Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Πιθανόν να έχεις δίκιο αλλά πώς την βγάζουν άνδρες και γυναίκες εκεί; Κάποιον τρόπο θα έχουν βρει.
Γάμος,τεκνοποίηση και μετά σαν αδερφάκια λόγω βαρεμάρας και αποκλειστικής ενασχολήσεως με την βιοπάλη και τα παιδιά...κοινώς ΜΙΖΕΡΙΑ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παντρεύονται ή έχουν σχέση από μικροί
Εδώ Αθήνα όλες ρίχνουν κέρατο από ότι παρατηρώ. Δεν είναι να παντρευτείς. Όλες οι παντρεμένες πηδιουνται.
Το βλέπω στην δουλειά αλλά και στην καθημερινότητα.
Η κλασσική κουβέντα μεταξύ τους είναι γιατί βιάζεσαι να φύγεις, που θα πας μετά, θα βγεις σήμερα, πως τον είδες τον τάδε πελάτη, σε κοίταξε, σου μίλησε εκείνος κτλ. Όλη μέρα ρε αυτά γίνονται!!!
Και όλες έχουν κάργα μεσεντζερομηνύματα. ΟΛΕΣ!!!
:confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Πιθανόν να έχεις δίκιο αλλά πώς την βγάζουν άνδρες και γυναίκες εκεί; Κάποιον τρόπο θα έχουν βρει.
Μια χαρα ειναι η επαρχια αμα εισαι παντρεμενος.
Το μονο που λειπει ειναι οι πουτανες, ειδικα μετα τα 50, αν μπορεις να ξεφευγεις καμια Αθηνα-Σαλονικη για κανα εσκορτακι, εισαι αρχοντας

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Σε τι βαράνε κάρτα;Σε κανα Δήμο;Νομαρχία;ΚΕΠ;

Μη μου πεις...σε εργοστάσια

μια σε δημοσια υπηρεσια,οι υπολοιπες ελευθερες επαγγελματιες,μηχανικοι,τοπογραφοι,δικηγορινες

α και μια περσοναλ-διατροφολογος,κατι τετοιο:coffee:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην Αθήνα υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός και συσσώρευση ψωλων. Έχουν μπει για τα καλά οι Νιγηριανοί και λοιποί αράπηδες στο παιχνίδι. Επίσης έχει πέραση
ο μουσουλμάνος βαρβατος γαμιάς που τσακίζει στον πούτσο την ψωριαρα Ελληνίδα που ονειρεύεται σκληρά γαμήσια με βοιδοπουτσες μαύρων. :2funny:Βλέπεις μικρά κορίτσια με κάτι θηρία σαν τον Ντικεμπε Μπουτομπο να βολταρουν.
Τα ίδια κάνουν κι αρκετές ώριμες. Η Ειρήνη Χειρδαρη είχε πει στον Πέτρο Κωστόπουλο πως όλοι ξέρουν ότι οι Έλληνες είναι μικροψωληδες. Επίσης ο Έλληνας διακατεχεται από άγχος να ικανοποιήσει την Ελληνίδα και χαπακώνεται. Πιστεύω η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Δηλαδή αν έχουμε ψωλή 16-18 πόντων ναι μεν είμαστε οκ αλλα οι προτιμήσεις των Ελληνίδων είναι στους 20-25 πόντους. Όλη μερα αυτά συζητούν. :2funny:
Σε γενικές γραμμές η ουσία είναι να βρίσκουμε να γαμάμε. Κάτι άλλο δεν υπάρχει ως χαρά μεταξύ άνδρας και γυναίκας στην σημερινή εποχή. Σχεδόν αδύνατον.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το γαμήσι γενικώς είναι κι αυτό μια συνήθεια που απλώς επαναλαμβάνεται λόγω επιθυμίας. Ουσιαστικά αν ένας άνδρας βρει έστω μια γυναίκα ή κάποιες γυναίκες στην ζωή του που όμως να κορεστεί στο γαμήσι μέχρι τα μπούνια, σίγουρα θα θέλει να ξαναγαμησει αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι έφτασε κορυφή σε ποιότητα και θα έχει ωραίες αναμνήσεις.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
594
Πόντοι
81
Εδώ Αθήνα όλες ρίχνουν κέρατο από ότι παρατηρώ. Δεν είναι να παντρευτείς. Όλες οι παντρεμένες πηδιουνται.
Η κλασσική κουβέντα μεταξύ τους είναι γιατί βιάζεσαι να φύγεις, που θα πας μετά, θα βγεις σήμερα, πως τον είδες τον τάδε πελάτη, σε κοίταξε, σου μίλησε εκείνος κτλ. Όλη μέρα ρε αυτά γίνονται!!!
Είναι γενικά αυτό φίλε, δε έχει να κάνει με Αθήνα κτλ, απλώς Αθήνα επειδή είναι μεγάλη πόλη, δίνει περισσότερο ελευθερία για ξενοκοιταγμα και κερατωμα. Το είμαι παντρεμένη και πίστη στον γάμο μου έχει πεθάνει. Ποτέ δε υπήρχε βέβαια, η τέλεια εποχή για ήθη και αξίες, απλώς στις μέρες μας έχει πεσει πολύ ο πηχης. Πιο εύκολο πλέον βρίσκεις για σεξακι, παντρεμένη 35-45χρόνων, απότι 25-35 ελεύθερη ή σε σχέση . Οι 25-35 είναι πιο πίστες στις σχέσεις τους συγκριτικά απότι οι παντρεμένες 35-45.Οσες είναι ελεύθερες 25-35,ψαχνουν δε ξέρω και γω τι.Ειδικά ηλικίες 30-35,ελεύθερες,δε είναι να ασχοληθείς καθόλου, έχουν θέματα, χάσιμο χρόνου. Βεβαια όταν έρθουν και αυτές σε αυτή την ηλικία τα ίδια θα κάνουν, δηλαδή ότι κάνουν οι σημερινές παντρεμένες. Όσο για ηλικίες 18-22,iq αμοιβαδας οι περισσότερες , τρανός να παιζει και redbull σε παγκάκι. Δε υποφερονται για παραπάνω από ένα πηδημα οι περισσότερες πιτσιρίκες, πολύ χαζά, γνώμη μου πάντα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Στην Αθήνα υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός και συσσώρευση ψωλων. Έχουν μπει για τα καλά οι Νιγηριανοί και λοιποί αράπηδες στο παιχνίδι. Επίσης έχει πέραση
ο μουσουλμάνος βαρβατος γαμιάς που τσακίζει στον πούτσο την ψωριαρα Ελληνίδα που ονειρεύεται σκληρά γαμήσια με βοιδοπουτσες μαύρων. :2funny:Βλέπεις μικρά κορίτσια με κάτι θηρία σαν τον Ντικεμπε Μπουτομπο να βολταρουν.
Τα ίδια κάνουν κι αρκετές ώριμες. Η Ειρήνη Χειρδαρη είχε πει στον Πέτρο Κωστόπουλο πως όλοι ξέρουν ότι οι Έλληνες είναι μικροψωληδες. Επίσης ο Έλληνας διακατεχεται από άγχος να ικανοποιήσει την Ελληνίδα και χαπακώνεται. Πιστεύω η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Δηλαδή αν έχουμε ψωλή 16-18 πόντων ναι μεν είμαστε οκ αλλα οι προτιμήσεις των Ελληνίδων είναι στους 20-25 πόντους. Όλη μερα αυτά συζητούν. :2funny:
Σε γενικές γραμμές η ουσία είναι να βρίσκουμε να γαμάμε. Κάτι άλλο δεν υπάρχει ως χαρά μεταξύ άνδρας και γυναίκας στην σημερινή εποχή. Σχεδόν αδύνατον.
Εδω γαμουσε Πακης ελληνιδα και την ειχε πεισει οτι ειναι Ινδος Πριγκηπας...
Μυαλο η αλλη...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Εκεί που είσαι οι γυναίκες είναι με ορμές και κάνουν και τις υποταγμένες σε σχέση η γάμο αλλά και θα ξεσκιστουν με την πρώτη ευκαιρία...
Σε χωριό απλώς το σεξ είναι σχεδόν ανύπαρκτο ακόμα και σε νεαρές ηλικίες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είναι γενικά αυτό φίλε, δε έχει να κάνει με Αθήνα κτλ, απλώς Αθήνα επειδή είναι μεγάλη πόλη, δίνει περισσότερο ελευθερία για ξενοκοιταγμα και κερατωμα. Το είμαι παντρεμένη και πίστη στον γάμο μου έχει πεθάνει. Ποτέ δε υπήρχε βέβαια, η τέλεια εποχή για ήθη και αξίες, απλώς στις μέρες μας έχει πεσει πολύ ο πηχης. Πιο εύκολο πλέον βρίσκεις για σεξακι, παντρεμένη 35-45χρόνων, απότι 25-35 ελεύθερη ή σε σχέση . Οι 25-35 είναι πιο πίστες στις σχέσεις τους συγκριτικά απότι οι παντρεμένες 35-45.Οσες είναι ελεύθερες 25-35,ψαχνουν δε ξέρω και γω τι.Ειδικά ηλικίες 30-35,ελεύθερες,δε είναι να ασχοληθείς καθόλου, έχουν θέματα, χάσιμο χρόνου. Βεβαια όταν έρθουν και αυτές σε αυτή την ηλικία τα ίδια θα κάνουν, δηλαδή ότι κάνουν οι σημερινές παντρεμένες. Όσο για ηλικίες 18-22,iq αμοιβαδας οι περισσότερες , τρανός να παιζει και redbull σε παγκάκι. Δε υποφερονται για παραπάνω από ένα πηδημα οι περισσότερες πιτσιρίκες, πολύ χαζά, γνώμη μου πάντα.
Εγώ από όλα αυτά που έχω δει, δεν έχω παντρευτεί κι ούτε πρόκειται. Μόνο χασουρα είναι.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
594
Πόντοι
81
Εγώ από όλα αυτά που έχω δει, δεν έχω παντρευτεί κι ούτε πρόκειται. Μόνο χασουρα είναι.
Χασούρα χρόνου, ψυχικής υγείας, συναίσθηματων και χρημάτων. Έρχεται η άλλη ξυπόλητη,την παντρευεσαι και αν χωρίσετε μετά, φεύγει με την μισή περιουσία που έχεις εσύ. Και σου ρίξε και το κέρατο.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
594
Πόντοι
81
Χασούρα χρόνου, ψυχικής υγείας, συναίσθηματων και χρημάτων. Έρχεται η άλλη ξυπόλητη,την παντρευεσαι και αν χωρίσετε μετά, φεύγει με την μισή περιουσία που έχεις εσύ. Και σου ρίξε και το κέρατο.
Αν υπάρχουν και παιδιά στην μέση, δε το αναφέρω καν, διατροφή πλήρωνε μαλακά άντρα κερατα, το παιδί θα βλέπει τον πατέρα του, όσες φορές έχει ορίσει το δικαστήριο και αυτό με προϋποθέσεις, πλύση εγκεφάλου στο παιδί,ο μπαμπάς δε είναι καλός και δε σε αγαπάει , και το παιδί θα βλέπει 24/7 τον καινούργιο αγαπητικο της κυρίας που θα τον έχει σπιτωσει σπίτι και θα τρώει και θα πίνει μαζί με την κυρία, από τα λεφτά της διατροφής. Όταν θα λείπει αυτη, αν αυτός είναι παπαρας, θα λέει και κάνα βουλώστο και καμιά σφαλιαρα στο παιδί αν κλαίει. Και αν είναι ηλιθια και αυτή, αυτό μπορεί να γίνεται και μπροστά της. Ή να του λένε αντε πήγαινε να παίξεις Playstation,και μετά το παιδί θα ακούει βογκητα από το άλλο δωμάτιό. Αποβλακωμενο και απομονωμένο, . Και κάπως έτσι το παιδί θα βγει με ψυχολογικά χωρίς ποτέ το ίδιο να έφταιξε πουθενά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδω γαμουσε Πακης ελληνιδα και την ειχε πεισει οτι ειναι Ινδος Πριγκηπας...
Μυαλο η αλλη...
Οι Πακηδες έχουν πέραση στις δικές μας λόγω της λαθρολαγνειας τους, όπου αντιμετωπίζουν τον αλλοδαπό ως εξωτικό εραστή με διαφορετικότητα. Συγκεκριμένα πολλές Ελληνίδες γαμιούνται με μαύρους και ειδικά Πακηδες
οι οποίοι είναι διαφορετικά μαθημενοι και τις μπαουλιαζουν στην φαπα. :2funny:Εκεί όμως οι ξεκωλιαρες του metoo δεν σκάνε μύτη να μιλήσουν διοτι είναι το αλλοδαπό στοιχείο στην μέση που ο φεμινισμός χρησιμοποιεί ως δεκανίκι για να μειώσει τον ντόπιο άνδρα. Κάποια στιγμή όλοι αυτοί θα φωνάξουν Αλλάχ Ακμπαρ στο Σύνταγμα αφού προηγουμένως θα εχουν ζητήσει προσάρτηση νησιών με τις μαλακίες του Τσίπρα, του Μητσοτάκη κτλ και θα γίνει χαμός. Είναι αναμενόμενο. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν υπάρχουν και παιδιά στην μέση, δε το αναφέρω καν, διατροφή πλήρωνε μαλακά άντρα κερατα, το παιδί θα βλέπει τον πατέρα του, όσες φορές έχει ορίσει το δικαστήριο και αυτό με προϋποθέσεις, πλύση εγκεφάλου στο παιδί,ο μπαμπάς δε είναι καλός και δε σε αγαπάει , και το παιδί θα βλέπει 24/7 τον καινούργιο αγαπητικο της κυρίας που θα τον έχει σπιτωσει σπίτι και θα τρώει και θα πίνει μαζί με την κυρία, από τα λεφτά της διατροφής. Όταν θα λείπει αυτη, αν αυτός είναι παπαρας, θα λέει και κάνα βουλώστο και καμιά σφαλιαρα στο παιδί αν κλαίει. Και αν είναι ηλιθια και αυτή, αυτό μπορεί να γίνεται και μπροστά της. Ή να του λένε αντε πήγαινε να παίξεις Playstation,και μετά το παιδί θα ακούει βογκητα από το άλλο δωμάτιό. Αποβλακωμενο και απομονωμένο, . Και κάπως έτσι το παιδί θα βγει με ψυχολογικά χωρίς ποτέ το ίδιο να έφταιξε πουθενά.
Εγώ με όσες παντρεμένες έχω μπλέξει, το μόνο που κατάλαβα πως ισχύει είναι αυτό: κατεστραμμένες προσωπικότητες οπου το μόνο που αποσκοπούν είναι κάποια εκτόνωση από τον διαλυμένο γαμο τους. Όλες όσες εμπλεξα κατηγορούσαν τον άνδρα τους ότι τις παραμελούσε (μα επιτέλους κάποια πρωτοτυπία ρε γυφτισσες) ώστε να ντοπαρουν τον γαμιά τους.
Η μία πλευρά είναι αυτή.
Η άλλη πλευρά είναι ότι έχουν κολλημα με τον άνδρα τους που τις έκλασε με όσα έχει τραβήξει και ως γνωστόν μια γυναίκα κολλημένη με άλλον ποτέ δεν πρόκειται να σε πάρει στα σοβαρά. Για αυτό και ουδείς παίρνει στα σοβαρά τις παντρεμένες. Ίσως μόνο ένας αρχάριος η κάποια ειδική περίπτωση για να μην είμαι απόλυτος. 99,9 % είναι απλώς για γαμήσι. Δηλαδή όπως κι οι αλλες σημερινές ελεύθερες. Τα κατάφεραν να γίνουν όλες ίδιες. Δεν ήταν εύκολο αλλά έγινε πράξη. :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Μια χαρα ειναι η επαρχια αμα εισαι παντρεμενος.

Μόνο αν έχεις βρει εμφανίσιμη γυναίκα.

Γιατί βλέπω κάτι κακομοίρηδες,παντρεμένους με κάτι σαπιοκώλες μπαζόλες και λεω 'ρε πούστη μου,μ'αυτήν θα περάσουν όλη τους τη ζωή;' :sad2:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Να εδώ μια σοβαρή υπόθεση που έχει γίνει γάργαρα... :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η φύση για πολλοστή φορά θα διαλύσει τον σακάτη πολιτισμό. Όπως με τον εκφυλισμό στην πορνοΑτλσντιδα και στα χεστοΣοδομα, δεν θα αφήσει ούτε ίχνος. Μόνο έτσι φεύγει η χολέρα. Με το να συζητούν οι δήθεν λογικοί και προοδευτικοί υποκακτικουληδες τις ίδιες μαλακίες (αρκεί να μην συζητούν συγκεκριμένα πράγματα) δεν βγαίνει τίποτα. Πρέπει να μην ψηφίζουν οι φώκιες και να επιστρέψουμε στην πατριαρχία. Αυτό όμως δεν θα γίνει οπότε θα καταστραφούμε όπως και κάθε τι καταστραφηκε όταν είχε εξουσία η γυναίκα.
Ποτέ επιβίωσε κάτι με γυναίκα στην εξουσία; Αυτές τσακώνονται μόνες τους στον ύπνο τους. Στα παπάρια μας. Είμαστε τουλάχιστον ελεύθεροι να τις απαξιώνουμε. Κι όσο θα βγάζουν νόμους της ψωλης, τόσο θα εμφανίζονται γύφτοι να κυνηγούν φεμινίστριες.
Οι γύφτοι είναι το απόλυτο υπερόπλο εναντίον του φεμινισμού.

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom