Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.682
Πόντοι
6.056
ασχολιόμουνα με βίζιτες. Αλλά ώρες ώρες, αυτό που ξέρεις ότι σου κάθονται για τα λεφτά και κατά πάσα πιθανότητα δεν το ευχαριστιούνται κιόλας είναι ξενέρωμα. Τί νομίζετε εσείς;
Μας λες μαλακίες έτσι ;

Και γράφεις ότι έπαιρνες βίζιτες πολλές ... από παλιά ....

Αν το ευχαριστιούνταν οι βίζιτες .... ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ .... ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΣΟΥΝ ;;;;
Δεν σε χάλαγε το καριολίκι ;;;;;;;

Γιατί δεν βάζεις ερώτημα ...

αν μας χάλαγε το καριολίκι ;;;;

Δεν είπε κανείς να γαμάς μόνο βίζιτες.
Μπορούσες να βγάζεις 5 γκόμενες το μήνα, με εμφάνιση 20% πιο κάτω από τις βίζιτες που γαμάγαμε μέχρι το 2006 ;;;;;;;

Δεν υπήρχε δίλημμα. Αν μπορούσες να βγάζεις, γάμαγες τις γκόμενες.
Αν δεν έβγαζες .... τι να διαλέξεις ;;;;

Να το παίζεις αγαπούλης σε κοντόχοντρη ... ή να γαμάς βολλεϋμπλίστριες 1.85 ;;;;

Στα αρχίδια μας αν το ευχαριστιόντουσαν ή όχι ......

Οι μοντέλες που πήγαιναν με 75ρηδες κουασιμόδους με λεφτά το ευχαριστίοντουσαν ;;
Με αυτούς πήγαιναν .

Τα υπόλοιπα στα αρχίδια μας όλα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ΕΦΥΓΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΩΝΑ ΚΙ ΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑ Ε.Δ.Ε ΣΤΗΝ ΓΗ (ΑΝ ΓΛΥΤΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΜΕΤΡΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΠΛΕΙΣΤΕΙΣΟΝ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ) ΤΙ ΕΡΓΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!!! :2funny:

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
348
Πόντοι
21
Μας λες μαλακίες έτσι ;

Και γράφεις ότι έπαιρνες βίζιτες πολλές ... από παλιά ....

Αν το ευχαριστιούνταν οι βίζιτες .... ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ .... ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΣΟΥΝ ;;;;
Δεν σε χάλαγε το καριολίκι ;;;;;;;

Γιατί δεν βάζεις ερώτημα ...

αν μας χάλαγε το καριολίκι ;;;;

Δεν είπε κανείς να γαμάς μόνο βίζιτες.
Μπορούσες να βγάζεις 5 γκόμενες το μήνα, με εμφάνιση 20% πιο κάτω από τις βίζιτες που γαμάγαμε μέχρι το 2006 ;;;;;;;

Δεν υπήρχε δίλημμα. Αν μπορούσες να βγάζεις, γάμαγες τις γκόμενες.
Αν δεν έβγαζες .... τι να διαλέξεις ;;;;

Να το παίζεις αγαπούλης σε κοντόχοντρη ... ή να γαμάς βολλεϋμπλίστριες 1.85 ;;;;

Στα αρχίδια μας αν το ευχαριστιόντουσαν ή όχι ......

Οι μοντέλες που πήγαιναν με 75ρηδες κουασιμόδους με λεφτά το ευχαριστίοντουσαν ;;
Με αυτούς πήγαιναν .

Τα υπόλοιπα στα αρχίδια μας όλα.
Καταλαβαίνω τι λες και έχεις δίκιο. Προφανώς για να ασχολούμαι εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι συναγωνιστές εδώ μέσα, με αυτό το "άθλημα", γουστάρουμε. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι παρόλο που αυτό γίνεται χρόνια, πάντα υπάρχει αυτή η γλυκόπικρη γεύση στο τέλος, του να πηγαίνεις δηλαδή με μια γυναίκα που γουστάρεις αλλά να ξέρεις ότι είναι καθαρά σέρβις και τίποτα παραπάνω. Ένας φίλος παλιά μου λέει "καλά, γιατί πας στις βίζιτες; Αφού ξέρεις ότι δε σε γουστράρουν." Και του λέω κι εγώ "πορνό βλέπεις; σου αρέσει;", "ναι" μου λέει. "Και έχεις την εντύπωση βρε μαλάκα ότι στο πορνό οι γκόμενες το ευχαριστιούνται;" Και έμεινε εκεί ο άνθρωπος να σκέφτεται! Τέλειος κόσμος όπου όλοι να γαμάνε μουνάρες συνέχεια και να το ευχαριστιούνται και αυτές δεν υπάρχει, προφανώς. Και σωστά μίλησες για "επιλογές". Οι επιλογές είναι εκεί και ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.080
Πόντοι
206

τωρα αυτο ειναι τυχαιο? μειωση σε αυτους που παντρευονται και σε παιδια που γεννιουνται καθε χρονο στην ελλαδα τα τελευταια 10 χρονια, λεω μηπως λεω, εχουν βαλει σε αυτο το χερακι τους οι ελληνιδες που για τις παντρευτεις εχουν θεσει υψηλα στανταρ, και στο τελος με τις τρελες απαιτησεις σου σε κανουν να τα παρατας να βρεις μεχρι και γκομενα

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα πράγματα είναι απλά και μερικοί δεν τα δέχεστε ως έχουν για πολλούς λόγους.
Με οποια πουτάνα και να πάτε, άχρηστη ή τυπικουρα είναι διότι δεν σας γουστάρει.
Ούτε εμένα που τα γράφω αυτά. Το πολύ πολύ να κάνει 5 μαλακίες να σας πείσει και καλά για να ξαναπάτε.
Εκεί πάμε όλοι μόνο για τα χοντρά. Κι εγώ κι όλοι οι σκεπτόμενοι. Αντίθετα με τις γκόμενες, οπότε βρούμε κάποια να γουστάρει ο ένας τον άλλον, το γαμήσι είναι πολύ καλύτερο διότι περιέχει τα πάντα, άπειρο χρόνο και είναι κι ακάποτο. Αυτά με την πουτάνα ξεχαστε τα κι αν τυχόν γίνουν μια στο τρις, ποτέ δεν θα νιωσετε εντελώς οκ όπως ούτε κι αυτή διότι γνωριστήκατε σε σκατά συνθήκες και αυτό είναι πάγιο.
Όλοι όσοι ξέρουμε που έμπλεξαν με πουτάνες, δεν ευτύχησε ούτε ένας. Απλά το παίζουν ιστορία διότι θέλουν να παρουσιάζονται σε άλλους ως εκλεκτοί δήθεν τάχα ότι είναι μάγκες που έριξαν την κουράδα που γαμιέται με όλους. Επισης δεν μας νοιάζει αν θα κρατήσει η ιστορια με την γκόμενα, πόσο θα κρατήσει κι άλλες τέτοιες βρεφονηπιακός μαλακίες για εγκεφαλικά νεκρούς κι αδύναμους χαρακτήρες. Ούτε μας νοιάζει το αν θα μας τα φάει διότι δεν τα τρώει αν δεν της τα σκάσουν. Τέλος δεν υπάρχει το σενάριο ότι θα κάνει την καλή για να μας πείσει. Γενικώς μην λέτε δικαιολογίες της πουτσας.
Αν ο άνδρας έχει στανταρει προδιαγραφές, καταλαβαίνει σύντομα τι και πώς κι ότι και να κάνει η γκομενα, αν τα σκατωσει θα φάει λάσπη και σκατά. Μας νοιάζει λοιπόν μόνο οτι όποτε βρίσκουμε τέτοιες περνάνε πάντα πολύ καλύτερα από ότι με πουτάνες κι όταν (όχι αν πλέον λόγω γυναικοκεντρισμού) γίνουν τα πράγματα σκατα την σουταρουμε κι έληξε το παραμύθι .Μάθετε στην ζωή σας να τα λέτε ως έχουν όλα για να μπορείτε να ζυγίζετε τέλεια τις καταστάσεις. Και τώρα κάντε γάργαρα το ποστ αφού ουδέποτε βρέθηκε ανθρώπινο ον να μπορεί να το γκρεμίσει διότι πολύ απλά είναι αλήθεια. :rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Θα σου πω τι θα έκανα εγώ αν είχα λεφτά.θα έφτιαχνα ινσταγκραμ να ανεβάσω φώτο από ταξίδια σε Καραϊβική Μαϊάμι μυκονο και μαλβιδες, φώτο τη μερτσεντα μου τη βιαλ μου στη Γλυφάδα τη πισίνα μου και θα έκανα αντ όλα τα πουτανάκι.βαζω στοιχιμα ότι αν βλέπανε τις φωτογραφίες με τα φράγκα μου θα στέλνανε μήνυμα από μόνες τους ότι θέλουν να με γνωρισουνε
και να τα εκανα ολα αυτα αν εισαι συνεχεια μονος στις φωτογραφιες ή βγαζεις σελφι θα καταλαβουν οτι δεν υπάρχεις στην κοινωνία

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.542
Πόντοι
3.656
και να τα εκανα ολα αυτα αν εισαι συνεχεια μονος στις φωτογραφιες ή βγαζεις σελφι θα καταλαβουν οτι δεν υπάρχεις στην κοινωνία

Και οι γκόμενες στα σοσιαλ μόνες τους αυτοφωτογραφίζονται,μην εστιάζεις μόνο στο αρνητικό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Κατά 99,9% είναι κάτι φτωχοκόριτσα,πού βρωμάει τό χνώτο τους από τήν πείνα!
σοβαρή γκόμενα - όσο σοβάρή μπορεί νά είναι - θα προτιμήσει να πεθάνει... από τό νά γαμηθεί μέ αραπόπάκι
Τότε...πολύ φτώχεια κυκλοφορεί εις τας Αθήνας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μερικές έχουν κάτι κάτι μίνι μεγάφωνα και σουλατσαρουν σαν ξεπλατιασμενα ακούγοντας μουσική του κωλου. Φτωχές δεν τις λες. Έχουν την οικογένεια να τους τα σταζει, χορηγους και υποτακτικούς. Δεν υπάρχει φτωχιά. Υπάρχουν αυτές που έχουν αυτά που χρειάζονται και αυτές που βρίσκουν πολλά παραπάνω. :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Πριν που έτρωγα έβλεπα τον Προμηθέα λίγο που τελείωνε. Ήταν ενα σκάφος με δύο άνδρες και μία γυναίκα και η πουτάνα έφυγε με την κάψουλα ενώ οι άλλοι δύο μαλάκες έσκασαν πάνω στο σκάφος του εχθρού για να το στοπαρουν. Το πιάσατε έτσι;
Η πουτάνα σώθηκε και ψόφησαν οι άλλοι. Το σωστό θα ήταν να ψοφήσουν όλοι μαζί η να φύγουν ολοι μαζί και στον πούτσο μας το άλλο σκάφος. Έτσι κι αλλιώς η πόρνη σιγά μην θυσιαζόταν αν έφευγαν οι άλλοι δύο. :2funny: Αυτα όμως είναι τα υποσυνείδητα μηνύματα. :rockon:
Οι σεναριογράφοι άκουγαν το δημώδες άσμα "Καλύτερα να πας από γυναίκα που αγαπάς":confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Διάβαζα τώρα ότι τελικά ο Αφγανός που είχε πετάξει έξω τον πούτσο του στο λεωφορείο δίπλα στην Ελληνίδα :2funny: τελικά αφέθηκε ελεύθερος λόγω της νομοθεσίας μας. Δηλαδή αν αύριο το κάνουμε εμείς αυτό για να τους την σπάσουμε θα θεωρηθεί δεδικασμένο (έτσι δεν λέγεται η περίπτωση; ) και θα μας αφήσουν κι εμάς ή όχι; Είναι ενα εύλογο ερώτημα αυτό. :confused:
θα σου έλεγα να μην το προσπαθήσεις. Υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια για εμάς

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν μου τα λες καλά τελευταία. Σε βλέπω και γέρνεις πολυ στα μπουρδελα. Άσε που φέρνεις αντιρρήσεις σε πραγματικά γεγονότα. Πρέπει να βρεις θάρρος να ριχτείς και να κάνεις ότι θες εσύ. Να ισοπεδώσεις το γυναικείο φύλο. Ακόμα και στις πουτάνες που πας θα κοιτάς πως θα επωφεληθεις. Θα σκέφτεσαι πως θα κάτσεις παραπάνω, θα σκέφτεσαι γιατί ο άλλος που την έχει γκόμενα παίρνει περισσότερα έξτρα ώστε να πάρεις κι εσύ. Μονίμως θα σκέφτεσαι με γνώμονα το συμφέρον σου. Μην ακούς κανέναν. Ούτε εμένα. Μόνο την παρτολα σου. Το νήμα όντως το διαβάζουν. Μου έχει τύχει σε σελίδες σόσιαλ να το αναφέρουν ότι λέει τις κατηγορουμε και μας βρίζουν. Εκεί όμως μόλις τις ξεφτιλισεις σε διαγράφουν. :2funny: Είμαστε σε πολιτικά ορθή εποχή. Δυστυχώς ...
οκ μπορω να το πιστεψω οτι μας διαβαζουν και ναι οντως αμα τους πεις κατι στο ινστα που δειχνει οτι δε συμφωνεις μαζι τους σε μπλοκαρουν,αυτο οκ ισχιει αλλα το οτι ωραιες ελληνιδες πανε με αφραγκους μαυρους ξεχνα το,ειναι στη σφαιρα που ζεις τη δικη σου ολα αυτα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
donald μη μισείς τις γυναίκες
ένα μουνι σε έκανε και εσένα και εμένα και όλους.

σήμερα θα ακούσεις το obi ο bi bi του μεγάλου Νεοέλληνα δασκάλου Πανούση, γιατί δεν τα έμαθες καλά τα γράμματα όταν ήσουν μικρός μίσησες το μουνί έγινες κοιλιόδουλος και απο τα μηνύματα σου σε έχουμε καταλάβει όλοι προτιμάς τις μπριζόλες απο τις γυναίκες, αλλά αυτό είναι λάθος. Κάπου υπάρχει και για σένα ένα μουνί μην απελπίζεσαι άλλοι το ρίχνουν στα ναρκωτικά άλλοι στην ζάχαρη και τα εκμεκ άλλοι στις μπριζόλες άλλοι στο αλκοολ. Με την βοήθεια μας θα γίνεις ενεργός ξανα με μερικά μαθήματα:
Obi obi bi obi obi bi
Obi obi bi στη μηχανή θα μπει
Obi obi bi obi obi bi
Obi obi bi στη μηχανή θα μπει
Ματώνει περιοδικά
Λιπαίνεται είναι juicy
Του κώλου τα εννιάμερα
Δεν αφορούν το pussy

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Απόλυτα απόλυτο δεν είναι τίποτα εκτός από αυτή την φράση που έγραψα τώρα. Γεγονός είναι το τι συμβαίνει και δυστυχώς όλα αυτά συμβαίνουν. Αν φτάσει η άλλη να σου πει ότι θέλει φραγκατο ακόμα και να είσαι, σηκώνεσαι και φεύγεις. Τι να την κάνεις; αλλά και να μην στο πει, θα φανεί. Δεν είναι θέμα τσιγκουνιας αλλά αξιοπρέπειας. Εγώ συνήθως αν δω ότι η άλλη θέλει λεφτά που δεν έχω πολλά, της απαντώ ότι οκ θα σε κερνάω ότι μπορώ και το όνομα σου από σήμερα θα είναι πουτάνα. Αυτό το όνομα θα έχεις και μόλις το ακούν τους πέφτει το σαγόνι. Έτσι τους πρέπει να σε θυμούνται. Κάθομαι μόνο με οποια δείχνει καλα στοιχεία. Δηλαδή με απειροελάχιστες και μέχρι νεωτέρας. :2funny:
Τα συγχαρητήρια μου συναγωνιστή!! Αν και φαινομενικά ακραία, τέτοια συμπεριφορά τους πρέπει!! Ακόμα και φραγκατος να είσαι, λόγοι αξιοπρέπειας επιβάλλουν να φυγης μόλις καταλάβεις ότι σε θέλει για λεφτά... δυστυχώς δεν συμβαίνει πάντα αυτό... και...ναι...η ατάκα σου " το όνομα σου από σήμερα θα είναι πουτανα " την ασπαζομαι και την υιοθετώ, να προσθέσω μόνον" πες μου μόνον πόσο πουλάς τον εαυτό σου, να ξέρω αν αντεχη το πορτοφόλι μου"...η κάτι παρόμοιο!!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Και οι γκόμενες στα σοσιαλ μόνες τους αυτοφωτογραφίζονται,μην εστιάζεις μόνο στο αρνητικό.
λαθος κανεις,παντα ανεβαζουν φωτο ολη την κοριτσοπαρέα ή τις κάνουν ταγκ και φαίνεται γενικα οτι ειναι κοινωνικές.
ο άντρας αν δείχνει όχι απλά ότι δεν έχει γκομενοπαρέες,αλλά έστω αντροπαρεες, δεν επηρεάζει τίποτα το αν επιδεικνύει πλούτο και τον τρώει μονος του

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτές πού κυκλοφορούν στήν Αθήνα μέ αραπόπάκια,δέν έχουν μαντίλι νά κλάψουν!
είναι άσχημες,καμμένες,ψυχασθενείς -όχι ότι οι άλλες είναι καλύτερες-
πάνε καί "γίνονται" μέ drugs άπο τούς μαύρους,τόσο τελειωμένες είναι
στό άν υπάρχει φτώχια στήν Αθήνα,θά έλεγα ότι φτώχια καί μιζέρια υπάρχει σέ όλη τήν Ελλάδα
πάντα υπάρχει βέβαια,ένα 5-10% φραγκάτων πού τρώει,καί πίνει,εις υγείαν...τών κορόιδων

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Αυτές πού κυκλοφορούν στήν Αθήνα μέ αραπόπάκια,δέν έχουν μαντίλι νά κλάψουν!
είναι άσχημες,καμμένες,ψυχασθενείς -όχι ότι οι άλλες είναι καλύτερες-
πάνε καί "γίνονται" μέ drugs άπο τούς μαύρους,τόσο τελειωμένες είναι
στό άν υπάρχει φτώχια στήν Αθήνα,θά έλεγα ότι φτώχια καί μιζέρια υπάρχει σέ όλη τήν Ελλάδα
πάντα υπάρχει βέβαια,ένα 5-10% φραγκάτων πού τρώει,καί πίνει,εις υγείαν...τών κορόιδων
κοίτα, θα σας μεταφέρω μια ιστορία που μου είχε πει μια Μαύρη πόρνη, από αυτές που κουτούπωνα τις καλές εποχές. Την είχα ρωτήσει αν ξέρει Αφρικανούς οι οποίοι γαμούσαν Ελληνίδες, και τι γνώμη είχαν γι αυτές. Μου απάντησε στα Ελληνικά πως έλεγαν ...Λευκό Μουνί, Νερό Μουνί....., με την έννοια ότι ήταν βρωμιάρες. Στην αρχή τσαντίστηκα, μετά όμως σκέφτηκα ότι οι Ελληνίδες που γαμιόντουσαν με Μαύρους, μάλλον δεν θα ήταν και ότι πιο καθαρό κυκλοφόραγε. Για τους Πάκηδες, δεν ξέρω

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
κοίτα, θα σας μεταφέρω μια ιστορία που μου είχε πει μια Μαύρη πόρνη, από αυτές που κουτούπωνα τις καλές εποχές. Την είχα ρωτήσει αν ξέρει Αφρικανούς οι οποίοι γαμούσαν Ελληνίδες, και τι γνώμη είχαν γι αυτές. Μου απάντησε στα Ελληνικά πως έλεγαν ...Λευκό Μουνί, Νερό Μουνί....., με την έννοια ότι ήταν βρωμιάρες. Στην αρχή τσαντίστηκα, μετά όμως σκέφτηκα ότι οι Ελληνίδες που γαμιόντουσαν με Μαύρους, μάλλον δεν θα ήταν και ότι πιο καθαρό κυκλοφόραγε. Για τους Πάκηδες, δεν ξέρω
Δέν είχε καθόλου άδικο,έτσι είναι,προσυπογράφω μέ 10 στιλό!
αυτές οι γκόμενες πού πάνε μέ μαύρους,είναι άθλιες έως καί καθυστερημένες,καί βρωμοκοπάνε
κάποιες από αυτές,είναι άστεγες...καί τρόφιμοι δομών καί ιδρυμάτων!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Το κακο παιδι το θελουν για να γαμηθουν μαζι του.
Αν τυχον καταφερουν και τον στρωσουν και τον κανουν απο λυκο αρνακι τοτε θα τον προτιμησουν για γαμο και οικογενεια.
Μετα θα τον κερατωνουν με αλλα κακα παιδια.
Η γυναικα γοητευεται απο τον αλητη ξενερωνει απο τον μαλακα.
Ποιος ειναι ο μαλακας;
Αυτος που το παιζει κατι αλλο απ αυτο που στ αληθεια ειναι.
Το χω ξαναγραψει:στο λυκειο εκεινος που τις ξεπαρθενευει ειναι ο καταληψιας μαγκας του τεχνικου λυκειου με το παπακι.
Μετα πανε πανεπιστημιο και τα φτιαχνουν με το συμφοιτητη βουτυρομπεμπε.
Ενιοτε θα τον κερατωσουν με κανενα τραπερ η μηχανοβιο τατουαζακια.
Η στον αντιποδα με καποιον γοητευτικο καθηγητη τους που ζει μια εκτος τοπου και χρονου αλητεια και ενα παλιμπαιδισμο.
Το cock karousel τους σταματαει προσκαιρα λογω γαμου και εγκυμοσυνης και συνεχιζεται οπου φυσα ο ανεμος...
ειδα ενα βιντεο προσφατα με μια γκόμενα που ελεγε οτι τα καλα παιδια τα γουστάρουν αλλα θεωρουν οτι δεν θα κανουν καλο κρεβάτι για αυτο προτιμουν τα bad boys.Aκου δω τι σκατα κουβαλανε μεσα στο κεφαλι τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom