Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Εγώ το λέω με βάση μια λογική ακολουθία. Δηλαδή ποιος άλλος λόγος να το εξηγεί αυτό; Να τους θέλουν για να ακούνε μουσική η για να περπατούν χέρι χέρι; Προφανώς για σεξ είναι
η δουλειά.
αν βλέπεις κυρίως πολυ ψηλους με αθλητικα σωματα,ναι,αλλά μην ορκίζεσαι ότι δεν θέλουν απλά να την "σπάσουν" στον κύκλο τους αν βγαίνουν με κοντούς με κανονικά σωματα μαυρους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Παίζει κι η φιγούρα σίγουρα αλλά στάνταρ τους γουστάρουν. Άσε που δεν έχω δει ποτέ αράπη να ψωνίζει τίποτα σε γκόμενα. Όλο χυμούς τους παίρνουν 80 λεπτά χύμα από τα μαγαζάκια της σειράς και τέτοιες μαλακίες. Οι τύπισσες ομως καραούλι. Τι να πεις; Ίσως μια μερίδα λαού έτσι.
Οι ελλεεινιδες όταν δουν Έλληνα τον θέλουν για χρηματοδότη αλλά τους σκούρους μπορεί να τους χαρτζηλικωνουν κιόλας...μα είναι ευαίσθητη κοινωνική ομάδα,βεβαίως βεβαίως!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αν βλέπεις κυρίως πολυ ψηλους με αθλητικα σωματα,ναι,αλλά μην ορκίζεσαι ότι δεν θέλουν απλά να την "σπάσουν" στον κύκλο τους αν βγαίνουν με κοντούς με κανονικά σωματα μαυρους
Δεν αντιλέγω αλλά πώς θα βγουν μόνο για σπάσιμο;
Οι άλλοι θα θέλουν και να γαμήσουν. Κυρίως είναι οκ αραπηδες. Συνήθως γραμμωμενοι και κομπλέ. Με τάπες αράπηδες δεν έχω δει καμία όμορφη όπως αυτές. :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μα του λέω ότι τις βλέπω και τις ακούω κι ότι είναι στάνταρ Ελληνίδες κι αυτός μου λέει για μπάσκετ και λεφτά. Είμαστε σοβαροί;
Ας πάει να δει μόνος του.
Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι ότι υπάρχει μια μερίδα λαού που χύμα στο κύμα δηλώνει λατρεία στα 25ποντα των αράπηδων ενώ οι υπόλοιπες το κρύβουν. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί; :confused:
Ξεχνα το οι Ελληνίδες θέλουν φραγκατους και ειδικά αυτές οι ωραίες,μόνο αν αυτοί οι μαύροι που λες είναι φραγκατοι με ακριβά αμάξια μπορώ να πιστέψω ότι πάει ωραία Ελληνίδα μαζί του αλλιώς απλά δε σε πιστεύω ρε φίλε.Ξαναλεω ωρεγεσαι τους Τούρκους δε πειράζει πες το.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι ελλεεινιδες όταν δουν Έλληνα τον θέλουν για χρηματοδότη αλλά τους σκούρους μπορεί να τους χαρτζηλικωνουν κιόλας...μα είναι ευαίσθητη κοινωνική ομάδα,βεβαίως βεβαίως!
Πιστεύω στο γαμήσι δεν κοιτούν λεφτά. Απλά το κάνουν από επιθυμία. Φυσικά για να βρουν να αραξουν θα κοιτάξουν χρήμα. Όπως και να έχει όμως, αυτές είναι μικρές σε ηλικία. Δεν παίζει να χαρτζηλικωνουν. Αν ήταν πουρά θα σου έριχνα απόλυτα δίκιο. :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ το λέω με βάση μια λογική ακολουθία. Δηλαδή ποιος άλλος λόγος να το εξηγεί αυτό; Να τους θέλουν για να ακούνε μουσική η για να περπατούν χέρι χέρι; Προφανώς για σεξ είναι
η δουλειά.
Εγώ τόσα χρόνια κυκλοφορώ ωραίες Ελληνίδες δε έχω δει ποτέ με αράπη έχω δει αράπη με τσιγγάνα,Αλβανή,τουρίστρια και αράπη με χοντρή αλλά ωραία Ελληνίδα όχι.Μονο αν ο μαύρος έχει λεφτά όπως ο Αντετοκούμπο όπως ο λάιτ μπορούν να πάνε ωραίες Ελληνίδες μαζί του αλλιώς ξέχνα το.Οι αφραγκοι αράπηδες θα γαμανε μια ζωή μονο αλβανεζες,τσιγγάνες,χοντρές Ελληνίδες και γριές Ελληνίδες και τουρίστριες,ωραίες νεες Ελληνίδες ΠΟΤΕ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ξεχνα το οι Ελληνίδες θέλουν φραγκατους και ειδικά αυτές οι ωραίες,μόνο αν αυτοί οι μαύροι που λες είναι φραγκατοι με ακριβά αμάξια μπορώ να πιστέψω ότι πάει ωραία Ελληνίδα μαζί του αλλιώς απλά δε σε πιστεύω ρε φίλε.Ξαναλεω ωρεγεσαι τους Τούρκους δε πειράζει πες το.
Οι γκόμενες και συγκεκριμένα οι Ελληνίδες γαμιούνται όταν γουσταρουν και συμβαίνει αυτό. Τα λεφτά τα κοιτούν όντως αλλά όταν βρουν χορηγο η θέλουν χορηγό. Τώρα βέβαια εσύ δεν ξέρω τι έπαθες και μου έχεις βάλει και τους Τούρκους στην συζήτηση κι ότι τους θέλουμε εγώ κι ο άλλος. Αλλά λόγια ν αγαπιόμαστε. Σου προτείνω να πας μόνος σου να δεις και έλα να γράψεις ότι είδες. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πιστεύω στο γαμήσι δεν κοιτούν λεφτά. Απλά το κάνουν από επιθυμία. Φυσικά για να βρουν να αραξουν θα κοιτάξουν χρήμα. Όπως και να έχει όμως, αυτές είναι μικρές σε ηλικία. Δεν παίζει να χαρτζηλικωνουν. Αν ήταν πουρά θα σου έριχνα απόλυτα δίκιο. :confused:
Όπως λες δε τους χρησιμοποιουν απλά για σεξ αλλά τους κυκλοφορούν έξω χεράκι χεράκι οπότε κόψε το πολύ τάκα τάκα.Καμια Ελληνίδα ωραία δε θα βγει έξω με αράπη γιατί θα γίνει ρεζίλι από άλλες συνομιλικες της η συνομιλικους της.Ενταξει τους θέλεις ξέρω αλλά μη κάνεις και έτσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι γκόμενες και συγκεκριμένα οι Ελληνίδες γαμιούνται όταν γουσταρουν και συμβαίνει αυτό. Τα λεφτά τα κοιτούν όντως αλλά όταν βρουν χορηγο η θέλουν χορηγό. Τώρα βέβαια εσύ δεν ξέρω τι έπαθες και μου έχεις βάλει και τους Τούρκους στην συζήτηση κι ότι τους θέλουμε εγώ κι ο άλλος. Αλλά λόγια ν αγαπιόμαστε. Σου προτείνω να πας μόνος σου να δεις και έλα να γράψεις ότι είδες. :rockon:
Επειδή τα βλέπω σου λέω έχω δει αφραγκους αράπηδες με μόνο με τσιγγάνες αλβανες τουρίστριες και χοντρές Ελληνίδες που δε τις πλησιάζει κανείς.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όπως λες δε τους χρησιμοποιουν απλά για σεξ αλλά τους κυκλοφορούν έξω χεράκι χεράκι οπότε κόψε το πολύ τάκα τάκα.Καμια Ελληνίδα ωραία δε θα βγει έξω με αράπη γιατί θα γίνει ρεζίλι από άλλες συνομιλικες της η συνομιλικους της.Ενταξει τους θέλεις ξέρω αλλά μη κάνεις και έτσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επειδή τα βλέπω σου λέω έχω δει αφραγκους αράπηδες με μόνο με τσιγγάνες αλβανες τουρίστριες και χοντρές Ελληνίδες που δε τις πλησιάζει κανείς.
Όπως στα λέω είναι. Απλά δεν δέχεσαι την αληθεια για δικούς σου λόγους. :confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όπως στα λέω είναι. Απλά δεν δέχεσαι την αληθεια για δικούς σου λόγους. :confused:
Δε δέχομαι αυτό που λες γιατί δε το έχω δει ποτέ ούτε εγώ ούτε οι γνωστοί μου ούτε οι γονείς μου ούτε κανείς το έχω συζητήσει με όλους εκείνους.Στο μυαλουδακι σου είναι όλα.Ή είσαι γυναίκα πίσω από το προφίλ που τους γουστάρει και μόνο καμία χοντρή ή θα είσαι γκέι που τους γουστάρει επίσης άλλη εξήγηση με τίποτα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δε δέχομαι αυτό που λες γιατί δε το έχω δει ποτέ ούτε εγώ ούτε οι γνωστοί μου ούτε οι γονείς μου ούτε κανείς το έχω συζητήσει με όλους εκείνους.Στο μυαλουδακι σου είναι όλα.Ή είσαι γυναίκα πίσω από το προφίλ που τους γουστάρει και μόνο καμία χοντρή ή θα είσαι γκέι που τους γουστάρει επίσης άλλη εξήγηση με τίποτα.
Ότι να ναι...ξεκίνησες από ότι είναι ξένες, μετά έγιναν χοντρές, επειτα δεν το δέχεσαι ότι γίνεται, στην συνέχεια έγραψες ότι πας με ωραίες Ελληνίδες ενώ έχεις πει δεν ρίχνεσαι άρα δέχεσαι ότι είναι Ελληνίδες, καπάκι έβαλες Τούρκους στην συζήτηση, στην πορεία με έβγαλες αδερφή μαζί με τον άλλον, τώρα λες ότι δεν το έχεις δει κι ότι είμαι χοντρή γυναίκα η γκει. Τι να πω; πάω να φάω. :confused:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
ρε τυπε δεν σου λεμε οτι μας αρεσει που γινεται.οτι γινεται λεμε.ξεχασες γρηγορα τι εγινε με τον ποδοσφαιριστη του ολυμπιακου προπερσι;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ότι να ναι...ξεκίνησες από ότι είναι ξένες, μετά έγιναν χοντρές, επειτα δεν το δέχεσαι ότι γίνεται, στην συνέχεια έγραψες ότι πας με ωραίες Ελληνίδες ενώ έχεις πει δεν ρίχνεσαι άρα δέχεσαι ότι είναι Ελληνίδες, καπάκι έβαλες Τούρκους στην συζήτηση, στην πορεία με έβγαλες αδερφή μαζί με τον άλλον, τώρα λες ότι δεν το έχεις δει κι ότι είμαι χοντρή γυναίκα η γκει. Τι να πω; πάω να φάω. :confused:
Έχεις μπερδευτεί φίλε,είπα ότι οι αφραγκοι αράπηδες δε μπορούν να γαμησουν όμορφες Ελληνίδες μόνο χοντρές Ελληνίδες άσχημες που δε τις μέτραω αυτές ή γριές Ελληνίδες που επίσης δε μετράω ή αλβανεζες ή τσιγγάνες ή τουρίστριες.Ωραιες Ελληνίδες μπορούν να βρουν μόνο μαύροι όπως Αντετοκούμπο ή λάιτ και αυτό γιατι έχουν λεφτά αν δε είχαν ούτε αυτοί θα έβρισκαν.Επισης είπα ότι είναι στο μυαλό σου ότι γίνεται αυτό που λες και άρα για να λες κάτι που δε ισχιει μάλλον τους θέλεις επειδή είσαι γκέι ή επειδή είσαι καμία χοντρή γυναίκα πίσω από το προφίλ αυτό και όχι άντρας και στρ8.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ρε τυπε δεν σου λεμε οτι μας αρεσει που γινεται.οτι γινεται λεμε.ξεχασες γρηγορα τι εγινε με τον ποδοσφαιριστη του ολυμπιακου προπερσι;
Δε γίνεται κάτι τέτοιο ματιά εχω και βλέπω.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Κάθε βδομάδα τουλάχιστον 2-3 φορές από τις 7 μέρες
κοιταξε εγω αθηνα δεν μενω.αλλα αποκλειεται σε πολη πεντε εκατομμυρια να μην υπαρχουν εστω λιγες χιλιαδες τετοια μικτα ζευγαρια.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γιά νά πάει Ελληνίδα,νέα καί καλούλα νά γαμηθεί μέ αράπη,είναι 5 λεπτά πρίν τήν αυτοκτονία!
μόνο άν τούς δίνουν τζάμπα drugs - νέες μέν αλλά καμμένες -
όλα παίζουν βέβαια...τά ψυχιατρεία γεμάτα είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom