Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγω Πατησίων αρκετές φορες και σε ανοικτή θέα, βλέπω 25 ετών κορίτσια Ελληνιδες μια χαρά κορμιά με αράπηδες και πέφτουν γλωσσοφιλα χεράκι χεράκι. Αντίθετα δεν βλέπω γλωσσοφιλα στα υπόλοιπα ζευγάρια.
Είχα δει και εγώ Πατησίων 2 φορές αλλά τη μια ήταν τουρίστρια με μαύρο και τη άλλη Τσιγγανα,ήταν και οι 2 νέες και εμφανησιμες αλλά όχι Ελληνίδες.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Δε είναι Ελληνίδες αυτές που βλέπεις αλλά αλβανεζες,ρωσοποντιες,τσιγγάνες και τουρίστριες που ήρθαν με τους μαύρους από το εξωτερικό.Καμια Ελληνίδα εμφανησιμη 25 + δε θα πάει με αράπη,μόνο κάτι νεαρές χοντρές που δε τις πλησιάζει κανείς ή κάτι γριές που δε τις πλησιάζει κανείς επίσης
νομιζεις.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Είμαι της γνώμης αν η γκόμενα γουστάρει τον γκόμενο δεν έχει φρένα. Πιστεύω το κάνουν επειδή γουστάρουν και ανυπομονούν να πηδηχτουν. Διακρίνω μια περηφάνεια στην μάπα τους.
Εδώ δε γουστάρουν τους Έλληνες που πολλοί ειναι ωραίοι και δε γαμανε Ελληνίδες,ξέρω τύπο με κοιλιακούς που δε έχει γαμησει θα γαμησουν οι μαύροι?ούτε καν οι Ελληνίδες είναι περίεργες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Νομιζω ότι πρέπει να δείξουν πιο πολύ θερμή διάθεση αυτές για να μοστραρουν μαύρους στις κομπλεξαρες τις φίλες τους και να τρελαίνονται πιο πολύ
Παίζει κι η φιγούρα σίγουρα αλλά στάνταρ τους γουστάρουν. Άσε που δεν έχω δει ποτέ αράπη να ψωνίζει τίποτα σε γκόμενα. Όλο χυμούς τους παίρνουν 80 λεπτά χύμα από τα μαγαζάκια της σειράς και τέτοιες μαλακίες. Οι τύπισσες ομως καραούλι. Τι να πεις; Ίσως μια μερίδα λαού έτσι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.542
Πόντοι
3.656
Έχεις λεφτά και περιουσία, τότε οι ελλεεινιδες θα έρθουν από μόνες τους,σνα το κουνούπι τα βράδυα, να σου πιουν το αίμα, άμα εισαι εργάτης, ανεργος και ιδιωτικός υπάλληλος,μια ζωή μόνος σου θα εισαι και ούτε που θα σου δίνουν σημασια

Αν το χρήμα δεν συνδυάζεται με κύκλο,πάλι δύσκολα είσαι στην Ελλάδα

Εκτός αν βρεις καμια που ξέμεινε απο παρέες κλπ (αλλά που τέτοια τύχη)

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όσοι εδώ στο μπου λένε πως Ελληνίδες εμφανησιμες πάνε με αράπη απλά δείχνει ότι μάλλον τον ορεγονται τον Τούρκο που λέει και η έκφραση,μάλλον θέλουν οι ίδιοι να πηδηχτουν με αράπη και το μεταφέρουν ότι πάνε οι όμορφες Ελληνίδες με αυτους.Εδω δε γαμανε οι Έλληνες που πολλοί Έλληνες είναι ωραίοι αντρες θα γαμανε τώρα εκείνοι ?που ούτε ιδιαίτερα ωραίους τους λες.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Παίζει κι η φιγούρα σίγουρα αλλά στάνταρ τους γουστάρουν. Άσε που δεν έχω δει ποτέ αράπη να ψωνίζει τίποτα σε γκόμενα. Όλο χυμούς τους παίρνουν 80 λεπτά χύμα από τα μαγαζάκια της σειράς και τέτοιες μαλακίες. Οι τύπισσες ομως καραούλι. Τι να πεις; Ίσως μια μερίδα λαού έτσι.
και να υποθεσω αυτοι δεν εχουν ουτε αμαξαρες ουτε δικο τους σπιτι ουτε μισθο εναμισι χιλ και βαλε...χαχαχ κορόιδα πιρφόροι!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δε είναι Ελληνίδες αυτές που βλέπεις αλλά αλβανεζες,ρωσοποντιες,τσιγγάνες και τουρίστριες που ήρθαν με τους μαύρους από το εξωτερικό.Καμια Ελληνίδα εμφανησιμη 25 + δε θα πάει με αράπη,μόνο κάτι νεαρές χοντρές που δε τις πλησιάζει κανείς ή κάτι γριές που δε τις πλησιάζει κανείς επίσης
Ελληνίδες είναι φίλε μου. 100% μάλιστα. Αφού τις έχω ακούσει να μιλούν και τις κοιτάζω κι από κοντά όταν τύχει. Πιο χαμογελαστές δεν έχω δει. Τις κάνουν οι αραπηδες φαίνεται σουβλιστες. Η νέα γενιά έχει αλλά ενδιαφέροντα σε καποιο ποσοστό. Πώς αλλιώς να το αποδώσω;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ακόμα χειρότερο αυτό που λες ελληνιδα εμφανησιμη 25+ και θα πάει με αράπη που ωραίοι δε είναι καν και να μη της αγοράζει και πράγματα?γιατί να πας με αράπη που δε έχει λεφτά?η μόνη περίπτωση Ελληνίδα εμφανησιμη να πάει με αράπη είναι να είναι μπασκετμπολίστας μαύρος φραγκατος σα τον Αντετοκούμπο,αυτοί οι μαύροι μετανάστες της σειράς το πολύ πολύ να γαμανε χοντρές Ελληνίδες άσχημες,αλβανεζες,τσιγγανες,τουρίστριες αλλά Ελληνίδες εμφανησιμες με καμία Παναγία.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Ακόμα χειρότερο αυτό που λες ελληνιδα εμφανησιμη 25+ και θα πάει με αράπη που ωραίοι δε είναι καν και να μη της αγοράζει και πράγματα?γιατί να πας με αράπη που δε έχει λεφτά?η μόνη περίπτωση Ελληνίδα εμφανησιμη να πάει με αράπη είναι να είναι μπασκετμπολίστας μαύρος φραγκατος σα τον Αντετοκούμπο,αυτοί οι μαύροι μετανάστες της σειράς το πολύ πολύ να γαμανε χοντρές Ελληνίδες άσχημες,αλβανεζες,τσιγγανες,τουρίστριες αλλά Ελληνίδες εμφανησιμες με καμία Παναγία.
είσαι σίγουρος;και τότε πως έχει γεμίσει η αθήνα αφρικανοελληνάκια;οσοι μενετε αθήνα επιβεβαιώστε ή πειτε αν δεν ισχύει κλπ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και να υποθεσω αυτοι δεν εχουν ουτε αμαξαρες ουτε δικο τους σπιτι ουτε μισθο εναμισι χιλ και βαλε...χαχαχ κορόιδα πιρφόροι!
Σιγά μην έχουν λεφτά αυτοί. Εδώ κι εκεί γυρίζουν. Μια φορά είχα δει δύο τεράστιους και κατέβαιναν την Παιωνίου με δύο γλυκά μουνάκια μετά από καφέ στην πλατεία Βικτωρίας. Εκεί σε κάνα χαμόσπιτο θα τις σούβλισαν με τα παλαμάρια τους. Οι Ελληνίδες λατρεύουν το ξένο στοιχείο. Επιβεβαιώνεται.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Σιγά μην έχουν λεφτά αυτοί. Εδώ κι εκεί γυρίζουν. Μια φορά είχα δει δύο τεράστιους και κατέβαιναν την Παιωνίου με δύο γλυκά μουνάκια μετά από καφέ στην πλατεία Βικτωρίας. Εκεί σε κάνα χαμόσπιτο θα τις σούβλισαν με τα παλαμάρια τους. Οι Ελληνίδες λατρεύουν το ξένο στοιχείο. Επιβεβαιώνεται.
και με αιγύπτιους ήξερα ότι είχανε αρκετές σχέσεις τις προηγουμενες δεκαετιες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ σου λέω τι βλέπω. Δεν γνωρίζω πως σκέφτεται το μουνί τους.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ελληνίδες είναι φίλε μου. 100% μάλιστα. Αφού τις έχω ακούσει να μιλούν και τις κοιτάζω κι από κοντά όταν τύχει. Πιο χαμογελαστές δεν έχω δει. Τις κάνουν οι αραπηδες φαίνεται σουβλιστες. Η νέα γενιά έχει αλλά ενδιαφέροντα σε καποιο ποσοστό. Πώς αλλιώς να το αποδώσω;
Δε μπορείς να καταλάβεις αν είναι Ελληνίδες ή όχι πρώτον και δεύτερον δε θα πάει Ελληνίδα όμορφη με αράπη που αυτός ο αράπης δε είναι ο Αντετοκούμπο με λεφτά,με όλους αυτούς εδώ τους αφραγκους αράπηδες της Πατησίων Ελληνίδα όμορφη δε πάει καν.Αυτα είναι στο μυαλό σου μάλλον τους ορεγεσαι και προσπαθείς να μας τους παρουσιάσεις ως θεούς ότι πάνε όλες.Επισης η νέα γενιά δε έχει καθόλου άλλα ενδιαφέροντα απλά οι γκόμενες κάναν τους Έλληνες να τα παρατήσουν γιατί ρίχνουν συνέχεια Χ.Ολες οι Ελληνίδες και ειδικά οι όμορφες κοιτάνε τα λεφτά οπότε όποιος Έλληνας δε έχει λεφτά δε πάνε καν πόσο μάλλον τους αγραγκους αράπηδες που λες εσύ.Ενταξει τους γουστάρεις τους αράπηδες δε είναι κακό αλλά μη μας το λες πλαγίος σιγά.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ σου λέω τι βλέπω. Δεν γνωρίζω πως σκέφτεται το μουνί τους.
Μάλλον βλέπεις αυτά που σε συμφέρει να δεις φιλαράκο χωρίς να θέλω να σε μειωσω. Ελληνίδες 25 αρες ωραίες μόνο κανένας φραγκατος μαύρος σα τον Αντετοκούμπο αυτοί εδώ όλοι της σειράς μόνο χοντρές Ελληνίδες άσχημες ή γριές ή αλβανεζες ή τσιγγάνες ή τουρίστριες αλλά μέχρι εκεί.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
αστον.ζει την φαντασια οτι οι πιστες ελληνιδες πανε μονο με ελληνες.χαχαχα
Ούτε με όλους τους Έλληνες δε πάνε μόνο με ένα μικρό ποσοστό Ελλήνων πάνε πόσο μάλλον με αγραγκους Αφρικανούς γιατί να ήταν ο Αντετοκούμπο οκ να το πιστέψω που παρότι μαύρος έχει λεφτά.Τους ορεγεσαι τους Τούρκους όπως λέει η παρόμοια φίλε σόρρυ που στο λέω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αστον.ζει την φαντασια οτι οι πιστες ελληνιδες πανε μονο με ελληνες.χαχαχα
Μα του λέω ότι τις βλέπω και τις ακούω κι ότι είναι στάνταρ Ελληνίδες κι αυτός μου λέει για μπάσκετ και λεφτά. Είμαστε σοβαροί;
Ας πάει να δει μόνος του.
Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι ότι υπάρχει μια μερίδα λαού που χύμα στο κύμα δηλώνει λατρεία στα 25ποντα των αράπηδων ενώ οι υπόλοιπες το κρύβουν. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί; :confused:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Μα του λέω ότι τις βλέπω και τις ακούω κι ότι είναι στάνταρ Ελληνίδες κι αυτός μου λέει για μπάσκετ και λεφτά. Είμαστε σοβαροί;
Ας πάει να δει μόνος του.
Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι ότι υπάρχει μια μερίδα λαού που χύμα στο κύμα δηλώνει λατρεία στα 25ποντα των αράπηδων ενώ οι υπόλοιπες το κρύβουν. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί; :confused:
εντάξει ντοναλντ δεν ισχύει και για ολους το 25.πολλοι εχουν κανονικά μέχρι και μικρά ακόμα μεγέθη.δεν είναι ολα οπως στις τσόντες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εντάξει ντοναλντ δεν ισχύει και για ολους το 25.πολλοι εχουν κανονικά μέχρι και μικρά ακόμα μεγέθη.δεν είναι ολα οπως στις τσόντες
Εγώ το λέω με βάση μια λογική ακολουθία. Δηλαδή ποιος άλλος λόγος να το εξηγεί αυτό; Να τους θέλουν για να ακούνε μουσική η για να περπατούν χέρι χέρι; Προφανώς για σεξ είναι
η δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom