Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Καλώς τον. Έχουμε και γίδα βραστή απόψε!Μπήκα πάλι να δω τι είδους παπαριές καμαρωτές γράφετε εδώ.
Καλώς τον. Έχουμε και γίδα βραστή απόψε!Μπήκα πάλι να δω τι είδους παπαριές καμαρωτές γράφετε εδώ.
Αποφυγή στόχου κάνειΟ Σαντ τι κάνει ; Λέει ότι γαμάνε υπερλεφτάδες, της νύχτας και μουσικοί κτλ .......
Τα υπόλοιπα 3 μύρια έλληνες, λέει, δεν γαμάει κανείς.
Για να δικαιολογήσει το ότι δεν γαμάει αυτός.
Είναι ένας από τα 3 μύρια λέει .
Ο τύπος μικρός διάβαζε πολύ "Κλασσικά".καταλαβα η κλασσικη δηθεν ελληνιδα που δε ζει για τη καυλα αλλα για το συμφερον μονο μετα αμολαει και κανα κουτσουβελο και γραφει στο μουνι της τον συζηγο και οταν το παιδι παει κανα δημοτικο ή γυμνασιο η μανα ηδη κερατωνει τον συζυγο με αλλον μπηχτη το κλασσικο κακο παιδι.
Ευχαριστώ, έχω φάει.Καλώς τον. Έχουμε και γίδα βραστή απόψε!
Mε μαυρους, πακηδες κλπ να εχει γαμηθει το 2-3%Μα δεν είπαμε ότι μία στις δύο πάει με αραπη αλλά ότι συμβαίνει. Εγώ βλεπω καθημερινά ωραίες κοπέλες με αράπηδες και ξεκαθάρισα την θέση μου. Ότι μπορώ γαμάω από γκόμενες. Τώρα αν οι αραπηδες έχουν πέραση λόγω υπερβολικα μεγάλης ψωλης (άλλο λόγο δεν βρίσκω) με γεια τους με χαρά τους. Εμένα με νοιάζει που το παίζουν όλες κυρίες κι ότι δεν γαμιούνται εδώ κι εκεί ενώ κάνουν όργια και παρτούζες. Όλοι ξέρουμε ότι αν απομονωθεί η γκόμενα με άνδρα θα γαμηθει κι αν της βγει επιθυμία για παρτουζα, ομοίως θα εκδηλωθεί. Ας είμαστε ειλικρινείς!
Ποια είναι η μανδάμ;
Ακριβώς. Επαναλαμβάνω ότι δεν είναι πλειοψηφία αλλά ο άλλος θέλει να μας πείσει ότι δεν υπάρχει καμία!!! Υπολογιζε πάντως γυρω στο 15% και δεν κάνω καθόλου πλάκα. Και μην σε πάω σε άλλες ηλικίες και φτάσει το 30% το ποσοστό. Άσε τι γίνεται στις πολυκατοικίες. Ξέρω τύπισσα που την γκαστρωσε ο βοηθός του υδραυλικού και το έριξε. Όσον αφορά τις ψυχιατρικές περιπτώσεις, έτσι κι αλλιώς όλες είναι.Mε μαυρους, πακηδες κλπ να εχει γαμηθει το 2-3%
Aπλα μας κανει εντυπωση οταν το βλεπουμε
Παντα θα υπαρχει ενα ποσοστο που το γαμησι τους εχει να κανει με ψυχιατρικους λογους
Αυτες τις βγαζουμε απο την εξισωση
Καρεμπέ-ΣκλεναρίκοβαΠοια είναι η μανδάμ;
Πολυ ασπρο για μιγακιΚαρεμπέ-Σκλεναρίκοβα
Τέλος αυτή η μαλακία αδερφέ,έξω είμαι κάθε βδομάδα στο κέντρο βλέπω όντως κάποιες με μαύρους αλλά είναι όλες τσιγγάνες και αλβανεζες και τουρίστριες γαλλίδες,Ιταλίδες κλπ μη τα ξαναλέμε.Με τον πατέρα μου κάνω βόλτα τα βλέπουμε και τα σχολιαζουμε.Ειχα πάει διακοπές σε ένα ξεχοδοχειο και ένας αράπης όπου δούλευε εκεί,άνθρωπος αφραγκους του μεροκαματου ήταν παντρεμένος,είδαμε τη γκόμενα και ήταν μπαζο χοντρή και στη φάτσα άσχημη μόνο τέτοιες πάνε με αφραγκους μαύρους,με φραγκατους μαύρους όντως πάνε Ελληνίδες ωραίες αλλά μέχρι εκεί.Εδώ βλέπουμε τις οδυνηρές συνέπειες ενός νέου που πάει μόνο σε μπουρδέλα. Τι μας λέει; Ότι επειδή θέλουν τους μαύρους για σεξ, βρίσκει περίεργο να πηγαίνουν χεράκι χεράκι. Βγαζετε ακρη εσείς; Επίσης του το λένε κι άλλοι κι αυτός το βιολί του κι
η μπάλα στην εξέδρα. Τα συμπεράσματα δικά σας...
Αυτη πήγε μαζί του γιατί είναι ο καρεμπες αλλιώς ούτε που θα έβρισκε όχι που μας λέει ο γκέι ντοναλντ-τζορμακα ότι πάνε ωραίες Ελληνίδες με αφραγκους αράπηδες,όλο βλακείες.
Πολύ παραπάνω.Παντα θα υπαρχει ενα ποσοστο που το γαμησι τους εχει να κανει με ψυχιατρικους λογους
Αυτες τις βγαζουμε απο την εξισωση
Κι εγώ είμαι η Κλόντια Σίφερ.Καρεμπέ-Σκλεναρίκοβα
Πολύ παραπάνω.
Το έχω ξαναγράψει .
Είχα ... κάνει μελέτη σε κωλονήσια.
Δύο αδελφές διακοπές μόνες τους.
Έτυχε το καλοκαίρι εκείνο να είχα βρει άπειρους γνωστούς στο νησί .
Τους την έπεσαν
4 φοιτητές οδοντιατρικής
10 ιατρικής
5 δικηγόροι
1 πλαστικός χειρουργός
2 δικαστικοί
1 εργολάβος οικοδομών
1 μεγαλο σκραπατζής
3 έμποροι αυτοκινήτων
καμιά 10αρια μισθωτοί
τελευταίο βράδυ .... παρακάλαγαν και οι δύο .... αυτόν που μάζευε τις καρέκλες του μπαρ από το πεζοδρόμιο μετά το κλείσιμο
χάραμα να τις πάρει παρτούζα .......
ήταν ένας κουτσός, κοντός αλλοδαπός .....
τις έφτυσε γιατί ήθελε να πάει για ύπνο ........
Ναι όλοι που ο ακροατής ούτε καν συμφώνησε και ένας χρήστης με όνομα Στρ8 είπε ότι η επιμονή σου αυτή είναι παρεξηγησιμη.Σοβαρεψου γιατί καρφώνεσαι άσχημα πόσο πολύ τους θες.Αραπη αφραγκο με ωραία Ελληνίδα δε έχω δει ποτέ τόσα χρόνια που πάω στο κέντρο της Αθήνας κάθε βδομάδα,ναι έχω δει αφραγκο αράπη με τουρίστριες όμορφες ή με τσιγγάνες και αλβανες όμορφες αλλά μέχρι εκεί.Εχω ακούσει μόνο ότι φραγκατος μαύρος έχει βρει όμορφη Ελληνίδα αυτό ναι ισχιει αλλά όχι αυτό που λες εσύ,είναι λάθος τελειως.Επισης δε πιστεύω καν πως τη πέφτεις όχι γιατί ζηλεύω αλλά γιατί είσαι γκέι.Εσυ μαύρους θες τόσο πολύ που λες και ξαναλές κάτι άκυρο που δε ισχύει.Έχω γράψει σχετικά με το σπορ. Ποτέ δεν έγραψα ότι είμαι υπεργαμιας. Μεθοδικός είμαι που πάω και την πεφτω σε όσες μου αρέσουν κι ότι φάω. Εσύ απλά με ζηλευεις επειδή δεν έχεις άντερα να φας άκυρο. Εδώ σου λενε όλοι ότι βλέπουν μαύρους με γκόμενες κι εσύ λες ότι δεν γίνεται.
Γερμανία, Σουηδία , Νορβηγία .... έχεις πάει ;;;Αραπη αφραγκο με ωραία Ελληνίδα δε έχω δει ποτέ τόσα χρόνια που πάω στο κέντρο της Αθήνας κάθε βδομάδα,ναι έχω δει αφραγκο αράπη με τουρίστριες όμορφες ή με τσιγγάνες και αλβανες όμορφες αλλά μέχρι εκεί.
Πολύ παραπάνω.
Το έχω ξαναγράψει .
Είχα ... κάνει μελέτη σε κωλονήσια.
Δύο αδελφές διακοπές μόνες τους.
Έτυχε το καλοκαίρι εκείνο να είχα βρει άπειρους γνωστούς στο νησί .
Τους την έπεσαν
4 φοιτητές οδοντιατρικής
10 ιατρικής
5 δικηγόροι
1 πλαστικός χειρουργός
2 δικαστικοί
1 εργολάβος οικοδομών
1 μεγαλο σκραπατζής
3 έμποροι αυτοκινήτων
καμιά 10αρια μισθωτοί
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΟΛΟΙ !
τελευταίο βράδυ .... παρακάλαγαν και οι δύο .... αυτόν που μάζευε τις καρέκλες του μπαρ από το πεζοδρόμιο μετά το κλείσιμο
χάραμα να τις πάρει παρτούζα .......
ήταν ένας κουτσός, κοντός αλλοδαπός .....
τις έφτυσε γιατί ήθελε να πάει για ύπνο ........
Όχι γιατί?Γερμανία, Σουηδία , Νορβηγία .... έχεις πάει ;;;