μην καπνιζετε τυποι,εγω στις εξεταστικες ως φοιτητακος καπνιζα πιο πολυ. μαλακια μου
με το νου μου θεωρουσα οτι λειτουργει αγχολυτικα ,ενω το καπνισμα αυξανει τους καρδιακους παλμους
γενικως η φοιτητικη ζωη στην Ελλαδα ηταν (και ειναι?) οτι χειροτερο απο ποιοτητα ζωης +μουνια
τσιγαριλα,σκατιλα,ιδρωτιλα,δαπιτισσες παχυσαρκες,πασπιτισσες απλυτες,νοθευμενα ποτα, ποζεριλα,Μυκονος,εφέ και απο νιονιο... τιποτα!
μια φορα γαμησα μια ΔΑΠιτισσα εκφυλη που παρεπεμπε σε ΕΑΑΚιτισσα,μεγαλο φρικιο ....αλλα μυστηριωδως....καυλιαρα!
δεν καταλαβα πως κατεληξα μαζι της σπιτι εντος μισης ωρας! τα πιναμε σε κλαμπακι με ολα τα κομματοσκυλα τριγυρω και αρχισε να μου ψιθυριζει στο αυτι κατι προστιχολογα που με κρατουσαν ξυπνιο! ημουν ηδη δυο μερες ξενυχτης....
εγω ειχα ακουσει οτι ηταν σχετικα ευκολη,αλλα οχι τοσο γαμιολα
φασωθηκαμε στα καλα καθουμενα , αρχισα να της τσιμπαω το κωλομερι με μισος..
και αυτη να ψιθυριζει "θα με μελανιασεις κωλοπαιδο"....! αρχισε να με ψηνει για να στηριξω ΔΑΠαρα,αλλα της ειπα οτι ειμαι δεξιος με πιο αναρχικο τροπο ζωης..οτι δεν μπορω τους τυπους,τις αφισοκολλησεις κλπ
αυτη να μου απανταει "χμμ ομως μπορεις τις πισωκολλησεις"
ΤΟΤΕ ακριβως ενιωσα τον μητσο ορθιο
και πριν προλαβω να ξαναμιλησω , αυτη να συνεχιζει αποτητη..."δηλαδη εισαι χρυσαυγιτης και δεν το ξερεις,κωλοπαιδο?? "
να επιμενει κιολας "παραδεξου οτι εισαι φασιστας ,εγω ειμαι πασοκ αλλα θα ψηφισα ΔΑΠ γιατι εχει γινει σχισμα στην ΠΑΣΠ"
"'παμε λοιπον σπιτι να κανουμε αλλο σχισμα μωρο μου! " ..αναφωνησα με πληρη σταρχιδισμο και...τελικα ουτε καν το σκεφτηκε!
ειχα λιγο αγχος στο δρομο για το σπιτι, γιατι οντως ειχε τη φημη ψυχοπαθους,αλλα εν τελει ολα κυλησαν ομαλως
οταν την περιελουσα με σπερμα,δε θα ξεχασω ποτε την ατακα της που μου εμεινε....
"τοσο ζεστο σπερμα πρωτη φορα πινω μπατσε μου"
την ωρα του γαμησιου παριστανα τον μπατσο και αυτη την παρανομη αλλοδαπη
της αρεσε πολυ η σκηνοθεσια μου
μετα τα 22-23 αρχισα να γαμαω ομως πιο τακτικα και στοχευμενα. ως τοτε ημουν γιδοβοσκος ,φυσικα με καποιες αναλαμπες!
εβγαινα ΜΟΝΟ σε μερη που πιστοποιημενα ΔΕΝ θα γαμουσα ποτε. το ηξερα,αλλα πηγαινα!
σε φοιτητικα παρτυ,σε φοιτητικες συνελευσεις,σε sports cafe,μονο σε συναυλιες του Μαλαμα δεν πηγαινα!
παρεα ολα τα μπακουρια μαζι ,αλληλοπαρηγορουμασταν με shakers και στο τελος αναλυαμε Γεωργιου και Ραπτοπουλο