Επιστροφή προ λίγου σπίτι μετά από τιτάνια τσάρκα καμακιού. Σουλατσαρα Πατησίων, Μοναστηράκι και Θησείο. Την έπεσα σε μπόλικες εκφυλομουναρες αλλά και σε θηλυκές υπάρξεις που είχαν κάτι να μου πουν. Συνολικα πεσίματα 105. Όλα σε Ελληνίδες κρίνοντας από στυλ και προφορά τους στις απαντήσεις. Εχουμε νέο ρεκόρ. Θα μπορούσα να πάω και πιο ψηλά αλλά σπάω σιγά σιγά τα ρεκόρ για να έχει ενδιαφέρον. Την τελευταία περίπου εικοσαρια ακυρων την έφαγα στο χαλαρό. Σαν σε προπόνηση και χωρίς μεγάλο ξεσκαρτάρισμα γιατί πεινούσα και είχα κουραστεί. Έκανα μόνο ένα διάλειμμα ενδιάμεσα για καφέ και τσιγάρο. Απέσπασα τελικά ένα τηλέφωνο από μια τύπισσα κλασικό 7αρι με αποδεκτό σύνολο και άλλο ένα από μια εύσωμη (όχι χοντρή) με φοβερή φάτσα αλλά λίγο μυστήρια. Κάποιες φορές πάω και καλύτερα σε αποτέλεσμα. Όλα τα υπόλοιπα ήταν άκυρα
με μικρή η καθόλου συζήτηση. Θυμίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να την πέφτεις σε άγνωστες οπότε γι αυτό
κι η απαίσια στατιστική. Όμως νιώθω πολύ ωραία διότι είδα ωραία μουνιά και μπουκαρα να κάνω κονέ. Ήμουν ασταμάτητος. Οι κακόμοιρες δεν μπορούσαν να αρθρώσουν εύκολα πολλά λόγια παρά μόνο συμμετείχαν τόσο - όσο. Τσιτωμενες, κολακευμενες και ντροπαλές θα έλεγα στο σύνολο. Ξινές λίγες. Κάποιες νόμιζαν ότι υπάρχει κάμερα και έκαναν σαν καθυστερημένες. Μιλάμε για πολύ κομπλεξ. Δεν ελπίζω ουσιαστικά σε κάτι από τα τηλέφωνα όπως την άλλη φορά.
Δεν νιώθω πολύ έντονα την επιθυμία τους να συναντηθούμε. Θα δοκιμάσω από Δευτέρα να καλέσω. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την δυναμική μου ενώ έκανα και την βόλτα μου.