Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Να είναι προσεγμένος είπα,όχι να είναι κορμί Σόμερ η Σπαλιάρας....
Απλα προσεγμένος....
Η γυμναστική απο την άλλη δεν αδερφίστικη που λές....
Όχι και εγώ κάνω push ups,τρέξιμο αλλά δε είμαι κανένας υπερβολικός με κοιλιακούς γράμμωση και λοιπές μαλακίες.Ειμαι ψηλός με τα κιλά μου μια χαρά,έχω τον τύπο μου αλλά γυμνασμενος και γραμμώσεις όχι,μόνο μπράτσα έχω τα οποία έχουν και μύες αλλά και λοιπός,γράμμωση όχι πάντως και υπερβολές.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Όχι και οι περισσότεροι,αρκετοί ναί.

Εκτός από τους δυσμορφικούς και τους ψυχοπαθείς οι υπόλοιποι φταίνε οι ίδιοι....

Όπως εμείς γουστάρουμε γυναίκες με ωραίο σώμα ή πάτο ή πρόσωπο έτσι και αυτές γουστάρουν έναν γυμνασμένο ή καλοντυμένο ή με ωραίο πρόσωπο....

Ο μ.ο των γυναικών προσέχει πολύ περισσότερο τον εαυτό του από τον μ.ο των ανδρών....

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια....

Το 95% των αντρών είναι όλοι δυσμορφικοί και ψυχοπαθείς;Γιατί τόσοι βλέπω να πέρνάνε απαρατήρητοι,από ΟΛΕΣ τις γυναίκες,όχι μόνο τις ωραίες.

Περνάς δίπλα απο μπάζα,χοντρές,κακομούτσουνες κι ούτε αυτές δεν κοιτάνε.Πού φταίνε οι άντρες;

Πλέον δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εκεί έξω που να της λείπει άντρας και πούτσα.Ακόμα και κάτι 100-200κιλες.Ας πάει να την πέσει κάποιος και σ'αυτές και αν δεν φάει άκυρο,ας με φτύσει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ σου λέω τι βλέπω. Δεν γνωρίζω πως σκέφτεται το μουνί τους.
Και εγώ σου λέω ήξερα αράπη στη Κυπαρισσία διακοπές που ήμουν και ήταν αφραγκος δούλευε για το μεροκάματο είχε σχέση με μια μπαζολα,ξανθιά χοντρή ασχημομουρα.Τετοιες ναι οι αφραγκοι μπορούν να βρουν όχι όμως κάτι άλλο.Ο λάιτ που είναι λεφτας μαύρος όμως άμα δεις τα έχει με ξανθιά μουναρα,ναι άμα έχεις λεφτά και μαύρος να είσαι βρίσκεις Ελληνίδα όμορφη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Μέχρι τα 30 τίποτα στα 30 και πάνω ναι πρέπει να κάνουμε σχέση,δε είναι καν δύσκολο,αν στα 30 έχεις δουλειά όλο και κάτι βρίσκεις άμα είσαι άνεργος ναι δε πρόκειται να βρεις κάτι.
Aυτα μπορεί στην Αθήνα γιατί σε τόσες γυναίκες μπορεί να πέσεις και σε κάποια που δεν θα σε κοιτάζει σαν πορτοφόλι.
Παραεξω αν δεν μυριστει φράγκα η άλλη ιδίως από τα 30 και μετά ,απλά δεν ασχολείται γιατί θέλει ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το 95% των αντρών είναι όλοι δυσμορφικοί και ψυχοπαθείς;Γιατί τόσοι βλέπω να πέρνάνε απαρατήρητοι,από ΟΛΕΣ τις γυναίκες,όχι μόνο τις ωραίες.

Περνάς δίπλα απο μπάζα,χοντρές,κακομούτσουνες κι ούτε αυτές δεν κοιτάνε.Πού φταίνε οι άντρες;

Πλέον δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ εκεί έξω που να της λείπει άντρας και πούτσα.Ακόμα και κάτι 100-200κιλες.Ας πάει να την πέσει κάποιος και σ'αυτές και αν δεν φάει άκυρο,ας με φτύσει.
Έχεις απόλυτο δίκιο,εγώ έχω φάει άκυρα όχι μόνο από μέτριες αλλά και κάτι χοντρές μπάζα.Ολες έστω σεξ της μιας βραδιάς μπορούν να το βρουν οπότε και δε κοιτάνε γύρω γύρω.Πηγα διακοπές τώρα Αύγουστο και βλέπω έναν αδύνατο καραφλο εμφανώς καλύτερος από τη γυναίκα του,αυτή ήταν ένα τέρας χοντρή με κάτι πλάτες χειρότερη από το ζουγκλακο,μιλάμε τερατομπαζο η τύπισσα,παρόλα αυτά βρήκε έναν τριςκαλύτερο της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Aυτα μπορεί στην Αθήνα γιατί σε τόσες γυναίκες μπορεί να πέσεις και σε κάποια που δεν θα σε κοιτάζει σαν πορτοφόλι.
Παραεξω αν δεν μυριστει φράγκα η άλλη ιδίως από τα 30 και μετά ,απλά δεν ασχολείται γιατί θέλει ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .
Συμφωνώ αυτά όλα αν είσαι Αθήνα.Αν είσαι επαρχία δύσκολο.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Περί εξωτικης προτίμησης των μαύρων από τα γκομενάκια έχω γράψει κι εγώ και το ξέρουν όλοι οτι ισχύει. Επίσης είναι πολύ πιο γυμνασμενοι (στο εύκολο) που αποτελεί συν για κάποιες όμορφες Ελληνίδες που τους γουσταρουν. Αν σε αυτό προσθέσουμε ότι έχουν μεγαλύτερες και χοντρές ψωλες, τι άλλο μπορεί να τις οδηγεί στο να πάνε μαζί τους; έχουν τίποτα ράβδους χρυσού στις τσέπες; :2funny:φυσικά και όχι. Το σεξ είναι ο λόγος. Απλά κάποιοι δεν γαμάνε ΠΟΤΕ γκόμενα λόγω δειλίας και ανικανότητας, με άμεση συνέπεια να τρελλαίνονται όταν αντιμετωπίζουν τέτοια φαινόμενα και να οδηγούνται στην άρνηση. :):confused:
Οι Έλληνες έχουμε αναλογικά μικρές ψωλες στον παγκόσμιο χάρτη. Μπορεί με τίποτα 16 και 17 να παλεύουμε αξιόμαχα αλλά μπροστά στα 23αρια και στα 25αρια, είμαστε λίγοι. Τα παραπονά σας στις γκόμενες. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι στα σόσιαλ όλες μας κοροϊδεύουν επειδή κρατάμε και λίγο σε διάρκεια ως λαός. Έτσι γράφουν διότι μας συγκρίνουν με μεγαθήρια οπότε και οκ να είμαστε, δεν τις νοιάζει. Έχουν άλλα πρότυπα πια με την μίξη των λαών. Γι αυτό ακολουθήστε την τακτική μου. Τραβάτε να ρίχνεστε κι όποια γαμήσετε.
Αν ο άνδρας κάθεται κι ασχολείται να πείσει γκόμενες ότι είναι ανυπέρβλητος και μεγιστος με χάπια και μπούρδες, σημαίνει ότι είναι μαλάκας. Στον σημερινό γυναικοκεντρισμό είναι μόνο για γαμήσι και πέταμα.
Ο αγώνας συνεχίζεται. :rockon:
Θελει γερα νευρα ωρες ωρες
Θελει να τα χεις καλα με τον εαυτο σου να αντεχεις τις απορριψεις.
Προσοχη:Υπαρχουν ειδη και ειδη απορριψεων.
Οι εμπειροι κυνηγοι θα καταλαβουν τι εννοω.
Το πιο ανωδυνο ειναι παντως να σου πει η αλλη δεν ενδιαφερομαι.
Απο τη στιγμη που θα αρχισει το παιχνιδι μεχρι να γαμησεις ξεκινα ενα κρεσεντο ρισκου να παει ολη η προσπαθεια στο βροντο.Να χεις βγει να χεις φασωθει να γουσταρεις και κατι να στραβωσει και να πανε ολα σκατα.
Συμβαινει και ειναι μεγαλο γαμησι για την ψυχολογια αλλα και παλι ο εμπειρος κυνηγος σηκωνεται και συνεχισει σε αλλο στοχο.
Η ξερω γω να βγεις με τη γκομενα να γινει φαση αλλα να μη θελει γαμησι και μετα αφου φυγει απο σενα να παει αλλου να το δωσει.
Σε καποιο πιο εμπειρο αρπακτικο.
Σκληρο αλλα συμβαινει.
Οποιος θελει να ασχοληθει με το ωμο καμακι να ξερει οτι παιζει με τους νομους της ζουγκλας που την αντιλοπη θα τη φαει ο πιο δυνατος θηρευτης.
Μερικες φορες θα πρεπει κυριολεκτικα να μαζεψεις τα κομματια σου και να φυγεις οσο πιο ακεραιος γινεται.
Συμπερασμα:Οταν μια γκομενα σου λεει οχι εχεις να αντιμετωπισεις την πιο ανωδυνη παιδικη απλη απορριψη.
Αυτο θα πρεπει να σου προκαλει διασκεδαση παρα πικρια.
Υπαρχουν κι αλλες "πιστες" να δοκιμαστεις.
Το μονο σιγουρο;Οποιος τολμαει γαμαει.
Οποιος καθεται στ αυγα του περιμενοντας την αλλη να του δωσει ξεκαθαρο σημα...παιρνει τ αρχιδια του.
Κι ενα αλλο:Το κακο καμακι(το αχαρο,το βλακωδες,το φοβισμενο,το φλωρικο κτλ)ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο το ΚΑΘΟΛΟΥ καμακι!
Ενα ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ απο εμενα για τους συναγωνιστες που μαχονται με οτι μεσα διαθετουν για να γαμησουν γκομενακια!
Χιλια μπραβο τους!!!:headbaning2:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ με την πρώτη παρατήρηση και το έχω ξαναγράψει: ο ''μέσος άντρας'' είναι ανύπαρκτος.
Το ότι πολλοί βλέπουν τις εκδιδόμενες ως υποκατάστατο της γκόμενας είναι πραγματικά τραγικό, δεν το κρύβω ότι προσωπικά μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν θέματα εδώ μέσα όπου τύποι καυλαντίζουν ολημερίς με τις κοπέλες: μία εκδιδόμενη είναι απλά μία επαγγελματίας που παρέχει υπηρεσίες, δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Την πληρώνω για μία ώρα ή περισσότερες για να απολαύσω το σεξ μαζί της, όχι για να σαλιαρίζω μετά τη συνεύρεσή μας.

Ο μέσος άντρας είναι ανύπαρκτος αλλά τη μέση (και πιο κάτω) γυναίκα την θέλουν όλοι

Και όταν για κάποιους (ή πολλούς) η μόνη τους επαφή με γυναίκες είναι οι εκδιδόμενες,δεν είναι παράξενο που τις βλέπουν και σαν γκόμενες

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Ο μέσος άντρας είναι ανύπαρκτος αλλά τη μέση (και πιο κάτω) γυναίκα την θέλουν όλοι

Και όταν για κάποιους (ή πολλούς) η μόνη τους επαφή με γυναίκες είναι οι εκδιδόμενες,δεν είναι παράξενο που τις βλέπουν και σαν γκόμενες
Υπομέτριες τύπισσες έχουν άπειρες επιλογές. Αυτό τις κάνει να νιώθουν ''ανώτερες'' από την πραγματική τους κλάση και να ρίχνουν άπειρα άκυρα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656
Φυσικά,όταν λέω ότι οι άντρες περνάνε απαρατήρητοι,εννοώ στις άγνωστες.

Γνωστές,μπορεί ακόμα και μουνάρα να κάτσει σε μπυροκοιλιά καράφλα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.244
Πόντοι
6.536

Ρε συ το 95% που το έβγαλες?
Έχω τεραστιο κύκλο από 35-50 ετών και μόνο ένας δεν έχει γκόμενα-σύντροφο-σύζυγο....
Εντωμεταξύ είναι και ο πιο πλούσιος αυτός, αλλά μετά τον γάμο με μουνάρα Ρωσίδα ή οποία του την έκανε έχει παραπέσει πολύ σε όλα...
Γενικά τα παραλές.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και που το έλεγε το τσιφτσα η Αλβανίδα στον αράπη? Δε λέω ότι δενε χει αλβανιδες με αραπηδες, αλλά οι πιο πολλές αραπογαμημσνες είναι ελλενιδες, και μάλιστα από πλούσιες οικογένειες βορείων προαστιων
Αυτές οι πλούσιες βορείων προαστίων που λες είναι κάτι 50 αρες που απατανε τον άντρα τους με αράπη.Η 25 άρα όμορφη Ελληνίδα που περνάει η μπογια της δε θα πάει καν με αφραγκο αράπη.Επισης δε έλεγε μόνο το τσιφσα στον αράπη μιλαγε και αλβανικά γενικώς.Τελος δε είσαι στα μούνια των Ελληνίδων να ξέρεις με ποιους γαμιουνται άντε για κούρασες και εσύ και ο Ντόναλντ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.244
Πόντοι
6.536
Και εγώ σου λέω ήξερα αράπη στη Κυπαρισσία διακοπές που ήμουν και ήταν αφραγκος δούλευε για το μεροκάματο είχε σχέση με μια μπαζολα,ξανθιά χοντρή ασχημομουρα.Τετοιες ναι οι αφραγκοι μπορούν να βρουν όχι όμως κάτι άλλο.Ο λάιτ που είναι λεφτας μαύρος όμως άμα δεις τα έχει με ξανθιά μουναρα,ναι άμα έχεις λεφτά και μαύρος να είσαι βρίσκεις Ελληνίδα όμορφη.
Αφρικανός στην Κυπαρισσία δεν υπάρχει μόνιμος τα τελευταία 15 χρόνια.....
Θα λές για την χοντρή σουβλατζού που την έχουν μερεμετίσει όλοι οι Αλβανοί και οι δύσμορφοι της περιοχής.....

:coffee:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αφρικανός στην Κυπαρισσία δεν υπάρχει μόνιμος τα τελευταία 15 χρόνια.....
Θα λές για την χοντρή σουβλατζού που την έχουν μερεμετίσει όλοι οι Αλβανοί και οι δύσμορφοι της περιοχής.....

:coffee:
Τι λες βρε μαν τίγκα στους πακι και στους μαύρους είχε.Στο ξενοδοχείο που πήγα δούλευε αράπης είδαμε τη γκόμενα του Ελληνίδα χοντρή ξανθιά ασχημομουρα και φαινόταν σα παράξενη σα να είχε ψυχολογικά ένα πράγμα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλά ρε μαν εδώ οι ελλεινιδες πάνε με κάτι τέρατα της φύσης, οι αραπηδες σε πειράξανε και εσένα, εγώ προσωπικά τους θεωρώ ωραίους άντρες και δεν είμαι γκει
Ναι αλλά ξέρουν πως αν πάνε με αράπηδες θα φάνε καρακραξιμο από τη κοινωνία.Ειδικα οι όμορφες Ελληνίδες που κοιτάνε το ίματζ τους δε πρόκειται να θέλουν να γίνουν ρεζίλι κυκλοφοροντας έξω με αράπη.Μονο τίποτα φεμινίστριες χοντρές άσχημες να πάνε με αφραγκο αράπη.Με τον φραγκατο αράπη μπορούν να πάνε Ελληνίδες ωραίες πάλι θα φάνε κράξιμο αλλά χέστηκαν άμα ο αράπης τις ζει και δε δουλεύουν αυτές.Ετσι είναι τα πράγματα πάρτω χαμπαρι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.244
Πόντοι
6.536
Τι λες βρε μαν τίγκα στους πακι και στους μαύρους είχε.Στο ξενοδοχείο που πήγα δούλευε αράπης είδαμε τη γκόμενα του Ελληνίδα χοντρή ξανθιά ασχημομουρα και φαινόταν σα παράξενη σα να είχε ψυχολογικά ένα πράγμα.
Μπερδεύεις τα Φιλιατρά με την Κυπαρισσία μαν.

:tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.244
Πόντοι
6.536
Ναι αλλά ξέρουν πως αν πάνε με αράπηδες θα φάνε καρακραξιμο από τη κοινωνία.Ειδικα οι όμορφες Ελληνίδες που κοιτάνε το ίματζ τους δε πρόκειται να θέλουν να γίνουν ρεζίλι κυκλοφοροντας έξω με αράπη.Μονο τίποτα φεμινίστριες χοντρές άσχημες να πάνε με αφραγκο αράπη.Με τον φραγκατο αράπη μπορούν να πάνε Ελληνίδες ωραίες πάλι θα φάνε κράξιμο αλλά χέστηκαν άμα ο αράπης τις ζει και δε δουλεύουν αυτές.Ετσι είναι τα πράγματα πάρτω χαμπαρι.
Μπορείς να αλλάξεις το αράπης με το Αφρικανός ή μαύρος....

:hi:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.831
Πόντοι
2.836
Υπαρχει και ένα 15 τοις εκατό που όντως βρίσκει έξω και πάει και σε μπουρδέλα γιατί είναι μυστήρια τραίνα οι τύποι.
Δηλαδή αυτοί που πηγαίνουν στο μπουρδέλο γιατι γουστάρουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην εμφάνιση μιας γυναίκας σε σύνολο πρωσοπο κ σώμα κ όταν αυτές που θελουν είναι δεσμευμένες ή τους ρίχνουν άκυρο τότε ψάχνουν ιερόδουλη με αυτα τα χαρακτηριστικά κ πάνε καρφί εκεί είναι μυστήρια τραίνα δηλαδή σύμφωνα με εσένα???

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.831
Πόντοι
2.836
Τι γουστάρεις ρε μαν οι πιο πολλές στα ντελα σαπιες είναι.. Μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ να πας, καλύτερες θα δεις
Οκ δεν είναι όλες τα μοντέλα της Viktoria's secret αλλά αν τσαρκαρεις σε όλα φυλης μπορεί 1-2 /βάρδια να σε εξιτάρουν κ να είναι πολύ κοντά στα γουστα σού.....αν δεν βρεις πας την επόμενη βάρδια κ ψάχνεις.....υπάρχουν κ καλά κομμάτια στη φυλής αρκεί να έχει όρεξη να ψάξεις....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μπερδεύεις τα Φιλιατρά με την Κυπαρισσία μαν.

:tooth:
Έστω Φιλιατρά ρε φίλε εκεί κόλλησες εδώ σου λέω ένα συμβάν που ισχιει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορείς να αλλάξεις το αράπης με το Αφρικανός ή μαύρος....

:hi:
Γιατί αυτό σε πείραξε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom