Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
ειχα μπλέξει κάποτε με μια γκόμενα η οποια με ελεγε συνέχεια γλυκουλη...λοιπον οσο μου το ελεγε,καθόμουν και σκεφτόμουν τι λάθος εκανα και οτι δε θα αργήσει να γίνει η μαλακια..βεβαια αυτη μου το ελεγε με υφος υποτιθεται καλοπροαιρετο αλλα αυτα δεν παιζουν..

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
ειδα ενα βιντεο προσφατα με μια γκόμενα που ελεγε οτι τα καλα παιδια τα γουστάρουν αλλα θεωρουν οτι δεν θα κανουν καλο κρεβάτι για αυτο προτιμουν τα bad boys.Aκου δω τι σκατα κουβαλανε μεσα στο κεφαλι τους
Τυπαρα μου τα θέλουν όλα δικά τους οι γαμημενες.
"Μας έχουν"δυστυχως γιατί κρατάνε ανάμεσα στα μπούτια τους ότι περισσότερο ποθούμε...
Τα κακά παιδιά αποτελούν για εκείνες πρόκληση και μέτρο της σαγήνης τους.
Τα καλά παιδιά τα θεωρούν στρωμένα ήδη και απλά τους σκέφτονται μελλοντικά για αποκατάσταση όταν θα νοιώθουν ότι αυτό με το οποίο μας κρατάνε παλιωνει σιγά σιγά και κινδυνεύουν να χάσουν τη δυνατότητα τεκνοποίησης.
Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα βρουν τον καλό μαλακά της καρδιάς τους.
Να προβληματίζεσαι αν μια γυναίκα αντί να σου λέει τι καλά που γαμας σου λέει ότι νοιώθει ασφάλεια μαζί σου.
Αυτο δε σημαίνει όμως ότι κανεις εσύ κάτι λάθος.
Είναι απλά ένα σημάδι για να την γράψεις στ αρχιδια σου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.680
Πόντοι
6.056
Είναι απλά ένα σημάδι για να την γράψεις στ αρχιδια σου.
Υπονοείς ότι υπάρχουν και γυναίκες που δεν τις γράφουμε στα αρχίδια μας ; Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό , ούτε το σκέφτηκα.

Την καλύτερη ατάκα όμως μου την είχε πει γέρος πελάτης προ δεκαετίες. Αιωνία η μνήμη του . ήταν 92 τότε και μου είπε ...

"από όταν έπαψε να μου σηκώνεται , σε γυναίκες δεν λέω ούτε ουστ .......... "

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.540
Πόντοι
3.656
λαθος κανεις,παντα ανεβαζουν φωτο ολη την κοριτσοπαρέα ή τις κάνουν ταγκ και φαίνεται γενικα οτι ειναι κοινωνικές.
ο άντρας αν δείχνει όχι απλά ότι δεν έχει γκομενοπαρέες,αλλά έστω αντροπαρεες, δεν επηρεάζει τίποτα το αν επιδεικνύει πλούτο και τον τρώει μονος του

Τύπε αν επιδεικνύεις πλούτο,ελάχιστες απασχολεί αν είσαι μόνος σου στις φώτο...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Να προβληματίζεσαι αν μια γυναίκα αντί να σου λέει τι καλά που γαμας σου λέει ότι νοιώθει ασφάλεια μαζί σου.
τωρα ειπες μεγαλη κουβέντα...ναι μου το εχουν πει και με προβλημάτισε οπως και και πολλα αλλα που εχω ακουσει.Παντως οτι και να εισαι οποιος και να εισαι αυτο δεν αλλαζει..ειτε εισαι bad καπου χανεις καπου κερδιζεις,ειτε εισαι good παλι το ιδιο...με τις γυναικες βεβαια καλο ειναι να εισαι bad,αν ομως δεν εισαι,πρεπει μεσα στη καλοσυνη σου η οτι αλλο σκατα αυτες θεωρουν,να τους βαζεις ορια,περισσοτερα "οχι",και να τους κανεις οσο πιο αγριο σεξ μπορεις...και μετα ας εισαι οσο καλος θες να εισαι,σιγα μη γινω εγω μουνοπανο για το καθε τσολι.Αλλωστε δε θελει και πολλα για να γινεις bad.ειναι τοσο ζωα που με μια μηχανη και 2-3 τατουαζ,σε θεωρουν bad.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
τωρα ειπες μεγαλη κουβέντα...ναι μου το εχουν πει και με προβλημάτισε οπως και και πολλα αλλα που εχω ακουσει.Παντως οτι και να εισαι οποιος και να εισαι αυτο δεν αλλαζει..ειτε εισαι bad καπου χανεις καπου κερδιζεις,ειτε εισαι good παλι το ιδιο...με τις γυναικες βεβαια καλο ειναι να εισαι bad,αν ομως δεν εισαι,πρεπει μεσα στη καλοσυνη σου η οτι αλλο σκατα αυτες θεωρουν,να τους βαζεις ορια,περισσοτερα "οχι",και να τους κανεις οσο πιο αγριο σεξ μπορεις...και μετα ας εισαι οσο καλος θες να εισαι,σιγα μη γινω εγω μουνοπανο για το καθε τσολι.Αλλωστε δε θελει και πολλα για να γινεις bad.ειναι τοσο ζωα που με μια μηχανη και 2-3 τατουαζ,σε θεωρουν bad.
Ναι δήθεν bad και καλά
Έκαναν το τατουάζ μόδα πλέον
Όσο για τη μηχανή στάνταρ είναι στοιχείο "αλητείας"
Ναι ρε μη μασάς εννοείται και μην αλλάξεις για καμμία τους
Δε το αξίζουν
Να είσαι ότι γουστάρεις εσύ και ότι νοιώθεις εσύ καλύτερα.
Αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη μαγκιά :headbang2:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
η τελευεταια που ειχα (ηταν και μανα με 2 παιδια παναθεμα της) μου ελεγε για τον πρωη της οτι ηταν "νταης"
και μου το ελεγε με υφος κολακευτικο για αυτον ...(ωρε μαλακα λεω μεσα μου αυτη θα ειναι μεγαλο ζωον)

• Like
Αντιδράσεις: cool11

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.661
Πόντοι
4.615
η τελευεταια που ειχα (ηταν και μανα με 2 παιδια παναθεμα της) μου ελεγε για τον πρωη της οτι ηταν "νταης"
και μου το ελεγε με υφος κολακευτικο για αυτον ...(ωρε μαλακα λεω μεσα μου αυτη θα ειναι μεγαλο ζωον)
Το νταηλίκι γενικώς είναι ένας παράγοντας που καυλώνει τις γυναίκες, όσο και αν στη θεωρία λένε παπατζιλίκια περί του αντιθέτου. Σε αυτό το πλαίσιο ευρύτερα εντάσσεται και η υστερία που έχει (μία μερίδα γυναικών) προς ενστόλους, παραπέμπει σε ισχύ, επιβολή, όπως και ο νταής που επιβάλλεται με το ξύλο.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.568
Πόντοι
206
Μέσω αυτής της οπτικής που διαφέρει στις γυναίκες, έχω ξεσκαρτάρει και κατασταλάξει σε συγκεκριμένες γυναίκες, όπου το νταηλίκι του άντρα δεν τον εξυψώνει στα μάτια τους αλλά το αντίθετο. Με μια λέξη υπάρχουν κοπέλες που προτιμούν μειλίχιους ανθρώπους

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Το νταηλίκι γενικώς είναι ένας παράγοντας που καυλώνει τις γυναίκες, όσο και αν στη θεωρία λένε παπατζιλίκια περί του αντιθέτου. Σε αυτό το πλαίσιο ευρύτερα εντάσσεται και η υστερία που έχει (μία μερίδα γυναικών) προς ενστόλους, παραπέμπει σε ισχύ, επιβολή, όπως και ο νταής που επιβάλλεται με το ξύλο.
υπαρχει νταηλικι και νταηλικι τωρα αν γουσταρει η αλλη σονυ και ντε να ειναι νονος της νυχτας,αυτο δε νομιζω να αφορά ολες τις γυναίκες.Αλλα σε ενα βαθμο το γουστάρουν.Ομως αν ξεφυγει η κατασταση σε "νταηλικι" που να κουβαλάει μαζι του μαχαιρι και μαλακιες (οπως μου ειχε πει η συγκεκριμενη) τοτε αυτες ειναι πυροβολημενες

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
ειδα προσφατα ενα περιστατικο με μια κοπελα 40 χρονων που τη σκότωσε στο ξυλο ο συντρροφος της..αυτος ηταν εκπαιδευτης τζουντοκα και απο τι ειδα και στο παρελθον ειχε απασχολησει τις αρχες με μια επιθεση σε κοπελα οπου εβγαλε μαχαιρι...Αυτη η συγκεκριμενη που εν τελη η καημενη πεθανε,δεν ηταν η πρωτη φορα που την εκανε μαυρη στο ξυλο αυτο το τσογλάνι,γενικα στο παρελθον πολλες φορες την βαραγε...τωρα να πω οτι εν μερη εφταιγε? το γουσταρε? τι να πω

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
ο αλλος ο μαλακας ειναι στη φυλακη ..αυτος που εφαγε τη κοπέλα στα γλυκα νερα ο πιλοτος,και του στελνουν μηνύματα οι γκομενες μεσα απο τη φυλακη...λες ολες αυτες να ειναι νορμαλ ?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.641
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• IMG_7164.jpeg
    IMG_7164.jpeg
    72,8 KB · Εμφανίσεις: 24

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ είχα δει στη κηφισια μαύρο με ελλεεινιδα πάντως, που η κηφισια μαζεύει όλα τα φράγκα τα κοριτσακια
Οταν βλέπεις μαύρο στήν Κηφισιά,Μαρούσι,Βουλιαγμένη,Βούλα κτλ είναι συνήθως φραγκάτοι!
μουσικοί,επιχειρηματίες,αθλητές,σχεδιαστές κτλ
δέν είναι αραπόπάκια τού κέντρου τής Αθήνας...τής σιχασιάς καί τής αποστροφής

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Διάβαζα τώρα ότι τελικά ο Αφγανός που είχε πετάξει έξω τον πούτσο του στο λεωφορείο δίπλα στην Ελληνίδα :2funny: τελικά αφέθηκε ελεύθερος λόγω της νομοθεσίας μας. Δηλαδή αν αύριο το κάνουμε εμείς αυτό για να τους την σπάσουμε θα θεωρηθεί δεδικασμένο (έτσι δεν λέγεται η περίπτωση; ) και θα μας αφήσουν κι εμάς ή όχι; Είναι ενα εύλογο ερώτημα αυτό. :confused:
Φίλε μου, έτσι νόμιζα και εγώ για το δεδικασμένο, για άλλο θέμα...ήλθε όμως ένας φίλος μου, γνωστης των πραγμάτων και με έβγαλε από την πλάνη. Μου είπε δηλαδή ότι στην Ελλάδα ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΈΝΟ!!! να τρελαίνεται κανείς με αυτήν την χώρα που όλα είναι εχθρικά για τον πολίτη!!!

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
ο αλλος ο μαλακας ειναι στη φυλακη ..αυτος που εφαγε τη κοπέλα στα γλυκα νερα ο πιλοτος,και του στελνουν μηνύματα οι γκομενες μεσα απο τη φυλακη...λες ολες αυτες να ειναι νορμαλ ?
Αυτό που στέλνουν γράμματα οι γκόμενες σε φυλακισμένους, που τους αρέσουν οι νταηδες κλπ λέγεται Υβριστοφιλία... είναι παθητική όταν οι γκόμενες απλώς αρκούνται στο να έχουν πλατωνική σχέση με έναν φυλακισμένο, γράμματα κλπ, και είναι και ενεργητική όταν οι γκόμενες παίζουν ενεργό ρόλο, π Χ. τους βοηθούν να δραπετεύσουν κλπ, οπότε στην πρώτη περίπτωση (παθητική) μιλάμε για ψυχολογική διαταραχή, ενώ στην δεύτερη ( ενεργητική) μιλάμε για ψυχική νόσο...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

τωρα αυτο ειναι τυχαιο? μειωση σε αυτους που παντρευονται και σε παιδια που γεννιουνται καθε χρονο στην ελλαδα τα τελευταια 10 χρονια, λεω μηπως λεω, εχουν βαλει σε αυτο το χερακι τους οι ελληνιδες που για τις παντρευτεις εχουν θεσει υψηλα στανταρ, και στο τελος με τις τρελες απαιτησεις σου σε κανουν να τα παρατας να βρεις μεχρι και γκομενα
θα διαφωνησω υπογενητικοτητα δε υπαρχει,ο κοσμος στη αθηνα ειναι απειρος,μεχρι να φτασεις στον προορισμο σου κανεις 1 ωρα απο αυτο που θα εκανες αν δε υπηρχαν ολοι αυτοι οι πουτανες γιοι και κορες.Στο οτι ομως οι ελληνιδες δε καθονται ειναι γεγονος,μεγαλες καριολες λεμε,αυτες ψωφανε για τους σιχαμενους τα σκουπιδαρια τους τραπερ που πραγματικα ολοι αυτοι ειναι ντροπη του αντρικου φυλου.Επισης ψωφανε για τους σταρ συστεμ οπως κατσουλης,σχιζας σαρβαιβορ που και αυτοι ειναι τελειως ντροπη του αντρικου φυλου σα τους τραπερ.Αυτες ειναι οι ελληνιδες,απετυχαν οι μαναδες των ελληνιδων στη σωστη διαπεδαγωγηση τους για να θελουν οι ελληνιδες τραπερ και σταρ συστεμ οπως το σχιζα και κατσουλη.Αποκεφαλισμο θελουν οι ελληνιδες με τα τερατα που θελουν.Καθονται τωρα και ψωφανε για τον ρακ εναν κωλομαλακα εκει περα σιχαμενο κοπριτη,ή τον λαιτ εναν αραπη βρωμερο σκουπιδι ή τον σινταρτα ενα αποβρασμα της κοινωνιας,οι τραπερ ειναι αλητες που παιρνουν ναρκωτικα και οχι να αρεσουν στις σαβουρες τις ελληνιδες δε θα επρεπε αλλα ουτε καν να επιτρεπεται να υπαρχει η μουσικη τους η οποια ειναι τραγικη και μονο για παρανομια μιλαει ή τον σχιζα εναν τυπο που αμα τον δεις ειναι σα φλωρος αφηνει μουσια και νομιζει πως ειναι αντρας ενω ειναι καραφλωρουμπα ή τον κατσουλη εναν ξεφτυλα,εναν μαλακα τελειωμενο.Να ντρεπονται πρεπει οι ελληνιδες με αυτους που καμαρωνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.661
Πόντοι
4.615
Οταν Παπαχρόνης, Κατσούλας και Φρατζής γοήτευαν γυναίκες μέσα από το κελί της φυλακής

Ανέκαθεν οι σκληροί εγκληματίες είχαν θαυμάστριες, δε θα ξεχάσω πως όταν ο Ρωχάμης ήταν καταζητούμενος πριν καμιά 40αριά χρόνια τον είχαν πιάσει ενώ ήταν και πήδαγε μία γκόμενα (θαυμάστριά του και αυτή).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom