Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε τι τραβαμε εδώ μέσα
με τους ζηλόφθονους μικροτσούτσουνους... :2funny:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.080
Πόντοι
206
Το ότι ήταν 16 δε σημαίνει πως θα πάει με αραπη ενώ είναι εμφανησιμη,χαραμιζεται φουλ μια τέτοια.οι μαύροι είναι άσχημοι,η Ελληνίδα δε πάει μαζί του εύκολα αν δε υπάρχουν φραγκα έστω και η 16 Χρόνη που λες δε κοιτάει λεφτά και πάλι δε θα χαραμιστει τόσο.Αμα ο μαύρος τη κερνάει τη ταιζει και της αγοράζει ρούχα τότε θα πάει μαζί του μια όμορφη αλλιώς όχι.
εχω δει και αλλες νεαρες εμφανισιμες με πατσαβουριδες που αυτοι ειναι μπατιρηδες, απλα πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει, δεν κοιτανε μονο εμφανιση και λεφτα, εχουν στο μυαλο τους και αλλα πραγματα που εσυ επειδη δεν εισαι γκομενα και μαλλον δεν εχεις και φιλες σε ηλικιες καπου στα 20, δεν εισαι σε θεση να τα κατανοησεις και γραφεις συνεχεια αυτο που πιστευεις που δυστυχως δεν ισχυει πλεον στην ελλαδα εν ετη 2023

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εχω δει και αλλες νεαρες εμφανισιμες με πατσαβουριδες που αυτοι ειναι μπατιρηδες, απλα πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει, δεν κοιτανε μονο εμφανιση και λεφτα, εχουν στο μυαλο τους και αλλα πραγματα που εσυ επειδη δεν εισαι γκομενα και μαλλον δεν εχεις και φιλες σε ηλικιες καπου στα 20, δεν εισαι σε θεση να τα κατανοησεις και γραφεις συνεχεια αυτο που πιστευεις που δυστυχως δεν ισχυει πλεον στην ελλαδα εν ετη 2023
Οι ωραίες δε πάνε εύκολα με πατσαβουρηδες που δε έχουν λεφτά,επίσης οι πατσαβουρηδες που λες είναι λευκοί και όχι μαύροι.Με μαύρους δε πάνε οι Ελληνίδες εύκολα γιατί μετά θα φάνε κράξιμο από τη κοινωνία ευτυχώς η δυστιχως υπάρχουν ακόμα στερεότυπα στη Ελλάδα.Με τον αράπη θα πάει Ελληνίδα μόνο άμα έχει λεφτά που τότε κάνει τη καρδιά της πέτρα για το συμφέρον και δε τη νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.Ματια έχω και βλέπω με αφραγκο αράπη εμφανησιμη Ελληνίδα δε πάει ξεχαστε το.Με αφραγκο αράπη μπορεί να πάει τσιγγάνα όμορφη ή αλβανεζα όμορφη αλλά Ελληνίδα όμορφη όχι.Μερικα πραγματα δε αλλάζουν στη Ελλάδα ποτε γιατί νομίζεις κρύβουν οι γυναίκες με πόσους έχουν αληθινά πάει?για να μη τις πούνε πουτανες το θεωρούν ντροπή να πούνε τη αλήθεια,ο άντρας όμως βάζει άλλες τόσες από αυτές που έχει πάει γιατί το θεωρεί τιμή να γαμαει αβερτα.Αυτο όλο είναι ένα στερεότυπο.Επισης ότι η γυναίκα δε κάνει ποτέ το πρώτο βήμα και το περιμένει πάντα από τον άντρα άλλο ένα στερεότυπο,έτσι είναι και με τον μαύρο,είναι ντροπή μια Ελληνίδα να πάει με μαύρο άλλο στερεότυπο,έτσι και δε πάει.Μερικες αντιλήψεις δε θα αλλάξουν ποτέ στη χώρα μας και έτσι πρέπει να υπάρχουν και μερικά ταμπού αλλιώς θα γίνουμε Αμερική που είναι Μπάτε σκύλοι αλεστε.Δε θα τα αλλάξεις ούτε εσύ ούτε ο Ντόναλντ όσο και να λέτε τις μαλακίες σας.

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποτε η γκόμενα σε γράφει στο μουνί της; Αν την γαμήσεις και αρχίσεις τα διαρκή τηλέφωνα, σάλια υποταγης, διευκολύνσεις κτλ, η τύπισσα σε έχει κατακτήσει και σταδιακά θα καταστραφούν όλα. Λέει από μέσα της αααα αυτός για να κάνει έτσι, σημαίνει ότι είμαι γαμάτη κι αφού είμαι γαμάτη, σιγά μην κάτσω με αυτόν τον μαλάκα (αυτό είναι το γυναικείο μυαλό). :2funny: Αντίθετα αν την βρίζεις και την ξεφτιλιζεις συνέχεια, κάθεται περισσότερο διότι νιώθει λίγη και άχρηστη χωρίς επιβεβαίωση. Αν διαφωνείτε δοκιμάστε το ως πείραμα. :rockon:Η γυναικα δεν αγαπάει αλλά απλά ερωτεύεται. Μόνο ο άνδρας αγαπάει επειδή του έλεγαν έτσι από μικρός που ήταν
ώστε να τρέχει το ψευτοαφηγημα με τις οικογένειες για να βρίσκουν ντάντεμα οι γυναίκες. :rockon:
Οτιδήποτε άλλο αποτελεί εξαίρεση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι ωραίες δε πάνε εύκολα με πατσαβουρηδες που δε έχουν λεφτά,επίσης οι πατσαβουρηδες που λες είναι λευκοί και όχι μαύροι.Με μαύρους δε πάνε οι Ελληνίδες εύκολα γιατί μετά θα φάνε κράξιμο από τη κοινωνία ευτυχώς η δυστιχως υπάρχουν ακόμα στερεότυπα στη Ελλάδα.Με τον αράπη θα πάει Ελληνίδα μόνο άμα έχει λεφτά που τότε κάνει τη καρδιά της πέτρα για το συμφέρον και δε τη νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.Ματια έχω και βλέπω με αφραγκο αράπη εμφανησιμη Ελληνίδα δε πάει ξεχαστε το.Με αφραγκο αράπη μπορεί να πάει τσιγγάνα όμορφη ή αλβανεζα όμορφη αλλά Ελληνίδα όμορφη όχι.Μερικα πραγματα δε αλλάζουν στη Ελλάδα ποτε γιατί νομίζεις κρύβουν οι γυναίκες με πόσους έχουν αληθινά πάει?για να μη τις πούνε πουτανες το θεωρούν ντροπή να πούνε τη αλήθεια,ο άντρας όμως βάζει άλλες τόσες από αυτές που έχει πάει γιατί το θεωρεί τιμή να γαμαει αβερτα.Αυτο όλο είναι ένα στερεότυπο.Επισης ότι η γυναίκα δε κάνει ποτέ το πρώτο βήμα και το περιμένει πάντα από τον άντρα άλλο ένα στερεότυπο,έτσι είναι και με τον μαύρο,είναι ντροπή μια Ελληνίδα να πάει με μαύρο άλλο στερεότυπο,έτσι και δε πάει.Μερικες αντιλήψεις δε θα αλλάξουν ποτέ στη χώρα μας και έτσι πρέπει να υπάρχουν και μερικά ταμπού αλλιώς θα γίνουμε Αμερική που είναι Μπάτε σκύλοι αλεστε.Δε θα τα αλλάξεις ούτε εσύ ούτε ο Ντόναλντ όσο και να λέτε τις μαλακίες σας.
Λέγε λέγε και σιγά σιγά θα πιστέψεις όσα λες. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Παίζουν και κάτι χορευταράδες σε λάτιν καταστάσεις .... που γαμάνε αβέρτα ..........
μονο αυτοι...οι υπολοιποι που πανε για να μαθουν χορο μπας και ριξουν κανα μουνι,περνουν τα τρια του καραμπελα.Γιατι δεν αρκει να ξερεις χορο,πρεπει να μπεις και στο παρασυνθημα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Μα δεν είπαμε ότι μία στις δύο πάει με αραπη αλλά ότι συμβαίνει. Εγώ βλεπω καθημερινά ωραίες κοπέλες με αράπηδες και ξεκαθάρισα την θέση μου. Ότι μπορώ γαμάω από γκόμενες. Τώρα αν οι αραπηδες έχουν πέραση λόγω υπερβολικα μεγάλης ψωλης (άλλο λόγο δεν βρίσκω) με γεια τους με χαρά τους. Εμένα με νοιάζει που το παίζουν όλες κυρίες κι ότι δεν γαμιούνται εδώ κι εκεί ενώ κάνουν όργια και παρτούζες. Όλοι ξέρουμε ότι αν απομονωθεί η γκόμενα με άνδρα θα γαμηθει κι αν της βγει επιθυμία για παρτουζα, ομοίως θα εκδηλωθεί. Ας είμαστε ειλικρινείς!
Οι γυναικες προτιμανε αραπηδες λογω του μυθου της μεγαλης ψωλης.
Τωρα το ποσο μυθος η αληθεια ειναι δεν ξερω.
Βασει στατιστικων το μεσο μεγεθος σε καποιους πληθυσμους της Αφρικης ειναι 17,7 εκατοστα που σημαινει οτι στον πληθυσμο αυτο θα υπαρχουν αρκετες 25 αρες πουτσες.
Σε εμας ο μεσος ορος ειναι γυρω στα 13 με 14 εκατοστα.
Αρα σπανια να δεις πουτσα που να ξεπερνα τα 20 αν και εχω ακουσει ιστοριες απο πορνες για θηρια 23-25 εκατοστων.
Το ιδανικο καυλι για τις γκομενες ειναι απο 16-20 εκατοστα με καλο παχος και ομοιομορφο σχημα με ελαφρα κλιση προς τα πανω και χοντρο κεφαλι επισης.
Στους αραπηδες εκτος απο αυτο βρισκουν κατι το εξωτικο.
Τα ιδια βρηκε και μια πρωην μου οπως μου ειπε οταν τη συναντησα για καφε καιρο μετα την συντομη σχεση μας και αφου ηδη ειχε παντρευτει.
Πως απατησε τον ανδρα της με ενα μαυρο γιατι ο μαυρος ειχε κατι το εξωτικο και γιατι μεσα απο τις ταινιες γενικα συμπαθουσε τους μαυρους.
Δυστυχως ομως την διεψευσε και δεν της ξηγηθηκε τελικα καλα ο μαυρος... γιατι θελησε να την πεσει και στο συζυγο ο οποιος παλι για τους ιδιους λογους ενεδωσε στην πολιορκια του.
Τον ανδρα της τον συγχωρεσε,τον μαυρο ποτε...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναικες προτιμανε αραπηδες λογω του μυθου της μεγαλης ψωλης.
Τωρα το ποσο μυθος η αληθεια ειναι δεν ξερω.
Βασει στατιστικων το μεσο μεγεθος σε καποιους πληθυσμους της Αφρικης ειναι 17,7 εκατοστα που σημαινει οτι στον πληθυσμο αυτο θα υπαρχουν αρκετες 25 αρες πουτσες.
Σε εμας ο μεσος ορος ειναι γυρω στα 13 με 14 εκατοστα.
Αρα σπανια να δεις πουτσα που να ξεπερνα τα 20 αν και εχω ακουσει ιστοριες απο πορνες για θηρια 23-25 εκατοστων.
Το ιδανικο καυλι για τις γκομενες ειναι απο 16-20 εκατοστα με καλο παχος και ομοιομορφο σχημα με ελαφρα κλιση προς τα πανω και χοντρο κεφαλι επισης.
Στους αραπηδες εκτος απο αυτο βρισκουν κατι το εξωτικο.
Τα ιδια βρηκε και μια πρωην μου οπως μου ειπε οταν τη συναντησα για καφε καιρο μετα την συντομη σχεση μας και αφου ηδη ειχε παντρευτει.
Πως απατησε τον ανδρα της με ενα μαυρο γιατι ο μαυρος ειχε κατι το εξωτικο και γιατι μεσα απο τις ταινιες γενικα συμπαθουσε τους μαυρους.
Δυστυχως ομως την διεψευσε και δεν της ξηγηθηκε τελικα καλα ο μαυρος... γιατι θελησε να την πεσει και στο συζυγο ο οποιος παλι για τους ιδιους λογους ενεδωσε στην πολιορκια του.
Τον ανδρα της τον συγχωρεσε,τον μαυρο ποτε...
Περί εξωτικης προτίμησης των μαύρων από τα γκομενάκια έχω γράψει κι εγώ και το ξέρουν όλοι οτι ισχύει. Επίσης είναι πολύ πιο γυμνασμενοι (στο εύκολο) που αποτελεί συν για κάποιες όμορφες Ελληνίδες που τους γουσταρουν. Αν σε αυτό προσθέσουμε ότι έχουν μεγαλύτερες και χοντρές ψωλες, τι άλλο μπορεί να τις οδηγεί στο να πάνε μαζί τους; έχουν τίποτα ράβδους χρυσού στις τσέπες; :2funny:φυσικά και όχι. Το σεξ είναι ο λόγος. Απλά κάποιοι δεν γαμάνε ΠΟΤΕ γκόμενα λόγω δειλίας και ανικανότητας, με άμεση συνέπεια να τρελλαίνονται όταν αντιμετωπίζουν τέτοια φαινόμενα και να οδηγούνται στην άρνηση. :):confused:
Οι Έλληνες έχουμε αναλογικά μικρές ψωλες στον παγκόσμιο χάρτη. Μπορεί με τίποτα 16 και 17 να παλεύουμε αξιόμαχα αλλά μπροστά στα 23αρια και στα 25αρια, είμαστε λίγοι. Τα παραπονά σας στις γκόμενες. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι στα σόσιαλ όλες μας κοροϊδεύουν επειδή κρατάμε και λίγο σε διάρκεια ως λαός. Έτσι γράφουν διότι μας συγκρίνουν με μεγαθήρια οπότε και οκ να είμαστε, δεν τις νοιάζει. Έχουν άλλα πρότυπα πια με την μίξη των λαών. Γι αυτό ακολουθήστε την τακτική μου. Τραβάτε να ρίχνεστε κι όποια γαμήσετε.
Αν ο άνδρας κάθεται κι ασχολείται να πείσει γκόμενες ότι είναι ανυπέρβλητος και μεγιστος με χάπια και μπούρδες, σημαίνει ότι είναι μαλάκας. Στον σημερινό γυναικοκεντρισμό είναι μόνο για γαμήσι και πέταμα.
Ο αγώνας συνεχίζεται. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μόλις εριξα δυο τεμάχια. Οι υπόλοιποι καθίστε στο παιδικό σας δωμάτιο σαν την κρυφή του σαιτ και κλάψτε.

Ακολουθώ το δόγμα του Παπιου
Είσαι φάρος αλήθειας στην σκοτεινή καταχνιά της μούχλας του ψέματος. Συνέχισε να περνάς καλά με τις ευχές μου. Έχε τις πόρνες για τα χοντρά (έτσι κι αλλιώς πλέον οι πιο πολλες είναι αρχάριες, κοντοχοντρες και κυτταριδενιες) :2funny: και ρίξου σε όποια γκόμενα σου αρέσει. Κάποια θα γαμήσεις κι όσο πάει το πράγμα. Και φθηνότερα θα σου έρθει (σιγά μην τις φροντίζουμε) και καλύτερα-πλουσιότερα-αυθεντικοτερα θα περάσεις. Μην περιμένεις κάτι παραπάνω. Πάνε αυτά που ξέραμε για αγνά πράγματα με στόχους, χαρές και όνειρα. Αυτά τα πιστεύουν οι αδαείς. Στον γυναικοκεντρισμό έχουν όλες 200 γαμπρους στα σόσιαλ. Είναι ανώφελο να κρατάς το φανάρι παριστάνοντας τον χορηγό. Εύγε γίγαντα! :rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Περί εξωτικης προτίμησης των μαύρων από τα γκομενάκια έχω γράψει κι εγώ και το ξέρουν όλοι οτι ισχύει. Επίσης είναι πολύ πιο γυμνασμενοι (στο εύκολο) που αποτελεί συν για κάποιες όμορφες Ελληνίδες που τους γουσταρουν. Αν σε αυτό προσθέσουμε ότι έχουν μεγαλύτερες και χοντρές ψωλες, τι άλλο μπορεί να τις οδηγεί στο να πάνε μαζί τους; έχουν τίποτα ράβδους χρυσού στις τσέπες; :2funny:φυσικά και όχι. Το σεξ είναι ο λόγος. Απλά κάποιοι δεν γαμάνε ΠΟΤΕ γκόμενα λόγω δειλίας και ανικανότητας, με άμεση συνέπεια να τρελλαίνονται όταν αντιμετωπίζουν τέτοια φαινόμενα και να οδηγούνται στην άρνηση. :):confused:
Οι Έλληνες έχουμε αναλογικά μικρές ψωλες στον παγκόσμιο χάρτη. Μπορεί με τίποτα 16 και 17 να παλεύουμε αξιόμαχα αλλά μπροστά στα 23αρια και στα 25αρια, είμαστε λίγοι. Τα παραπονά σας στις γκόμενες. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι στα σόσιαλ όλες μας κοροϊδεύουν επειδή κρατάμε και λίγο σε διάρκεια ως λαός. Έτσι γράφουν διότι μας συγκρίνουν με μεγαθήρια οπότε και οκ να είμαστε, δεν τις νοιάζει. Έχουν άλλα πρότυπα πια με την μίξη των λαών. Γι αυτό ακολουθήστε την τακτική μου. Τραβάτε να ρίχνεστε κι όποια γαμήσετε.
Αν ο άνδρας κάθεται κι ασχολείται να πείσει γκόμενες ότι είναι ανυπέρβλητος και μεγιστος με χάπια και μπούρδες, σημαίνει ότι είναι μαλάκας. Στον σημερινό γυναικοκεντρισμό είναι μόνο για γαμήσι και πέταμα.
Ο αγώνας συνεχίζεται. :rockon:
κρατάνε λίγο όσοι δεν τον παίζουν καθόλου και μόλις ακουμπήσουν γυναικεία πέτσα ενθουσιάζονται και τρεμουν,αν τραβάς τακτικά μαλακία αργείς να χύσεις στο σεξ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αναμφισβήτητα τό πέσιμο στίς γκόμενες,είναι ο νούμερο ένα στόχος γιά τούς άνδρες!
φυσικά,λόγο τού ότι η εμφάνιση τών γυναίκων -γιά τούς άνδρες- είναι υποκειμενική,οι απόψεις πολλές φορές διίστανται
αλλά ο στόχος είναι ένας καί μοναδικός,πέσιμο στίς γκόμενες μέ "οποιοδήποτε τίμημα"
πέρα τών μπουρδέλων,στούντιο κτλ όπου υπάρχει στάνταρ στήν ατζέντα!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
οι αλβανιδες πανε με αλβανους(πανε και με ελληνες αλλα μονο με φραγκατους),οι τσιγγανες πανε με τσιγγανους και οι ελλεινιδες πανε.. με πακηδες με αφρικανους με αραβες,και με ελληνες αλλα φραγκατους ελληνες..πανω κατω αυτα ειναι τα demographics αλβανιδων τσιγγανων και ελλεινιδων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες μαλακίες οι τσιγγάνες πάνε πολύ με μαύρους και οι αλβανεζες το ίδιο.Οι Ελληνίδες πάνε με Έλληνες μόνο και τους φραγκατους Έλληνες όχι με μαύρους και Πακιστανούς που ως γνωστών είναι μπατηρια οι περισσότεροι,οι Ελληνίδες θέλουν χορηγους και πίστεψέ με οι μαύροι και Πακιστανοί δε μπορούν τον εαυτό τους να ζήσουν καλά καλά όχι να ζήσουν ελληνιδα.Δε τα ξέρεις καθόλου καλά φίλε. Εγώ στη Χαλκίδα είχα δει αράπη με τσιγγάνα και επίσης στο κέντρο είχα δει αράπη με αλβανεζα( η τύπισσα μίλαγε αλβανικά τσιφσα).Άστο δε τα ξέρεις καλά καθόλου.Εσυ πριν έλεγες οι Ελληνίδες ψάχνουν χορηγούς γιατί βαριουνται να δουλέψουν,ωραία οι Πακιστανοί και μαύροι δε έχουν λεφτά άρα δε μπορούν να στηρίξουν οικονομικά τις Ελληνίδες άρα και οι Ελληνίδες δε πάνε μαζί τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αναμφισβήτητα τό πέσιμο στίς γκόμενες,είναι ο νούμερο ένα στόχος γιά τούς άνδρες!
φυσικά,λόγο τού ότι η εμφάνιση τών γυναίκων -γιά τούς άνδρες- είναι υποκειμενική,οι απόψεις πολλές φορές διίστανται
αλλά ο στόχος είναι ένας καί μοναδικός,πέσιμο στίς γκόμενες μέ "οποιοδήποτε τίμημα"
πέρα τών μπουρδέλων,στούντιο κτλ όπου υπάρχει στάνταρ στήν ατζέντα!
Γιατί ενώ πάω στα μπουρδέλα και γαμαω να ασχολούμαι με τις Ελληνίδες έξω και να τρώω χιλοπιτες συνέχεια μαζοχας είμαι?αφού αυτό που θέλω το παίρνω στα μπουρδέλα με ωραίες κοπέλες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γιατί ενώ πάω στα μπουρδέλα και γαμαω να ασχολούμαι με τις Ελληνίδες έξω και να τρώω χιλοπιτες συνέχεια μαζοχας είμαι?αφού αυτό που θέλω το παίρνω στα μπουρδέλα με ωραίες κοπέλες.
Μπορεί κάποιος άλλος -όχι εσύ- νά μήν τό παίρνει,καί να θέλει ποικιλία!
νά πηγαίνει στά μπουρδέλα,αλλά παράλληλα νά παίζει καί μέ γκόμενες
τό βλέπεις παράξενο?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Είναι πάνω κάτω όπως και οι δικές σας ...

Κλασική Ελλ-ε-ηνιδα που παντρεύτηκε μαμακια ... παιδί του μουσακά...!
Mας συγκινεί η ειλικρίνεια σου.
Είναι μεγάλο προσόν για μια γυναίκα την σήμερον ημέρα να κάνει καλό μουσακά...αν έχει αυτό το προϊόν η αδερφή σου ,μαγκιά της.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μπορεί κάποιος άλλος -όχι εσύ- νά μήν τό παίρνει,καί να θέλει ποικιλία!
νά πηγαίνει στά μπουρδέλα,αλλά παράλληλα νά παίζει καί μέ γκόμενες
τό βλέπεις παράξενο?
Το βλέπω ναι άμα είσαι πχ 25 Άρης και έχεις γαμησει στα μπουρδέλα 100 φορές τη έχεις τη ποικιλία ήδη δε χρειάζεται να ασχολησαι με τις έξω που είναι πυκροχωλες.Αφου και στα μπουρδέλα θα γαμησεις και στις γκόμενες έξω το αποτέλεσμα είναι ίδιο γιατί να μη πας στο εύκολο που δε σου πρήζει μπάλες?και συνήθως όσοι έχουν χαρεί τα μπουρδέλα να ξέρεις δε έχουν ανάγκη να μιλάνε έξω σε γκόμενες.Οσοι δε πάνε στα μπουρδέλα μόνο λύσανε να φλερτάρουν.Οσοι πάνε στα μπουρδέλα αδιαφορούν για τις έξω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το βλέπω ναι άμα είσαι πχ 25 Άρης και έχεις γαμησει στα μπουρδέλα 100 φορές τη έχεις τη ποικιλία ήδη δε χρειάζεται να ασχολησαι με τις έξω που είναι πυκροχωλες.Αφου και στα μπουρδέλα θα γαμησεις και στις γκόμενες έξω το αποτέλεσμα είναι ίδιο γιατί να μη πας στο εύκολο που δε σου πρήζει μπάλες?και συνήθως όσοι έχουν χαρεί τα μπουρδέλα να ξέρεις δε έχουν ανάγκη να μιλάνε έξω σε γκόμενες.Οσοι δε πάνε στα μπουρδέλα μόνο λύσανε να φλερτάρουν.Οσοι πάνε στα μπουρδέλα αδιαφορούν για τις έξω.
Αρα τί προτείνεις,νά γαμάμε μόνο στά μπουρδέλα καί είμαστε κομπλέ?
η έχεις καί κάτι άλλο στό μυαλό σου!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αρα τί προτείνεις,νά γαμάμε μόνο στά μπουρδέλα καί είμαστε κομπλέ?
η έχεις καί κάτι άλλο στό μυαλό σου!
Να γαμαμε στα μπουρδέλα από τα 18 μέχρι τα 30 μας και στα 30 μας να κοιτάξουμε να κάνουμε και καμία σχέση γιατί είναι σημαντικο πράγμα και σου δίνει πολλά πράγματα αλλά από τα 18-30 να μη ασχολούμαστε καν.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Να γαμαμε στα μπουρδέλα από τα 18 μέχρι τα 30 μας και στα 30 μας να κοιτάξουμε να κάνουμε και καμία σχέση γιατί είναι σημαντικο πράγμα και σου δίνει πολλά πράγματα αλλά από τα 18-30 να μη ασχολούμαστε καν.
Γιατί νά μήν τό κάνουμε γιά πάντα
νά πηγαίνουμε μόνο σέ μπουρδέλα,θά μας στερήσει κάτι!
δέν θά αισθανόμαστε ολοκληρωμένοι άνδρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom