Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οταν είσαι φραγκάτος όλες οί μούνες σέ θέλουν,όταν είσαι κουρελής δέν σέ θέλει...ούτε η Μάνα σου!
καί λόγο τού ότι,οι περισσότεροι Ελληνες δέν έχουν ούτε 500 ευρώ,δέν τούς θέλει καμία γκόμενα
εκτός άν τούς θέλει,καί δέν τό ξέρω!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Τι περιμένεις να πουν, ρε μεγάλε; Ότι κονομάνε; Για μαλάκες τους έχεις;

Όλοι εκτός από συνταξιούχους και υπαλλήλους της πλάκας, φοροδιαφεύγουν.

Αρκετοί κι απ' αυτούς όμως, δουλεύουν μαύρα on the side.

Ξέρεις πόσοι συνταξιούχοι του κωλο-δημοσίου, κάνουν ιδιαίτερα (μαθηματικά κλπ);

ΞΑΝΑΛΕΩ. ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ; ΣΤΟ bou 24/7;
Ενα προσφατο ενδιαφερον βιντεο σχετικα. Βγαζει μεσο εισοδημα στην Ελλαδα 1500 ευρω αν υπολογιστουν και τα μαυρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297
Τιποτα δε μπορει να σταματησει εναν νεο αποφασισμενο για σκληρη δουλεια. Απολυτως τιποτα.
Βλέπεις πολλές ταινίες με θέμα το Αμερικανικό Όνειρο...κι εγώ...αλλά η πραγματική ζωή είναι κάπως αλλιώς...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.548
Πόντοι
3.656
Θεσσαλονικη θα επελεγα μονο για το μουνι. Πολυ και ωραιο μουνι στο κεντρο, οπου και ειναι ολα μαζεμενα και περπατησιμα.
Αλλα θελει αυστηρες προυποθεσεις, οπως να εχεις δικη σου επιχειρηση κεντρο, χρημα, γαμιστρωνα, κλπ και αν εισαι και 25-35 εκει θα πετας

Θεσσαλονικη υπαλληλος ειναι η φρικη σκετη

Κι εγώ νόμιζα ότι Αθήνα δεν έχει το μουνί της Θεσσαλονίκης,όμως τα τελευταία χρόνια που κατέβηκα κάποιες φορές,άλλαξα γνώμη.Πολλά ωραία μουνάκια και στο κέντρο,στο μετρό κλπ.Βάλε και τις πάμπολλες τουρίστριες το καλοκαίρι.Στο θέμα του μουνιού δηλαδή δεν υπάρχει διαφορά.Αλλά οι λαθροσκατόφατσες παντού,σου χαλάνε όλη τη διάθεση

Πάντως αν μου προτείνανε την ίδια δουλειά/λεφτά στις δυο πόλεις,θα προτιμούσα Θεσσαλονίκη.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.422
Πόντοι
1.056
Κι εγώ νόμιζα ότι Αθήνα δεν έχει το μουνί της Θεσσαλονίκης,όμως τα τελευταία χρόνια που κατέβηκα κάποιες φορές,άλλαξα γνώμη.Πολλά ωραία μουνάκια και στο κέντρο,στο μετρό κλπ.Βάλε και τις πάμπολλες τουρίστριες το καλοκαίρι.Στο θέμα του μουνιού δηλαδή δεν υπάρχει διαφορά.Αλλά οι λαθροσκατόφατσες παντού,σου χαλάνε όλη τη διάθεση

Πάντως αν μου προτείνανε την ίδια δουλειά/λεφτά στις δυο πόλεις,θα προτιμούσα Θεσσαλονίκη.

καλα μουναρες παντου εχει....το θεμα ειναι να γ@μας.

Τι να το κανω αν ειναι γεματο μουναρες, και εγω δεν κανω τιποτα!??

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Μήπως ομως ήταν ξένη η 24χρονη,μαλλον Αλβανίδα? Γιατί σιγά μη πάει ελλεεινιδα να δουλέψει, κι μάλιστα σε βενζιναδικο. Αλβανιδες σε βενζιναδικο και εγώ έχω δει, αλλά είναι ξένες, εμεις εδώ λέμε για τις ελλεεινιδες που δε δουλευουν

oxι μαν,Ελληνιδα ηταν:coffee: αν ειχα εστω και1% αμφιβολια επ 'αυτου,θα στο ελεγα.

τις Αλβανιδες δευτεροτριτης γενιας τις καταλαβαινω οπτικα,πριν καν μιλησω μαζι τους.

οταν μιλησω δε,φευγει καθε αμφιβολια στην πορεια.

ωραια μουνακια και αυτες:coffee::coffee:

παραβλεπεις το 80% των αντρων που δουλευουν σε σκληρα επαγγελματα οπως πχ αποθηκη κλπ και δεν εχουν καμια κοινωνικη αναγνωριση ουτε γκομενες φυσικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

συγγνωμη ρε τυπε,που ζεις? στις Βερσαλλιες ? μονο με μουνιτσες γαλαζοαιματες συναναστρεφεσαι?

ποια κοινωνικη αναγνωριση? οι γκομενες να καλοπεραοσουν θελουν. δηλαδη να γαμηθουν,να πιουν κανα ποτακι,να πατε βολτιτσα.

ουτε καν ποτακι καμια φορα. μια χαρα γαμανε και οι αποθηκαριοι. ακομα και οι Πακιστανοι.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Όσες θέλουν να μένουν Θεσσαλονίκη-Αθήνα,αναγκαστικά δουλεύουν γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν οικονομικά.

Όσες μένουν επαρχία,παντρεύονται,κάνουν παιδί και μετά ξύνουν την μούνα τους.Μόνο για τιποτα 8μηνα στο Δημόσιο θα τρέξουν να δηλώσουν συμμετοχή

φιλε,η συζυγος του αδερφου μου καταγεται απο επαρχιακη πολη της Μακεδονιας.
η παρεα της εχει και Θεσσαλονικιες,αλλα και κοπελες απο αλλες επαρχιακες πολεις της Μακεδονιας.
ολες ειναι δουλευταρουδες. οσες εκαναν παιδια,σχεδον τα παραμελουν λογω δουλειας.

και μερικες δεν εκαναν ακομη παιδια λογω "καριερας". αυτες βεβαια το σκυλομετανιωσαν.
δε μενουν ολες μονιμα Θεσσαλονικη ,οπως η συζυγος του αδερφου μου.
ακομα και αυτες που μενουν ακομη στις επαρχιακες πολεις βαρανε καρτα καθε μερα.

ας μην ειμαστε μηδενιστες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κι ο άλλος πριν μια βδομάδα φωτιές έβαζε για να εκδικηθεί τους συγχωριανούς του και τον έχουν στον Κορυδαλλό. Τύπε να το ψάξεις τώρα που είναι νωρίς φιλικά στο λέω.
Όχι ρε μπρο λίγο κοροϊδία κάνω ούτε καν δε κάνω χοντρά πράγματα αλλά να ξέρουν ότι δε τρέχουν όλοι από πίσω τους κάποιος δε τις γουστάρει όλες αυτές τις ντίβες και αυτός είμαι εγώ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Καλά στην Αθήνα θα πας, όχι στην Αμερική,και να τα κάνει κάποιος όλα αυτά που λες, νομίζεις θα γίνεις πλουσιος? Μια δουλειά με κατωτατο μισθό θα βρει, και θα τ δίνει όλα στα έξοδα, άμα βρει δουλειά με 800ευρω θα ανάβει και λαμπάδα! Εσύ την τριτοκοσμικη Αθήνα μας την έκανες Μαϊάμι και Λος αντζελες
Ο κατωτατος αυτη τη στιγμη ειναι στα 667 ευρω καθαρα και με τα δωρα παει στα 780 καθαρα.

Απο κει και περα υπαρχουν χιλιαδες πραγματα να κανει καποιος για να ανεβασει τις ικανοτητες του και το εισοδημα του. Θες διπλωματα, θες γλωσσες, θες σεφ, μπαρμαν, ντι τζει, τεχνες, θες να ψαχτεις για κατι δικο σου ακομα και με μικρο κεφαλαιο, θες ονλαιν, εχει χιλιαδες πραγματα κυριολεκτικα να κανει καποιος που εχει ορεξη για δουλεια.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.691
Πόντοι
6.056
Οκ δεν ειναι καμια χλιδατη ζωη
Δηλαδή τύπε, ένα riva, έτσι για τη βινταζιά

photo_2020-01-23_09-00-41-800x533.jpg

ένα LP 12 για να ακούμε τα βινύλια μας
622linn.promo_.jpg

και ένα morgan βγαίνουν ή ούτε αυτά ; Για ντελιβερά λέω , με δωμάτιο των 200.
ge5063569870406795493.jpg

Αν , όχι , τουλάχιστον ένα καλό ρολόϊ , άνετα, έτσι ;
rolex-mens-vintage.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Δηλαδή τύπε, ένα riva, έτσι για τη βινταζιά

photo_2020-01-23_09-00-41-800x533.jpg

ένα LP 12 για να ακούμε τα βινύλια μας
622linn.promo_.jpg

και ένα morgan βγαίνουν ή ούτε αυτά ; Για ντελιβερά λέω , με δωμάτιο των 200.
ge5063569870406795493.jpg

Αν , όχι , τουλάχιστον ένα καλό ρολόϊ , άνετα, έτσι ;
rolex-mens-vintage.jpg

Κοιταξε, μιλωντας παντα για καποιο παιδι που δε βρηκε τιποτα ετοιμο και στα 25-30 του καθεται ανεργο στις Σερρες, στην Καστορια, στη Σπαρτη, στο Αγρινιο, στην Καρδιτσα, κλπ και αφου δει πως δεν τσουλαει το πραμα στην πολη του απο αποψη δουλειας και γυναικας, για μενα το καλυτερο ειναι να κατεβει Αθηνα. Με καποιους μηνες μανικι τον πρωτο καιρο, μετα θα εχει δικαιωμα να ψαξει συντροφο και αν δουλευουν και οι 2 να νοικιασουν καπου ανθρωπινα και να φτιαξουν τη ζωη τους. Δεν υπαρχει αλλος τροπος
Ολα τα αλλα ειναι χασιμο χρονου.
Η τυχη βοηθαει τους τολμηρους ελεγαν οι παλιοι
Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος
Αν δε βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως
Αν δε σπασεις αυγα δε φτιαχνεις ομελετα

Με κλαψα στο ιντερνετ, ειναι 99.9999% βεβαιο απο Μαθηματικης, Φυσικης, Χημικης, Βιολογικης, Κοινωνικης, Οικονομικης αποψεως πως δεν προκειται να βρεις τον εαυτο σου με δουλεια και γυναικα σε 1-2-3 χρονια

Και ενας σοφος καποτε ειπε πως το να κανεις τα ιδια πραγματα και να περιμενεις διαφορετικα αποτελεσματα ειναι λιγο κουτο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επιστροφή προ λίγου σπίτι μετά από τιτάνια τσάρκα καμακιού. Σουλατσαρα Πατησίων, Μοναστηράκι και Θησείο. Την έπεσα σε μπόλικες εκφυλομουναρες αλλά και σε θηλυκές υπάρξεις που είχαν κάτι να μου πουν. Συνολικα πεσίματα 105. Όλα σε Ελληνίδες κρίνοντας από στυλ και προφορά τους στις απαντήσεις. Εχουμε νέο ρεκόρ. Θα μπορούσα να πάω και πιο ψηλά αλλά σπάω σιγά σιγά τα ρεκόρ για να έχει ενδιαφέρον. Την τελευταία περίπου εικοσαρια ακυρων την έφαγα στο χαλαρό. Σαν σε προπόνηση και χωρίς μεγάλο ξεσκαρτάρισμα γιατί πεινούσα και είχα κουραστεί. Έκανα μόνο ένα διάλειμμα ενδιάμεσα για καφέ και τσιγάρο. Απέσπασα τελικά ένα τηλέφωνο από μια τύπισσα κλασικό 7αρι με αποδεκτό σύνολο και άλλο ένα από μια εύσωμη (όχι χοντρή) με φοβερή φάτσα αλλά λίγο μυστήρια. Κάποιες φορές πάω και καλύτερα σε αποτέλεσμα. Όλα τα υπόλοιπα ήταν άκυρα
με μικρή η καθόλου συζήτηση. Θυμίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να την πέφτεις σε άγνωστες οπότε γι αυτό
κι η απαίσια στατιστική. Όμως νιώθω πολύ ωραία διότι είδα ωραία μουνιά και μπουκαρα να κάνω κονέ. Ήμουν ασταμάτητος. Οι κακόμοιρες δεν μπορούσαν να αρθρώσουν εύκολα πολλά λόγια παρά μόνο συμμετείχαν τόσο - όσο. Τσιτωμενες, κολακευμενες και ντροπαλές θα έλεγα στο σύνολο. Ξινές λίγες. Κάποιες νόμιζαν ότι υπάρχει κάμερα και έκαναν σαν καθυστερημένες. Μιλάμε για πολύ κομπλεξ. Δεν ελπίζω ουσιαστικά σε κάτι από τα τηλέφωνα όπως την άλλη φορά.
Δεν νιώθω πολύ έντονα την επιθυμία τους να συναντηθούμε. Θα δοκιμάσω από Δευτέρα να καλέσω. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την δυναμική μου ενώ έκανα και την βόλτα μου.

:rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Και για να μιλησω επι του πρακτεου, ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ το ποσο μπορει μια δουλεια να αλλαξει τον αντρα (ειδικα τον αντρα), ακομα και η πιο απλη δουλεια

Το ψυχολογικο μπουστ ειναι πραγματικα ασσυληπτο.

Εχω δει 55ρη στην πολη μου, ο οποιος ειχε την ατυχια να μεινει ανεργος για αρκετο καιρο, με οικογενεια και υποχρεωσεις. Ειχε φτασει στα ορια της καταθλιψης. Ευτυχως δουλευε η γυναικα του κομμωτρια, αλλα αυτος δεν αντεχε αυτο το πραμα. Μετα απο καιρο του κατσε μια συμβαση κηπουρου στο δημο και ενω το ωραριο του ητανε ξερω γω 8-16, αυτος πηγαινε απο τις 5 στα παρκο με καφεδακι και γεματος χαρα μικρου παιδιου!!! Μας τα λεγε η γυναικα του. ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Εχω αρκετες παρομοιες περιπτωσεις να αναφερω απο γνωστους

Εχω δει και εδω μεσα πως παιδια που ζοριζονταν απο την ανεργια, ποσο αλλαξε η ζωη τους με μια απλη δουλεια. Την πιο απλη δουλεια των 600-700 ευρω που τοσο ευκολα κοροιδευουμε σημερα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τελειοφοιτος καμμιας μεγαλοσχολης το νερντ;ντυνοταν προκλητικα και καυλιαρικα;Τι σωματοτυπο ειχε;Κανενας κοντοπουτανος με μεγαλα βυζια;:jade:
ωραια.περιπτωση παντως ακουστηκε
Ευγε μαν
Μορφωμένη βλάχα που με εξιταραν τα βυζιά της. Είχε και φοβερή ροζ κωλοτρυπίδα ολοστρόγγυλη όπως διαπίστωσα ενώ το μουνί της έβγαζε ωραία περλε υγρά που κολλούσαν στην ψωλή. Ντυνόταν κυριλέ οριακά.
Της έβαζα και διπλό δάκτυλο σαν κομπρεσέρ στην πορεία και πετούσε ζουμια γουρλωνοντας τα μάτια. Μετά με έκανε κι αγκαλίτσα όταν τελειώναμε. Είχε κι αυτή απωθημένα κι επιθυμίες. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εντάξει,όσοι έχουν κανα καυλόμουνο γκόμενα,μια χαρά περνάνε.Ξέρεις κανέναν να περνάει άσχημα;

Άσχημα περνάνε όσοι είναι μόνοι τους ή τα'χουν με κανα μπαζο γιατί δεν τους κάθεται καλύτερη.
Να έχουν καυλομούνα γκομενα και να την βρίσκουν μεταξύ τους αμοιβαία, να το δεχτώ. Συνήθως όμως χορηγία πέφτει και σωφεριλικι με κάτι γαμήσια της σειράς. Φαίνεται η γυναίκα αν γουστάρει πολύ αυτόν που έχει πλάι της όπως φαίνεται
κι ο άνδρας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.548
Πόντοι
3.656
φιλε,η συζυγος του αδερφου μου καταγεται απο επαρχιακη πολη της Μακεδονιας.
η παρεα της εχει και Θεσσαλονικιες,αλλα και κοπελες απο αλλες επαρχιακες πολεις της Μακεδονιας.
ολες ειναι δουλευταρουδες. οσες εκαναν παιδια,σχεδον τα παραμελουν λογω δουλειας.

και μερικες δεν εκαναν ακομη παιδια λογω "καριερας". αυτες βεβαια το σκυλομετανιωσαν.
δε μενουν ολες μονιμα Θεσσαλονικη ,οπως η συζυγος του αδερφου μου.
ακομα και αυτες που μενουν ακομη στις επαρχιακες πολεις βαρανε καρτα καθε μερα.

ας μην ειμαστε μηδενιστες.

Σε τι βαράνε κάρτα;Σε κανα Δήμο;Νομαρχία;ΚΕΠ;

Μη μου πεις...σε εργοστάσια

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και για να μιλησω επι του πρακτεου, ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ το ποσο μπορει μια δουλεια να αλλαξει τον αντρα (ειδικα τον αντρα), ακομα και η πιο απλη δουλεια

Εχω δει 55ρη στην πολη μου, ο οποιος ειχε την ατυχια να μεινει ανεργος για αρκετο καιρο, με οικογενεια και υποχρεωσεις. Ειχε φτασει στα ορια της καταθλιψης. Ευτυχως δουλευε η γυναικα του κομμωτρια, αλλα αυτος δεν αντεχε αυτο το πραμα. Μετα απο καιρο του κατσε μια συμβαση κηπουρου στο δημο και ενω το ωραριο του ητανε ξερω γω 8-16, αυτος πηγαινε απο τις 5 στα παρκο με καφεδακι και γεματος χαρα μικρου παιδιου!!! Μας τα λεγε η γυναικα του. ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Εχω δει και εδω μεσα πως παιδια που ζοριζονταν απο την ανεργια, ποσο αλλαξε η ζωη τους με μια απλη δουλεια. Την πιο απλη δουλεια των 600-700 ευρω που τοσο ευκολα κοροιδευουμε σημερα
Έτσι είναι. Όλοι έχουμε δει τέτοιους ενώ σίγουρα θα υπήρξαμε κι εμείς. Μα κι αν δεν σε κάνει άλλον άνθρωπο σίγουρα σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς ως προς την ανεξαρτησία σου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εχθες με ενημερωσε φιλος για 3 νεα διαζυγια απο γυναικες στον περιγυρο μου στην επαρχιακη πολη καταγωγης μου.

Πανδημια εχουν γινει πλεον
Ορίστε αυτά που λέμε.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.641
Πόντοι
3.556
Επιστροφή προ λίγου σπίτι μετά από τιτάνια τσάρκα καμακιού. Σουλατσαρα Πατησίων, Μοναστηράκι και Θησείο. Την έπεσα σε μπόλικες εκφυλομουναρες αλλά και σε θηλυκές υπάρξεις που είχαν κάτι να μου πουν. Συνολικα πεσίματα 105. Όλα σε Ελληνίδες κρίνοντας από στυλ και προφορά τους στις απαντήσεις. Εχουμε νέο ρεκόρ. Θα μπορούσα να πάω και πιο ψηλά αλλά σπάω σιγά σιγά τα ρεκόρ για να έχει ενδιαφέρον. Την τελευταία περίπου εικοσαρια ακυρων την έφαγα στο χαλαρό. Σαν σε προπόνηση και χωρίς μεγάλο ξεσκαρτάρισμα γιατί πεινούσα και είχα κουραστεί. Έκανα μόνο ένα διάλειμμα ενδιάμεσα για καφέ και τσιγάρο. Απέσπασα τελικά ένα τηλέφωνο από μια τύπισσα κλασικό 7αρι με αποδεκτό σύνολο και άλλο ένα από μια εύσωμη (όχι χοντρή) με φοβερή φάτσα αλλά λίγο μυστήρια. Κάποιες φορές πάω και καλύτερα σε αποτέλεσμα. Όλα τα υπόλοιπα ήταν άκυρα
με μικρή η καθόλου συζήτηση. Θυμίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να την πέφτεις σε άγνωστες οπότε γι αυτό
κι η απαίσια στατιστική. Όμως νιώθω πολύ ωραία διότι είδα ωραία μουνιά και μπουκαρα να κάνω κονέ. Ήμουν ασταμάτητος. Οι κακόμοιρες δεν μπορούσαν να αρθρώσουν εύκολα πολλά λόγια παρά μόνο συμμετείχαν τόσο - όσο. Τσιτωμενες, κολακευμενες και ντροπαλές θα έλεγα στο σύνολο. Ξινές λίγες. Κάποιες νόμιζαν ότι υπάρχει κάμερα και έκαναν σαν καθυστερημένες. Μιλάμε για πολύ κομπλεξ. Δεν ελπίζω ουσιαστικά σε κάτι από τα τηλέφωνα όπως την άλλη φορά.
Δεν νιώθω πολύ έντονα την επιθυμία τους να συναντηθούμε. Θα δοκιμάσω από Δευτέρα να καλέσω. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από την δυναμική μου ενώ έκανα και την βόλτα μου.

105 πεσίματα σε μια μερα μεσα; :new_shocked::new_shocked::new_shocked:δηλαδης 105 πεσίματα παραπανω απο όσα εχει κανει ο σαντμαν σε ολη του τη ζωη να πουμε:undecided::undecided::undecided:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.548
Πόντοι
3.656

Αρκεί να σου αρέσει όμως.Αν πας με το ζόρι γιατί έχεις ανάγκη τα 600-700,κανένα μπουστ δεν υπάρχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom