Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.689
Πόντοι
6.056
Τι γίνετε ρε μαγκες με αυτές τις ελλεινιδες επιτέλους? περνάνε κ την ηλιθια νοοτροπία τους κ στις ξένες??? Μίλαγα χτες με ευρωπαια που ζει Αθήνα στο ινστα κ το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι αν θέλω να τη συναντήσω για σεξ την κοραιδεψω κ μετα της πω good bay . Είπα να της πω μην σκέφτεσαι σαν τις ηλικίες ελλεινιδες αλλά έγραψα κάτι άλλο......Μου έκανε εντύπωση πάντως να σκέφτονται έτσι κ οι ξένες κ να στην λένε μετα το χαίρομαι πολύ της αρχικής συνομιλίας......

Γιατί δεν τις είπες, ότι είσαι θρήσκος και δεν κάνεις προγαμιαίο σεξ ;
Θα την έστελνες.

Μετά της έλεγες να πάτε και σε εσπερινό σε μοναστήρι , αλλά να ντυθεί σεμνά, όχι σαν ξεκωλιάρα.

Μετά αν δείξετε αδυναμία χαρακτήρα .... ζητάτε συγχώρεση με προσευχή και νηστεία .....
και αποχή τετάρτη παρασκευή .....

τις υπόλοιπες μέρες ακάποτο από κώλο ......

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι γίνετε ρε μαγκες με αυτές τις ελλεινιδες επιτέλους? περνάνε κ την ηλιθια νοοτροπία τους κ στις ξένες??? Μίλαγα χτες με ευρωπαια που ζει Αθήνα στο ινστα κ το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι αν θέλω να τη συναντήσω για σεξ την κοραιδεψω κ μετα της πω good bay . Είπα να της πω μην σκέφτεσαι σαν τις ηλικίες ελλεινιδες αλλά έγραψα κάτι άλλο......Μου έκανε εντύπωση πάντως να σκέφτονται έτσι κ οι ξένες κ να στην λένε μετα το χαίρομαι πολύ της αρχικής συνομιλίας......
Οι Ελληνίδες έχουν βαθιά ρίζα υποστήριξης στην ανατροφή τους όπου όλοι κι όλες γύρω τους, τις προστατεύουν. Μόλις οι ξένες δουν τα αβαντάζ της Ελληνίδας, οδεύουν προς μίμηση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό σαν συμφέρον και μόνο. Για αυτό λέμε και ξαναλέμε πως δεν πρέπει να περιμένεις από τον εχθρό (εχθροί μας είναι) να χάσει. Πρέπει να πας να τον κερδίσεις εσύ με γαμήσι που σημαίνει τρόπαιο και ηδονή ή απαξίωση που τις τρελλαινει.

:rockon:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.843
Πόντοι
2.836
Μετά της έλεγες να πάτε και σε εσπερινό σε μοναστήρι , αλλά να ντυθεί σεμνά, όχι σαν ξεξεκωλιάρα.
Τι μου θύμισες τώρα για μοναστήρι....... πριν 5 χρονια περίπου καλοκαίρι σε νησί του Αιγαίου πρώτο ραντεβού με Ελληνίδα για φαγητό κ περνωντας απο μοναστήρι έξω λέει πάμε να προσκυνυσουμε. Όπα λεω της θρησκείας η τυπισα.Μπαινουνε μέσα κ στον προθάλαμο είχε τα ρούχα εισόδου για ευπρεπη εμφάνιση-είσοδο γιατί ήταν αντρικό μοναστήρι. Η τυπισα φορουσε ενα μινι ότι είχε απομείνει....να φανταστείς....Διάλεγε εδώ κ 10 λεπτα χρώμα υφάσματος από τα ρούχα της Μονής. Εγώ τη ρώτησα τι κάνεις τόση ώρα ένα ρούχο θα βάλεις για είσοδο ....δεν θα το αγοράσεις κ μου είπε δεν έχουν γούστο κ όλα είναι χάλια κ κουρέλια. Τότε δεν κρατήθηκα κ είπα τελείωνε οι γέροντες εγώ έχουν ρουχα λαικης μόδας κ οχι την κολεξιόν του Versace. Μου απάντησε ότι όλο εξυπνάδες είμαι με ύφος ειρωνείας. Δεν ξαναμιλησα αλλά πέτυχα το σκοπό μου αργότερα....

Γιατί δεν τις είπες, ότι είσαι θρήσκος και δεν κάνεις προγαμιαίο σεξ ;
Θα την έστελνες.

Μετά της έλεγες να πάτε και σε εσπερινό σε μοναστήρι , αλλά να ντυθεί σεμνά, όχι σαν ξεκωλιάρα.

Μετά αν δείξετε αδυναμία χαρακτήρα .... ζητάτε συγχώρεση με προσευχή και νηστεία .....
και αποχή τετάρτη παρασκευή .....

τις υπόλοιπες μέρες ακάποτο από κώλο ......

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολύ καλή προσέγγιση σε γκόμενες είναι και το στυλ του πλούσιου γαμιά που ήρθε στην χώρα μόλις πριν λίγο και κοιτάζει τα αξιοθέατα. Μιλάς απλα σπαστα Ελληνικά και το παίζεις πλούσιος. Φοβερή δυναμική μιας που οι Ελληνίδες εκ φύσεως λόγω βλαχιας και μεσογειακής γλιτσας στην ανατροφή, σηκώνουν οποιαδήποτε συζήτηση σε επιτρεπτα όρια από ξένο. Λες ότι θες. Ξεκινάς με hi, can you help me? I m looking for this. Προσπαθούν να μιλήσουν αγγλικά για να παραστήσουν τις σπουδαίες λες κι ο άνθρωπος κρίνεται από εκεί. Καπάκι ζητάς συγνώμη που την κουράζεις και ξεκινάς να μιλάς σπαστά Ελληνικά. Πολύ ωραία μέθοδος. Κάπου μέσα στην συζήτηση, ρίχνεσαι. Δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας. Υπάρχει μόνο θέμα στατιστικής επειδή είναι κομπλεξικές στην τελική απάντηση. :rockon: Οπότε συμβιβάζεσαι με ότι κερδίσεις. Έχουν το απωθημένο να γνωρίζουν σε ποιον μιλούν για αυτό χαλάει η στατιστική. Αν γενικώς η προσέγγιση γίνεται σε περιβάλλον εργασίας όπου οι πελάτισσες έχουν οικειότητα με τους υπαλλήλους, τα αποτελέσματα αλλάζουν. Φυσικά εκει πάντα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε γαμημενους συναδέλφους και συναδελφισσες που θα μας ρουφιανεύουν για διάφορους λόγους. Θέλει συγκέντρωση κι η επιτυχία έρχεται. :rockon:
Το θέμα είναι να γαμάμε που και που κι όχι να φάμε όλη μας την ζωή στα σόσιαλ περιμένοντας σαν μαλάκες. Έτσι κι αλλιώς όσο μεγαλώνουμε θα βαριομαστε περισσότερο. Η ζωή έχει πολλά ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά είναι κι αυτό εδώ. Να μπαίνουμε να τις σατυριζουμε και να τις απαξιωνουμε.

:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Διαφωνώ οι Ελληνίδες δε πάνε με μαύρους αυτές που βλέπεις έξω είναι αλβανεζες,ρωσοποντιες ή τουρίστριες από το εξωτερικό και αράπηδες από το εξωτερικό.Οι Ελληνίδες είναι πολύ δύσκολες εδώ δε πάνε με τους Έλληνες θα πάνε με τους μαύρους ?
Κάτι μπερδεμένες με ενδιαφέρον για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες σίγουρα θα κάτσουν εκεί ..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όταν είσαι νέος π.χ θες να γαμάς κάθε λίγο και λιγάκι. Όταν μεγαλώσεις θες απλά καλό γαμήσι οποτε γουστάρεις. Δεν έχεις τις ίδιες ορμές. Συνεπώς φτιάχνεις την τράπουλα όπως σε βολεύει και τρως ότι σου πέφτει από ότι επιλέγεις. Για μένα η καλύτερη ζωή στον άνδρα είναι 30-50. Εκεί μέσα θα πέσει καλό γλέντι σε συνδυασμό με την ζωή.
Πριν η μετα δεν λέει και πολλά πράγματα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.544
Πόντοι
3.656
Εγώ Θεσσαλονίκη δεν βλέπω καμία με μαύρο.Εκτος αν ντρέπονται να κυκλοφορούν μαζί τους και τους φέρνουν μόνο σπίτι τους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.544
Πόντοι
3.656
Όταν είσαι νέος π.χ θες να γαμάς κάθε λίγο και λιγάκι. Όταν μεγαλώσεις θες απλά καλό γαμήσι οποτε γουστάρεις. Δεν έχεις τις ίδιες ορμές. Συνεπώς φτιάχνεις την τράπουλα όπως σε βολεύει και τρως ότι σου πέφτει από ότι επιλέγεις. Για μένα η καλύτερη ζωή στον άνδρα είναι 30-50. Εκεί μέσα θα πέσει καλό γλέντι σε συνδυασμό με την ζωή.
Πριν η μετα δεν λέει και πολλά πράγματα.

Για μένα είναι τα 18-30,με σπίτι Θεσσαλονίκη ή Αθήνα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Εγώ Θεσσαλονίκη δεν βλέπω καμία με μαύρο.Εκτος αν ντρέπονται να κυκλοφορούν μαζί τους και τους φέρνουν μόνο σπίτι τους
Τίποτα αναρχοαπλυτες φοιτήτριες θα ενδιαφέρονται,πιστεύω...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.515
Πόντοι
2.356
Μέγιστη αλήθεια. Οι γυναίκες έχουν όλες ανασφαλειες, ροπή επιβεβαίωσης, ναρκισσισμό κτλ. Μια όμορφη Ελληνίδα βγαίνει από συχνά έως πάντα ναυάγιο ή μέτρια στο σεξ διότι έχει πέραση οπότε στο μουνί της
έτσι κι αλλιώς.
Αντίθετα μια μέτρια ή κάτω του μετρίου Ελληνίδα, αποδιδει πολύ καλύτερα μιας που για ρεφαρει την οποια μετριότητα της, φέρεται πολύ καλύτερα στο σεξ.
Ψυχολογικά μπορεί να έχουν και οι μεν και οι δε, κύριε Σίγκμουντ.
Ας μη γενικεύουμε.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.515
Πόντοι
2.356

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ψυχολογικά μπορεί να έχουν και οι μεν και οι δε, κύριε Σίγκμουντ.
Ας μη γενικεύουμε.
Δεν γενικεύω. Μιλάω συγκεκριμένα όπως βλέπεις. Ισχύουν αυτά. Δεν μας νοιάζουν οι εξαιρέσεις. Βασιζόμαστε στους κανόνες γεγονότων. Οι τύπισσες δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα ατελείωτα κόμπλεξ τους. Φαντάσου ότι είναι τόσο ξεφτιλισμενες που ακόμα κι όταν βρουν κάποιον που τις απαξιώνει, τον βγάζουν ότι προσποιείται τον σκληρό απαξιωτη έτσι ώστε να συνεχίσουν να λένε ότι αξίζουν. Ποιος άνδρας θα το έκανε αυτό; Ακόμα κι οι πουτάνες όταν είναι ωραίες κάνουν προγράμματα της πλάκας εν αντίθεση με τα μπάζα που προσπαθούν να επιβιώσουν με κάργα έξτρα.
:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για μένα είναι τα 18-30,με σπίτι Θεσσαλονίκη ή Αθήνα
Εγώ στα 18 δεν ήξερα να μιλήσω σε γκόμενα. Κοιμόμουν όρθιος. Οποια γνώριζα (όπως όλοι) νόμιζα ότι ήταν η ιδανική, ότι πολύ πιθανόν να κάνουμε παιδάκια όπως μας έλεγαν να είσαι άξιος άνδρας κτλ μαλακίες,
να την στηρίζω ως Σούπερμαν ενώ θα είμαστε αγαπημένοι και τρυφεροί σαν την καρδιά του μαρουλιού. :2funny: Στην πορεία κατάλαβα ότι αξίζει μόνο οποια φέρνει μαζί και αποδείξεις για όλα. Κι είμαι φαντάσου από αυτούς που πέτυχα και καλές μεσα στην σαβούρα. Πλέον σαν γκιλοτίνα πέφτω στα κεφάλια τους. Ειδικά σήμερα με τον γυνσικοκεντρισμο μολις πουλήσουν μουρη, τις κάνω κουρέλι στην απαξίωση. Βγάζουν ατμούς από το αυτιά.
Ηδονιζομαι. Είναι θέμα αξιοπρέπειας, δικαίου και ισχύος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω Θεσσαλονίκη. Ίσως απλά να μην φαίνεται έντονα. Ξέρω όμως από Αθήνα. Εδώ θεωρείται πολύ μοδάτο και πολιτικά ορθό να έχεις "εξωτικές" παρέες. Γενικώς θέλουν να έχουν πολυποίκιλο κυκλο έτσι ώστε να το παίζουν σπουδαίες και ανοικτά μυαλά. Η αλήθεια είναι ότι μας αρκουν οι ανοικτές τρύπες τους μιας που σε απολύτως καμία συζήτηση δεν έχουν ανοικτό μυαλό. Ούτε να σταθούν μπορούν. Μόλις κάτι δεν συμφέρει, το κάνουν γάργαρα. Δεν επιμένουν καν με επιχειρήματα. Απλά αλλάζουν θέμα με γαργαρες. :2funny:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.515
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω Θεσσαλονίκη. Ίσως απλά να μην φαίνεται έντονα. Ξέρω όμως από Αθήνα. Εδώ θεωρείται πολύ μοδάτο και πολιτικά ορθό να έχεις "εξωτικές" παρέες. Γενικώς θέλουν να έχουν πολυποίκιλο κυκλο έτσι ώστε να το παίζουν σπουδαίες και ανοικτά μυαλά. Η αλήθεια είναι ότι μας αρκουν οι ανοικτές τρύπες τους μιας που σε απολύτως καμία συζήτηση δεν έχουν ανοικτό μυαλό. Ούτε να σταθούν μπορούν. Μόλις κάτι δεν συμφέρει, το κάνουν γάργαρα. Δεν επιμένουν καν με επιχειρήματα. Απλά αλλάζουν θέμα με γαργαρες. :2funny:
Εξαρτάται και από το μορφωτικό - κοινωνικό επίπεδο τύπε μου.
Από μια Εξαρχειώτισσα απόφοιτο λυκείου που ψηφίζει μια ζωή ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΜΛ ΚΚΕ τι περιμένεις;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ξεφτιλισμενες. Το αγαπημένο μου είναι όταν τις πηγαίνεις τρενάκι, σου λένε αααααα μα δεν είναι ανδρική στάση αυτή :2funny: έτσι ώστε να κόψεις ταχύτητα. Τότε είναι που βγάζεις φτερά όμως και καις κηροζίνη. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από μια Εξαρχειώτισσα απόφοιτο λυκείου που ψηφίζει μια ζωή ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΜΛ ΚΚΕ τι περιμένεις;
Αν ειναι κοντόχοντρη περιμένω να μου τον πάρει στα όρθια κι εγώ να ακουμπάω την μπύρα μου στο κεφάλι της. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Συνήθως οί ωραίες Ελεεινίδες,δέν κάνουν καλό sex!
οί μέτριες καί κάτω κάνουν καλύτερο,καί μέ περισσότερη διάρκεια
τυχερά είναι αυτά βέβαια,αλλά Οκ
Πράγματι..υπάρχουν κάθε είδους περιπτώσεις αλλά πάνω από όλα είναι θέμα τύχης .Ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει η κάθε μία μέσα της και τι θα της βγάλεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Σε αυτές το μίασμα έχει διεισδύσει τόσο βαθειά ώστε και διδακτορικό να πάρουν τα ίδια μυαλά θα έχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom