Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ύμνο έγραψες συμφωνώ απόλυτα.ΓΑΜΑΤΕ ΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και τη ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ.
Γιατί απλά τους αξίζει.
Ύμνο έγραψες συμφωνώ απόλυτα.ΓΑΜΑΤΕ ΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και τη ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ.
Γιατί απλά τους αξίζει.
Ρε έχω ωραίο πρόσωπο εγώ,είμαι λίγο εύσωμος αλλά έχω τύπο γενικά δε είναι άσχημος,είναι λοιπόν δυνατόν να μη πηγαίνουν οι Ελληνίδες με τους μέτριους σα εμένα ή τους ακόμα πιο ωραίους από μένα και να πηγαίνουν με τους Πακιστανούς και τους μαύρους?μη λες μαλακίες δλδ όλη την ώρα.Οι Ελληνίδες δε θέλουν σκούρους γενικά και ειδικά αφραγκους μαύρους και Πακιστανούς,με φραγκατους Πακιστανούς και μαύρους μπορεί να πάνε αλλά όχι με τους αφραγκους.Με τους αφραγκους μόνο κάτι χοντρές αποτυχημένες Ελληνίδες.Δεν καθοντε σε εσένα οι ελλεεινιδες,αμα ήσουν αράπης η Πακιστανός η αφγανους η αραβας μια χαρά θα καθοντουσαν γιατι θέλουν μαύρη πούτσα. Και χοντρή. Τους Έλληνες μας θεωρούν δεδομένους και λίγο μαλακόυς σαν αντρες. Δυστυχώς έτσι μας βλέπουνε οι κοτες
Άρα μια από αυτές τις κατηγορίες σε αντιπροσωπεύει απόλυτα....εκτός αν πας μπουρδέλα για το παλμαρε κ μονο.....Σε μπουρδέλα πάνε οι ασχημαντρες,οι ντροπαλοί με τις γυναίκες,οι δυσμορφοι,αυτοί που έχουν ψυχολογικά και δε μπορούν να βρουν γυναίκα.
Ναι με αντιπροσωπεύουν 2 είμαι ντροπαλός με τις γυναίκες πρώτον και δεύτερον έχω το ψυχολογικό ότι δε θέλω να βγω έξω και να με κοιτάει ο καθένας και η καθεμία με ύφος είτε ειρωνικό είτε απαξιωτικό είτε ζήλειας που έχω γκομενα,νοιωθω ότι μειώνομαι έτσι ότι με κοιτάει και εμένα και τη κοπέλα μου ο κάθε μαλακας και μαλακισμενη,οπότε και δε ασχολούμαι,επίσης έχω το ψυχολογικο του ότι δε μπορώ να μιλήσω και να φάω απανωτα Χ μέχρι να κάτσει,δε το αντέχω εύκολα το Χ,το έκανα κάποιες φορές δε πέτυχε και δε πολυασχολουμαι και όταν λέω κάποιες φορές σε 10-20 γκόμενες σύνολο και ήδη πτωηθηκα άλλοι μιλάνε σε 100 και χέστηκαν εγώ δε είμαι έτσι.Οποτε και προτιμώ να πηγαίνω σε μπουρδελα.Άρα μια από αυτές τις κατηγορίες σε αντιπροσωπεύει απόλυτα....εκτός αν πας μπουρδέλα για το παλμαρε κ μονο.....
Αυτό σου λέω δε φταίει στο ότι είμαι λίγο εύσωμος απλα είναι αυτό που λες πρέπει να είσαι σε κύκλο με Ελληνίδες για να βρεις,εγώ δε έχω κύκλο.Ξέρω εγώ μπορεί ο κύκλος τους να είναι Αφρικανοί μουσικοί που λέει και ο Σάμπ. Πάντως δύσκολα μπαίνεις σε παρέες με ελλενιδες για να σου κάτσουν.. Τώρα 5 κιλά πάνω 5 κάτω δεν κάνουν τη διαφορά, οι ελλεινιδες είναι και χαζές και δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά.. Εμένα καμία δεν με κοιτάει τώρα που είμαι 75 κιλα και όταν ημουνα62 πάλι καμία δεν με κοιτουσε
Μην κοιτάς εσύ που ξέρεις καλυτεραΈχεις ταξιδέψεις και τις 300χωρες του κόσμου και έβγαλες συμπέρασμα?
Καλά κάνεις κ πηγαίνεις......αλλα στην άκρη του μυαλού σου να υπάρχει το εξης:Ναι με αντιπροσωπεύουν 2 είμαι ντροπαλός με τις γυναίκες πρώτον και δεύτερον έχω το ψυχολογικό ότι δε θέλω να βγω έξω και να με κοιτάει ο καθένας και η καθεμία με ύφος είτε ειρωνικό είτε απαξιωτικό είτε ζήλειας που έχω γκομενα,νοιωθω ότι μειώνομαι έτσι ότι με κοιτάει και εμένα και τη κοπέλα μου ο κάθε μαλακας και μαλακισμενη,οπότε και δε ασχολούμαι,επίσης έχω το ψυχολογικο του ότι δε μπορώ να μιλήσω και να φάω απανωτα Χ μέχρι να κάτσει,δε το αντέχω εύκολα το Χ,το έκανα κάποιες φορές δε πέτυχε και δε πολυασχολουμαι και όταν λέω κάποιες φορές σε 10-20 γκόμενες σύνολο και ήδη πτωηθηκα άλλοι μιλάνε σε 100 και χέστηκαν εγώ δε είμαι έτσι.Οποτε και προτιμώ να πηγαίνω σε μπουρδελα.
Κάποια στιγμή θα κάνω κινήσεις να βρω προς το παρών και με τα μπουρδέλα καλά είμαι,εξάλλου είμαι μικρός ακόμα 24 χρόνων,όταν θα πάω 28-30 θα κοιτάξω να κάνω μια σχέση.Επισης εμένα μαρεσει συγκεκριμένος τύπος κοπέλας που έξω δε θα τη βρω οπότε παω και στα μπουρδέλα,μαρεσουν οι αδύνατες με λευκό δέρμα μαύρα μαλλιά και φάτσα σλαβική είναι ο τύπος κοπέλας που με ξετρελαίνει,Ελληνίδα τώρα που να βρεις τέτοια και όσες είναι έτσι σιγά μη κάτσουν σε μένα θα πάνε με τους φραγκατους οπότε και είναι μια λύση τα μπουρδέλα.Βεβαια δε είναι πρόβλημα το ότι θέλω συγκεκριμένη κοπέλα αλλά το προβλημα είναι αυτά που είπα δε θέλω να με ζηλεύει και κοιτάει ο καθένας έξω ή να λέει ας πούμε τι κούκλα είσαι εσύ μπροστά μου αυτά όλα σε μειώνουν,επίσης ντρέπομαι εγώ ο ίδιος όταν είμαι με γκόμενες και τέλος στο φλερτ δε θέλω να τρώω χιλοπιτες εύκολα.Καλά κάνεις κ πηγαίνεις......αλλα στην άκρη του μυαλού σου να υπάρχει το εξης:
Η πουτάνα δεν είναι αντικατάσταση της γκομενας!!!
Μακάρι να βρεις αυτή που ψάχνεις κ μην πτοείσαι απλά προσπαθησε κ κανε επίθεση.....και πότε μην σε νοιάζει πως σε βλέπουν οι άλλοι/ες στο δρόμο όπως λες....γραψτους εκεί που δεν πιάνει το μελάνι.......
Τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από την περιγραφή που έκανες Νέαρχε. Εδώ και πολύ καιρό βλέπεις να προχωράνε νεαρές κοπέλες και να λέει η μια στην άλλη:Στο κεντρο της Αθηνας στο Κολωνακι για μια δουλεια, και περιμενω πεζος που ημουν να αναψει πρασινο. Στην απεναντι μερια περιμενουν 3 ατομα. 2 νεαρες και ενας νεαρος, παρεα. Ο νεαρος μουσης, η μια κοπελα χοντρελω, η αλλη πολυ κοντη ομορφουλα. Αναβει πρασινο για τους πεζους, και ξεκιναω. Διασταυρωνομαι με τους απεναντι και ακουω στιχομυθια
1) Κοντη <Ο,τι πει στο μητινγκ...>
2) Χοντρελω <Στα αρχιδια μου τι θα πει.> (πολυ τσαμπουκαλεμενα)
3) Μουσης <----------- > (σιωπη)
Αυτα προλαβα.
Εγω θυμαμαι αν μια κοπελα εβριζε σαν νταλικιερης, ετρωγε κατακραυγη απο την ομηγυρη.
Αλλαξανε τα πραγματα. Προς το χειροτερο ομως.
τι λες ρε τύπε; εδώ πετάνε έξω τις κοιλάρες τους με πίρσινγκ στον αφαλό, και τρέμει σα ζελές το ξύγκι. Φοράνε σορτσάκι μέχρι την κλειτορίδα και τα πόδια τους είναι γεμάτα κυτταρίτιδα, και δεν έχουν την παραμικρή ντροπή γι αυτόΠαρατηρήστε πόσες φορούν στρινγκ στην καθημερινότητα και σκεφτείτε σε πόσες πάει. Το στρινγκ επιδεικνύει και τονίζει τα κωλομαγουλα.
Αυτό από μόνο του απαγορεύει να το φορούν δίποδα κτήνη με κυτταρίτιδα. Άρα είναι εντελώς ανισόρροπες, ανασφαλείς και κομπλεξικές. Είναι σαν να φορέσει ο Άρβιντας Σαμπονις το μπουφάν ενός χόμπιτ.
Όλα αυτά που είπες κ οτι έχουν ψεύτικα μάλλια ψεύτικες βλεφαρίδες ψεύτικα νύχια ψεύτικα βυζια ψεύτικα χείλια.........και όλες ψάχνουν τον αληθινό άντρα !!!!! Γελάνε κ οι πέτρες!!!!τι λες ρε τύπε; εδώ πετάνε έξω τις κοιλάρες τους με πίρσινγκ στον αφαλό, και τρέμει σα ζελές το ξύγκι. Φοράνε σορτσάκι μέχρι την κλειτορίδα και τα πόδια τους είναι γεμάτα κυτταρίτιδα, και δεν έχουν την παραμικρή ντροπή γι αυτό
Για τους φοιτητές.Όχι για τις φοιτήτριες...
Αν και τώρα,για να μείνει φοιτητής αγάμητος,πρέπει να'ναι ή φουλ ακοινώνητος ή να μην ξεκολλάει απ'το pc/playstation.Με μια παρέα και μια στοιχειώδη κοινωνικότητα,δε μένει κανεις πλέον αγάμητος με τα σημερινά ξεκωλοψωλάκια
Συμφωνώ σε όλα και στο μέγιστο όσον αφορά την αδιαφορία. Για αυτό άλλωστε σηκώνομαιΠροσωπικά δεν ασχολούμαι τυπε μου
Αν δω ότι μια γυναίκα δε μου δίνει αυτό που θέλω δηλαδή το μουνί της αποχωρώ διακριτικά.
Εξαιρούνται περίπτωσεις που η άλλη θα κάνει χοντράδα αλλά και παλι...θα έχω ήδη φύγει για να ξοδέψω ενέργεια στον επόμενο στόχο...
Μερικές φορές μπορεί να μας βρουν σε αδύναμη φάση να διανύουμε δύσκολη περίοδο να μας έχει συμβεί κάτι τρομερό και να μην έχουμε την ψυχραιμία εκείνη την ώρα να αντιδράσουμε αποτελεσματικά.
Μια γυναίκα εύκολα τη στριμώχνεις με κατάλληλες ερωτήσεις και την κάνεις να εκτεθεί.
Πάντως αληθινή επίδειξη ισχύος προς τη γυναίκα είναι να της δείξεις(και να το εννοείς φυσικά)ότι την έχεις γραμμένη.
Η αδιαφορια δηλαδή.
Δυστυχώς οι πιο πολλές γυναίκες έχουν εμετικές προσωπικότητες και είναι τέρμα τοξικές.
Θέλει ατσαλινα νεύρα και μεγάλη ψυχραιμία μαζί τους.
Είναι όντα ματαιοδοξα από τη μια που τους αρέσει να τραβάνε βλέμματα και πουτσες και από την άλλη ψάχνουν το αδύναμο αρσενικό να του πάρουν το σπέρμα για να γίνουν μητέρες.
Ξερναω ειλικρινά με τα άθλια σιχαματα.
Παρ όλα αυτά με "έχουν" γιατί από το στόμα και το μουνί τους εξαρτάται η ανακούφιση της ουρήθρας μου και των σπερματικων αδένων μου.
Μια "βιολογική παγίδα"που με οδηγεί άθελά μου να συμμετέχω στη διαιώνιση του είδους.
Η φύση μας κυβερνά πάνω απ' όλα.
Τη φύση δε τη νοιάζει η ηδονή και αυτοεπιβεβαιωση μου αλλά να φτιάξει απογόνους.
Αυτοί είναι οι κανόνες και όσο ισχύουν δυστυχώς τα θηλυκά θα είναι παντοδύναμα γιατί αυτο που εμείς ποθούμε διακαώς εκείνες το έχουν κατά κορο.
Εμείς τις έχουμε αλλού.Στη σταθερότητα που μπορούμε να τους παρέχουμε.
Εκεί είναι η δύναμη μας.
Λέω και ξαναλέω:ΓΑΜΑΤΕ ΤΕΣ και ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και τη ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ.
Γιατί απλά τους αξίζει.
Τελος
Εγώ γελάω όταν τα βλέπω αυτά. Νομίζουν ότι με το να το παίζουν απελευθερωμένες με αυτόν τον τρόπο, θα πετύχουν κάτι. Μια ζωή θα ζουν στην σκιά μας. Είναι η μοίρα τους. Μια ζωή θα προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή μας και όλο και χειροτερευουν από όταν έχασαν τον ρόλο τους. Υπάρχει άραγε κάτι πιο κομπλεξικο από αυτό;τι λες ρε τύπε; εδώ πετάνε έξω τις κοιλάρες τους με πίρσινγκ στον αφαλό, και τρέμει σα ζελές το ξύγκι. Φοράνε σορτσάκι μέχρι την κλειτορίδα και τα πόδια τους είναι γεμάτα κυτταρίτιδα, και δεν έχουν την παραμικρή ντροπή γι αυτό
Δεν καθοντε σε εσένα οι ελλεεινιδες,αμα ήσουν αράπης η Πακιστανός η αφγανους η αραβας μια χαρά θα καθοντουσαν γιατι θέλουν μαύρη πούτσα. Και χοντρή. Τους Έλληνες μας θεωρούν δεδομένους και λίγο μαλακόυς σαν αντρες. Δυστυχώς έτσι μας βλέπουνε οι κοτες
Τα ίδια πιστεύω. Σε γενικές γραμμές είναι όλες άχρηστες λόγω σόσιαλ, φεμινομαλακιων κτλ. Η μόνη διαφορά που είχαν οι Ελληνίδες του παρελθόντος με τώρα είναι ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Πάντα ήταν σκατά αλλά ήταν πιο βατα τα πράγματα, υπήρχαν κάποια προσχήματα και ρολοι, αυτό που λέμε καλές εποχές. Πλέον δεν υπάρχει τίποτα θετικό. Μόνο για γαμήσι (κι αν). Πιστεύω οι βασίλισσες της ξεφτίλας είναι οι Βαλκανιες.Αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε είναι ότι άσχετως με την εποχή που ζητάτε
οι Ελληνίδες ήταν πάντα αφύσικες... και κομπλεξικες
Πότε δεν συμπεριφερονται όπως οι υπόλοιπες γυναίκες τις ηλικίας τους
στην ίδια εποχή ...
Αυτό το καταλαβαίνει οποίος έχει πολλές επαφές με εξωτερικό τις τελευταίες
δεκαετίες...
Όσον αφορά το παρόν ... όλες οι δυτικές γυναίκες έχουν αχρηστεύτει
από τα social, φεμινισμούς και τα χιλιόμετρα πουτσας που έχουν φάει
Ειναι ολες ... Used and abused ...
οπότε μακρυά από δεσμεύσεις ...
Αν όλοι οι πιτσιρικάδες βρίσκαν γκόμενα τότε κανείς δε θα πηγαινε σε οίκους ανοχής.Εγω στη φυλής και στο Μεταξουργείο έχω πετύχει και πιο παλιά και τώρα φοιτητές.Οι σημερινές γκόμενες έχουν γίνει καραψωναρες οπότε και δε κάθονται εύκολα.Παλια οι γκόμενες δε ήταν τόσο ψωνάρες οπότε και υπήρχαν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες.Τωρα όλες κοιτάνε το ίματζ τους χέστηκαν για σεξ,ρίχνουν σε όλους χιλοπιτα και το παίζουν μόνες τους ή με φίλες τους και μια χαρά βγαίνουν.Εισαι 40 είμαι 24 οπότε άσε με να ξέρω εγώ αυτή τη εποχή και όχι εσύ.Για τους φοιτητές.Όχι για τις φοιτήτριες...
Αν και τώρα,για να μείνει φοιτητής αγάμητος,πρέπει να'ναι ή φουλ ακοινώνητος ή να μην ξεκολλάει απ'το pc/playstation.Με μια παρέα και μια στοιχειώδη κοινωνικότητα,δε μένει κανεις πλέον αγάμητος με τα σημερινά ξεκωλοψωλάκια
Συμφωνώ και επαυξάνω στους άντρες το παίζω μια χαρά μάγκας και στις γκόμενες φλωρουμπα,σα μαλακας βουτυρομπεμπες.Γενικά αυτό πού παρατηρώ στούς άνδρες,είναι ότι κάνουν τόν μάγκα,ο ένας στόν άλλο!
μπροστά στίς γκόμενες είναι συνεσταλμένοι,μαζεμένοι,άτολμοι θά έλεγε κάνείς ότι...φοβούνται
κοινώς κλάνουν μέντες,πώς θά βγεί γκόμενα έτσι?