Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ουτε με τσιγγανα εμοιαζε, ουτε με αλβανιδα, ελληνικα μιλαγε η κοπελα οπως μιλαγε ελληνικα και ο μαυρουλης που ειχε. απλα πρεπει να το δεχτουμε οτι οι κοπελες πλεον δεν κοιτανε την εμφανιση , εχουν βαλει αλλα στανταρ να γνωρισουν καποιον
Δε μπορείς να ξέρεις τι ήταν,το ότι μίλαγε Ελληνικα δε έχει να λέει κάτι αυτό,μπορει να είναι αλβανεζα μεγαλωμένη στη Ελλάδα οπότε ξέρει άπταιστα ελληνικά,άρα μη βγάζεις συμπεράσματα.Επισης υπάρχουν και πιο εξευγενισμένες τσιγγάνες που δε φαίνεται ότι είναι τσιγγάνες αλλά είναι δλδ το δέρμα τους είναι πιο λευκό και δε τις καταλαβαίνεις.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το συμπέρασμα είναι ότι ορισμένοι ζηλεύετε τους αράπηδες. Ο αναγνώστης αυτό κατάλαβε. Προχωράμε στο θέμα μας. Μην ξεχνιόμαστε με τις βρωμιάρες συφιλιάρες. :2funny:
Εντάξει κοπελίτσα μου μη φοβάσαι δε στους θίξαμε κιόλας,ρε κάτι αδερφές αραπολαγνους που γέμισε το σάιτ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.224
Πόντοι
6.056
Εγώ έχω 38 κριτικές ανεβασμένες,εσυ?κριτικές δε βλέπω ούτε μια.Μονο κάθεσαι και λες και ξαναλές για τους αράπηδες,αυτή τη εμμονή σου,μπας και είσαι αραπης πίσω από το προφίλ?Εδώ είναι σάιτ για πουτανες οπότε θα μιλάς για πουτανες άμα θες αραπηδες δε έχεις δουλειά σε αυτό το σάιτ βγες στο κέντρο της Αθήνας όλο και κάποιον θα πετύχεις να σου γυαλίσει τη σούφρα μη φοβάσαι.

Θέλει να τονίσει ... ότι οι διαφορετικοί .... έχουν μεγαλύτερη πέραση από έναν μέσο ηλίθιο κότα έλληνα ....
Κάτι που ισχύει .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ουτε με τσιγγανα εμοιαζε, ουτε με αλβανιδα, ελληνικα μιλαγε η κοπελα οπως μιλαγε ελληνικα και ο μαυρουλης που ειχε. απλα πρεπει να το δεχτουμε οτι οι κοπελες πλεον δεν κοιτανε την εμφανιση , εχουν βαλει αλλα στανταρ να γνωρισουν καποιον
Τύπε πες του αυτο που θέλει να ακούσει. Εμένα μου κάνει 3 διαφορετικές παραθέσεις σε κάθε μου ποστ και συνολικά παίζει να μου έχει κάνει γύρω στις 300. Ο ορισμός του εγωκεντρικου. Ούτε καν εγωιστής. Πρώτη φορά βλέπω ανθρωπο να αναιρει γεγονότα. Δεν θέλει να υποστηρίξει την γνώμη του. Θέλει να μας βγάλει στραβους. :confused:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
Δε μπορείς να ξέρεις τι ήταν,το ότι μίλαγε Ελληνικα δε έχει να λέει κάτι αυτό,μπορει να είναι αλβανεζα μεγαλωμένη στη Ελλάδα οπότε ξέρει άπταιστα ελληνικά,άρα μη βγάζεις συμπεράσματα.Επισης υπάρχουν και πιο εξευγενισμένες τσιγγάνες που δε φαίνεται ότι είναι τσιγγάνες αλλά είναι δλδ το δέρμα τους είναι πιο λευκό και δε τις καταλαβαίνεις.
εμενα για ελληνιδα μου εμοιαζαν τα χαρακτηριστικα της, τωρα δεν θα κατσουμε να αναλυσουμε και το γενεαλογικο της δεντρο απο που καταγεται,
εδω εβλεπες σημερα κατι ελληνιδες 20-22 χρονων με κατι σαπιους σαρανταρηδες να κανουν ψωνια χερακι-χερακι
απλα πλεον δεν τις πολυενδιαφερει η εμφανιση στον αλλον, κοιτανε αλλα πραγματα, να εχει λεφτα, να εχει στυλ, να ειναι μουνοδουλος ο αλλος
εδω ξερω καποιον που στα 20 του δεν ειχε γκομενα ποτε, ενω ητανε γυμνασμενος, αλλα δεν ητανε μουνοδουλος
και στα 25 του που εγινε ενας σαπιος χοντρος , και ομως δυστυχως μουνοδουλος, βρηκε γκομενα αμεσως

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Θέλει να τονίσει ... ότι οι διαφορετικοί .... έχουν μεγαλύτερη πέραση από έναν μέσο ηλίθιο κότα έλληνα σαν το σαντ ....
Κάτι που ισχύει .
Ποιοι διαφορετικοί μωρέ γιατί να πάει μια Ελληνίδα λεπτή και όμορφη με έναν αφραγκο και άσχημο μαύρο?μόνο για το μέγεθος ?ούτε καν θα κοιτάξει να βρει η όμορφη και κάποιον με πορτοφόλι και κάποιον με πουτσα μεγάλη γιατί να πάει με τον αφραγκο?δε έχετε λογική ρε πουστη μου δε ξέρετε πως σκέφτονται οι ωραίες Ελληνίδες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.224
Πόντοι
6.056
ψωνια χερακι-χερακι
Τύπε ... αν αγοράσεις στην γκόμενα αυτά που θέλει .... ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ , ΕΧΕΙΣ ΣΟΥΞΕ.
Αν είσαι ξεοδντιάρης, κουτσός , μονόφθαλμος , λεπρός κοκ είναι ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιοι διαφορετικοί μωρέ γιατί να πάει μια Ελληνίδα λεπτή και όμορφη με έναν αφραγκο και άσχημο μαύρο?
Επειδή είναι μαύρος είναι και άσχημος ;
Καπου τα μπλέκεις .

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εμενα για ελληνιδα μου εμοιαζαν τα χαρακτηριστικα της, τωρα δεν θα κατσουμε να αναλυσουμε και το γενεαλογικο της δεντρο απο που καταγεται,
εδω εβλεπες σημερα κατι ελληνιδες 20-22 χρονων με κατι σαπιους σαρανταρηδες να κανουν ψωνια χερακι-χερακι
απλα πλεον δεν τις πολυενδιαφερει η εμφανιση στον αλλον, κοιτανε αλλα πραγματα, να εχει λεφτα, να εχει στυλ, να ειναι μουνοδουλος ο αλλος
εδω ξερω καποιον που στα 20 του δεν ειχε γκομενα ποτε, ενω ητανε γυμνασμενος, αλλα δεν ητανε μουνοδουλος
και στα 25 του που εγινε ενας σαπιος χοντρος , και ομως δυστυχως μουνοδουλος, βρηκε γκομενα αμεσως
Δε είσαι καν συγουρος τι καταγωγή είχε η τύπισσα αλλά λες με συγορια ότι ήταν Ελληνίδα για να υποστηριξεις τον αραπολαγνο Ντόναλντ έλεος,επίσης αλλο 40 Άρης αλλά Έλληνας και άλλο μαύρος,ναι έχω δει και εγώ Ελληνίδες 25-30 με 40αρηδες αλλά όχι τώρα να λεει ο άλλος ότι οι όμορφες Ελληνίδες πάνε με αφραγκους μαύρους δε έχει λογική καν αυτό και δε το έχω δει και πότε.Με φραγκατο μαύρο ναι εννοείται πως θα πάνε αλλά άλλο αυτό.

Επειδή είναι μαύρος είναι και άσχημος ;
Καπου τα μπλέκεις .
Για μένα ναι δε είναι καν ωραίοι αντρες και μια όμορφη Ελληνίδα θα πάει με μαύρο μόνο αν αυτός ο μαύρος έχει λεφτά αλλιώς με τίποτα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.224
Πόντοι
6.056
Για μένα ναι δε είναι καν ωραίοι αντρες και μια όμορφη Ελληνίδα θα πάει με μαύρο μόνο αν αυτός ο μαύρος έχει λεφτά αλλιώς με τίποτα.
Μερικές βόλτες σε μοναστηράκι θησείο , θα σε χαλάσουν . Πολύ .

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τύπε πες του αυτο που θέλει να ακούσει. Εμένα μου κάνει 3 διαφορετικές παραθέσεις σε κάθε μου ποστ και συνολικά παίζει να μου έχει κάνει γύρω στις 300. Ο ορισμός του εγωκεντρικου. Ούτε καν εγωιστής. Πρώτη φορά βλέπω ανθρωπο να αναιρει γεγονότα. Δεν θέλει να υποστηρίξει την γνώμη του. Θέλει να μας βγάλει στραβους. :confused:
Ο τύπος δε ξέρει καν αν ήταν Ελληνίδα η όχι με συγουρια άρα μη μιλάς καθόλου.Ναι θα υποστηρίξω τη γνώμη μου γιατί το έχω δει με τα μάτια μου τι γίνεται και όχι μόνο εγώ αλλά και με άλλους που το έχω συζητήσει στον έξω κόσμο,καλά τέτοια επιμονή είναι άκρως περίεργο πάντως.

Μερικές βόλτες σε μοναστηράκι θησείο , θα σε χαλάσουν . Πολύ .
Τι εννοείς?

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
Άλλο 40 Άρης αλλά Έλληνας και άλλο μαύρος,ναι έχω δει και εγώ Ελληνίδες 25-30 με 40αρηδες αλλά όχι τώρα να λεει ο άλλος ότι οι όμορφες Ελληνίδες πάνε με αφραγκους μαύρους δε έχει λογική καν αυτό και δε το έχω δει και πότε.Με φραγκατο μαύρο ναι εννοείται πως θα πάνε αλλά άλλο αυτό.
Η συγκεκριμενη κοπελα που ειδα, ητανε καπου 16 χρονων, αυτες εχουν καψει εγκεφαλο απο τικτοκ και βιντεοκλιπ, και προφανως τον ειχε γκομενο τον μαυρουλη για λογους που εχουν να κανουν με στυλ,
η αλλη κοπελα 22 χρονων ελληνιδα αυτη ειχε γκομενο εναν σαρανταρη ελληνα, γιατι βαριεται να παει να δουλεψει να φτιαχνει καφεδες με 600 ευρω και προτιμησε να πουλησει ερωτα σε εναν απελπισμενο που θα του φαει πανευκολα 2-3 χιλιαρικα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αναμένω την αποδοχή του Σαντ στην πρόταση μου ώστε να δείξω τι έτσι βερίκοκο.
Μια νέα σχολή ιδρύεται. Ένας ηχηρό χτύπημα στην καρδιά του γυναικοκεντρισμού.
Θα μου λέει σε ποια θέλει να πηγαίνω. Άραγε το εχει κάνει κανείς αυτό ποτέ; επίδειξη ισχύος στο προτεκτοράτο των Αθηνών.

Impossible is nothing.

:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Βγες βόλτες εκεί .... άραξε σε στέκια .... μπάνιζε κόσμο .... και θα δεις ....
Επειδή έχω πάει και ξέρω Έλληνιδες και ωραίες θα πάνε με μαύρο μόνο αν έχει λεφτά,οι αφραγκοι μαύροι θα πάνε μόνο με χοντρές Ελληνίδες μπάζα ή αλβανες ή τσιγγάνες όχι κάτι άλλο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ο τύπος δε ξέρει καν αν ήταν Ελληνίδα η όχι με συγουρια άρα μη μιλάς καθόλου.Ναι θα υποστηρίξω τη γνώμη μου γιατί το έχω δει με τα μάτια μου τι γίνεται και όχι μόνο εγώ αλλά και με άλλους που το έχω συζητήσει στον έξω κόσμο,καλά τέτοια επιμονή είναι άκρως περίεργο πάντως.
Μια χαρά ξέρει. Κι εγώ που ξέρω με σιγουριά όπως κι άλλοι,είδαμε την αντίδραση σου. Σηκώθηκαν τα πόδια
να χτυπήσουν το κεφάλι.
Πήγαινε τώρα να κάνεις κακά σου. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Η συγκεκριμενη κοπελα που ειδα, ητανε καπου 16 χρονων, αυτες εχουν καψει εγκεφαλο απο τικτοκ και βιντεοκλιπ, και προφανως τον ειχε γκομενο τον μαυρουλη για λογους που εχουν να κανουν με στυλ,
η αλλη κοπελα 22 χρονων ελληνιδα αυτη ειχε γκομενο εναν σαρανταρη ελληνα, γιατι βαριεται να παει να δουλεψει να φτιαχνει καφεδες με 600 ευρω και προτιμησε να πουλησει ερωτα σε εναν απελπισμενο που θα του φαει πανευκολα 2-3 χιλιαρικα
Μόνος σου το λες ρε μλκ είχε τον 40 Άρη γκόμενο για να του τα τρώει οπότε η Έλληνιδα η όμορφη γιατί να πάει με αφραγκο μαύρο τι συμφέρον έχει?τίποτα,θα κοιτάξει μια όμορφη ελληνιδα κάποιον μαύρο στη τελική αμα έχει λεφτά αλλιώς τι να τον κάνει.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
Μόνος σου το λες ρε μλκ είχε τον 40 Άρη γκόμενο για να του τα τρώει οπότε η Έλληνιδα η όμορφη γιατί να πάει με αφραγκο μαύρο τι συμφέρον έχει?τίποτα,θα κοιτάξει μια όμορφη ελληνιδα κάποιον μαύρο στη τελική αμα έχει λεφτά αλλιώς τι να τον κάνει.
Μα το εγραψα πριν, ητανε 16 χρονων, χεστηκε η αλλη για τα φραγκα σε τετοια ηλικια, τον ειχε τον μαυρουλη γιατι ειχε στυλακι και πουλαγε μαγκια

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μια χαρά ξέρει. Κι εγώ που ξέρω με σιγουριά όπως κι άλλοι,είδαμε την αντίδραση σου. Σηκώθηκαν τα πόδια
να χτυπήσουν το κεφάλι.
Πήγαινε τώρα να κάνεις κακά σου. :2funny:
Σα μπέμπης μιλάς άκου να κάνω κακα.Σου λέω περνάω από Μοναστηράκι και Σύνταγμα και γκαζι κάθε βδομαδα αλλά εσύ εκεί το χαβα σου.Εχω δει σου ξανάλεω αράπη αφραγκο με όμορφη λευκή αλλά αυτή η λευκή είναι ή τσιγγάνα ή Αλβανή ή τουρίστρια.Ομορφη Ελληνίδα με αράπη αφραγκο ποτέ.Ομορφη Ελληνίδα με αράπη έχω δει μόνο στη περίπτωση που αυτός ο αραπης έχει λεφτά,τους αφραγκους αράπηδες ούτε καν τους πλησιάζουν οι ωραίες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μα το εγραψα πριν, ητανε 16 χρονων, χεστηκε η αλλη για τα φραγκα σε τετοια ηλικια, τον ειχε τον μαυρουλη γιατι ειχε στυλακι και πουλαγε μαγκια
Το ότι ήταν 16 δε σημαίνει πως θα πάει με αραπη ενώ είναι εμφανησιμη,χαραμιζεται φουλ μια τέτοια.οι μαύροι είναι άσχημοι,η Ελληνίδα δε πάει μαζί του εύκολα αν δε υπάρχουν φραγκα έστω και η 16 Χρόνη που λες δε κοιτάει λεφτά και πάλι δε θα χαραμιστει τόσο.Αμα ο μαύρος τη κερνάει τη ταιζει και της αγοράζει ρούχα τότε θα πάει μαζί του μια όμορφη αλλιώς όχι.Με λίγα λόγια δε ξέρεις αν ήταν Ελληνίδα η όχι άρα άστο.Τελος οι μαύροι μόνο μαγκιά δε έχουν σα βλάκες είναι.Οι 16 χρονες πάνε με καγκουρες που τους θεωρούν μάγκες ενώ είναι φλωροι για μένα αλλά λέμε,πάντως με μαύρους δε πάνε ούτε καν ακόμα και οι 16 χρονες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom