You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Αυτό είναι Χόμπιτ ρε παικτη..Αν ειναι κοντόχοντρη περιμένω να μου τον πάρει στα όρθια κι εγώ να ακουμπάω την μπύρα μου στο κεφάλι της.
!!!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Εξαρτάται αν είναι γονατιστή ή όρθια.Αυτό είναι Χόμπιτ ρε παικτη..
!!!
Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Να ρωτήσω βρε παιδιά, έχει κανείς σας σκεφτεί γιατί κάποιοι να βρίσκουνε γυναίκες και κάνουν μια χαρά οικογένεια ενώ άλλοι δε σταυρώνουν γκόμενα, χωρίζουν, ξενογαμάνε και στο τέλος τους φταίνει οι γυναίκες;
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Το να δεχθούμε την χημεία μεταξύ των ανθρώπων είναι σεβαστό. Αυτό που δεν μπορουμε να δεχθούμε είναι την διαρκή και επιμονή υποχρέωση που προσπαθούν να μας φορτώσουν, αυτή του να τις ανακαλύψουμε, να τις χαλαρώσουμε και κάτι τέτοιες μαλακίες. Δεν εχουμε να ανακαλύψουμε τίποτα. Ας μιλήσουν ξεκάθαρα. Μια μου έλεγε ότι ο άνδρας της τον είχε βάλει απότομα την πρώτη φορά και της χαλασε την ρομαντική στιγμή. Οκ, μας έπεισε, πρώτη φορά ξενογαμηθηκε κι αυτή. Απλά όταν είχε έρθει η κόρη της να πάρει χαρτζιλικι κι ήμασταν σπίτι ήξερε που να πάω να κρυφτώ, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτουΠράγματι..υπάρχουν κάθε είδους περιπτώσεις αλλά πάνω από όλα είναι θέμα τύχης .Ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει η κάθε μία μέσα της και τι θα της βγάλεις.
και με τεράστια φυσικότητα. Αλλά πώς αλλιώς θα πείσει ότι είναι αγνή ύπαρξη, προδομένη και παραμελημένη με κακουχίες;;;
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Που τις είδες τις μια χαρά οικογένειες;Να ρωτήσω βρε παιδιά, έχει κανείς σας σκεφτεί γιατί κάποιοι να βρίσκουνε γυναίκες και κάνουν μια χαρά οικογένεια ενώ άλλοι δε σταυρώνουν γκόμενα, χωρίζουν, ξενογαμάνε και στο τέλος τους φταίνει οι γυναίκες;
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Έχω γνωστό με 4 παιδιά. Δεν τον θυμάμαι πότε ήρεμο.
Δηλαδή αν αρρωστήσει και δεν πάει στις ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ θα λιμοκτονήσουν κι οι έξι.
Η γυναίκα του είναι λέει κουρασμένη από τις δουλειές του σπιτιού αλλά κάποια βραδάκια βγαίνει βολτιτσα με τις φίλες της. Μάλιστα! Στο μεταξύ όποτε έχω πάει για καφέ, το σπίτι μοιάζει με μπουρδέλο. Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε;
Δηλαδή αν αρρωστήσει και δεν πάει στις ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ θα λιμοκτονήσουν κι οι έξι.
Η γυναίκα του είναι λέει κουρασμένη από τις δουλειές του σπιτιού αλλά κάποια βραδάκια βγαίνει βολτιτσα με τις φίλες της. Μάλιστα! Στο μεταξύ όποτε έχω πάει για καφέ, το σπίτι μοιάζει με μπουρδέλο. Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε;
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Σαμπως όσοι πηδιουνται
οι γυναίκες τους με άλλους
δεν το ξέρουν νομίζετε; Τουλάχιστον οι περισσότεροι. Πιστεύω θα λένε δεν γαμιεται; θα πηδούν κι αυτοί όπου βρουν και στην ζυγαριά που τα ζυγίζουν, θα λένε οκ μωρέ έχω το φαι μου και δύο πλυμένα ρούχα. Σίγουρα θα υπάρχουν και χειρότεροι που δεν έχουν ούτε αυτά από τις γυναίκες τους. Το καλύτερο είναι είσαι ελεύθερος, να τα κάνεις μόνος σου ώστε να γαμάς και να φεύγεις αν σε ζαλίζουν. Γυναικοκεντρισμός + γάμος = λέπρα!
οι γυναίκες τους με άλλους
δεν το ξέρουν νομίζετε; Τουλάχιστον οι περισσότεροι. Πιστεύω θα λένε δεν γαμιεται; θα πηδούν κι αυτοί όπου βρουν και στην ζυγαριά που τα ζυγίζουν, θα λένε οκ μωρέ έχω το φαι μου και δύο πλυμένα ρούχα. Σίγουρα θα υπάρχουν και χειρότεροι που δεν έχουν ούτε αυτά από τις γυναίκες τους. Το καλύτερο είναι είσαι ελεύθερος, να τα κάνεις μόνος σου ώστε να γαμάς και να φεύγεις αν σε ζαλίζουν. Γυναικοκεντρισμός + γάμος = λέπρα!
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.689
- Πόντοι
- 6.056
Έχω γνωστό με 4 παιδιά.
Τύπε, αν έκανε 4 παιδιά , χωρίς περιουσία τουλάχιστον 3-4 μύρια, το κύριο γνώρισμά του δεν είναι ούτε τα 4 παιδιά,Δηλαδή αν αρρωστήσει και δεν πάει στις ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ θα λιμοκτονήσουν κι οι έξι.
ούτε ότι είναι παντρεμένος .
ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.689
- Πόντοι
- 6.056
Μη μιλάς για ηλικίες που δεν γνωρίζεις τύπε.Όταν είσαι νέος π.χ θες να γαμάς κάθε λίγο και λιγάκι. Όταν μεγαλώσεις θες απλά καλό γαμήσι οποτε γουστάρεις. Δεν έχεις τις ίδιες ορμές.
Δεν ξέρω πως θα είσαι στα 50 αν δουλεύεις κομπρεσέρ.
Αν δεν κάνεις χαμαλοδουλειά μια χαρά είσαι .
Εγώ νέος στα 25 , με3-4 πηδήματα τη βδομάδα ήμουν μια χαρά, γιατί είχα πολύ τρέξιμο , δουλειές , διάβασμα κτλ .
Τώρα θέλω 3-4 πηδήματα την ημέρα.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.964
- Πόντοι
- 3.246
ΒόλεμαΝα ρωτήσω βρε παιδιά, έχει κανείς σας σκεφτεί γιατί κάποιοι να βρίσκουνε γυναίκες και κάνουν μια χαρά οικογένεια ενώ άλλοι δε σταυρώνουν γκόμενα, χωρίζουν, ξενογαμάνε και στο τέλος τους φταίνει οι γυναίκες;
και συμβιβασμός
είναι η απάντηση
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Πλησιάζω προς τα εκεί. Γενικώς δεν είμαι οπως ήμουν. Αυτό παίζει ρόλο όσον αφορά την κούραση. Σε αυτό συμφωνώ. Κατά τα άλλα όσο μεγαλώνεις θες καλύτερη ποιότητα. Δηλαδή όλοι λίγο πολύ γαμάνε αλλιώς νέοι κι αλλιώς μεγαλώνοντας. Θες καλύτερη ποιότητα μεγαλώνοντας. Δεν σε διοικούν οι ορμές όπως νέος που τον χώνεις και σε τρύπες δέντρων. Και φυσικά δεν εννοώ να φτάσει κάποιος 80. Εκεί πλέον θα είναι εξαίρεση να έχει "θέλω". Μάλλον θα συμβιβάζεται με παρέα.Μη μιλάς για ηλικίες που δεν γνωρίζεις τύπε.
Δεν ξέρω πως θα είσαι στα 50 αν δουλεύεις κομπρεσέρ.
Αν δεν κάνεις χαμαλοδουλειά μια χαρά είσαι .
Εγώ νέος στα 25 , με3-4 πηδήματα τη βδομάδα ήμουν μια χαρά, γιατί είχα πολύ τρέξιμο , δουλειές , διάβασμα κτλ .
Τώρα θέλω 3-4 πηδήματα την ημέρα.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.689
- Πόντοι
- 6.056
Πλησιάζω προς τα εκεί. Γενικώς δεν είμαι οπως ήμουν. Αυτό παίζει ρόλο όσον αφορά την κούραση. Σε αυτό συμφωνώ. Κατά τα άλλα όσο μεγαλώνεις θες καλύτερη ποιότητα. Δηλαδή όλοι λίγο πολύ γαμάνε αλλιώς νέοι κι αλλιώς μεγαλώνοντας. Θες καλύτερη ποιότητα μεγαλώνοντας. Δεν σε διοικούν οι ορμές όπως νέος που τον χώνεις και σε τρύπες δέντρων. Και φυσικά δεν εννοώ να φτάσει κάποιος 80. Εκεί πλέον θα είναι εξαίρεση να έχει "θέλω". Μάλλον θα συμβιβάζεται με παρέα.
Εξακολουθείς να κάνεις υποθέσεις, λάθος, για καταστάσεις που δεν γνωρίζεις.
Αν συμπλήρωνες ποτέ ... ιατρικά ιστορικά ... θα πάθαινες κοκομπλόκο ... πόσοι 80ρηδες ... παίρνουν βιάγκρα και σιαλις ...
Γιατί τα παίρνουν λες ;
Για να βλέπουν επαναλήψεις στην ερτ ;
Τύποι που δεν γαμάνε, υπάρχουν σε όλες τις ηλικίες. Δες τον σαντ.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Αν είχε τόσα δεν υπήρχε περίπτωση να δούλευε δύο δουλειές. Ο τύπος έχει κλαταρει κι η άλλη γεννήθηκε κουρασμένη. Δεν τον στηρίζει σε τίποτα. Άλλο ένα ταιριαστό ζευγαρακι.Τύπε, αν έκανε 4 παιδιά , χωρίς περιουσία τουλάχιστον 3-4 μύρια, το κύριο γνώρισμά του δεν είναι ούτε τα 4 παιδιά,
ούτε ότι είναι παντρεμένος .
ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.689
- Πόντοι
- 6.056
Αν είχε τόσα δεν υπήρχε περίπτωση να δούλευε δύο δουλειές. Ο τύπος έχει κλαταρει κι η άλλη γεννήθηκε κουρασμένη. Δεν τον στηρίζει σε τίποτα. Άλλο ένα ταιριαστό ζευγαρακι.
Είπαμε τύπε. Εϊναι μαλάκας.
Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση .
Πλέον στο ένα παιδί σταματάει κανείς.
Δεν χρειάζονται άλλοι για για δουλεύουν για 780€ , πόσο είναι το ελάχιστο .
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Αυτό δεν έχει να κάνει. Σε γενικές γραμμές πέφτει η διάθεση του άνδρα. Είναι θέμα τεστοστερόνης. Το ότι χαπακωνονται δείχνει ότι θέλουν να χαρούν αλλά οντως δεν μπορούν. Παίζει ρόλο αυτό. Φυσικά χαπια παίρνουν κι οι εικοσαρηδες όπως έχουμε γίνει. Είναι θέμα υπερβολής πια το γαμήσι. Επηρεάζουν κι οι τσόντες.Εξακολουθείς να κάνεις υποθέσεις, λάθος, για καταστάσεις που δεν γνωρίζεις.
Αν συμπλήρωνες ποτέ ... ιατρικά ιστορικά ... θα πάθαινες κοκομπλόκο ... πόσοι 80ρηδες ... παίρνουν βιάγκρα και σιαλις ...
Γιατί τα παίρνουν λες ;
Για να βλέπουν επαναλήψεις στην ερτ ;
Τύποι που δεν γαμάνε, υπάρχουν σε όλες τις ηλικίες. Δες τον σαντ.
Ο Σαντ πιστεύω μας δουλεύει και κινεί το νήμα για παραθέσεις. Δεν παίζει να είναι τόσο σοφτ.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.689
- Πόντοι
- 6.056
Αν μίλαγες έξω με πολύ κόσμο , θα ήξερες πολλούς σαντ.Ο Σαντ πιστεύω μας δουλεύει και κινεί το νήμα για παραθέσεις. Δεν παίζει να είναι τόσο σοφτ.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Απορώ πως κάθεται.Είπαμε τύπε. Εϊναι μαλάκας.
Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση .
Πλέον στο ένα παιδί σταματάει κανείς.
Δεν χρειάζονται άλλοι για για δουλεύουν για 780€ , πόσο είναι το ελάχιστο .
Α ξέχασα...αν φύγει θα πληρώνει διατροφή.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Μιλάω και βλέπω και όντως είναι χάλια η κατάσταση αλλά εδώ βλέπω μόνιμη άρνηση σε όποια προσπάθεια.Αν μίλαγες έξω με πολύ κόσμο , θα ήξερες πολλούς σαντ.
Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Δεν ξέρω βρε μάγκες... εγώ ήμουνα μεγάλος πουτανιάρης από την εφηβική μου ηλικία. Είχα έντονη σεξουαλική ορμή και ασχολιόμουνα με βίζιτες. Αλλά ώρες ώρες, αυτό που ξέρεις ότι σου κάθονται για τα λεφτά και κατά πάσα πιθανότητα δεν το ευχαριστιούνται κιόλας είναι ξενέρωμα. Τί νομίζετε εσείς; Πότε είναι κανείς ευχαριστημένος με τη σεξουαλική του ζωή;