Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οταν Παπαχρόνης, Κατσούλας και Φρατζής γοήτευαν γυναίκες μέσα από το κελί της φυλακής

Ανέκαθεν οι σκληροί εγκληματίες είχαν θαυμάστριες, δε θα ξεχάσω πως όταν ο Ρωχάμης ήταν καταζητούμενος πριν καμιά 40αριά χρόνια τον είχαν πιάσει ενώ ήταν και πήδαγε μία γκόμενα (θαυμάστριά του και αυτή).
πες το ψεματα τετοιες σαπιες ειναι οι ελληνιδες γιαυτους καυλωνουν γιαυτο θελουν τους σιχαμενους τους τραπερ και τους σταρ συστεμ το σχιζα και το κατσουλη που ειναι μεγιστοι αλητες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.082
Πόντοι
6.056
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Οταν Παπαχρόνης, Κατσούλας και Φρατζής γοήτευαν γυναίκες μέσα από το κελί της φυλακής

Ανέκαθεν οι σκληροί εγκληματίες είχαν θαυμάστριες, δε θα ξεχάσω πως όταν ο Ρωχάμης ήταν καταζητούμενος πριν καμιά 40αριά χρόνια τον είχαν πιάσει ενώ ήταν και πήδαγε μία γκόμενα (θαυμάστριά του και αυτή).
oποτε μια στρουγκα σωζει τον σαντ μαν απο την αγαμια

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
donald μη μισείς τις γυναίκες
ένα μουνι σε έκανε και εσένα και εμένα και όλους.

σήμερα θα ακούσεις το obi ο bi bi του μεγάλου Νεοέλληνα δασκάλου Πανούση, γιατί δεν τα έμαθες καλά τα γράμματα όταν ήσουν μικρός μίσησες το μουνί έγινες κοιλιόδουλος και απο τα μηνύματα σου σε έχουμε καταλάβει όλοι προτιμάς τις μπριζόλες απο τις γυναίκες, αλλά αυτό είναι λάθος. Κάπου υπάρχει και για σένα ένα μουνί μην απελπίζεσαι άλλοι το ρίχνουν στα ναρκωτικά άλλοι στην ζάχαρη και τα εκμεκ άλλοι στις μπριζόλες άλλοι στο αλκοολ. Με την βοήθεια μας θα γίνεις ενεργός ξανα με μερικά μαθήματα:
Obi obi bi obi obi bi
Obi obi bi στη μηχανή θα μπει
Obi obi bi obi obi bi
Obi obi bi στη μηχανή θα μπει
Ματώνει περιοδικά
Λιπαίνεται είναι juicy
Του κώλου τα εννιάμερα
Δεν αφορούν το pussy

Είμαι αυτός που ήθελες να γίνεις αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσες. Αυτόκλητα εντεταλμένος μισογύνης σε υπηρεσία, συμφεροντολογος και τόσο ισορροπημένος που σταματά να γαμάει την οποιαδήποτε οταν τον ζαλίσει οπότε και την διώχνει. Ελάχιστοι μπορούν. Επί την ευκαιρία, σήμερα έφαγα ατελείωτο παρφε βανίλια με ξηρούς καρπούς. Τα γαμήσια που έχω ρίξει είναι μυθικά. Τα φαγητά όμως είναι είδος ανάγκης. Πάλι έξω έπεσες ως συνήθως. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Είμαι αυτός που ήθελες να γίνεις αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσες. Αυτόκλητα εντεταλμένος μισογύνης σε υπηρεσία, συμφεροντολογος και τόσο ισορροπημένος που σταματά να γαμάει την οποιαδήποτε οταν τον ζαλίσει οπότε και την διώχνει. Ελάχιστοι μπορούν. Επί την ευκαιρία, σήμερα έφαγα ατελείωτο παρφε βανίλια με ξηρούς καρπούς. Τα γαμήσια που έχω ρίξει είναι μυθικά. Τα φαγητά όμως είναι είδος ανάγκης. Πάλι έξω έπεσες ως συνήθως. :2funny:
αστα ψοφια ρε τζορμακα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σήμερα ήρθε μια ψυχωτικη πελάτισσα με έναν κοκοβιο πλαι της. Αυτός σαν γκασμάς με μια βερμούδα τίγκα στον ιδρώτα μέχρι κωλο και με κοιλια σαν έγκυος. :2funny:Τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Αυτή ντυμένη σαν ξεμαλιασμενη πουτάνα με 5-6 τατού άγκυρες ευδιάκριτα σε όλο το σώμα και σχιστο μαξι φόρεμα που έκρυβε τους πατσαδες της δεμένο με τιραντακι. :2funny:Σκέφτηκα μήπως δουλεύουν σε τσίρκο. Ο κακομοίρης μονολογούσε (ώστε να ακούμε) ότι το μωρό του (μα τι λέτε κύριε; ) τον γουσταρει κι έριξε άγκυρες. Κάτι τέτοια δεν τα λέγαμε ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΛΎΚΕΙΟ!!! Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση φίλε αναγνώστη!

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αυτές πού κυκλοφορούν στήν Αθήνα μέ αραπόπάκια,δέν έχουν μαντίλι νά κλάψουν!
είναι άσχημες,καμμένες,ψυχασθενείς -όχι ότι οι άλλες είναι καλύτερες-
πάνε καί "γίνονται" μέ drugs άπο τούς μαύρους,τόσο τελειωμένες είναι
στό άν υπάρχει φτώχια στήν Αθήνα,θά έλεγα ότι φτώχια καί μιζέρια υπάρχει σέ όλη τήν Ελλάδα
πάντα υπάρχει βέβαια,ένα 5-10% φραγκάτων πού τρώει,καί πίνει,εις υγείαν...τών κορόιδων
Καταρχάς συγχαρητήρια που αποδέχεσαι ότι όντως κυκλοφορούν διότι έτσι συμβαίνει. Και δεύτερον δεν είναι αφραγκες, ασχημες κτλ. Απλά είναι πιο γενναίες από τις άλλες που το κρύβουν ότι αραπογαμιουνται. Εγώ δεν το βρίσκω κακο να ξεσκίζονται. Κακό βρίσκω που το παίζουν κυρίες κι ηθικές. Γενικώς έχω παρατηρήσει ότι γίνεται διαγωνισμός ψωλοφαγιας στην Αθήνα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τα λεφτά είναι ωραία κι όλοι θέλουν να τα έχουν
αλλά τουλάχιστον ας μην καταντήσουμε έτσι.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.009
Πόντοι
1.446
Ο καθένας είναι διαφορετικός χαρακτήρας αλλά βλέπω και νέα
παντρεμενα ζευγάρια και δεν μπορώ να καταλάβω
πως ανέχονται ορισμένοι τις Ελλεινηδες ...

Οκ συναγωνιστή ...
ήθελες να τον βρεξεις ...
δεν είχες λευτα ...
δεν είχες εμπειρίες ...
την έπεσες σαν καμικαζι στην πρωτη Ελλε-η-νιδα

Αλλα μετά από τόσο πρήξιμο αρχιδιων ...
πως πας και κανεις πρόταση γάμου ... ?

Απορώ...!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Πως να πάει ο σαντ φυλακή ;
Για παράβαση με πατίνι ;
θα τον πανε μεσα για σεξουαλικη παρενοχληση..δεν ειναι και δυσκολο αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αλλα δε πιανει αυτο...πρεπει να κανει φονο για να καυλωσουν οι γυναικες και να του στελνουν γραμματα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ο καθένας είναι διαφορετικός χαρακτήρας αλλά βλέπω και νέα
παντρεμενα ζευγάρια και δεν μπορώ να καταλάβω
πως ανέχονται ορισμένοι τις Ελλεινηδες ...

Οκ συναγωνιστή ...
ήθελες να τον βρεξεις ...
δεν είχες λευτα ...
δεν είχες εμπειρίες ...
την έπεσες σαν καμικαζι στην πρωτη Ελλε-η-νιδα

Αλλα μετά από τόσο πρήξιμο αρχιδιων ...
πως πας και κανεις πρόταση γάμου ... ?

Απορώ...!
Αυτό ακριβώς! ΚΙ αντε
να δεχτούμε ότι κάποιες βρήκε μια εξαιρετική περίπτωση και έγινε
η πρόταση.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΗΚΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ;;;

:2funny:

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΕΦΤΟΥΝ
ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΒΡΟΧΗ;;;

• Like
Αντιδράσεις: The1
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μα Αθηνα έχω δει Ελλεεινιδες πολλές φορές με άραβες και μαυρους ο καθένας μπορεί να λέει τα δικά του.εδω διάβαζα συνέντευξη της Σπυρόπουλου και λέει έκανε αυτή την πρώτη κίνηση με τον άντρα της γιατί λέει ο σταθοκωστοπουλος είναι πολύ ντροπαλός. Μετα μας λένε ότι οι ελλεινιδες δεν γουστάρουν λεφτά. Ας μην είχε λεφτά από μπαμπά ο σταθοκωστοπουλος θα σου έλεγε εγώ αν θα του καθότανε καμία.
Διαφωνώ μόνο οι χοντρές και γριές Ελληνίδες πάνε με Άραβες και μαύρους όχι οι ωραίες ελληνιδες συμφωνώ όμως πως αν κάποιος έχει λεφτά οντως μπορεί να κάνει τη πρώτη κίνηση η γυναίκα αν ο άλλος δε έχει λεφτά δε θα κάνει ποτέ η γυναίκα πρώτη κίνηση σε εκείνον.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
oποτε μια στρουγκα σωζει τον σαντ μαν απο την αγαμια
Ο σαντ θα σωθεί από τη αγαμία μόνο άμα γαμαει σε μπουρδέλα αλλιώς δε σώζεται,είναι ο κλασσικός άντρας που δε τραβάει ρε παιδί μου τις γκόμενες,δλδ θα προτιμήσουν όλες να γίνουν λεσβίες παρά να κάτσουν στον Σαντ,οπότε αγαπητέ Σαντ τα μπουρδέλα μόνο θα σε σώσουν.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καταρχάς συγχαρητήρια που αποδέχεσαι ότι όντως κυκλοφορούν διότι έτσι συμβαίνει. Και δεύτερον δεν είναι αφραγκες, ασχημες κτλ. Απλά είναι πιο γενναίες από τις άλλες που το κρύβουν ότι αραπογαμιουνται. Εγώ δεν το βρίσκω κακο να ξεσκίζονται. Κακό βρίσκω που το παίζουν κυρίες κι ηθικές. Γενικώς έχω παρατηρήσει ότι γίνεται διαγωνισμός ψωλοφαγιας στην Αθήνα. :2funny:
Στήν Ελλάδα,δέν είναι σύνηθες τό φαινόμενο αυτό τού -mix- ούτε Μ.Βρετανία είμαστε ούτε Ολλανδία!
σίγουρα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις βέβαια,όπως καί με Τούρκους-Αλβανούς-Πακιστανούς-Αραβες κτλ
η δική μου εμπειρία -από μουσικούς κύκλους- είναι ότι 2 γκόμενες πού είδα καί γνώρισα μέ μαύρους..ήταν γιά ψυχιατρείο!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στήν Ελλάδα,δέν είναι σύνηθες τό φαινόμενο αυτό τού -mix- ούτε Μ.Βρετανία είμαστε ούτε Ολλανδία!
σίγουρα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις βέβαια,όπως καί με Τούρκους-Αλβανούς-Πακιστανούς-Αραβες κτλ
η δική μου εμπειρία -από μουσικούς κύκλους- είναι ότι 2 γκόμενες πού είδα καί γνώρισα μέ μαύρους..ήταν γιά ψυχιατρείο!
Μα δεν είπαμε ότι μία στις δύο πάει με αραπη αλλά ότι συμβαίνει. Εγώ βλεπω καθημερινά ωραίες κοπέλες με αράπηδες και ξεκαθάρισα την θέση μου. Ότι μπορώ γαμάω από γκόμενες. Τώρα αν οι αραπηδες έχουν πέραση λόγω υπερβολικα μεγάλης ψωλης (άλλο λόγο δεν βρίσκω) με γεια τους με χαρά τους. Εμένα με νοιάζει που το παίζουν όλες κυρίες κι ότι δεν γαμιούνται εδώ κι εκεί ενώ κάνουν όργια και παρτούζες. Όλοι ξέρουμε ότι αν απομονωθεί η γκόμενα με άνδρα θα γαμηθει κι αν της βγει επιθυμία για παρτουζα, ομοίως θα εκδηλωθεί. Ας είμαστε ειλικρινείς!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.170
Πόντοι
6.056
Διαφωνώ μόνο οι χοντρές και γριές Ελληνίδες πάνε με Άραβες και μαύρους όχι οι ωραίες ελληνιδες
Με άραβες πάνε μουνάρες ινφλουένσερς. Γεμίζουν πτήσεις προς μέση ανατολή.
Πάνε για γερά μεροκάματα όμως.

Οι μεσίτες και οι κατασκευαστές ... ξέρουν ...........

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.098
Πόντοι
206
Διαφωνώ μόνο οι χοντρές και γριές Ελληνίδες πάνε με Άραβες και μαύρους όχι οι ωραίες ελληνιδες συμφωνώ όμως πως αν κάποιος έχει λεφτά οντως μπορεί να κάνει τη πρώτη κίνηση η γυναίκα αν ο άλλος δε έχει λεφτά δε θα κάνει ποτέ η γυναίκα πρώτη κίνηση σε εκείνον.
σημερα στο μαλλ ειδα μια κοπελιτσα εμφανισιμη, θα ητανε καπου 16 χρονων και ειχε γκομενο εναν μαυρο, νιγηριανο ,στην ηλικια της ο οποιος ητανε αθλιος εμφανισιακα
λεμε οι γκομενες στην ελλαδα απο 30 και κατω εχουν φλιπαρει τελειως, δεν υπαρχει λογικη για ποιο λογο πανε και μπλεκουν με αθλιους εμφανισιακα ενω αυτες ειναι ωραιες

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Με άραβες πάνε μουνάρες ινφλουένσερς. Γεμίζουν πτήσεις προς μέση ανατολή.
Πάνε για γερά μεροκάματα όμως.

Οι μεσίτες και οι κατασκευαστές ... ξέρουν ...........
οπως το ειπες φραγκατοι αραβες,ποτε ωραια ελληνιδα η εστω μετρια δε θα παει με αραπη ή αραβα αφραγκο.Μονο οι φραγκατοι μαυροι εχουν ελπιδες για ωραιες ελληνιδες.Οι αφραγκοι μαυροι γαμανε μονο ελληνιδες σαβουρες ασχημες και σε φατσα και σε σωματα το πολυ 4αρια.

KittyGo

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
72
Πόντοι
0
Μα δεν είπαμε ότι μία στις δύο πάει με αραπη αλλά ότι συμβαίνει. Εγώ βλεπω καθημερινά ωραίες κοπέλες με αράπηδες και ξεκαθάρισα την θέση μου. Ότι μπορώ γαμάω από γκόμενες. Τώρα αν οι αραπηδες έχουν πέραση λόγω υπερβολικα μεγάλης ψωλης (άλλο λόγο δεν βρίσκω) με γεια τους με χαρά τους. Εμένα με νοιάζει που το παίζουν όλες κυρίες κι ότι δεν γαμιούνται εδώ κι εκεί ενώ κάνουν όργια και παρτούζες. Όλοι ξέρουμε ότι αν απομονωθεί η γκόμενα με άνδρα θα γαμηθει κι αν της βγει επιθυμία για παρτουζα, ομοίως θα εκδηλωθεί. Ας είμαστε ειλικρινείς!
Θα συμφωνησω πολυ μαζι σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom