Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Για όλους έχει ο Θεός. Πάτε μια βδομάδα Αλβανία, φάτε κανα χιλιάρικο σε κλαμπ και να δείτε πως θα παίρνετε τις Αλβανίδες 3-3 στο κρεβάτι κι εσείς!
αυτο που ειπες ομως αμα εχουν και λεφτα,οσοι μαυροι ειναι αφραγκοι μονο τιποτα χοντρες ασχημες ελληνιδες πλησιαζουν τους μαυρους.Οι μαύροι πιο πιθανό να γαμησουν, Γισιτ οι ελλενιδες γουστάρουν σκούφους άραβες Αφρικανός αφγανους, άμα έχουν και λεφτά στήνουν και κόλο άνετα
μπα οι αλβανεζες πανε με αλητες τα κλασσικα κακα παιδια.Με τα καλα παιδια οι αλβανεζες δε πανε.Ισως καμια ελβετια σε κλαμπ ή ολανδια τοτε ναι συγουρα θα βρουμε ολοι.Για όλους έχει ο Θεός. Πάτε μια βδομάδα Αλβανία, φάτε κανα χιλιάρικο σε κλαμπ και να δείτε πως θα παίρνετε τις Αλβανίδες 3-3 στο κρεβάτι κι εσείς!
Γάμησε το σχόλιο σου μπρο!! Αχαχαχαμπα οι αλβανεζες πανε με αλητες τα κλασσικα κακα παιδια.Με τα καλα παιδια οι αλβανεζες δε πανε.Ισως καμια ελβετια σε κλαμπ ή ολανδια τοτε ναι συγουρα θα βρουμε ολοι.
Γάμησε το σχόλιο σου μπρο!!μπα οι αλβανεζες πανε με αλητες τα κλασσικα κακα παιδια.Με τα καλα παιδια οι αλβανεζες δε πανε.Ισως καμια ελβετια σε κλαμπ ή ολανδια τοτε ναι συγουρα θα βρουμε ολοι.
κοιταξε εγω αθηνα δεν μενω.αλλα αποκλειεται σε πολη πεντε εκατομμυρια να μην υπαρχουν εστω λιγες χιλιαδες τετοια μικτα ζευγαρια.
Έμπιστος φαίνεσαιμακαρι να ειναι οπως τα λες.εγω τις βλεπω ενθουσιασμένες με τους μαυρους ομως,ακομα και αυτές που δεν εχουν μαυρο γκομενο
Είσαι έτη φωτός πίσω μου. Δεν έχεις γράψει τίποτα ουσιαστικο. Διάβασε τις αλήθειες που γράφω μπας και μάθεις τίποτα. Το ότι δεν σου αρέσει ο τρόπος που γράφω μου είναι αδιάφορο.Donald μήπως είσαι Αφρικανός μετανάστης που έχεις να τον βρέξεις από τότε που πέρασες την Μεσόγειο?Το λέω γιατί οι εμμονές σου και ο τρόπος που γράφεις είναι τουλάχιστον παρεξηγησιμος.
Κι αυτές ναυάγια είναι. Απλά δεν είναι σαν τις παλιές που ήταν σαν Αλβανοί με περούκα και τηγανοκέφαλες.Οι αλβανιδες είναι πιο ωραίες γυναίκες από τις βρωμοελλεινιδες και επίσης και πιο έξυπνες, γενικά είναι πιο καλού πολιτισμικου επιπέδου από τις ελλενιδες, για να μπεις σε τέτοιους κύκλους όμως θα πρεπει να είσαι αλβανος, βόρειο Ηπειρώτης η να έχεις κολλητούς αλβανους
Oταν χέσεις μη ξεχάσεις να μας ενημερώσεις.Γύρισα φαγωμενος και αραχτός. Έφαγα μια σπέσιαλ μερίδα παπουτσάκια με γραβιέρα και κοκα κόλα. Ωραίο πράγμα! Που είχανε μείνει; Α ναι στον ορεος23 που έχει κάνει δέκα παραθέσεις
οι οποίες όλες συγκρούονται μεταξύ τους.
Θέλει να μας πείσει ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέμε. Ότι και να λέει όμως, αρκετές νεαρές 25αρες που αποτελούν κι αυτές δείγμα του πληθυσμου (ε)γαμιώνται από αράπηδες. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους κι άλλα λόγια
ν αγαπιόμαστε.
Ααααααααυτός είσαι!Oταν χέσεις μη ξεχάσεις να μας ενημερώσεις.
πες τα χρησοστομα γιατι οταν τα λεω εγω δε ξερω τι μου γινεταιDonald μήπως είσαι Αφρικανός μετανάστης που έχεις να τον βρέξεις από τότε που πέρασες την Μεσόγειο?Το λέω γιατί οι εμμονές σου και ο τρόπος που γράφεις είναι τουλάχιστον παρεξηγησιμος.
συγουρα ειναι λιγο καλυτερες απο τις ελληνιδες αν σκεφτεις οτι πολλες αλβανεζες γινονται πουτανες και κανουν καλο σε ανθρωπους που το εχουν αναγκη.Οι ελληνιδες καμια δε γινεται πουτανα αχρηστες ακομα και για αυτο,μονο τη παρτη τους κοιτανε.Παλι ομως και οι αλβανεζες με αληταρια παει,δε εχω δει μια αλβανεζα με καλο παιδι ολες με τους μαλακες.Καλο πολιτισμικο επιπεδο εχουν οι ολλανδεζες και οι γερμανιδες.Εκει βρισκεις κοπελες που θελουν τους φυσιολογικους.Τωρα οι αλβανεζες ολες με μπαντ μποι πανε.Οι αλβανιδες είναι πιο ωραίες γυναίκες από τις βρωμοελλεινιδες και επίσης και πιο έξυπνες, γενικά είναι πιο καλού πολιτισμικου επιπέδου από τις ελλενιδες, για να μπεις σε τέτοιους κύκλους όμως θα πρεπει να είσαι αλβανος, βόρειο Ηπειρώτης η να έχεις κολλητούς αλβανους
απλα ειπα την αληθεια.Γάμησε το σχόλιο σου μπρο!! Αχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γάμησε το σχόλιο σου μπρο!!
ετσι πες τα εδω συμφωνω,μακαρι να τα βλεπουν μπας και βαλουν μυαλο και καταλαβουν ποσοι αντρες εχουν παραπονα απο τη φαρα τους.Τρελοι δε ειμαστε,μας δωσαν ενδειξεις και τις κατηγορουμε τις ελληνιδες.Αμα καθονται μονο σε μπαντ μποις ή στο 20 τοις εκατο των αντρων που εχουν λεφτα και φημη τι να πεις για τη καταντια τους?Τα χειροτερα θα πεις.Μη παραμυθιαζεσαι ομως καμια ελληνιδα δε θα κατσει να ασχοληθει με ενα μπουρδελοσαιτ,μας εχουν γραμμενους στο μουνι τους καν δε βλεπουν αυτα που λεμε.Το οτι ομως ειμαστε νικητες ειναι η αληθεια και ναι οσοι ξερογλυφουν ελληνιδες ειναι η μεγιστη ντροπη του αντρικου φυλλου.Το νήμα αυτό με την συμβολή αληθινών συναγωνιστών που μάχονται και καρατομουν τις πατσαβούρες, διαβάζεται πολύ.
Το παρακολουθουν οι βρώμες. Να ξέρετε ότι κάνουν κοπή πειστ τα ποστ μας και τα συζητούν. Μας απεχθάνονται. Ύψιστη ηδονή. Μην ασχολείστε με υποτακτικούς που τις ξερογλυφιουν
μήπως πάρουν φιλάκι (στο μάγουλο) Αυτοί πάντα θα αποτελούν όνειδος των ανδρών. Είμαστε (με τους) νικητές,!
Δεν μου τα λες καλά τελευταία. Σε βλέπω και γέρνεις πολυ στα μπουρδελα. Άσε που φέρνεις αντιρρήσεις σε πραγματικά γεγονότα. Πρέπει να βρεις θάρρος να ριχτείς και να κάνεις ότι θες εσύ. Να ισοπεδώσεις το γυναικείο φύλο. Ακόμα και στις πουτάνες που πας θα κοιτάς πως θα επωφεληθεις. Θα σκέφτεσαι πως θα κάτσεις παραπάνω, θα σκέφτεσαι γιατί ο άλλος που την έχει γκόμενα παίρνει περισσότερα έξτρα ώστε να πάρεις κι εσύ. Μονίμως θα σκέφτεσαι με γνώμονα το συμφέρον σου. Μην ακούς κανέναν. Ούτε εμένα. Μόνο την παρτολα σου. Το νήμα όντως το διαβάζουν. Μου έχει τύχει σε σελίδες σόσιαλ να το αναφέρουν ότι λέει τις κατηγορουμε και μας βρίζουν. Εκεί όμως μόλις τις ξεφτιλισεις σε διαγράφουν. Είμαστε σε πολιτικά ορθή εποχή. Δυστυχώς ...ετσι πες τα εδω συμφωνω,μακαρι να τα βλεπουν μπας και βαλουν μυαλο και καταλαβουν ποσοι αντρες εχουν παραπονα απο τη φαρα τους.Τρελοι δε ειμαστε,μας δωσαν ενδειξεις και τις κατηγορουμε τις ελληνιδες.Αμα καθονται μονο σε μπαντ μποις ή στο 20 τοις εκατο των αντρων που εχουν λεφτα και φημη τι να πεις για τη καταντια τους?Τα χειροτερα θα πεις.Μη παραμυθιαζεσαι ομως καμια ελληνιδα δε θα κατσει να ασχοληθει με ενα μπουρδελοσαιτ,μας εχουν γραμμενους στο μουνι τους καν δε βλεπουν αυτα που λεμε.Το οτι ομως ειμαστε νικητες ειναι η αληθεια και ναι οσοι ξερογλυφουν ελληνιδες ειναι η μεγιστη ντροπη του αντρικου φυλλου.
Καταρχάς ήτανε 3 οι άντρες, και δεύτερον τους έλεγε να πάνε πίσω αλλά αυτοί επέμεναν να τρακάρουν το εξωγήινο σκάφος και να σκοτωθούν. Εντάξει πόσο ηλίθια θα ήτανε να έμενε τη στιγμή που δε χρειαζόταν κιόλας!Πριν που έτρωγα έβλεπα τον Προμηθέα λίγο που τελείωνε. Ήταν ενα σκάφος με δύο άνδρες και μία γυναίκα και η πουτάνα έφυγε με την κάψουλα ενώ οι άλλοι δύο μαλάκες έσκασαν πάνω στο σκάφος του εχθρού για να το στοπαρουν. Το πιάσατε έτσι;
Η πουτάνα σώθηκε και ψόφησαν οι άλλοι. Το σωστό θα ήταν να ψοφήσουν όλοι μαζί η να φύγουν ολοι μαζί και στον πούτσο μας το άλλο σκάφος. Έτσι κι αλλιώς η πόρνη σιγά μην θυσιαζόταν αν έφευγαν οι άλλοι δύο. Αυτα όμως είναι τα υποσυνείδητα μηνύματα.
Εγώ πρόλαβα έναν Ασιάτη κι έναν αράπη. Ο άλλος ποιος ήταν; Το κομμένο κεφάλι του ρομπότ που μιλουσε στο πάτωμα; Όπως και να χει από ότι λες υπήρχε πρόβλημα να φαγωθεί ο αντίπαλος μην βλάψει τη γη αν κατάλαβα. Γιατί δεν έκατσε το βρωμομουνο λοιπόν εκεί να ψοφήσει κι εκείνη αλλά έφυγε;Καταρχάς ήτανε 3 οι άντρες, και δεύτερον τους έλεγε να πάνε πίσω αλλά αυτοί επέμεναν να τρακάρουν το εξωγήινο σκάφος και να σκοτωθούν. Εντάξει πόσο ηλίθια θα ήτανε να έμενε τη στιγμή που δε χρειαζόταν κιόλας!