Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
κοιταξε εγω αθηνα δεν μενω.αλλα αποκλειεται σε πολη πεντε εκατομμυρια να μην υπαρχουν εστω λιγες χιλιαδες τετοια μικτα ζευγαρια.
Υπάρχουν αλλά είναι τουρίστριες ή αλβανεζες ή τσιγγάνες ή χοντρές άσχημες Ελληνίδες που δε τις πλησιάζει κανείς ή γριές που δε τις πλησιάζει κανείς πλέον και πάνε με αυτούς.Παω με το πατέρα μου κέντρο και έχει δει και αυτός και τον ρωτάω και εκείνον και παρατηρεί τι είναι αυτές γιατί τον ρωτάω και ή θα μιλάνε αγγλικά ή θα είναι σκούρες σα τσιγγάνες ή θα είναι Ελληνίδες αλλά παχύσαρκες που δε τις πλησιάζει κανείς ή θα είναι γριές Ελληνίδες που πάλι δε τις πλησιάζει κανείς ή καμία αλβανεζα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Γιά νά πάει Ελληνίδα,νέα καί καλούλα νά γαμηθεί μέ αράπη,είναι 5 λεπτά πρίν τήν αυτοκτονία!
μόνο άν τούς δίνουν τζάμπα drugs - νέες μέν αλλά καμμένες -
όλα παίζουν βέβαια...τά ψυχιατρεία γεμάτα είναι
υγιέστατες τις βλέπω και κάνουν την γνωστη συνηθισμένη ζωάρα των υπόλοιπων ελληνίδων

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιά νά πάει Ελληνίδα,νέα καί καλούλα νά γαμηθεί μέ αράπη,είναι 5 λεπτά πρίν τήν αυτοκτονία!
μόνο άν τούς δίνουν τζάμπα drugs - νέες μέν αλλά καμμένες -
όλα παίζουν βέβαια...τά ψυχιατρεία γεμάτα είναι
Πες τα αδερφέ θα μας τρελάνουν ο πογκμπα και ο Ντόναλντ,υπό κανονικές συνθήκες αποκλιεται να συμβαίνει αυτό που λένε μόνο τίποτα χοντρες αποτυμενες φεμινίστριες Ελληνίδες εναλλακτικές μπορούν να βρουν οι αράπηδες και ειδικά οι αφραγκοι που λέει ο Ντόναλντ.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
348
Πόντοι
21
Το θέμα δεν είναι αν γαμάνε οι μαύροι και ποιες, αλλά το αν γαμάει ή όχι ο καθένας μας και γιατί όχι... δεν έχει σχέση το χρώμα. Απλά "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια", και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Επειδή δεν πηδάμε, φταίνε οι μαύροι, οι πλούσιοι, οι πουτάνες μου δεν μας κάθονται κλπ. Ενώ πάνε βρε μαλάκα (μιλάω στον εαυτό μου), κάνε λίγο κορμί, ντύσου ωραία, κυκλοφόρα λίγο μέσα στον κόσμο, μίλα σε καμιά γυναίκα, απέκτησε αυτοπεποίθηση. Μη μισείς τον άλλο που γαμάει, πέστου μπράβο και σκέψου τι κάνει αυτός σωστά που δεν κάνεις εσύ. Μετά πάνε βρες και γάμα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Πιστεύω στο γαμήσι δεν κοιτούν λεφτά. Απλά το κάνουν από επιθυμία. Φυσικά για να βρουν να αραξουν θα κοιτάξουν χρήμα. Όπως και να έχει όμως, αυτές είναι μικρές σε ηλικία. Δεν παίζει να χαρτζηλικωνουν. Αν ήταν πουρά θα σου έριχνα απόλυτα δίκιο. :confused:
Ναι αλλά πάμε εμείς να πλησιάσουμε μικρά θα μας κοιτάνε σαν χαζά...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πες τα αδερφέ θα μας τρελάνουν ο πογκμπα και ο Ντόναλντ,υπό κανονικές συνθήκες αποκλιεται να συμβαίνει αυτό που λένε μόνο τίποτα χοντρες αποτυμενες φεμινίστριες Ελληνίδες εναλλακτικές μπορούν να βρουν οι αράπηδες και ειδικά οι αφραγκοι που λέει ο Ντόναλντ.
Μόνο γιά να φτιαχτούν πάνε!
τούς σιχαίνονται,καί κάποιες ..είναι τελειωμένες πουτάνες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Το θέμα δεν είναι αν γαμάνε οι μαύροι και ποιες, αλλά το αν γαμάει ή όχι ο καθένας μας και γιατί όχι... δεν έχει σχέση το χρώμα. Απλά "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια", και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Επειδή δεν πηδάμε, φταίνε οι μαύροι, οι πλούσιοι, οι πουτάνες μου δεν μας κάθονται κλπ. Ενώ πάνε βρε μαλάκα (μιλάω στον εαυτό μου), κάνε λίγο κορμί, ντύσου ωραία, κυκλοφόρα λίγο μέσα στον κόσμο, μίλα σε καμιά γυναίκα, απέκτησε αυτοπεποίθηση. Μη μισείς τον άλλο που γαμάει, πέστου μπράβο και σκέψου τι κάνει αυτός σωστά που δεν κάνεις εσύ. Μετά πάνε βρες και γάμα!
Μην μπερδεύεσαι...ο μαύρος η ο Πάκης θα κάνει τις φίλες της να σκάσουν.Οχι εγώ κι εσύ...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Μόνο γιά να φτιαχτούν πάνε!
τούς σιχαίνονται,καί κάποιες ..είναι τελειωμένες πουτάνες
μακαρι να ειναι οπως τα λες.εγω τις βλεπω ενθουσιασμένες με τους μαυρους ομως,ακομα και αυτές που δεν εχουν μαυρο γκομενο

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
μακαρι να ειναι οπως τα λες.εγω τις βλεπω ενθουσιασμένες με τους μαυρους ομως,ακομα και αυτές που δεν εχουν μαυρο γκομενο
συμφωνω αρεσουν αρκετα αλλα δε σημαινει πως πανε κιολας εχουν και καποια ταμπου οι ελληνιδες.Ειχα ακουσει μια φορα να λεει μια ωραια στο δρομο και εμενα μαρεσουν σα αντρες οι μαυροι αλλα δε θα πηγαινα γιατι εχω και καποια ταμπου σα ελληνιδα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Άσε που πολλοί από αυτούς μυρίζουν..
Όχι απλυσια...μιλάω για την φυσική οσμή δέρματος που σχετίζεται και με αυτα που τρώνε

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Άσε που πολλοί από αυτούς μυρίζουν..
Όχι απλυσια...μιλάω για την φυσική οσμή δέρματος που σχετίζεται και με αυτα που τρώνε
ακριβως οποτε πια να παει με αυτους?και ειδικα ελληνιδα και ομορφη και μαλιστα αν αυτος ο μαυρος ειναι και αφραγκος?δλδ μη λεμε μαλακιες καπου ωπα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οταν έχουν κλάσει στά ''σέα'' καί ενθουσιασμένες είναι, καί απ'ολα!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Κατά 99,9% είναι κάτι φτωχοκόριτσα,πού βρωμάει τό χνώτο τους από τήν πείνα!
σοβαρή γκόμενα - όσο σοβάρή μπορεί νά είναι - θα προτιμήσει να πεθάνει... από τό νά γαμηθεί μέ αραπόπάκι

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.422
Πόντοι
1.056
Κατά 99,9% είναι κάτι φτωχοκόριτσα,πού βρωμάει τό χνώτο τους από τήν πείνα!
σοβαρή γκόμενα - όσο σοβάρή μπορεί νά είναι - θα προτιμήσει να πεθάνει... από τό νά γαμηθεί μέ αραπόπάκι

χαχαχαχα τι λες ρε, εισαι σοβαρος? Έχεις παει σε νησιά να δεις τι γίνετε?

Στην μυκονο οι πιο μουναρες άραζαν με μαυρους ή με αραβες....τους Ελληνες ουτε να τους φτύσουν δεν τους ειχαν.

Δεν ειναι όλοι οι μαύροι κακόμοιροι που πουλάνε παπούτσια στο δρόμο.... Εχεις δει μαυρους μπασκετμπολιστες που δεν ξερουν τι εχουν? 3-3 της περνουν τις γκομενες στο κρεβατι!

Εχω πετύχει αραβα στο bolivar στην Αθηνα και οι Ελλεινηδες μάλωναν ποια θα πάει μαζί του σπίτι! παιζει να έκανε πάνω απο 3 χιλιάρικα λογαριασμο......Και εφυγε με 3 μουναρες σαν κύριος!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
χαχαχαχα τι λες ρε, εισαι σοβαρος? Έχεις παει σε νησιά να δεις τι γίνετε?

Στην μυκονο οι πιο μουναρες άραζαν με μαυρους ή με αραβες....τους Ελληνες ουτε να τους φτύσουν δεν τους ειχαν.

Δεν ειναι όλοι οι μαύροι κακόμοιροι που πουλάνε παπούτσια στο δρόμο.... Εχεις δει μαυρους μπασκετμπολιστες που δεν ξερουν τι εχουν? 3-3 της περνουν τις γκομενες στο κρεβατι!

Εχω πετύχει αραβα στο bolivar στην Αθηνα και οι Ελλεινηδες μάλωναν ποια θα πάει μαζί του σπίτι! παιζει να έκανε πάνω απο 3 χιλιάρικα λογαριασμο......Και εφυγε με 3 μουναρες σαν κύριος!
Από τά αραπόπάκια,φτάσαμε στούς φραγάτους αράπηδες καί στούς Αραβες?
ποιός διαφώνησε αρχηγέ,εγώ πάντως όχι!

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom