Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Υπάρχουν πουτανες που τους αρέσεις και κανείς τα πάντα με αυτές,εγώ είχα πάει στούντιο και της αρεσα πολύ μιας πουτανας και κάναμε πολλά πράγματα στο σεξ.Μονο ακαποτο σεξ δε κάναμε αλλά δε πειράζει κάναμε πολλά άλλα.Συμφωνω βέβαια ότι με τις γκόμενες είναι αλλιώς αλλά ξέρεις δε μπορούν όλοι οι άντρες να βρουν γκόμενα.Επισης αυτό που λες ότι δε γίνεται νικητής στις έξω ακόμα και να γαμας πουτανες είναι λάθος,άμα ευχαριστήσεις σεξ στις πουτανες αδιαφορείς για τις έξω και δε καταντας μουνοδουλος όπως θα ήταν κάποιος αγαμητος που δε έβρισκε γκόμενες και δε πήγαινε και σε μπουρδέλα.
Αν σε γουσταρε πραγματικά, δεν θα πληρωνοταν. Απλά την δουλειά της κάνει. Τα υπόλοιπα στα έχω εξηγήσει λεπτομερώς πιο πάνω.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
για την στυση ειναι χειροτερη η παχυσαρκια ή να εισαι συχνος καπνιστης;

το πρωτο με διαφορα ! οχι οτι το δευτερο μακροπροθεσμα κανει καλο.

επισης, αλλη η επιδραση να κανεις ενα πακετο την εβδομαδα και αλλη ενα πακετο καθε μερα:coffee:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ισως εχεις δικιο ,το τερματισα καπου:coffee:

μονο αν εισαι αθλητης καταφερνεις τετοιες αναλογιες.
εγω αισιως εφτασα 85 κιλα και ειμαι 1,86. ηδη νιωθω ...κοκκαλιαρης ! δεν πολυγουσταρω.

εχω κολλητους πρωην μπασκετμπολιστες σε τοπικο επιπεδο.
πχ ενας play maker 1,82....74 κιλα:jerking::jerking: αλλα ειναι πιο γυμνασμενος οκ. οχι τουμπανος,απλα γεροδεμενος.
απορω πως αντεχουν ....εγω ειχα συνηθισει με εναν προβλεπέ σκεμπεδάκο !

απο την αλλη , +10 κιλα ειναι αρκετα για εμενα. μεχρι +5 ειναι καλα(χωρις καν να γυμναζεσαι φουλ).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

.....αυτες ειναι !!! :coffee:
Εε ναι ρε φίλε άντρας και -5-10 κιλά κάτω από το ύψος είναι σα κοριτσάκι,για μένα ένας άντρας αν είναι +10 κιλά από το ύψος είναι πολύ κομπλε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν σε γουσταρε πραγματικά, δεν θα πληρωνοταν. Απλά την δουλειά της κάνει. Τα υπόλοιπα στα έχω εξηγήσει λεπτομερώς πιο πάνω.
Μου έκανε ελεύθερο στοματικό χωρίς έξτρα λεφτά,50 ευρώ έδωσα και μου έκανε ενώ θα έπρεπε να δώσω 70 κανονικά για να μου κάνει αυτό,η τύπισσα με γουσταρε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δυο βασικά κοινά σημεία έχουν οι άνδρες με τις γυναίκες. Πρώτον κατοικούν και τα δύο φύλα στην γη. Δεύτερον και τα δύο φύλα σκεφτονται το ένα για το άλλο προσπαθώντας να καταλάβουν το ένα το άλλο. Αδύνατον. Δεν έχουμε ίδια αντίληψη των πραγμάτων γύρω μας. Μόνο οι άνδρες καταλαβαίνουν τους άνδρες και το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Αξίωμα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μου έκανε ελεύθερο στοματικό χωρίς έξτρα λεφτά,50 ευρώ έδωσα και μου έκανε ενώ θα έπρεπε να δώσω 70 κανονικά για να μου κάνει αυτό,η τύπισσα με γουσταρε.
Πρώτον το 50 με το 70 είναι πρώτα ξαδέλφια στο στούντιο και το ελ.στοματικο το κάνουν με 50 άνετα για να ξαναπάς. Αφού σε γουσταρε αν ξαναπάς πες της να βγείτε για καφέ στο ρεπό της.
Αν αρνηθεί, φαίνεται σε γουστάρει μόνο στο μαγαζί. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πρώτον το 50 με το 70 είναι πρώτα ξαδέλφια στο στούντιο και το ελ.στοματικο το κάνουν με 50 άνετα για να ξαναπάς. Αφού σε γουσταρε αν ξαναπάς πες της να βγείτε για καφέ στο ρεπό της.
Αν αρνηθεί, φαίνεται σε γουστάρει μόνο στο μαγαζί. :2funny:
Μου είχε δωσει το ινστα της από μόνη της χαζούλη αλλά μετά με μπλόκαρε γιατί της έλεγα ότι είναι όμορφη σα στορυ της ότι να ναι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εμένα μια πουτάνα μου έλεγε όταν είχαμε βγει (καθόταν μισή ώρα με 20 ευρώ και λέω κάτσε μην φάμε ολόκληρο το μενού με εικοσάρικο), ότι καλό είναι να πηγαίνουμε μόνο στο μπουρδέλο γιατί στο σπίτι είναι το παιδί και στο ξενοδοχείο μπορεί να την δει καμία φίλη της κι είναι πολύ περήφανη για να δείξει τι δουλειά κάνει. Ρε σε ποιον τα πουλάτε αυτά; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μου είχε δωσει το ινστα της από μόνη της χαζούλη αλλά μετά με μπλόκαρε γιατί της έλεγα ότι είναι όμορφη σα στορυ της ότι να ναι.
Τύπε είναι πολύ δύσκολο να βρεις το ινστα μιας πουτάνας. :2funny: Σου αποκάλυψε κάποιο μεγάλο μυστικό. Ελπίζω να κατάλαβες ότι στο έδωσε για να της λες καλημέρα και να σου λέει σε περιμένω (που αλλού; στο μαγαζί). :2funny:

Υ.Γ Είδα και προσθεσες ότι σε μπλόκαρε επειδή την έλεγες όμορφη. Μήπως δεν πήγαινες στο μαγαζί κι ήθελες βόλτα; ηταν που σε γουσταρε. :2funny:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μην καπνιζετε τυποι,εγω στις εξεταστικες ως φοιτητακος καπνιζα πιο πολυ. μαλακια μου:coffee:
με το νου μου θεωρουσα οτι λειτουργει αγχολυτικα ,ενω το καπνισμα αυξανει τους καρδιακους παλμους:coffee:
γενικως η φοιτητικη ζωη στην Ελλαδα ηταν (και ειναι?) οτι χειροτερο απο ποιοτητα ζωης +μουνια
τσιγαριλα,σκατιλα,ιδρωτιλα,δαπιτισσες παχυσαρκες,πασπιτισσες απλυτες,νοθευμενα ποτα, ποζεριλα,Μυκονος,εφέ και απο νιονιο... τιποτα!

μια φορα γαμησα μια ΔΑΠιτισσα εκφυλη που παρεπεμπε σε ΕΑΑΚιτισσα,μεγαλο φρικιο ....αλλα μυστηριωδως....καυλιαρα!
δεν καταλαβα πως κατεληξα μαζι της σπιτι εντος μισης ωρας! τα πιναμε σε κλαμπακι με ολα τα κομματοσκυλα τριγυρω και αρχισε να μου ψιθυριζει στο αυτι κατι προστιχολογα που με κρατουσαν ξυπνιο! ημουν ηδη δυο μερες ξενυχτης....:tooth::tooth::tooth:
εγω ειχα ακουσει οτι ηταν σχετικα ευκολη,αλλα οχι τοσο γαμιολα:coffee::coffee:

φασωθηκαμε στα καλα καθουμενα , αρχισα να της τσιμπαω το κωλομερι με μισος..:coffee:
και αυτη να ψιθυριζει "θα με μελανιασεις κωλοπαιδο"....! αρχισε να με ψηνει για να στηριξω ΔΑΠαρα,αλλα της ειπα οτι ειμαι δεξιος με πιο αναρχικο τροπο ζωης..οτι δεν μπορω τους τυπους,τις αφισοκολλησεις κλπ
αυτη να μου απανταει "χμμ ομως μπορεις τις πισωκολλησεις":coffee: ΤΟΤΕ ακριβως ενιωσα τον μητσο ορθιο
και πριν προλαβω να ξαναμιλησω , αυτη να συνεχιζει αποτητη..."δηλαδη εισαι χρυσαυγιτης και δεν το ξερεις,κωλοπαιδο?? " :tooth:
να επιμενει κιολας "παραδεξου οτι εισαι φασιστας ,εγω ειμαι πασοκ αλλα θα ψηφισα ΔΑΠ γιατι εχει γινει σχισμα στην ΠΑΣΠ":tooth::tooth:
"'παμε λοιπον σπιτι να κανουμε αλλο σχισμα μωρο μου! " ..αναφωνησα με πληρη σταρχιδισμο και...τελικα ουτε καν το σκεφτηκε!

ειχα λιγο αγχος στο δρομο για το σπιτι, γιατι οντως ειχε τη φημη ψυχοπαθους,αλλα εν τελει ολα κυλησαν ομαλως
οταν την περιελουσα με σπερμα,δε θα ξεχασω ποτε την ατακα της που μου εμεινε....
"τοσο ζεστο σπερμα πρωτη φορα πινω μπατσε μου":2funny::2funny:
την ωρα του γαμησιου παριστανα τον μπατσο και αυτη την παρανομη αλλοδαπη :coffee: της αρεσε πολυ η σκηνοθεσια μου:2funny:

μετα τα 22-23 αρχισα να γαμαω ομως πιο τακτικα και στοχευμενα. ως τοτε ημουν γιδοβοσκος ,φυσικα με καποιες αναλαμπες!
εβγαινα ΜΟΝΟ σε μερη που πιστοποιημενα ΔΕΝ θα γαμουσα ποτε. το ηξερα,αλλα πηγαινα!
σε φοιτητικα παρτυ,σε φοιτητικες συνελευσεις,σε sports cafe,μονο σε συναυλιες του Μαλαμα δεν πηγαινα!

παρεα ολα τα μπακουρια μαζι ,αλληλοπαρηγορουμασταν με shakers και στο τελος αναλυαμε Γεωργιου και Ραπτοπουλο:tooth:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε είναι πολύ δύσκολο να βρεις το ινστα μιας πουτάνας. :2funny: Σου αποκάλυψε κάποιο μεγάλο μυστικό. Ελπίζω να κατάλαβες ότι στο έδωσε για να της λες καλημέρα και να σου λέει σε περιμένω (που αλλού; στο μαγαζί). :2funny:

Υ.Γ Είδα και προσθεσες ότι σε μπλόκαρε επειδή την έλεγες όμορφη. Μήπως δεν πήγαινες στο μαγαζί κι ήθελες βόλτα; ηταν που σε γουσταρε. :2funny:
Όχι οπότε πήγαινα στο μαγαζί πάντα έμπαινα μαζί της.Κοιτα δε μου φαίνεσαι αντιπαθής άνθρωπος λίγο ξεροκέφαλος σε μερικά συμφωνούμε σε μερικά όχι.Ισως έχεις δίκιο με τις γκόμενες κάποιες φορές όχι πάντα είναι αλλιώς και λέω κάποιες ελάχιστες τις περισσότερες είναι όλα για τα λεφτά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Προς το παρών γαμαω σα ταύρος πάντως.Επισης δε σημαίνει πως όταν πάω 40 και είμαι τα κιλά που είμαι τώρα πως δε θα μου σηκώνεται.Εχω καθημερινές καύλες για τουλάχιστον 3 φορές μαλακία/σεξ οπότε άστο έπεσες σε ερωτικο άντρα.
εγω που ειμαι 41 η πουτσα μου προς το παρον δεν εχει θεμα ως προς τη μανιβελα ...ολα καλα μεχρι τωρα,ομως αυτο που εχει αλλαξει ειναι η διαθεση να γαμαω ολη μερα καθε μερα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
ρε φιλε εσυ δε πας καν στα μπουρδελα οποτε τι εκφερεις αποψη?εχεις ανεβασει εστω μια κριτικη?εγω ξερεις ποσες κριτικες εχω?38 μεσα σε 8 μηνες ανεβασμενες,εσυ καμια ομως.Οταν μπαινεις εδω ολο αραδιαζεις γκομενοιστοριες για εναν φιλο σου που βρηκε μια γκομενα κλπ κλπ πιπες.Καλυτερα κανε log out εδω ειναι ενα μπουρδελοσαιτ.Μπες καλυτερα tinder να μιλησεις με τις σαπιες ξενερωτες ελλεηνιδες.Ασε να ξερουν περισσοτερα απο σενα οσοι ασχολουνται με το αθλημα.
εγω ενας λογος που δεν εχω ανεβάσει ποτε κριτική ξερεις ποιος ειναι? θα γελάσεις...δε θυμαμαι ποτε ονοματα ποια γάμησα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.328
Πόντοι
9.297
Έχεις λεφτά και περιουσία, τότε οι ελλεεινιδες θα έρθουν από μόνες τους,σνα το κουνούπι τα βράδυα, να σου πιουν το αίμα, άμα εισαι εργάτης, ανεργος και ιδιωτικός υπάλληλος,μια ζωή μόνος σου θα εισαι και ούτε που θα σου δίνουν σημασια
Όχι ότι στο Δημόσιο είναι καλύτερα τα πράγματα μετά τα τρία Μνημόνια που πέρασαν.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.643
Πόντοι
4.615
εγω ξερω ελληνιδα . 100% ομως ελληνιδα . με ελληνικο επωνυμο, ελληνικα χαρακτηριστικα , οι γονεις της ελληνες ,τα ξαδερφια της και αυτοι ελληνες. ολοι οι συγγενεις ελληνες ,γεννημενη το 1999 . βεβαια μπαζο χοντρη με ψυχολογικα που επιασε γκομενο εναν μαυρουλη απο νιγηρια, στην ηλικια της, και αυτος γεννηθηκε εδω ελλαδα , αφραγκος αυτος, τους εβλεπα πολλες φορες να περιμενουν στην σταση το λεωφορειο να πανε βολτα, απλα δυστυχως οι ελληνιδες πιανουν γκομενους μαυρους και δεν ξερω για ποιο λογο προσπαθεις να το αμφισβητησεις αυτο
Και μαύρους γκόμενους πιάνουν, και άφραγκους συντηρούν κάποιες, και τρισάθλιους τύπους περιφέρουν ως τρόπαια, και τραμπούκους κυνηγάνε σα μεγάλα κελεπούρια.
Ναι, κάποια μερίδα γυναικών όντως στοχεύει στο χρήμα, αλλά είναι ένα ποσοστό, όχι πολύ μεγάλο κατά την άποψή μου μιλώντας για την Ελλάδα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.328
Πόντοι
9.297
Και μαύρους γκόμενους πιάνουν, και άφραγκους συντηρούν κάποιες, και τρισάθλιους τύπους περιφέρουν ως τρόπαια, και τραμπούκους κυνηγάνε σα μεγάλα κελεπούρια.
Ναι, κάποια μερίδα γυναικών όντως στοχεύει στο χρήμα, αλλά είναι ένα ποσοστό, όχι πολύ μεγάλο κατά την άποψή μου μιλώντας για την Ελλάδα.
Λάθος.
Από τα 25 και πάνω που τελειώνει η ανέμελη σπουδαστική/ φοιτητική ζωή και αρχίζει η βιοπάλη η γυναίκα θέλει αποκατάσταση και δεν χαραμιζει χρόνο στον κάθε φτωχομπινε .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.643
Πόντοι
4.615
Λάθος.
Από τα 25 και πάνω που τελειώνει η ανέμελη σπουδαστική/ φοιτητική ζωή και αρχίζει η βιοπάλη η γυναίκα θέλει αποκατάσταση και δεν χαραμιζει χρόνο στον κάθε φτωχομπινε .
Το ότι οι γυναίκες κοιτάζουν τα φράγκα είναι η βασική αιτιολόγηση των περισσότερων που δεν γαμάνε σήμερα.

Τελευταία τροποποίηση:

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Σόρρυ που στο λέω αλλά άντρας και -5 ή -10 κιλά κάτω είναι τελείως ξεφτυλα.Ο άντρας για να είναι άντρας σωματικως οφείλει να είναι τουλάχιστον 10 κιλά πάνω από το ύψος του αλλιώς είναι κοριτσάκι.
Χοντρούλη ο άντρας για να είναι άντρας σωματικώς όπως λες θα πρέπει πάνω στο γαμησι να ανεβάζει στροφές και σφυροκοπάει μανιωδώς να της κάνει τις ωοθήκες μπεγλέρι. Αυτό είναι το καλύτερο τεστ κοπώσεως μπουχεσα κι όχι οι τρεις μαλακιες την ημέρα που τραβάς. Α, και στο καπάκι να αντέχει και δεύτερο γύρο το κατάλαβες εύσωμε ή μήπως το παχουλοκομψός σου χαϊδεύει καλύτερα τα αυτάκια.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Συμφωνώ σε όλα. Στο μονο που διαφωνώ (σε συχνότητα) είναι αυτό που είπες περί μη γαμησιού από την γκόμενα μετά απο τα προκάτ. Πλέον συμβαίνει σπάνια μιας που όλες γαμιούνται αν φτάσουν εκεί (με μαθηματική ακρίβεια). Αναλυτικότερα πιθανότερο είναι να μην γαμηθεί μια γκομενα που ήδη γαμάς (αν την τσιμπήσει μύγα και την πιάσει μαλακία) παρα μια των πρώτων ραντεβού. Αυτές γαμιούνται πάντα πλεον. Δίνουν αβέρτα μουνί κώλο κι όχι όπως παλιότερα που έκαναν τις δύσκολες διότι πρώτον θέλουν γαμήσι κάργα πια και δεύτερον δεν έχουν κάτι να πουν ως προσωπικότητες και περνούν στο κυρίως θέμα. Παλιότερα οι γκόμενες αναλώνονταν σε φιλιά και το πολύ πίπα πριν έρθει η ώρα να γαμηθούν και μάλιστα σου έλεγαν βιάζεσαι. Τώρα δεν το λέει καμια. Άπαξ και μείνετε μόνοι, μπήκε η μπουγάδα στο πλυντήριο. Όσον αφορά το καμάκι, είναι καθαρά θέμα συνήθειας τα άκυρα. Μπορεί στην αρχή να κακοφαινεται σε κάποιους αλλά είπες την κατάλληλη λέξη. Διασκέδαση είναι. Μην σου πω ότι περισσότερο δυσκολεύονται αυτές να ρίξουν Χ παρά αυτός που τρώει το Χ. :rockon:
Κανονας με τις γυναικες δεν υπαρχει.
Κι ομως συμβαινει να βγει η αλλη μαζι σου και να μη γαμηθει για το χ,ψ,ω λογο.
Πραγματι απαξ και μεινεις μονος με την αλλη οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου.
Ωστοσο συμβαινει καποια στιγμη η αλλη να πει "οχι".
Ειτε γιατι ο ανδρας δεν μπορεσε να καμψει τις αντιστασεις της(επαιξε κι εχασε τι να κανουμε) ειτε γιατι εκεινη ηθελε απλα να εισπραξει τα credits της διεκδικησης και μονο αυτα,ειτε γιατι ειχε στο νου της καποιον αλλο που πραγματικα θα ηθελε να γαμηθει μαζι του.
Πιστεψε με μιλανε χρονια εμπειριας τοσο δικα μου οσο και αλλων εμπειρων ικανοτατων κυνηγων.
Καποια στιγμη θα τυχει και σε σενα(μακαρι οχι φυσικα) να εισαι ετοιμος να το αντιμετωπισεις.
Συναγωνιστικους χαιρετισμους
:rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.500
Πόντοι
3.656
γενικως η φοιτητικη ζωη στην Ελλαδα ηταν (και ειναι?) οτι χειροτερο απο ποιοτητα ζωης +μουνια
τσιγαριλα,σκατιλα,ιδρωτιλα,δαπιτισσες παχυσαρκες,πασπιτισσες απλυτες,νοθευμενα ποτα, ποζεριλα,Μυκονος,εφέ και απο νιονιο... τιποτα!

Για τους φοιτητές.Όχι για τις φοιτήτριες...

Αν και τώρα,για να μείνει φοιτητής αγάμητος,πρέπει να'ναι ή φουλ ακοινώνητος ή να μην ξεκολλάει απ'το pc/playstation.Με μια παρέα και μια στοιχειώδη κοινωνικότητα,δε μένει κανεις πλέον αγάμητος με τα σημερινά ξεκωλοψωλάκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom