εδώ σε θέλω μάστορα.
Πόσο πίσω είσαι λες και οι γκόμενες δε προσποιούνται.Αδερφε πάνε οι παλιές εποχές που η μανα μου παντρευόταν το πατέρα μου και ας μη ήταν ο πατέρας μου κανας λεφτας.Τωρα καμία δε ζει για τη καύλα όλες χορηγό θέλουν και αυτές που δε θέλουν χορηγό πάνε με τους τελείως ακατάλληλους άντρες τα λεγόμενα μπάντ Μπόις,τους λεγόμενους φλώρους,εμένα η μάνα μου τότε ούτε χορηγούς έψαχνε ουτε κακά παιδιά ούτε φλώρους και όχι μόνο η μανα μου αλλά και οι τότε γυναίκες.Οχι όπως τώρα που καμία δε έχει συναισθήματα να ερωτευτεί όλες κοιτάνε τα λεφτά/χορηγό και τα μπάντ Μπόις,τα φλωροτσουτσεκια που δε φέρονται καν σωστά στις γκόμενες παρόλα αυτά αυτές πάνε με αυτούς.Τοτε όλα αυτά δε υπήρχαν καν.Εβρισκες γυναίκες φυσιολογικές που έβλεπαν ένα καλό παιδάκι αρσενικο και όχι φλωρο και χωρίς λεφτά πολλά και τον ερωτεύονταν,είχαν συναισθήματα τοτε,ήταν φυσιολογικές όχι όπως τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom