Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.869
Πόντοι
216
Πάντως ρε τύποι, δεν είναι όλα απόλυτα γενικά, ούτε και γίνεται να βγει μια άκρη που να ισχύει καθολικά.

Παραθέτω μικρό στόρυ του παρελθόντος, ίσα για το γέλιο και το σουρεάλ του θέματος:

Παλιά, γνώρισα μια γκόμενα μέσω μιας παρέας. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ένα απλό λαικό κορίτσι ήταν, 30 χρ., φτωχούλα γενικά, με μια εσάνς κακομοιριάς. Αρκετές κλάσεις κάτω από τις γυναίκες που κοίταγα τότε, αλλά κάτι μου έβγαζε που με καύλωνε. Τονίζω πως ήταν καλό άτομο και εντάξει! Έχοντας έναν τρομερό αέρα (τύπου 'καλά, για τα δεδομένα της θα φαντάζω θεός εγω, σπίτι καλό δικό μου, άνεση, μορφονιός λεβέντης, ταξιδεμένος' και λοιπές παπαριές), της την έπεφτα πολύ χαλαρά και χύμα. Δίσταζε εκείνη, σε κάποια φάση γνώρισα και τον γκόμενο της, ένας κοντούλης φτωχοδιαβολάκος χασικλής, κατέληξα στο συμπέρασμα πως απλά δε με γουστάρει κι όλα οκ....

Περνάει καιρός, την πετυχαίνω μόνη κι ελεύθερη, δε δίνω πολλή σημασία (θεωρώντας δεδομένο πως δε γούσταρε απλά), έλα όμως που μου ρθε από μόνη της στο πιάτο....Αναλογίζοντας τις χωριάτικες καταβολές της καθώς και την ηλικία της, συμπέρανα πως απλά ενδιαφέρεται να αποκατασταθεί, οπότε ας παίξω γω τη μπαλίτσα μου και 'γειά σας' μετα....

Με σπιτώνει, περνάμε ένα τετράμηνο μαζί, ένα πρωί σπίτι της μόνος, ανακαλύπτω 'τυχαία' ένα ημερολόγιο μάγκες!
Λέω 'εδώ είμαστε!'
Περίμενα να διαβάσω τρομερά πράγματα (κέρατα παλιά και νέα, γαμήσια, παρτούζες κλπ.) αρχίδια, κάτι στοχασμούς του Φόρεστ Γκαμπ είχε...Σε κάποια φάση φτάνω σε σημείο που αναφέρομαι στις αρχές: 'είμαι με τον τάδε που στην αρχή ήταν 'ΟΧΙ', αλλά τώρα το βλέπω αλλιώς και περνάμε υπέροχα'.....

Σκαλώνω γω, λέω 'ΤΙ ΟΧΙ?'....μια κοπέλα της φάσης της θα έκανε τάματα να την κοιτάξει κάποιος σαν εμένα!'
Όσο νάναι, άνθρωποι είμαστε, έναν εγωισμό τον έχουμε, έμεινα κι εγώ με την απορία παρόλο που λίγο καιρό μετά βαρέθηκα και την έκανα....

Πέρασαν χρόνια....έτυχε ένα Σάββατο μεσημέρι να περνάω με το αμάξι από τη γειτονιά της....την πετυχαίνω μπροστά μου με μια κωλάρα ΝΑ, να σπρώχνει ένα καρότσι και δίπλα της ένας καημένος χονδρούλης να κουβαλάει σακούλες του Μασούτη μεσ στο λιοπύρι......

Ήταν μια γυναίκα που ήξερε τι ήθελε....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
105 πεσίματα σε μια μερα μεσα; :new_shocked::new_shocked::new_shocked:δηλαδης 105 πεσίματα παραπανω απο όσα εχει κανει ο σαντμαν σε ολη του τη ζωη να πουμε:undecided::undecided::undecided:
Σαν σε προπόνηση. Νομίζω πλέον ότι πρέπει να βρω χορηγό. Τύπε μισό ευρώ να μου δίνει την φορά, θα τρώω 1500 που μας κάνει κάτι παραπάνω από τον βασικό μισθό σε μια μέρα κι όχι σε ένα μήνα. Θα ξεποδαριαστω αλλά θα κονομησω. :2funny:Έχω βρει το απόλυτο όπλο. Έχω καταργήσει την αναμονή. Έχω καταργήσει την προσμονή. Έχω καταργήσει την ουρά. Πάω και μαθαίνω άμεσα τι και πώς. Όλες οι υπόλοιπες μέθοδοι έχουν φάει την σκόνη μου διότι απλά περιμένουν μέχρι να βγουν οι γκόμενες μαζί τους όποτε θέλουν αυτές. Δηλαδή γάμα τα!!! Εύχομαι να γίνει μόδα! :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Αρκεί να σου αρέσει όμως.Αν πας με το ζόρι γιατί έχεις ανάγκη τα 600-700,κανένα μπουστ δεν υπάρχει.
Αν δε σου αρεσει ψαχνεις αλλη. Παντα υπαρχουνε καλες δουλειες εκει εξω, για τον καθενα. ΠΑΝΤΑ. Και δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο απο μια καλη δουλεια + μια καλη γυναικα

Ο,τι ψαχνει ολος ο πλανητης δηλαδη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.547
Πόντοι
3.656
Να έχουν καυλομούνα γκομενα και να την βρίσκουν μεταξύ τους αμοιβαία, να το δεχτώ. Συνήθως όμως χορηγία πέφτει και σωφεριλικι με κάτι γαμήσια της σειράς. Φαίνεται η γυναίκα αν γουστάρει πολύ αυτόν που έχει πλάι της όπως φαίνεται
κι ο άνδρας.

Τύπε βλέπουμε τόσα καυλόμουνα έξω ειδικά τώρα το καλοκαίρι.Πολλές είναι με γκομένους που εμφανώς τους γουστάρουν,αγκαλιές,γλωσσόφιλα κλπ.

Αν σου καθόταν μια οποιαδήποτε απ'αυτές και ήσουν κι εσύ στη θέση αυτών των τύπων,θα πέρναγες καλά ή όχι;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάντως ρε τύποι, δεν είναι όλα απόλυτα γενικά, ούτε και γίνεται να βγει μια άκρη που να ισχύει καθολικά.

Παραθέτω μικρό στόρυ του παρελθόντος, ίσα για το γέλιο και το σουρεάλ του θέματος:

Παλιά, γνώρισα μια γκόμενα μέσω μιας παρέας. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ένα απλό λαικό κορίτσι ήταν, 30 χρ., φτωχούλα γενικά, με μια εσάνς κακομοιριάς. Αρκετές κλάσεις κάτω από τις γυναίκες που κοίταγα τότε, αλλά κάτι μου έβγαζε που με καύλωνε. Τονίζω πως ήταν καλό άτομο και εντάξει! Έχοντας έναν τρομερό αέρα (τύπου 'καλά, για τα δεδομένα της θα φαντάζω θεός εγω, σπίτι καλό δικό μου, άνεση, μορφονιός λεβέντης, ταξιδεμένος' και λοιπές παπαριές), της την έπεφτα πολύ χαλαρά και χύμα. Δίσταζε εκείνη, σε κάποια φάση γνώρισα και τον γκόμενο της, ένας κοντούλης φτωχοδιαβολάκος χασικλής, κατέληξα στο συμπέρασμα πως απλά δε με γουστάρει κι όλα οκ....

Περνάει καιρός, την πετυχαίνω μόνη κι ελεύθερη, δε δίνω πολλή σημασία (θεωρώντας δεδομένο πως δε γούσταρε απλά), έλα όμως που μου ρθε από μόνη της στο πιάτο....Αναλογίζοντας τις χωριάτικες καταβολές της καθώς και την ηλικία της, συμπέρανα πως απλά ενδιαφέρεται να αποκατασταθεί, οπότε ας παίξω γω τη μπαλίτσα μου και 'γειά σας' μετα....

Με σπιτώνει, περνάμε ένα τετράμηνο μαζί, ένα πρωί σπίτι της μόνος, ανακαλύπτω 'τυχαία' ένα ημερολόγιο μάγκες!
Λέω 'εδώ είμαστε!'
Περίμενα να διαβάσω τρομερά πράγματα (κέρατα παλιά και νέα, γαμήσια, παρτούζες κλπ.) αρχίδια, κάτι στοχασμούς του Φόρεστ Γκαμπ είχε...Σε κάποια φάση φτάνω σε σημείο που αναφέρομαι στις αρχές: 'είμαι με τον τάδε που στην αρχή ήταν 'ΟΧΙ', αλλά τώρα το βλέπω αλλιώς και περνάμε υπέροχα'.....

Σκαλώνω γω, λέω 'ΤΙ ΟΧΙ?'....μια κοπέλα της φάσης της θα έκανε τάματα να την κοιτάξει κάποιος σαν εμένα!'
Όσο νάναι, άνθρωποι είμαστε, έναν εγωισμό τον έχουμε, έμεινα κι εγώ με την απορία παρόλο που λίγο καιρό μετά βαρέθηκα και την έκανα....

Πέρασαν χρόνια....έτυχε ένα Σάββατο μεσημέρι να περνάω με το αμάξι από τη γειτονιά της....την πετυχαίνω μπροστά μου με μια κωλάρα ΝΑ, να σπρώχνει ένα καρότσι και δίπλα της ένας καημένος χονδρούλης να κουβαλάει σακούλες του Μασούτη μεσ στο λιοπύρι......

Ήταν μια γυναίκα που ήξερε τι ήθελε....
Πολύ σωστός. Στην ζωή παρά πολλές φορές η σχεση πάει όμοιος προς όμοιο. Σπανίως ευδοκιμεί το αντιθετο και είναι στην ουσία μούφα. Αν παρατηρήσεις οι πουτάνες δεν θέλουν κανέναν από τους εδώ μέσα φίλους πραγματικά διότι δεν ανήκουν στον κύκλο τους. Άλλο που αυτοί νομίζουν ότι έπιασαν τον ταύρο από τα κέρατα. Συμβαίνει απειροελάχιστα. Συνήθως είναι φούμαρο. Οι πουτάνες διαλέγουν γκόμενους από τον κύκλο τους. Τον μπιχλιμπιδακια, τον νταβατζη, τον παρατρεχαμένο κτλ. Έτσι κι οι γκόμενες ουσιαστικά θέλουν και ταιριάζουν με κάποιον που έχουν κοινά σημεία. Εγώ με όσες έχω ταιριάξει καλά ασχέτως αν δεν πήγε ονειρικά λόγω φθοράς (πήγε όμως καλά), είχαμε κοινα σημεία. Τώρα πλέον στον σημερινό γυναικοκεντρισμό δεν υπάρχουν ούτε κοινά σημεία. Ρημαδιο λέμε!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε βλέπουμε τόσα καυλόμουνα έξω ειδικά τώρα το καλοκαίρι.Πολλές είναι με γκομένους που εμφανώς τους γουστάρουν,αγκαλιές,γλωσσόφιλα κλπ.

Αν σου καθόταν μια οποιαδήποτε απ'αυτές και ήσουν κι εσύ στη θέση αυτών των τύπων,θα πέρναγες καλά ή όχι;
Το έχω απαντήσει ήδη αυτό.
Ο άνδρας όπως κι η γυναίκα νιώθουν αυτόματα ποτέ γουστάρουν και γουσταροντσι πραγματικά. Φιλιά από φιλιά κτλ διαφέρουν. Άσε που πλέον ένα στα 500 ζευγάρια φιλιεται δημόσια. Μην τους δει και κάνεις μωρέ. Πρώτον, δεν είναι "πολιτικά ορθό" :2funny: και δεύτερον οι γκόμενες σπανίως δείχνουν ότι περνουν καλά έξω. Είναι τυπικές μέχρι αηδιας ώστε να το παίζουν θλιμμένες και να μαζεύουν βλέμματα
οι "καημενουλες".
Ή μήπως δεν είναι έτσι;;;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Μορφωμένη βλάχα που με εξιταραν τα βυζιά της. Είχε και φοβερή ροζ κωλοτρυπίδα ολοστρόγγυλη όπως διαπίστωσα ενώ το μουνί της έβγαζε ωραία περλε υγρά που κολλούσαν στην ψωλή. Ντυνόταν κυριλέ οριακά.
Της έβαζα και διπλό δάκτυλο σαν κομπρεσέρ στην πορεία και πετούσε ζουμια γουρλωνοντας τα μάτια. Μετά με έκανε κι αγκαλίτσα όταν τελειώναμε. Είχε κι αυτή απωθημένα κι επιθυμίες. :rockon:
Κοντή ψηλή κιλά;Από κωλο τι έλεγε;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κοντή ψηλή κιλά;Από κωλο τι έλεγε;
1,70. Οκ δηλαδή ύψος. Κιλά 55 βία. Πεταχτος κώλος ζουμερος για πιασίματα με μέση όχι αυτη που λέμε δακτυλίδι αλλά αρκετά αρμονικη. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σημαντικό ότι πλέον στις βόλτες ακόμα και για καφέ οι γκόμενες ντύνονται σαν να πηγαίνουν σε δεξίωση. Εντάξει ρε μαλακισμένα, έχετε (ή σας έχουν) πάρει 3-4 ρουχαλακια για ειδικες περιπτώσεις και τα φοράτε όπου βρείτε για να το παίξετε ιστορία. :2funny: Η άλλη χθες είχε έρθει δουλειά φορώντας κρέμα με στρας στον λαιμό, σανδαλι δετό, κολάν, πουκαμίσα ανοικτή στο βυζί και είχε μαζί και ενα μικρό εβιαν που ψεκαζοταν.
Τι νομίζουν; ότι περιμένουν
οι παπαράτσι να τις φωτογραφίσουν; :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Σημαντικό ότι πλέον στις βόλτες ακόμα και για καφέ οι γκόμενες ντύνονται σαν να πηγαίνουν σε δεξίωση. Εντάξει ρε μαλακισμένα, έχετε (ή σας έχουν) πάρει 3-4 ρουχαλακια για ειδικες περιπτώσεις και τα φοράτε όπου βρείτε για να το παίξετε ιστορία. :2funny: Η άλλη χθες είχε έρθει δουλειά φορώντας κρέμα με στρας στον λαιμό, σανδαλι δετό, κολάν, πουκαμίσα ανοικτή στο βυζί και είχε μαζί και ενα μικρό εβιαν που ψεκαζοταν.
Αμα θεωρεις τις Αθηναιες καλοντυμενες, που να δεις και Σαλονικη

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αμα θεωρεις τις Αθηναιες καλοντυμενες, που να δεις και Σαλονικη
Πιστεύω ότι οι πιο καλοντυμένες είναι στα Τρίκαλα που έχει γίνει πλέον θέρετρο, ακολουθεί η Θεσσαλονίκη και μετά η Αθήνα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.354
Πόντοι
9.297
Κι εγώ νόμιζα ότι Αθήνα δεν έχει το μουνί της Θεσσαλονίκης,όμως τα τελευταία χρόνια που κατέβηκα κάποιες φορές,άλλαξα γνώμη.Πολλά ωραία μουνάκια και στο κέντρο,στο μετρό κλπ.Βάλε και τις πάμπολλες τουρίστριες το καλοκαίρι.Στο θέμα του μουνιού δηλαδή δεν υπάρχει διαφορά.Αλλά οι λαθροσκατόφατσες παντού,σου χαλάνε όλη τη διάθεση

Πάντως αν μου προτείνανε την ίδια δουλειά/λεφτά στις δυο πόλεις,θα προτιμούσα Θεσσαλονίκη.
Η Θεσσαλονίκη έχει ευκολία πρόσβασης σε περιοχές ενδιαφέροντος ενώ η Αθήνα είναι ζούγκλα και θέλει πολύ χρόνο για βόλτες...
Τυχερός είσαι και τα βλέπεις αυτά γιατί γενικά βαριουνται να ντυθούν ,άσε που κυκλοφορούν συνήθως με γυφτοπαντοφλιτσες η αυτά τα γελοία σαμπώ λες και είναι νοσοκόμες...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Άσε τώρα τις βρωμοελλεεινιδες, αυτές δεν αλλάζουν, θέλουμε άποψη για κασελακη και αχτσιογλου πως τους βλέπεις ωραιε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο κασελακης είναι νεότατος και φαίνεται να έχει στιλ,επίσης η αχτσιογλου όχι δε ψιλοπειθει αλλά έχει τύπο εμφανησιακα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τυχερός είσαι και τα βλέπεις αυτά γιατί γενικά βαριουνται να ντυθούν ,άσε που κυκλοφορούν συνήθως με γυφτοπαντοφλιτσες η αυτά τα γελοία σαμπώ λες και είναι νοσοκόμες...
Δεν συμβαίνουν καθημερινά αλλα οταν τα βλέπω σε τελείως άσχετες περιστάσεις, παραξενεύομαι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κι εγώ νόμιζα ότι Αθήνα δεν έχει το μουνί της Θεσσαλονίκης,όμως τα τελευταία χρόνια που κατέβηκα κάποιες φορές,άλλαξα γνώμη.Πολλά ωραία μουνάκια και στο κέντρο,στο μετρό κλπ.Βάλε και τις πάμπολλες τουρίστριες το καλοκαίρι.Στο θέμα του μουνιού δηλαδή δεν υπάρχει διαφορά.Αλλά οι λαθροσκατόφατσες παντού,σου χαλάνε όλη τη διάθεση

Πάντως αν μου προτείνανε την ίδια δουλειά/λεφτά στις δυο πόλεις,θα προτιμούσα Θεσσαλονίκη.
Να κατεβαίνεις Αθήνα για να παίρνεις μάτι τις Αθηναίες έχεις λεφτά για να έρχεσαι Αθήνα να γαμας στα μπουρδέλα δε ξέρεις.Ξυπνα χέσε τις Ελληνίδες και γάμα έστω μια φορά το μήνα σε μπουρδέλο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.354
Πόντοι
9.297
Δεν συμβαίνουν καθημερινά αλλα οταν τα βλέπω σε τελείως άσχετες περιστάσεις, παραξενεύομαι.
Mα εκεί είναι που μετράει...σε επίσημη περίπτωση είναι φυσιολογικό ...στο άσχετο είναι που μετράει και εντυπωσιάζει...μακάρι να έβλεπα κι εγώ αυτά που βλέπεις...α,ρε Σαλόνικα!!!

Σαλόνικα συνήθως σε κέντρο και όχι πιτσιρίκες...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως θα ήθελα να μένω σε χωριό. Αρκεί να έχω κι εκεί δουλειά και μια θετική βλάχα να πηδιομαστε για κάνα χρόνο. Μετά θα βαρεθούμε
ο ένας τον άλλον αλλά αν υπάρχει σύμπνοια και φτιάχνει κι ωραία φαγητά, θα κάτσω μαζί της. Το πολύ πολύ να τρώει καμιά ψωλή από αλλού κι εγώ να πηδάω άλλες. Αν γινεις αδελφακι με την γκόμενα, στον πούτσο σου όλα. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Mα εκεί είναι που μετράει...σε επίσημη περίπτωση είναι φυσιολογικό ...στο άσχετο είναι που μετράει και εντυπωσιάζει...μακάρι να έβλεπα κι εγώ αυτά που βλέπεις...α,ρε Σαλόνικα!!!

Σαλόνικα συνήθως σε κέντρο και όχι πιτσιρίκες...
Εγώ Αθήνα μένω και αν εξαιρέσουμε ότι βρίσκεις τα πάντα πιο εύκολα, είναι μια άχρηστη πόλη. Προβλήματα, φασαρία και άγχος. Το παχύ έντερο της Ευρώπης έχει καταντήσει. :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.354
Πόντοι
9.297
Εγώ πάντως θα ήθελα να μένω σε χωριό. Αρκεί να έχω κι εκεί δουλειά και μια θετική βλάχα να πηδιομαστε για κάνα χρόνο. Μετά θα βαρεθούμε
ο ένας τον άλλον αλλά αν υπάρχει σύμπνοια και φτιάχνει κι ωραία φαγητά, θα κάτσω μαζί της. Το πολύ πολύ να τρώει καμιά ψωλή από αλλού κι εγώ να πηδάω άλλες. Αν γινεις αδελφακι με την γκόμενα, στον πούτσο σου όλα. :2funny:
Θα αυτοκτονήσεις με κωλοδάχτυλο στο χωριό η σε πόλη με πενταψηφιο πληθυσμό που γενικά λειτουργεί πάλι σαν χωριό...δύσκολα θα σου κάθεται έστω πελάτισσα,δεν υπάρχουν εκεί τα εκλυτα ήθη της πρωτεύουσας.

Εγώ Αθήνα μένω και αν εξαιρέσουμε ότι βρίσκεις τα πάντα πιο εύκολα, είναι μια άχρηστη πόλη. Προβλήματα, φασαρία και άγχος. Το παχύ έντερο της Ευρώπης έχει καταντήσει. :confused:
...και της Κεντρικής Ασίας και της Μέσης Ανατολής.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θα αυτοκτονήσεις με κωλοδάχτυλο στο χωριό η σε πόλη με πενταψηφιο πληθυσμό που γενικά λειτουργεί πάλι σαν χωριό...δύσκολα θα σου κάθεται έστω πελάτισσα,δεν υπάρχουν εκεί τα εκλυτα ήθη της πρωτεύουσας.
Πιθανόν να έχεις δίκιο αλλά πώς την βγάζουν άνδρες και γυναίκες εκεί; Κάποιον τρόπο θα έχουν βρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom