Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (6 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μεγάλο λάθος οι Ελληνίδες φταινε που κατάντησε μια ζωή μόνος ο Έλληνας οπότε είναι λάθος να τη θεοποιεί έτσι.
Λάθος σίγουρα είναι,αλλά εδώ λέμε γεγονότα,είναι τυφλός πρός τήν γκόμενα του!
ότι τού λέει κάνει,ενώ αυτός αντίθετα είναι μαλθακός καί παθιασμένος... γιά τήν "κούκλα του"
τήν πάει διακόπες,αγοράζει ότι μπορεί καί τής τά προσφέρει μέ ευλάβεια,καί αυτή πάντα μέ ξινισμένη μούρη είναι!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το ότι κάποιοι μαλακές πεφτουλες δίνουν αξία στις Ελληνίδες και αυτές ψωνιστηκαν δε σημαίνει πως φταίνε όλοι όσοι δε έχουν βρει γυναίκα ποτέ κάποιοι μπορεί να μη βρήκαν ποτέ και να μη τις θεοποίησαν και πότε δε σημαίνει πως φταίνε και όλοι.
Οι μαλάκες είναι αυτοί που τις φορτώνονται κι όχι αυτοί που τις πηδούν. Εσύ βέβαια έχεις χαράξει έναν δρόμο όπως σε βολεύει στο μυαλό σου για να βγαίνεις πάντα λάδι. Δυστυχώς φαίνεται η αλήθεια πίσω από όσα γράφεις και γενικως σε νοιάζει να πρωτευσεις χωρίς να ιδρώσεις. Λυπάμαι αλλά σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει βύσμα. Θα σε διδάξει η ζωή με τον σκληρό τρόπο αφού δεν αντιλαμβάνεσαι τον εύκολο. Έτσι γίνεται πάντα. :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Λάθος σίγουρα είναι,αλλά εδώ λέμε γεγονότα,είναι τυφλός πρός τήν γκόμενα του!
ότι τού λέει κάνει,ενώ αυτός αντίθετα είναι μαλθακός καί παθιασμένος... γιά τήν "κούκλα του"
τήν πάει διακόπες,αγοράζει ότι μπορεί καί τής τά προσφέρει μέ ευλάβεια,καί αυτή πάντα μέ ξινισμένη μούρη είναι!
Όλο αυτό συμβαίνει γιατί ο Έλληνας κάθεται αγαμητος από μπουρδέλα δε έχει χαρεί τη ζωή του μέχρι να κάνει τη πρώτη του σχέση και μετά κάνει τον μουνοδουλο προκειμένου να γαμησει.Αν όμως ένας νέος 30 χρονών έκανε σχέση πρώτη φορά στα 30 και είχε γαμησει μέχρι τα 30 στα μπουρδέλα πάνω από 100 φορές θα σου έλεγα εγώ αν θα παρακαλαγε και θα έκανε όλα τα κέφια της άλλης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι μαλάκες είναι αυτοί που τις φορτώνονται κι όχι αυτοί που τις πηδούν. Εσύ βέβαια έχεις χαράξει έναν δρόμο όπως σε βολεύει στο μυαλό σου για να βγαίνεις πάντα λάδι. Δυστυχώς φαίνεται η αλήθεια πίσω από όσα γράφεις και γενικως σε νοιάζει να πρωτευσεις χωρίς να ιδρώσεις. Λυπάμαι αλλά σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει βύσμα. Θα σε διδάξει η ζωή με τον σκληρό τρόπο αφού δεν αντιλαμβάνεσαι τον εύκολο. Έτσι γίνεται πάντα. :confused:
Τι εννοείς σε αυτά που λες? Ότι θέλω να πρωτευσω χωρίς να κουραστω?και ότι θα μου διδαξει η ζωή το σκληρό δρόμο αφού δε νοιωθω τον εύκολο?δε καταλαβαίνω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Όλο αυτό συμβαίνει γιατί ο Έλληνας κάθεται αγαμητος από μπουρδέλα δε έχει χαρεί τη ζωή του μέχρι να κάνει τη πρώτη του σχέση και μετά κάνει τον μουνοδουλο προκειμένου να γαμησει.Αν όμως ένας νέος 30 χρονών έκανε σχέση πρώτη φορά στα 30 και είχε γαμησει μέχρι τα 30 στα μπουρδέλα πάνω από 100 φορές θα σου έλεγα εγώ αν θα παρακαλαγε και θα έκανε όλα τα κέφια της άλλης.
Εκτός πραγματικότητας. Και ένα μύριο φορές να πας στα μπουρδέλα, αρκεί μια πονηρή γκόμενα για να σε στύψει σαν λεμόνι. Είναι να σαν προπονεισαι στο τρέξιμο και να καλείσαι ξαφνικά να ρίξεις ακόντιο. Το μόνο παρηγορο των μπουρδελων είναι ότι απλά γαμάς ενώ αν δεν πας δεν θα γαμάς καθόλου και θα είσαι χειρότερος με την γκόμενα με την έννοια της ανάγκης να γαμήσεις (που έτσι κι αλλιώς υποβόσκει).
Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν σε κάνει έμπειρο. Είναι διαφορετικά τα πεδία δράσης. Στο μπουρδέλο (και σε όλο το αγοραίο) θα στα λένε όλα ωραία όσο πληρώνεις. Στις γκόμενες και να πληρώνεις, ωραία δεν θα περάσεις αν δεν σκίσεις την γάτα. Θα νομίζεις...:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όλο αυτό συμβαίνει γιατί ο Έλληνας κάθεται αγαμητος από μπουρδέλα δε έχει χαρεί τη ζωή του μέχρι να κάνει τη πρώτη του σχέση και μετά κάνει τον μουνοδουλο προκειμένου να γαμησει.Αν όμως ένας νέος 30 χρονών έκανε σχέση πρώτη φορά στα 30 και είχε γαμησει μέχρι τα 30 στα μπουρδέλα πάνω από 100 φορές θα σου έλεγα εγώ αν θα παρακαλαγε και θα έκανε όλα τα κέφια της άλλης
Μπά μήν νομίζεις ξέρεις τί μαλάκες κυκλοφορούν,φαντάζομαι ξέρεις!
μέχρι δανεικά παίρνουν από φίλους γιά νά μήν χάσουν τήν "αγάπη τους"

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Είναι θλιβερό και απίστευτο πόσα μύρια λεφτά έχουν χαθεί σε γυναικεία βρακιά. Και χωρίς λόγο. Δεν υπήρχε καν λόγος. Δηλαδή ένας άνδρας που γουστάρει μια γκόμενα πρέπει να πληρώνει μέχρι να τιναξει την τσέπη του; Τι σόι σχέση είναι αυτή; Πορνική; :2funny:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Στην Αθήνα υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός και συσσώρευση ψωλων. Έχουν μπει για τα καλά οι Νιγηριανοί και λοιποί αράπηδες στο παιχνίδι. Επίσης έχει πέραση
ο μουσουλμάνος βαρβατος γαμιάς που τσακίζει στον πούτσο την ψωριαρα Ελληνίδα που ονειρεύεται σκληρά γαμήσια με βοιδοπουτσες μαύρων. :2funny:Βλέπεις μικρά κορίτσια με κάτι θηρία σαν τον Ντικεμπε Μπουτομπο να βολταρουν.
Τα ίδια κάνουν κι αρκετές ώριμες. Η Ειρήνη Χειρδαρη είχε πει στον Πέτρο Κωστόπουλο πως όλοι ξέρουν ότι οι Έλληνες είναι μικροψωληδες. Επίσης ο Έλληνας διακατεχεται από άγχος να ικανοποιήσει την Ελληνίδα και χαπακώνεται. Πιστεύω η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Δηλαδή αν έχουμε ψωλή 16-18 πόντων ναι μεν είμαστε οκ αλλα οι προτιμήσεις των Ελληνίδων είναι στους 20-25 πόντους. Όλη μερα αυτά συζητούν. :2funny:
Σε γενικές γραμμές η ουσία είναι να βρίσκουμε να γαμάμε. Κάτι άλλο δεν υπάρχει ως χαρά μεταξύ άνδρας και γυναίκας στην σημερινή εποχή. Σχεδόν αδύνατον.

εγω παλι εχω απωθημενο να γαμησω καμια Κινεζουλα, οπου εκει ο ανταγωνισμος θα πεσει! :tooth:

Θεσσαλονικη λιγες εχει γαμωτο και δεν πολυβγαινουν....:coffee::coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
εγω παλι εχω απωθημενο να γαμησω καμια Κινεζουλα, οπου εκει ο ανταγωνισμος θα πεσει! :tooth:

Θεσσαλονικη λιγες εχει γαμωτο και δεν πολυβγαινουν....:coffee::coffee:
Αμπελόκηπους έχει τίγκα Φιλιππινέζες (καλή απομίμιση) αλλά δυστυχώς αυτές θέλουν μόνο λεφτά...ΚΑΙ ΓΑΜΟ ταυτοχρονα!!!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εκτός πραγματικότητας. Και ένα μύριο φορές να πας στα μπουρδέλα, αρκεί μια πονηρή γκόμενα για να σε στύψει σαν λεμόνι. Είναι να σαν προπονεισαι στο τρέξιμο και να καλείσαι ξαφνικά να ρίξεις ακόντιο. Το μόνο παρηγορο των μπουρδελων είναι ότι απλά γαμάς ενώ αν δεν πας δεν θα γαμάς καθόλου και θα είσαι χειρότερος με την γκόμενα με την έννοια της ανάγκης να γαμήσεις (που έτσι κι αλλιώς υποβόσκει).
Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν σε κάνει έμπειρο. Είναι διαφορετικά τα πεδία δράσης. Στο μπουρδέλο (και σε όλο το αγοραίο) θα στα λένε όλα ωραία όσο πληρώνεις. Στις γκόμενες και να πληρώνεις, ωραία δεν θα περάσεις αν δεν σκίσεις την γάτα. Θα νομίζεις...:2funny:
Το ίδιο δε λέμε φιλαράκο?άμα γαμας στα μπουρδέλα μετά η ανάγκη να γαμησεις τη γκόμενα που θα βρεις θα είναι μικρότερη άρα δε θα κάνεις το μουνοδουλο της θα είσαι πιο συγκρατημένος.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Είναι θλιβερό και απίστευτο πόσα μύρια λεφτά έχουν χαθεί σε γυναικεία βρακιά. Και χωρίς λόγο. Δεν υπήρχε καν λόγος. Δηλαδή ένας άνδρας που γουστάρει μια γκόμενα πρέπει να πληρώνει μέχρι να τιναξει την τσέπη του; Τι σόι σχέση είναι αυτή; Πορνική; :2funny:
Είναι μία "σχέση" συμφέροντος πού εξυπηρετεί μόνο τήν γυναίκα,ποτέ τόν άνδρα!
άν δέν πάει φυλακή ο άνδρας,από τά χρέη πού τού προξένησε,αυτή δέν ησυχάζει

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναι ξέρω και τύποι που έχουν γαμησει 200 φορές σε πουτανες πάλι τους μουνοδουλους κάνουν αν βρουν καμία δυστιχως αλλά δε είναι όλοι έτσι.Καποιοι που γαμανε στα μπουρδέλα αυτό τους κάνει πιο χαλαρούς και μετά δε παρακαλάνε σα βλάκες.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Όταν σε λίγα χρόνια δε θα σου σηκώνεται στο μπουρδελακι έλα να σου συνταγογραφήσω σιλδεναφιλη

:tooth::tooth::tooth:

παχυσαρκια νο.1 κινδυνος οχι μονο στυσης

βαλε ΓΟΠ, βαλε διαφραγματοκηλη....πρεπει να προσεχουν οπως λες!

θεωρω πως αν εισαι -5 εως -10 κιλα απο το υψος,εισαι κομπλε:coffee:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456

για την στυση ειναι χειροτερη η παχυσαρκια ή να εισαι συχνος καπνιστης;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το ίδιο δε λέμε φιλαράκο?άμα γαμας στα μπουρδέλα μετά η ανάγκη να γαμησεις τη γκόμενα που θα βρεις θα είναι μικρότερη άρα δε θα κάνεις το μουνοδουλο της θα είσαι πιο συγκρατημένος.
Το (γενικώς) πορνο-γαμήσι στον άνδρα επιβραδύνει την κατρακυλα στο εξωθεσμικό μουνί και του χαρίζει μια στοιχειώδη ηδονή. Σε καμια περίπτωση όμως δεν τον κάνει νικητή με γκόμενες.
Όλοι οι άνδρες θέλουν να γαμάνε ακάποτα και με ποιότητα γκόμενες κάνοντας τα όλα. Όσο λοιπόν και να γαμήσουν πουτάνες, με τις γκόμενες είναι άλλη πίστα, άλλον περιβάλλον, άλλες συνθήκες. Εκεί πρέπει να φας πολύ "ξύλο" για να στρώσεις οποτε και θα αρχισεις να ρίχνεις. Με τις πουτάνες όλη μέρα θα σου λένε τι μωρό είσαι εσύ. Γάμησε μας μωρέ με το κουκλοθέατρο. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Σόρρυ που στο λέω αλλά άντρας και -5 ή -10 κιλά κάτω είναι τελείως ξεφτυλα.Ο άντρας για να είναι άντρας σωματικως οφείλει να είναι τουλάχιστον 10 κιλά πάνω από το ύψος του αλλιώς είναι κοριτσάκι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το (γενικώς) πορνο-γαμήσι στον άνδρα επιβραδύνει την κατρακυλα στο εξωθεσμικό μουνί και του χαρίζει μια στοιχειώδη ηδονή. Σε καμια περίπτωση όμως δεν τον κάνει νικητή με γκόμενες.
Όλοι οι άνδρες θέλουν να γαμάνε ακάποτα και με ποιότητα γκόμενες κάνοντας τα όλα. Όσο λοιπόν και να γαμήσουν πουτάνες, με τις γκόμενες είναι άλλη πίστα, άλλον περιβάλλον, άλλες συνθήκες. Εκεί πρέπει να φας πολύ "ξύλο" για να στρώσεις οποτε και θα αρχισεις να ρίχνεις. Με τις πουτάνες όλη μέρα θα σου λένε τι μωρό είσαι εσύ. Γάμησε μας μωρέ με το κουκλοθέατρο. :2funny:
Υπάρχουν πουτανες που τους αρέσεις και κανείς τα πάντα με αυτές,εγώ είχα πάει στούντιο και της αρεσα πολύ μιας πουτανας και κάναμε πολλά πράγματα στο σεξ.Μονο ακαποτο σεξ δε κάναμε αλλά δε πειράζει κάναμε πολλά άλλα.Συμφωνω βέβαια ότι με τις γκόμενες είναι αλλιώς αλλά ξέρεις δε μπορούν όλοι οι άντρες να βρουν γκόμενα.Επισης αυτό που λες ότι δε γίνεται νικητής στις έξω ακόμα και να γαμας πουτανες είναι λάθος,άμα ευχαριστήσεις σεξ στις πουτανες αδιαφορείς για τις έξω και δε καταντας μουνοδουλος όπως θα ήταν κάποιος αγαμητος που δε έβρισκε γκόμενες και δε πήγαινε και σε μπουρδέλα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αμπελόκηπους έχει τίγκα Φιλιππινέζες (καλή απομίμιση) αλλά δυστυχώς αυτές θέλουν μόνο λεφτά...ΚΑΙ ΓΑΜΟ ταυτοχρονα!!!

περυσι ειχα κανει match στο τιντερ με καυλιαρα 30αρα Ταυλανδεζα που δουλευει(ακομα υποθετω) σε κινεζικο εστιατοριο της Θεσ/νικης.
τα ειπαμε,τα ξαναειπαμε,καυλωσαμε , μου εστελνε emoticons ,ανταλλαξαμε κινητα Δευτερα βραδυ,Τριτη μιλησαμε ΚΑΙ viber....:coffee:
......της ξαναεστειλα μηνυμα Παρασκευη μεσημερι, λοιπον, για εξοδο !
με απαξιωσε ,προσπαθησε να αποφυγει συναντηση,απαντησε με το ζορι ...! :confused:

εκτοτε το εχω απωθημενο να γαμησω μια τετοια ρε Ντοναλντ!
ε μα...την καριολα.....:coffee: ακομα δε μπορω να χωνεψω την ηττα στις καθυστερησεις...:coffee:
στραβωσε που εστειλα τρεις μερες μετα???? αυτη η ιδια επεμενε να κανονισουμε(οταν ειχαμε μιλησει Τριτη τελευταια φορα).
προφανως ειχε σχεση με φραγκατο,πολυ πιθανον τον ιδιοκτητη του εσιατοριου....:jerking:

τωρα που ξαναθυμαμαι τη στιχομυθια μας,μου ελεγε οτι τακτικος θαμωνας του κινεζικου ηταν ο Καμαρά που αγωνιζόταν στον ΑΡΗ !
.......μου ειχε δειξει και φωτο στο viber μαζι του ,επειδη της ειχα πει οτι ειμαι Αρειανος..πηγαιναν πολλοι συμπαικτες μαζι στο εστιατοριο:confused:
οπότε στανταρ θα την ειχε ξεμουνιασει καποια στιγμη ο Ταμ-Ταμ.....:confused::confused::confused: πολυ πονηρες οι σχιστοματες!

τα φαινομενα απατουν.....:coffee:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
περυσι ειχα κανει match στο τιντερ με καυλιαρα 30αρα Ταυλανδεζα που δουλευει(ακομα υποθετω) σε κινεζικο εστιατοριο της Θεσ/νικης.
τα ειπαμε,τα ξαναειπαμε,καυλωσαμε , μου εστελνε emoticons ,ανταλλαξαμε κινητα Δευτερα βραδυ,Τριτη μιλησαμε ΚΑΙ viber....:coffee:
......της ξαναεστειλα μηνυμα Παρασκευη μεσημερι, λοιπον, για εξοδο !
με απαξιωσε ,προσπαθησε να αποφυγει συναντηση,απαντησε με το ζορι ...! :confused:

εκτοτε το εχω απωθημενο να γαμησω μια τετοια ρε Ντοναλντ!
ε μα...την καριολα.....:coffee: ακομα δε μπορω να χωνεψω την ηττα στις καθυστερησεις...:coffee:
στραβωσε που την εστειλα τρεις μερες μετα???? αυτη η ιδια επεμενε να κανονισουμε(οταν ειχαμε μιλησει Τριτη τελευταια φορα).
προφανως ειχε σχεση με φραγκατο,πολυ πιθανον τον ιδιοκτητη του εσιατοριου....:jerking:

τωρα που ξαναθυμαμαι τη στιχομυθια μας,μου ελεγε οτι τακτικος θαμωνας του κινεζικου ηταν ο Καμαρά που αγωνιζόταν στον ΑΡΗ !
.......μου ειχε δειξει και φωτο στο viber μαζι του ,επειδη της ειχα πει οτι ειμαι Αρειανος..πηγαιναν πολλοι συμπαικτες μαζι στο εστιατοριο:confused:
οπότε στανταρ θα την ειχε ξεμουνιασει καποια στιγμη ο Ταμ-Ταμ.....:confused::confused::confused: πολυ πονηρες οι σχιστοματες!

τα φαινομενα απατουν.....:coffee:
Τι λέγαμε; :2funny:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Σόρρυ που στο λέω αλλά άντρας και -5 ή -10 κιλά κάτω είναι τελείως ξεφτυλα.Ο άντρας για να είναι άντρας σωματικως οφείλει να είναι τουλάχιστον 10 κιλά πάνω από το ύψος του αλλιώς είναι κοριτσάκι.

ισως εχεις δικιο ,το τερματισα καπου:coffee:

μονο αν εισαι αθλητης καταφερνεις τετοιες αναλογιες.
εγω αισιως εφτασα 85 κιλα και ειμαι 1,86. ηδη νιωθω ...κοκκαλιαρης ! δεν πολυγουσταρω.

εχω κολλητους πρωην μπασκετμπολιστες σε τοπικο επιπεδο.
πχ ενας play maker 1,82....74 κιλα:jerking::jerking: αλλα ειναι πιο γυμνασμενος οκ. οχι τουμπανος,απλα γεροδεμενος.
απορω πως αντεχουν ....εγω ειχα συνηθισει με εναν προβλεπέ σκεμπεδάκο !

απο την αλλη , +10 κιλα ειναι αρκετα για εμενα. μεχρι +5 ειναι καλα(χωρις καν να γυμναζεσαι φουλ).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

.....αυτες ειναι !!! :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom