Περί εξωτικης προτίμησης των μαύρων από τα γκομενάκια έχω γράψει κι εγώ και το ξέρουν όλοι οτι ισχύει. Επίσης είναι πολύ πιο γυμνασμενοι (στο εύκολο) που αποτελεί συν για κάποιες όμορφες Ελληνίδες που τους γουσταρουν. Αν σε αυτό προσθέσουμε ότι έχουν μεγαλύτερες και χοντρές ψωλες, τι άλλο μπορεί να τις οδηγεί στο να πάνε μαζί τους; έχουν τίποτα ράβδους χρυσού στις τσέπες;
φυσικά και όχι. Το σεξ είναι ο λόγος. Απλά κάποιοι δεν γαμάνε ΠΟΤΕ γκόμενα λόγω δειλίας και ανικανότητας, με άμεση συνέπεια να τρελλαίνονται όταν αντιμετωπίζουν τέτοια φαινόμενα και να οδηγούνται στην άρνηση.
Οι Έλληνες έχουμε αναλογικά μικρές ψωλες στον παγκόσμιο χάρτη. Μπορεί με τίποτα 16 και 17 να παλεύουμε αξιόμαχα αλλά μπροστά στα 23αρια και στα 25αρια, είμαστε λίγοι. Τα παραπονά σας στις γκόμενες. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι στα σόσιαλ όλες μας κοροϊδεύουν επειδή κρατάμε και λίγο σε διάρκεια ως λαός. Έτσι γράφουν διότι μας συγκρίνουν με μεγαθήρια οπότε και οκ να είμαστε, δεν τις νοιάζει. Έχουν άλλα πρότυπα πια με την μίξη των λαών. Γι αυτό ακολουθήστε την τακτική μου. Τραβάτε να ρίχνεστε κι όποια γαμήσετε.
Αν ο άνδρας κάθεται κι ασχολείται να πείσει γκόμενες ότι είναι ανυπέρβλητος και μεγιστος με χάπια και μπούρδες, σημαίνει ότι είναι μαλάκας. Στον σημερινό γυναικοκεντρισμό είναι μόνο για γαμήσι και πέταμα.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Θελει γερα νευρα ωρες ωρες
Θελει να τα χεις καλα με τον εαυτο σου να αντεχεις τις απορριψεις.
Προσοχη:Υπαρχουν ειδη και ειδη απορριψεων.
Οι εμπειροι κυνηγοι θα καταλαβουν τι εννοω.
Το πιο ανωδυνο ειναι παντως να σου πει η αλλη δεν ενδιαφερομαι.
Απο τη στιγμη που θα αρχισει το παιχνιδι μεχρι να γαμησεις ξεκινα ενα κρεσεντο ρισκου να παει ολη η προσπαθεια στο βροντο.Να χεις βγει να χεις φασωθει να γουσταρεις και κατι να στραβωσει και να πανε ολα σκατα.
Συμβαινει και ειναι μεγαλο γαμησι για την ψυχολογια αλλα και παλι ο εμπειρος κυνηγος σηκωνεται και συνεχισει σε αλλο στοχο.
Η ξερω γω να βγεις με τη γκομενα να γινει φαση αλλα να μη θελει γαμησι και μετα αφου φυγει απο σενα να παει αλλου να το δωσει.
Σε καποιο πιο εμπειρο αρπακτικο.
Σκληρο αλλα συμβαινει.
Οποιος θελει να ασχοληθει με το ωμο καμακι να ξερει οτι παιζει με τους νομους της ζουγκλας που την αντιλοπη θα τη φαει ο πιο δυνατος θηρευτης.
Μερικες φορες θα πρεπει κυριολεκτικα να μαζεψεις τα κομματια σου και να φυγεις οσο πιο ακεραιος γινεται.
Συμπερασμα:Οταν μια γκομενα σου λεει οχι εχεις να αντιμετωπισεις την πιο ανωδυνη παιδικη απλη απορριψη.
Αυτο θα πρεπει να σου προκαλει διασκεδαση παρα πικρια.
Υπαρχουν κι αλλες "πιστες" να δοκιμαστεις.
Το μονο σιγουρο;Οποιος τολμαει γαμαει.
Οποιος καθεται στ αυγα του περιμενοντας την αλλη να του δωσει ξεκαθαρο σημα...παιρνει τ αρχιδια του.
Κι ενα αλλο:Το κακο καμακι(το αχαρο,το βλακωδες,το φοβισμενο,το φλωρικο κτλ)ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο το ΚΑΘΟΛΟΥ καμακι!
Ενα ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ απο εμενα για τους συναγωνιστες που μαχονται με οτι μεσα διαθετουν για να γαμησουν γκομενακια!
Χιλια μπραβο τους!!!