Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.542
Πόντοι
3.656

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γιά νά γαμάς καθημερινά καί μέ άνεση,πρέπει νά είσαι φραγκάτος μέ άπλετο χρόνο!
αυτοί πού δουλεύουν γιά ένα κομμάτι ψωμί,ούτε νά γαμήσουν δέν μπορούν από τήν κούραση,τούς γαμάει... τό αφεντικό τους μιά χαρά

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω βρε μάγκες... εγώ ήμουνα μεγάλος πουτανιάρης από την εφηβική μου ηλικία. Είχα έντονη σεξουαλική ορμή και ασχολιόμουνα με βίζιτες. Αλλά ώρες ώρες, αυτό που ξέρεις ότι σου κάθονται για τα λεφτά και κατά πάσα πιθανότητα δεν το ευχαριστιούνται κιόλας είναι ξενέρωμα. Τί νομίζετε εσείς; Πότε είναι κανείς ευχαριστημένος με τη σεξουαλική του ζωή;
Όλα χρειάζονται κι όποτε τα έχουμε όρεξη ή ανάγκη. Ωστόσο οι πουτάνες δουλειά κάνουν κι άρα δεν έχουν λόγο να ζήσουν το γαμησι. Τι να κάνουν; Αναγκαστικά θα τα παρουσιάσουν όλα ωραία.
Άρα με τις πουτάνες, δεν βελτιωνεται κάνεις ως εραστής. Συνήθως βελτιώνεσαι με τα μουνιά έξω. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάνουμε και διαγωνισμό να γίνουμε κορυφαίοι γαμιαδες. Είναι όμως απαιτούμενο (μεταξύ άλλων) να ξέρει
ο άνδρας να γαμάει
κι η γυναίκα να γαμηθεί. Ευχαριστημένος πάντως είναι κάποιος όταν νοιωθει έτσι. Οτιδήποτε έχει να κάνει με ηδονή, συναίσθημα, κορεσμό, χαρά, κτλ, το νιώθεις αυτόματα. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω βρε μάγκες... εγώ ήμουνα μεγάλος πουτανιάρης από την εφηβική μου ηλικία. Είχα έντονη σεξουαλική ορμή και ασχολιόμουνα με βίζιτες. Αλλά ώρες ώρες, αυτό που ξέρεις ότι σου κάθονται για τα λεφτά και κατά πάσα πιθανότητα δεν το ευχαριστιούνται κιόλας είναι ξενέρωμα. Τί νομίζετε εσείς; Πότε είναι κανείς ευχαριστημένος με τη σεξουαλική του ζωή;
Γενικότερα,οι άνδρες δέν είναι ποτέ ευχαριστημένοι από τήν σεξουαλική τους ζωή!
ένας λόγος από τούς πολλούς,είναι ότι δέν βρίσκουν δοτικές γυναίκες,αυτό πού βρίσκουν... είναι ότι περισσεύει
καί αυτό πού περισσεύει είναι κάτι μίζερες,τοξικές,εγωκεντρικές γυναικούλες,πώς νά είσαι ευχαριστημένος?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αυτοί πού δουλεύουν γιά ένα κομμάτι ψωμί,ούτε νά γαμήσουν δέν μπορούν από τήν κούραση,τούς γαμάει... τό αφεντικό τους μιά χαρά
Πάνω κάτω ισχύει αυτό. Δεν πιστεύω όμως ότι νοιάζεται κανείς να γαμάει καθημερινά εκτός αν το έχει στερηθεί. Σίγουρα όμως αν έχεις λυμένα τα πάντα, περνάς πιο ευχάριστα. Πόσοι είναι αυτοί τελικά; Όσο την έχω ψάξει, στις δουλειές δεν παίζει ρόλο το ποσό κουράζεσαι γιατί την δουλειά θα την βγάλεις.
Οι μαλακίες που γίνεται στην δουλειά δεν αντέχονται.

:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Τύπε, αν έκανε 4 παιδιά , χωρίς περιουσία τουλάχιστον 3-4 μύρια, το κύριο γνώρισμά του δεν είναι ούτε τα 4 παιδιά,
ούτε ότι είναι παντρεμένος .

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Πολλοί κάνουν το ίδιο και φορτώνονται στα σόγια τους...με την παλάμη ανοιχτή.Τους αρεσει η διαδικασία να κάνουν παιδιά αλλά όταν θυμούνται πως θα πρέπει και να τα πληρώνουν τότε σφίγγουν τα πράγματα.
Μην το λες..και το αφεντικό έχει Εφορία,έχει να δουλεύει για τις τράπεζες για αμαξια,εξοχικά κτλ.Ασε που θα τον κράζουν και οι αριστεροί φίλοι του και θα τον λένε καπιταλα...

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Έχεις λεφτά και περιουσία, τότε οι ελλεεινιδες θα έρθουν από μόνες τους,σνα το κουνούπι τα βράδυα, να σου πιουν το αίμα, άμα εισαι εργάτης, ανεργος και ιδιωτικός υπάλληλος,μια ζωή μόνος σου θα εισαι και ούτε που θα σου δίνουν σημασια
χωρις φιλους και κυκλο ρε τυπε ποια ακριβως θα μαθει για τα λεφτα σου;θα το φωναζεις μονος σου στη μεση του δρομου;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχεις λεφτά και περιουσία, τότε οι ελλεεινιδες θα έρθουν από μόνες τους,σνα το κουνούπι τα βράδυα, να σου πιουν το αίμα, άμα εισαι εργάτης, ανεργος και ιδιωτικός υπάλληλος,μια ζωή μόνος σου θα εισαι και ούτε που θα σου δίνουν σημασια
Κι εγώ ιδιωτικός υπάλληλος ειμαι αλλά όλο και κάποια γαμάω. Περισσότερο με νοιάζει να πάρω αύξηση
ή πότε θα κάτσω να μην δουλεύω, να κάνω ότι γουστάρω και να μου τα σκάνε. Αυτό είναι το νόημα της ζωής. Αυτές τις έχουμε για εκτόνωση η ροχάλες. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παρατηρώ ότι πολλους φίλους τους έχει πάρει από κάτω το θέμα με τις γκόμενες. Ρε παιδιά μην στενοχωριέστε. Μόλις σας ζαλίζουν γαμηστε τους το σπίτι, ξεφτιλιστε τες κι αυτό ήταν. Βέβαια θα ξαναρθουν μιας που το πετσί τους δεν σηκώνει απόρριψη αλλά ως πότε θα έρχονται; Μετά τραβάτε σε άλλη. Είναι απλή η συνταγή. Μην περιμένετε να διορθωθούν αν είναι φτιαγμένες λάθος. Έχουμε σοβαρά προβλήματα πως θα κονομήσουμε να μην δουλεύουμε και να κάνουμε ότι θέλουμε. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. :rockon:

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
348
Πόντοι
21
Αυτό που νομίζετε ότι άμα έχετε λεφτά θα έρχονται και θα κάθονται στην πούτσα σας πρέπει να σταματήσει βρε παιδιά. Το πόσο εύκολα γαμάει κάποιος είναι ένας συνδυασμός εμφάνισης, φήμης και χρήματος (βλέπε ποδοσφαιριστές)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.662
Πόντοι
4.615
Στην Ελλάδα η αξία του χρήματος για τις γυναίκες είναι πολύ μικρότερη από εκείνη που κάποιοι νομίζουν ή θέλουν να νομίζουν. Επειδή προσεγγίζω μισό αιώνα ζωής, μπορώ να πω ότι ναι όντως υπάρχει μία μερίδα γυναικών που στοχεύει στα φράγκα και στην καλή ζωή, αλλά κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία μπορώ να πω ότι κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν πήδηξα λόγω χρημάτων, αλλά γιατί κάθε γκόμενα μπορεί σε δεδομένη στιγμή να ''έβλεπε'' πάνω μου κάτι που γούσταρε εκείνη τη στιγμή, είτε αυτό ήταν τα μάτια μου, είτε τα χέρια μου, είτε το όποιο ''στάτους'' μπορεί να είχα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην Ελλάδα η αξία του χρήματος για τις γυναίκες είναι πολύ μικρότερη από εκείνη που κάποιοι νομίζουν ή θέλουν να νομίζουν. Επειδή προσεγγίζω μισό αιώνα ζωής, μπορώ να πω ότι ναι όντως υπάρχει μία μερίδα γυναικών που στοχεύει στα φράγκα και στην καλή ζωή, αλλά κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία μπορώ να πω ότι κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν πήδηξα λόγω χρημάτων, αλλά γιατί κάθε γκόμενα μπορεί σε δεδομένη στιγμή να ''έβλεπε'' πάνω μου κάτι που γούσταρε εκείνη τη στιγμή, είτε αυτό ήταν τα μάτια μου, είτε τα χέρια μου, είτε το όποιο ''στάτους'' μπορεί να είχα.
Ακριβώς. Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Τα φράγκα τα κοιτούν όταν θέλουν λιμανάκι να αραξουν ασχέτως ηλικίας. Στο γαμήσι δεν κοιτούν λεφτά οι βρώμες εκτός αν είναι πουτάνες κατ επαγγελμα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κάτι μπερδεμένες με ενδιαφέρον για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες σίγουρα θα κάτσουν εκεί ..
Ναι οκ κάτι χοντρές Ελληνίδες αυτές δε τις πιάνω για γυναίκες αλλά για φάλαινες,δε τους ζηλεύω τους μαύρους αν γαμανε τέτοιες δε είναι κάτι αυτές για μένα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι οκ κάτι χοντρές Ελληνίδες αυτές δε τις πιάνω για γυναίκες αλλά για φάλαινες,δε τους ζηλεύω τους μαύρους αν γαμανε τέτοιες δε είναι κάτι αυτές για μένα.
Εγω Πατησίων αρκετές φορες και σε ανοικτή θέα, βλέπω 25 ετών κορίτσια Ελληνιδες μια χαρά κορμιά με αράπηδες και πέφτουν γλωσσοφιλα χεράκι χεράκι. Αντίθετα δεν βλέπω γλωσσοφιλα στα υπόλοιπα ζευγάρια.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Εγω Πατησίων αρκετές φορες και σε ανοικτή θέα, βλέπω 25 ετών κορίτσια Ελληνιδες μια χαρά κορμιά με αράπηδες και πέφτουν γλωσσοφιλα χεράκι χεράκι. Αντίθετα δεν βλέπω γλωσσοφιλα στα υπόλοιπα ζευγάρια.
επιδεικτικά το κάνουν λές ή το ζούνε ερωτευμένοι;γιατί πολλές ντρέπονται και όλας να τις φιλάνε δημόσια αυτοι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Νομιζω ότι πρέπει να δείξουν πιο πολύ θερμή διάθεση αυτές για να μοστραρουν μαύρους στις κομπλεξαρες τις φίλες τους και να τρελαίνονται πιο πολύ

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δε είναι Ελληνίδες αυτές που βλέπεις αλλά αλβανεζες,ρωσοποντιες,τσιγγάνες και τουρίστριες που ήρθαν με τους μαύρους από το εξωτερικό.Καμια Ελληνίδα εμφανησιμη 25 + δε θα πάει με αράπη,μόνο κάτι νεαρές χοντρές που δε τις πλησιάζει κανείς ή κάτι γριές που δε τις πλησιάζει κανείς επίσης

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
επιδεικτικά το κάνουν λές ή το ζούνε ερωτευμένοι;γιατί πολλές ντρέπονται και όλας να τις φιλάνε δημόσια αυτοι
Είμαι της γνώμης αν η γκόμενα γουστάρει τον γκόμενο δεν έχει φρένα. Πιστεύω το κάνουν επειδή γουστάρουν και ανυπομονούν να πηδηχτουν. Διακρίνω μια περηφάνεια στην μάπα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom