Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.545
Πόντοι
3.656
καλα μουναρες παντου εχει....το θεμα ειναι να γ@μας.

Τι να το κανω αν ειναι γεματο μουναρες, και εγω δεν κανω τιποτα!??

Δυστυχώς στην Ελλάδα χορταίνει το μάτι...αλλά όχι η πούτσα :sad2:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.422
Πόντοι
1.056
Δυστυχώς στην Ελλάδα χορταίνει το μάτι...αλλά όχι η πούτσα :sad2:

Εμετικές ειναι ολες.....κάθε φορά που βγαίνω για ποτο τις βλέπω ντυμένες σαν τσοντες με ενα υφακι 1000 καρδινάλιων, και μόλις πας διπλά τους να μιλήσεις σου γυρίζουν την πλάτη!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Αρκεί να σου αρέσει όμως.Αν πας με το ζόρι γιατί έχεις ανάγκη τα 600-700,κανένα μπουστ δεν υπάρχει.
Σε καμμία δουλειά δεν θα σου κάνουν πίπες ...πάνω από όλα έχεις ανάγκη τα 600-700€ και θα βρεις έστω κάτι μικρό που να έχει.ενδιαφερον...παραλληλα ψάχνεις για κάτι καλύτερο ,εννοείται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Πάντως ρε τύποι, δεν είναι όλα απόλυτα γενικά, ούτε και γίνεται να βγει μια άκρη που να ισχύει καθολικά.

Παραθέτω μικρό στόρυ του παρελθόντος, ίσα για το γέλιο και το σουρεάλ του θέματος:

Παλιά, γνώρισα μια γκόμενα μέσω μιας παρέας. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ένα απλό λαικό κορίτσι ήταν, 30 χρ., φτωχούλα γενικά, με μια εσάνς κακομοιριάς. Αρκετές κλάσεις κάτω από τις γυναίκες που κοίταγα τότε, αλλά κάτι μου έβγαζε που με καύλωνε. Τονίζω πως ήταν καλό άτομο και εντάξει! Έχοντας έναν τρομερό αέρα (τύπου 'καλά, για τα δεδομένα της θα φαντάζω θεός εγω, σπίτι καλό δικό μου, άνεση, μορφονιός λεβέντης, ταξιδεμένος' και λοιπές παπαριές), της την έπεφτα πολύ χαλαρά και χύμα. Δίσταζε εκείνη, σε κάποια φάση γνώρισα και τον γκόμενο της, ένας κοντούλης φτωχοδιαβολάκος χασικλής, κατέληξα στο συμπέρασμα πως απλά δε με γουστάρει κι όλα οκ....

Περνάει καιρός, την πετυχαίνω μόνη κι ελεύθερη, δε δίνω πολλή σημασία (θεωρώντας δεδομένο πως δε γούσταρε απλά), έλα όμως που μου ρθε από μόνη της στο πιάτο....Αναλογίζοντας τις χωριάτικες καταβολές της καθώς και την ηλικία της, συμπέρανα πως απλά ενδιαφέρεται να αποκατασταθεί, οπότε ας παίξω γω τη μπαλίτσα μου και 'γειά σας' μετα....

Με σπιτώνει, περνάμε ένα τετράμηνο μαζί, ένα πρωί σπίτι της μόνος, ανακαλύπτω 'τυχαία' ένα ημερολόγιο μάγκες!
Λέω 'εδώ είμαστε!'
Περίμενα να διαβάσω τρομερά πράγματα (κέρατα παλιά και νέα, γαμήσια, παρτούζες κλπ.) αρχίδια, κάτι στοχασμούς του Φόρεστ Γκαμπ είχε...Σε κάποια φάση φτάνω σε σημείο που αναφέρομαι στις αρχές: 'είμαι με τον τάδε που στην αρχή ήταν 'ΟΧΙ', αλλά τώρα το βλέπω αλλιώς και περνάμε υπέροχα'.....

Σκαλώνω γω, λέω 'ΤΙ ΟΧΙ?'....μια κοπέλα της φάσης της θα έκανε τάματα να την κοιτάξει κάποιος σαν εμένα!'
Όσο νάναι, άνθρωποι είμαστε, έναν εγωισμό τον έχουμε, έμεινα κι εγώ με την απορία παρόλο που λίγο καιρό μετά βαρέθηκα και την έκανα....

Πέρασαν χρόνια....έτυχε ένα Σάββατο μεσημέρι να περνάω με το αμάξι από τη γειτονιά της....την πετυχαίνω μπροστά μου με μια κωλάρα ΝΑ, να σπρώχνει ένα καρότσι και δίπλα της ένας καημένος χονδρούλης να κουβαλάει σακούλες του Μασούτη μεσ στο λιοπύρι......

Ήταν μια γυναίκα που ήξερε τι ήθελε....
Ο,τι ανεβαίνει κατεβαίνει...και πραγματικά ήξερε τι ήθελε...να σπρώχνει καρότσι ώστε να πετύχει τον σκοπό της υπάρξεως της ...όλα τα άλλα απλώς δεν μετρανε για αυτήν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Σε καμμία δουλειά δεν θα σου κάνουν πίπες ...πάνω από όλα έχεις ανάγκη τα 600-700€ και θα βρεις έστω κάτι μικρό που να έχει.ενδιαφερον...παραλληλα ψάχνεις για κάτι καλύτερο ,εννοείται.

Ε δε λέμε να σου κάνουν πίπες,αλλά όχι όμως να τους κάνεις κι εσύ πίπες για 600-700.Γιατί πολλοί ψάχνουν υπηρετικό προσωπικό και όχι υπαλλήλους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Ε δε λέμε να σου κάνουν πίπες,αλλά όχι όμως να τους κάνεις κι εσύ πίπες για 600-700.Γιατί πολλοί ψάχνουν υπηρετικό προσωπικό και όχι υπαλλήλους
Αυτά τυχερά είναι...δηλαδή και άτυχα.
Εδώ πέρα αστυνομικούς που τους έχουν για συνοδεία τους βάζουν να παίρνουν ρούχα από το καθαριστήριο,στον ιδ.τομεα δεν θα γίνονται αυτά;Εκεί όμως έχει και τα δώρα...το μεροκάματο να βγαίνει .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
105 πεσίματα σε μια μερα μεσα; :new_shocked::new_shocked::new_shocked:δηλαδης 105 πεσίματα παραπανω απο όσα εχει κανει ο σαντμαν σε ολη του τη ζωη να πουμε:undecided::undecided::undecided:

Τύπε .... σε παρακαλώ ... να μην είσαι τόσο άδικος και αυστηρός.
Ο Σαντ, θεωρεί ότι έφαγε χυλόπιτες από τις 3 μουνάρες του σχολείου του.
Αφού δεν επέλεξαν αυτόν για να γαμηθούν ... και γαμιούνταν με μουσάτους, μηχανόβιους , μπρατσαράδες,
δεν είναι σαν να τους την έπεσε και έφαγε 3 χυλόπιτες ;

Είχε και την επιπλέον ατυχία ότι δεν ήξεραν ότι υπάρχει .
Αν γνώριζαν την ύπαρξή του, μπορεί να εξέταζαν την περίπτωσή του.

Πάντα υπήρχαν και αυτοί .
Άλλος ετοιμαζόταν 8 χρόνια να την πέσει σε κάποια και έγινε η χούντα των συνταγματαρχών .
Πως να την έπεφτε αφού έγινε απαγόρευση κυκλοφορίας ;

Παρόμοια άλλος τη μέρα που έγινε το κίνημα Γαργαλίδη - Λεοναρδόπουλου.
Έγινε το κίνημα, δεν μπόρεσε να την πέσει , είχε μανούρα στην αθήνα.

Μη γίνεις μαλάκας τώρα και μου πεις για τη Στάση του Νίκα ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
Συνολικα πεσίματα 105.
Ογκολιθικέ τρισμέγιστε, καταρχάς συγχαρητήρια.
Τύποι σαν εσένα πάντα θα γαμάνε, πάντα θα βγαίνουν με μουνέτα ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΡΛΑ.

Θα ήθελα να εστιάσουμε λίγο στην τεχνική σου.
Όταν λες πεσίματα ;

Έκανες κοπλιμέντα και ατάκες ;
Κουβέντα ;;;

Το hit and run , το δοκίμασες ποτέ ;
Να πιάσεις κουβέντα σαν να είναι κολλητάρι ή κάγκουρας άνδρας ... και ενώ πάει καλά ... να απομακρυνθείς ...
για να δεις αν προσπαθήσει να συνεχίσει κάτι ... κάπως ....

Τις τόσες ΔΥΤΙΚΕΣ μούνες στο κέντρο , γιατί δεν τις πλησιάζεις ;
Μπορεί να εκπλαγείς !

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
Τύπε βλέπουμε τόσα καυλόμουνα έξω ειδικά τώρα το καλοκαίρι.Πολλές είναι με γκομένους που εμφανώς τους γουστάρουν,αγκαλιές,γλωσσόφιλα κλπ.

Αν σου καθόταν μια οποιαδήποτε απ'αυτές και ήσουν κι εσύ στη θέση αυτών των τύπων,θα πέρναγες καλά ή όχι;

Αν σου καθόταν .......

πχ να ρεύεσαι πίνοντας μπύρα από περίπτερο .... με σώβρακο που έβαλες μεγάλο σάββατο .......

και να έρθει .... να πει ....

ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ; ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ;
ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΣΑΣ ; Ή ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΨΕΙ ΜΕ 123 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑ 8/ΩΡΟ ;;;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στην Αθήνα υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός και συσσώρευση ψωλων. Έχουν μπει για τα καλά οι Νιγηριανοί και λοιποί αράπηδες στο παιχνίδι. Επίσης έχει πέραση
ο μουσουλμάνος βαρβατος γαμιάς που τσακίζει στον πούτσο την ψωριαρα Ελληνίδα που ονειρεύεται σκληρά γαμήσια με βοιδοπουτσες μαύρων. :2funny:Βλέπεις μικρά κορίτσια με κάτι θηρία σαν τον Ντικεμπε Μπουτομπο να βολταρουν.
Τα ίδια κάνουν κι αρκετές ώριμες. Η Ειρήνη Χειρδαρη είχε πει στον Πέτρο Κωστόπουλο πως όλοι ξέρουν ότι οι Έλληνες είναι μικροψωληδες. Επίσης ο Έλληνας διακατεχεται από άγχος να ικανοποιήσει την Ελληνίδα και χαπακώνεται. Πιστεύω η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Δηλαδή αν έχουμε ψωλή 16-18 πόντων ναι μεν είμαστε οκ αλλα οι προτιμήσεις των Ελληνίδων είναι στους 20-25 πόντους. Όλη μερα αυτά συζητούν. :2funny:
Σε γενικές γραμμές η ουσία είναι να βρίσκουμε να γαμάμε. Κάτι άλλο δεν υπάρχει ως χαρά μεταξύ άνδρας και γυναίκας στην σημερινή εποχή. Σχεδόν αδύνατον
Διαφωνώ οι Ελληνίδες δε πάνε με μαύρους αυτές που βλέπεις έξω είναι αλβανεζες,ρωσοποντιες ή τουρίστριες από το εξωτερικό και αράπηδες από το εξωτερικό.Οι Ελληνίδες είναι πολύ δύσκολες εδώ δε πάνε με τους Έλληνες θα πάνε με τους μαύρους ?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Η Ειρήνη Χειρδαρη είχε πει στον Πέτρο Κωστόπουλο πως όλοι ξέρουν ότι οι Έλληνες είναι μικροψωληδες. Επίσης ο Έλληνας διακατεχεται από άγχος να ικανοποιήσει την Ελληνίδα και χαπακώνεται. Πιστεύω η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Δηλαδή αν έχουμε ψωλή 16-18 πόντων ναι μεν είμαστε οκ αλλα οι προτιμήσεις των Ελληνίδων είναι στους 20-25 πόντους. Όλη μερα αυτά συζητούν. :2funny:
Γαμάτο αυτό. Το θυμάμαι. :2funny:

Έχουν μικρό οι Έλληνες, παιδιά (το μόριο είχε πει :2funny:). Όλος ο κόσμος το ξέρει! :confused:

Συγνώμη, αλλά δε θα ήταν σωστότερο να μας ρωτάνε κατευθείαν; Πόσο τον έχεις και τελειώσαμε.

Μη χάνουμε και χρόνο. :coffee:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.548
Πόντοι
456
Εδώ Αθήνα όλες ρίχνουν κέρατο από ότι παρατηρώ. Δεν είναι να παντρευτείς. Όλες οι παντρεμένες πηδιουνται.
Το βλέπω στην δουλειά αλλά και στην καθημερινότητα.
Η κλασσική κουβέντα μεταξύ τους είναι γιατί βιάζεσαι να φύγεις, που θα πας μετά, θα βγεις σήμερα, πως τον είδες τον τάδε πελάτη, σε κοίταξε, σου μίλησε εκείνος κτλ. Όλη μέρα ρε αυτά γίνονται!!!
Και όλες έχουν κάργα μεσεντζερομηνύματα. ΟΛΕΣ!!!
:confused:
Οι άντρες τους τόσο μαλάκες είναι;
Είχα και εγώ γνωστό που όλοι ξέραμε πως η γυναίκα του τα φοράει αλλά αυτός πενιά. Βούδας
Εδώ γκόμενα έχεις και καταλαβαίνεις αν κάτι πάει στραβά πόσο μάλλον η γυναίκα σου.
Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς γιατί δεν τις σουτάρουν. Ίσως αν έχεις παιδιά ζορίζει το θέμα αλλά και πάλι τα παιδιά ειδικά στην εφηβεία δεν είναι χαζά.
Τι να πεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ογκολιθικέ τρισμέγιστε, καταρχάς συγχαρητήρια.
Τύποι σαν εσένα πάντα θα γαμάνε, πάντα θα βγαίνουν με μουνέτα ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΡΛΑ.

Θα ήθελα να εστιάσουμε λίγο στην τεχνική σου.
Όταν λες πεσίματα ;

Έκανες κοπλιμέντα και ατάκες ;
Κουβέντα ;;;

Το hit and run , το δοκίμασες ποτέ ;
Να πιάσεις κουβέντα σαν να είναι κολλητάρι ή κάγκουρας άνδρας ... και ενώ πάει καλά ... να απομακρυνθείς ...
για να δεις αν προσπαθήσει να συνεχίσει κάτι ... κάπως ....

Τις τόσες ΔΥΤΙΚΕΣ μούνες στο κέντρο , γιατί δεν τις πλησιάζεις ;
Μπορεί να εκπλαγείς !
Είμαι ογκόλιθος ως προς την δυναμική. Σαν πακέτο είμαι ένα 7αρακι τυραννισμενο. Τρώγομαι δηλαδή. Έχω μια αλφα πέραση μόνο και μόνο επειδη πλασάρομαι καλά.
Το βασικότερο όλων δεν τις υπολογίζω ΚΑΝ. Πάω με ύφος σαν να είναι εγώ Θεός κι αυτές μυρμήγκια. Για τέτοια άνεση μιλάμε. Αδικαιολόγητη αλλα δεν το γνωρίζουν. Στο επόμενο ποστ θα γράψω αναλυτικά όχι για να κερδίσω εντυπώσεις αλλά γιατί θέλω να κάνετε όλοι τα ίδια μέχρι να μην επιβιώσει σελίδα στα σόσιαλ (ανεφικτο με τόσους σαλιαρηδες αλλά ιδανικό) και να βγουν όλες αναγκαστικά στον δρόμο και στις αλάνες. Να μην βρίσκουν πουθενά αλλού όχι λάικ αλλά ούτε ανθρώπινη συμμετοχή.
Ο καθένας έχει τις δικές του βλέψεις. :rockon:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
Είμαι ογκόλιθος ως προς την δυναμική. Σαν πακέτο είμαι ένα 7αρακι τυραννισμενο. Τρώγομαι δηλαδή. Έχω μια αλφα πέραση μόνο και μόνο επειδη πλασάρομαι καλά.
Το βασικότερο όλων δεν τις υπολογίζω ΚΑΝ. Πάω με ύφος σαν να είναι εγώ Θεός κι αυτές μυρμήγκια. Για τέτοια άνεση μιλάμε. Αδικαιολόγητη αλλα δεν το γνωρίζουν.
Εξαιρετική προοπτική.

Θα πρότεινα, να μη μιλάς και πολύ.
Να τις μπριζώνεις να μιλάνε αυτές.

Τους ξεφεύγουν οδηγίες που οδηγούν στο μουνί τους.
Εννοείται , ό,τι πουν ότι τους αρέσει .... γίνεσαι φαν και το υιοθετείς !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είναι ένα κάρο αλλά θα γράφω ότι μου έρχεται στην πορεία. Πρώτον, όλες είναι υπό. Δηλαδή πας με αυτή την λογική. Δεν πάνα κατέβει ο Θεός στην γη, εσύ πας σαν να είναι ικανές να σου δέσουν μόνο τα κορδόνια. Σαν να τους κάνεις χάρη δηλαδή. Λες λίγα και καλά με σοβαρότητα και με διακριτικο χιούμορ. Πάμε να δούμε κάποια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεύτερον είναι όλες ψυχολογικα ερειπια αλλά διαφέρουν στο τι θέλουν να ακούσουν. Τους λέμε παπαριές που θέλουν να ακούσουν με στοχο τα αυτιά τους. Νορμάλ θα βρουμε περίπου μία στις χίλιες (κι αν) οπότε παμε μόνο για γαμήσι και βλέπουμε. Πλησιάζουμε τον στόχο που μας αρέσει (όχι ότι να ναι για να γαμήσουμε) και εδραιωνουμε την παρουσία μας. Οι τακτικές αλλάζουν ανάλογα την εποχή και όποια έχουμε απέναντι μας. Μαλακίες τύπου κούκλα μου ή τι μωρό είσαι εσύ κτλ, είναι όλα άχρηστα. Μια καλή τακτική είναι ένα κομπλιμέντο για να την βγάλουμε καλύτερη από άλλες φώκιες αλλά όχι αυστηρά καλή προς εμάς. Με καθαρή φωνή χωρίς χεσιδι, σταματάμε και επαινουμε το ωραίο ντύσιμο της (δεν λέμε παράλογα πράγματα αλλά κοντά σε ότι βλέπουμε). Κάτι τέτοιο: "επιτέλους και μια κομψή κυρία σήμερα. Μέχρι τώρα είχαν πονέσει τα μάτια μου". Ήδη τσιμπάτε χαμόγελο με μηδέν γκρίνια. ΚΑΜΙΑ δεν πρόκειται να σας κάνει παράπονο με αυτό. Την πλησιαζετε όχι σαν μαχαιροβγάλτες στο τετ α τετ με τα χέρια στην τσέπη, ούτε με μαύρα γυαλιά αλλά όμορφα. Ζητάτε συγνώμη για το σχόλιο σαν καλοί απατεώνες αλλά είχατε ανάγκη (θα πείτε) να τονισετε το ξεχωριστό. Έχετε κερδίσει ένα -δυο λεπτα τουλάχιστον. Τεράστιο πλεονέκτημα. Ρωτάτε από πού ψώνισε ένα γαμημενο ρούχο που διαλέγετε πάνω της και αφήστε την να μιλήσει. Μην μονοπωλειτε. Κάπου εκεί ζητήστε το τηλέφωνο της με την δικαιολογία ότι σας έβγαλε κάτι θηλυκό και θα θέλατε να τα πείτε κάπου πιο ήσυχα μιας δεν είναι σωστό στην μέση του δρόμου. Προσέξτε τώρα. Συνήθως αυτό στην δουλειά που υπάρχει οικειότητα με πελάτισσες αποδίδει πολύ καλά. Στον δρόμο όμως επειδή εκτίθενται δεν πιάνει ίδια απόδοση. Αν την κόψετε ανήσυχη κάντε λίγο χιούμορ. Χειροκροτήστε απαλά δυο τρεις φορές την παρουσία της με μπραβο ώστε να επιβεβαιωθεί κάπως. Γενικώς δεν λογαριαζετε κανεναν γύρω σας. Το πιο βασικό. Αν κοιτάτε γύρω γύρω θα σας περάσει για δολοφόνο. :rockon:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.869
Πόντοι
216
Οι άντρες τους τόσο μαλάκες είναι;
Είχα και εγώ γνωστό που όλοι ξέραμε πως η γυναίκα του τα φοράει αλλά αυτός πενιά. Βούδας
Εδώ γκόμενα έχεις και καταλαβαίνεις αν κάτι πάει στραβά πόσο μάλλον η γυναίκα σου.
Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς γιατί δεν τις σουτάρουν. Ίσως αν έχεις παιδιά ζορίζει το θέμα αλλά και πάλι τα παιδιά ειδικά στην εφηβεία δεν είναι χαζά.
Τι να πεις.
Ίσως κάποιοι έχουν εκφυλιστεί κι ευνουχιστεί τόσο πολύ από την φθορά του γάμου, που βλέπουν το κέρατο ως λύτρωση καθώς ανακουφίζονται κάπως από τη μιζέρια του γάμου τους. Άλλωστε οι μουνόδουλοι έλληνες δε φημίζονται για την υπερηφάνεια τους.....Μιλάμε για την επιτομή της κατάντιας!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολύ σημαντικό να γίνει συνείδηση ότι η ευγένεια φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τις γκόμενες και δεν μπορούν εύκολα να αποκολληθούν από την συζήτηση. Αυτό μας δίνει χρόνο. Έχετε δηλαδή αέρα σαν να τις ξέρετε χρόνια αλλά όχι φέρσιμο σαν λιμενεργατες η σε καφενείο. Μας νοιάζει να κεντρισουμε την απορία τους και να σκεφτούν το ποθητό: "αααχ τι ωραία που τα λέει αυτός, μωρέ λες να με θέλει και να με νταντεύει κι ωραία; Για να τον δω λίγο καλύτερα". Όσο μενει στην συζήτηση, κερδίζουμε πόντους. Αυτό ισχύει σε όσες μας νοιάζουν να γαμήσουμε. Κι υπόλοιπες στα παπάρια μας. Ρίξτε τους και καντήλια με πορδες αν σας την σπάνε. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης δεν πιέζουμε. Δεν περιμένουμε να μας πει ναι σώνει καλά σαν λιγουρια. Της δίνουμε να καταλάβει ότι είναι πολύ τυχερή που την προσέξαμε και αν δεν μας κάτσει, σε δέκα λεπτά έχουμε βρει γκόμενα αν θέλουμε διότι είμαστε παντοδύναμοι. Δεν πρέπει να καταλάβει ότι την πέφτουμε για να γαμήσουμε. Πρέπει να πιστέψει ότι είμαστε επιλεκτικοί. Είμαστε δηλαδή αλλά όχι όπως νομίζουν αυτές οι πατσαβουρες.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.843
Πόντοι
2.836
Τι γίνετε ρε μαγκες με αυτές τις ελλεινιδες επιτέλους? περνάνε κ την ηλιθια νοοτροπία τους κ στις ξένες??? Μίλαγα χτες με ευρωπαια που ζει Αθήνα στο ινστα κ το πρώτο πράγμα που με ρώτησε είναι αν θέλω να τη συναντήσω για σεξ την κοραιδεψω κ μετα της πω good bay . Είπα να της πω μην σκέφτεσαι σαν τις ηλικίες ελλεινιδες αλλά έγραψα κάτι άλλο......Μου έκανε εντύπωση πάντως να σκέφτονται έτσι κ οι ξένες κ να στην λένε μετα το χαίρομαι πολύ της αρχικής συνομιλίας......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom