Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προτιμώ να πάω να γαμησω σε μπουρδέλο παρά να παρακαλάω έξω τη καθεμία,έτσι και αλλιώς και οι πουτανες και ωραίες είναι και μουνι έχουν γιατί να παρακαλάω τις έξω σε κάτι που μπορείς να το πάρεις από τα μπουρδέλα χωρις να σου ρίξει Ελλεηνίδα τη ψυχολογία?
Λάθος συλλογισμός. Στο μπουρδέλο πας για τα χοντρά. Δηλαδή περιμένεις στην ουρά μια τύπισσα που χιλιορουφαει ψωλες και αρχίδια. :2funny:Δηλαδή τυπικά πράγματα όσο κι αν βογγαει η προσποιείται. Εκεί πάμε για ποικιλία η μπας και βρούμε καμια ηλίθια να την δουλέψουμε με όποιον τρόπο βρούμε μήπως κάτσουμε παραπάνω. Έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα και δεν μας γουστάρει. Πληρώνεται για να πηδιεται. Εσύ δηλαδή στην δουλειά σου θα γουστάρεις τον πελάτη;
με την γκόμενα αποσκοπείς
σε φοβερά γαμήσια απειρου χρόνου και ποιότητας χωρίς βέβαια να την φορτωθείς μια που η εποχή πλέον είναι ακαταλληλη για τέτοια. Στο τέλος την στέλνεις η σε στέλνει και πας για άλλη.
Και βέβαια δεν παρακαλάς την γκόμενα. Της ρίχνεσαι κι αν βγει το πράγμα, περνάτε καλά για όσο πάει διότι σε γουστάρει όπως κι εσύ. Αν βέβαια την πληρώνεις καργα σαν μερικούς ( γενικά μιλάω) τότε μόνο συμφωνώ για τις πουτάνες ως καλύτερες. Απλή εξήγηση. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Λάθος συλλογισμός. Στο μπουρδέλο πας για τα χοντρά. Δηλαδή περιμένεις στην ουρά μια τύπισσα που χιλιορουφαει ψωλες και αρχίδια. :2funny:Δηλαδή τυπικά πράγματα όσο κι αν βογγαει η προσποιείται. Εκεί πάμε για ποικιλία η μπας και βρούμε καμια ηλίθια να την δουλέψουμε με όποιον τρόπο βρούμε μήπως κάτσουμε παραπάνω. Έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα και δεν μας γουστάρει. Πληρώνεται για να πηδιεται. Εσύ δηλαδή στην δουλειά σου θα γουστάρεις τον πελάτη;
με την γκόμενα αποσκοπείς
σε φοβερά γαμήσια απειρου χρόνου και ποιότητας χωρίς βέβαια να την φορτωθείς μια που η εποχή πλέον είναι ακαταλληλη για τέτοια. Στο τέλος την στέλνεις η σε στέλνει και πας για άλλη.
Και βέβαια δεν παρακαλάς την γκόμενα. Της ρίχνεσαι κι αν βγει το πράγμα, περνάτε καλά για όσο πάει διότι σε γουστάρει όπως κι εσύ. Αν βέβαια την πληρώνεις καργα σαν μερικούς ( γενικά μιλάω) τότε μόνο συμφωνώ για τις πουτάνες ως καλύτερες. Απλή εξήγηση. :rockon:
Στις πουτανες πάνε όσοι δε μπορούν να γαμησουν αλλιώς,είτε γιατί είναι σα εμένα δλδ δε μιλάνε γιατί έχουν καταλάβει πλέον ότι οι Ελληνίδες πάνε με κακά παιδιά και εγώ μόνο κακο παιδί δε είμαι.Στη εποχή των 80ς υπήρχαν κοπέλες που θα με ήθελαν (είμαι 24 τώρα εγώ) γιατί τότε ήταν όλες καλύτερες,τώρα δε είναι εποχή για καμάκι τόσο ντίβες που έχουν γίνει όλες.Διαφωνω στη πουτανα ναι οκ θα έχεις λιγότερο χρόνο αλλά θα κάνεις πολύ περισσότερα από την έξω,οι πουτανες είναι η δουλειά τους ξέρουν,οι έξω δε ξέρουν τίποτα απόδειξη οι φλωροι που πάνε τα λεγόμενα και κακα παιδιά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό δε είναι συχνό φαινόμενο,με λαμπάδες και χοντρούς και ασχημαντρες πάνε μόνο όσες έχουν συμφέρουν από αυτούς δλδ τσέπη.Οι πιο πολλές Ελληνίδες κυκλοφορούν με τα κλασσικά μπάντ Μπόις,δε είναι μόνο τα τατουάζ η τα ξυρισμένα μαλλιά είναι και να είσαι κλασσικός μαλακας.Αν είσαι το κλασσικό καλό παιδί όσα τατουαζ και να κάνεις όσο και να ξυρίσεις τα μαλλιά σου δε θα βρεις και πάλι,οι γκόμενες μυρίζονται ποιος είναι πραγματικός αλήτης και ποιος όχι.
Σιγά που κυκλοφορουν με μάγκες και κακά παιδιά. Αυτό απλά τυχαίνει. Προτιμούν τους ηλίθιους που θα τις ταιζουν και θα τις χρυσώνουν για να δέσουν την βάρκα τους. Μετά γαμιούνται όπου θέλουν περιστασιακα. Αν η γκόμενα βρει πλούσιο μαλάκα το πολύ να τον κάνει κέρατα. Σιγά μην τον παρατήσει. Πολύ δύσκολο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σιγά που κυκλφορουν με μάγκες και κακά παιδιά. Αυτό απλά τυχαίνει. Προτιμούν τους ηλίθιους που θα τις ταιζουν και θα τις χρυσώνουν για να δέσουν την βάρκα τους. Μετά γαμιούνται όπου θέλουν περιστασιακα. Αν η γκόμενα βρει πλούσιο μαλάκα το πολύ να τον κάνει κέρατα. Σιγά μην τον παρατήσει. Πολύ δύσκολο.
Εγώ βλέπω πάντως οι συνομιλικες μου όλες με τύπους τατουάζατους και μηχανοβιους είναι,αν δε είσαι τέτοιος μαλακας πλέον γκόμενα δε βγάζεις.Παλια ίσως ήταν αλλιώς πήγαιναν πολλές με τους καλούς και σωστούς τώρα όμως πλέον όχι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στις πουτανες πάνε όσοι δε μπορούν να γαμησουν αλλιώς,είτε γιατί είναι σα εμένα δλδ δε μιλάνε γιατί έχουν καταλάβει πλέον ότι οι Ελληνίδες πάνε με κακά παιδιά και εγώ μόνο κακο παιδί δε είμαι.Στη εποχή των 80ς υπήρχαν κοπέλες που θα με ήθελαν (είμαι 24 τώρα εγώ) γιατί τότε ήταν όλες καλύτερες,τώρα δε είναι εποχή για καμάκι τόσο ντίβες που έχουν γίνει όλες.Διαφωνω στη πουτανα ναι οκ θα έχεις λιγότερο χρόνο αλλά θα κάνεις πολύ περισσότερα από την έξω,οι πουτανες είναι η δουλειά τους ξέρουν,οι έξω δε ξέρουν τίποτα απόδειξη οι φλωροι που πάνε τα λεγόμενα και κακα παιδιά.
Μια χαρά σε βλέπω να μιλάς. Άρα δεν είσαι Μογγόλος.
Στις γκομενες αν κατάλαβα ψιλοκολλας. Αυτό διορθώνεται. Απλά θέλει προπόνηση. Περί πουτανών ότι σου είπα ισχύει. Δουλειά κάνουν. Ειδικά οι σημερινές μπουρδελιαρες είναι χειρότερες των παλιότερων. Οι γκόμενες κάνουν τα πάντα στο γαμήσι. Δεν είναι θέμα επαγγελματισμού η μη αλλά ότι η άλλη γουστάρει κάποιον όπως κι αυτός και ξεσκίζονται. Τώρα βέβαια αν πέσουμε σε ξύλο απελεκητο, είναι εξαίρεση αλλά και πάλι θα την γλεντήσουμε διότι υπάρχει όντως χημεία κι όχι γιαλαντζι.
Αν η άλλη μας έχει ομως για χορηγό, τότε όντως τα γαμήσια είναι άχρηστα διότι δεν θέλει εμάς αλλά τα λεφτά οπότε την σουταρουμε. Θέλει καθαρο μυαλό. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ βλέπω πάντως οι συνομιλικες μου όλες με τύπους τατουάζατους και μηχανοβιους είναι,αν δε είσαι τέτοιος μαλακας πλέον γκόμενα δε βγάζεις.Παλια ίσως ήταν αλλιώς πήγαιναν πολλές με τους καλούς και σωστούς τώρα όμως πλέον όχι.
Αυτές είναι μικρές σε ηλικία και είναι στο ψάξιμο ρεκλας και στο ξέφρενο. Στα 30 θα αρχίσει το άλλο ψάξιμο, αυτό των χρημάτων σώνει και καλα, στα 35 θα παρακαλάνε να βρουν κάποιον να τις νταντεύει με πρόσχημα μωρό κι οικογενεια και στα 40-45 θα δίνουν κώλο σε 25 χρόνους πίνοντας χυσια για να κάνουν γαργαρες το χειμώνα λόγω κρύου. Τσούζει πολύ ο ερχομός της εμμηνόπαυσης στις γυναίκες. Προθάλαμος της απόλυτης θλίψης. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
μη φας τα καλυτερα χρονια σου στις πουτάνες.Και ας εισαι καλο παιδι,αυτο αλλαζει.Κακος δε θα γινεις αλλα αν μαθεις να βάζεις ορια στις γυναικες θα σε σεβονται περισσότερο.Δε λεω να κοψεις τι πουτάνες αλλα εχε τις για να μη χανεις την επαφη με το μουνι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Καί στήν Αθήνα μήν νομίζεις ότι είναι εύκολα,θέλει δυναμική,τσαμπουκά,χιούμορ κτλ
ζητάει τσαγανό τό καμάκι
Οι τουρίστριες λόγω χαλαρης διάθεσης και άλλης νοοτροπίας από τις χώρες τους είναι σαφώς ευκολότερος στόχος.
Σε μη τουριστικές περιοχες απλώς η κατάσταση είναι δραματική ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
ουτε εμενα μου ειναι αντιπαθης αλλα δε πιστευω στη τυχη.
Δεν ήταν επιλογή του να είναι εκεί που είναι και χωρίς κεφάλαιο κίνησης και μια ευκαιρία δεν μπορεί να πάει μπροστά.
Οι αστοί ΕΤΥΧΕ σε πολλές περιπτώσεις, να είναι όλη τους την ζωή σε πόλεις ,με γονείς που κάπου τρυπωσανε και το αποτέλεσμα ήταν ότι τα βρήκανε ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑμε το που γεννηθηκαν...μόχθησαν πολύ αυτοί που τα βρήκαν έτοιμα από τους γονείς η απλώς ΕΤΥΧΕ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.358
Πόντοι
9.297
Αυτό δε είναι συχνό φαινόμενο,με λαμπάδες και χοντρούς και ασχημαντρες πάνε μόνο όσες έχουν συμφέρουν από αυτούς δλδ τσέπη.Οι πιο πολλές Ελληνίδες κυκλοφορούν με τα κλασσικά μπάντ Μπόις,δε είναι μόνο τα τατουάζ η τα ξυρισμένα μαλλιά είναι και να είσαι κλασσικός μαλακας.Αν είσαι το κλασσικό καλό παιδί όσα τατουαζ και να κάνεις όσο και να ξυρίσεις τα μαλλιά σου δε θα βρεις και πάλι,οι γκόμενες μυρίζονται ποιος είναι πραγματικός αλήτης και ποιος όχι.
Τους μυρίζονται και πάνε μαζί τους όπως οι μύγες που πάνε στα σκατα και τις κοπριες....:headbang:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.667
Πόντοι
4.615
Λάθος...για αυτό πολλές κυκλοφορούν με κάτι λαπάδες και κάτι ασχημανδρες;
Το είπε άλλος συναγωνιστής πρόσφατα...ότι δηλαδή θέλουν κάποιον χάλια για να δείχνουν αυτές ότι είναι από πάνω.
Αν εσύ δεν έχεις δει τύπους όπως αυτούς που περιγράφω να γαμάνε, μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα.
Το ότι υπάρχουν κάποιοι τελειωμένοι με Θεόμουνα, δεν αναιρεί αυτό που έγραψα: ορισμένες φουλ ψωνισμένες όντως επιζητούν λαπάδες για σχέση. Αλλά μέσα τους αναζητούν τον αλήτη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε παιδιά για την βολεψη πάνε με τους ναυαγούς ώστε να μην έχουν κανένα επίπεδο δυσκολίας στην αρρώστεια που ονομάζουν σχέση κι έτσι ρουφάνε οτι κέρδος βρουν. Μέσα τους θέλουν τον έμπειρο που φαίνεται αλήτης και μούτρο γιατί με τους ναυαγούς αισθάνονται λειψες σαν γυναίκες. Ότι τους λένε εκείνοι λένε ναι σαν καθυστέρες αρκεί να τις εχουν πλάι τους. Όμως τον έμπειρο κτλ δεν τον θέλουν μόνιμα αλλά για να περάσουν λίγο καλά διότι ξέρουν ότι θα σκοτωθούν στον καυγά η θα τρώνε κάργα απαξίωση και δεν τους αρέσει αυτό. Κάποτε κάθονταν με αυτούς μόνιμα. Τώρα είναι για αρπαχτες.
Οι γυναίκες κάθονται πλέον για μόνιμα σχεδόν πάντα με ναυαγούς και μαλθακους τύπους που μπορούν να ελέγχουν. Αν θέλουν κάτι άλλο μπαίνουν σόσιαλ και διαλέγουν από 500 γαμπρούς που τις ξερογλυφιουν. Αυτή είναι η ζημια των σόσιαλ. Παλιά έπρεπε να πάρουν την φιλη του για κάλυψη κι ένα σωρό άλλες μαλακίες για να βγουν να γκομενισουν. Τώρα από τον καναπε αραχτες διαλέγουν κάποιον. Αυγή είναι η σημερινή κατάντια του γυναικοκεντρισμού. :jerking:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.691
Πόντοι
3.556
Μήπως ομως ήταν ξένη η 24χρονη,μαλλον Αλβανίδα? Γιατί σιγά μη πάει ελλεεινιδα να δουλέψει, κι μάλιστα σε βενζιναδικο. Αλβανιδες σε βενζιναδικο και εγώ έχω δει, αλλά είναι ξένες, εμεις εδώ λέμε για τις ελλεεινιδες που δε δουλευουν
Αλβανεζα θα ήταν ρε μαγκα σίγουρα.

Οι πιτσιρίκες Αλβανεζες μοιάζουν με Ελληνίδες

Δεν είναι σαν τις παλιές που βρωμαγε το μουνι τους και είχαν πεταχτά αυτιά

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο μεσεντζερ όλη μέρα αυτή την δουλειά κάνουν εκτός το κουτσομπολιό. Σάλια κάργα.
Όποτε έχω φτιάξει προφίλ για να απαξιωσω συζητήσεις
ή εχει τύχει να μιλήσω με πατσαβούρα για να γαμήσω
να ξέρετε ότι ζητούν φωτό (λες και δεν μπορείς να βάλεις ότι θες). Αυτό το κάνουν ώστε να κόψουν μούρη, να πειστούν και καλά ότι δεν έχουν μιλήσει μαζί σου και γίνουν ρόμπα ξεκουμπωτη
ή δεν είσαι κάνας γνωστός
να ξέρεις την σαπίλα τους φοβουμενες μην τις καρφώσεις στον περίγυρο
ή στον μπούλη μόνιμο που έχουν. Ακόμα κι αν τους πεις το πλέον λογικό, ότι φωτό μπορεί κάποιος να βάλει ότι θέλει οπότε όλα αυτά είναι μαλακίες (όντως είναι) κι έλα να μιλήσεις με φωνή στο μεσεντζερ δεν δέχονται (από εκεί να καταλάβετε). Οπότε τους ρίχνεις απαξιωση, ούτε ένα λάικ κι άντε γεια. Δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να στέκεται στην ουρά κάποιος να μιλάει με πατσαβούρες για καιρό αν δεν γινει κονέ. Δηλαδή τι έχει να συζητήσει μαζί τους; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αλβανεζα θα ήταν ρε μαγκα σίγουρα.

Οι πιτσιρίκες Αλβανεζες μοιάζουν με Ελληνίδες

Δεν είναι σαν τις παλιές που βρωμαγε το μουνι τους και είχαν πεταχτά αυτιά
Όντως έτσι είναι. Οι παλιές Αλβανιδες μοιάζουν με Αλβανούς με περούκα. :2funny:
Κάτι γουρλωτα μάτια βαθιά και κάτι αυτιά πεταχτά. Κοντοποδαρες και βρωμιάρες μιλούν με συγκεκριμένη προφορά. Οι νέες Αλβανίδες είναι πολύ πιο εμφανίσιμες. Στο δυτικό κόσμο τα μπλεκουν όλοι μεταξύ τους και αλλάζει η βασική σκατοφατσα του καθενος/καθεμιάς σε όλα τα κράτη. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης οι Ελληνίδες σε συντριπτικό βαθμό δουλεύουν σε δουλειές του κώλου και σχεδόν ποτέ σε σκληρή δουλειά. Όλη μέρα ακόμα και στην δουλειά είναι στο μεσεντζερ, όλη μέρα κουράζονται και καλά και μόλις σχολανε γυρίζουν εδώ κι εκεί για καφέ και να βρουν χορηγο η ψωλή. Όσες έχουν παιδιά, βάζουν κάνα πλυντήριο, φτιάχνουν κι ένα σκατοφαγο με το ζόρι και την υπόλοιπη μέρα φτιάχνονται, σελφαρουν η γυρίζουν όπου βρουν. Στον καναπέ τρώνε μαλακίες γαριδάκια κτλ αραζοντας με επίδοξους γαμπρούς στα σοσιαλ. Τα σώματα πολλών Ελληνίδων νέων είναι σαν πενηνταρες που έχουν γεννήσει 4 παιδιά. Όσες είναι οκ, έχουν 3-4 μασελες κι ανάλογα κορόιδα μαζί γονείς και παππουδογιαγιαδες ώστε να τους παρέχουν τα πάντα. Το σώμα της γυναίκας χαλάει πολύ εύκολα. Αυτά όλα είναι γεγονότα. Κι αν πάτε σε σπίτι Ελληνίδας επίσκεψη, είναι μονίμως σαν μπουρδέλο διότι δεν κάνουν δουλειές. Αποφεύγουν να κάθονται σπίτι παρά μόνο αργά βράδυ για εντατικό σόσιαλ πριν κοιμηθούν. :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δέν έχει καμία σημασία άν ψάχνουν αλήτη,η καλό παιδί οι γκόμενες,είναι ανισόρροπες,ψεύτρες,εγωκεντρικές!
μπορούμε νά τό παίζουμε,καί κακά παιδιά καί καλά,πού τό πρόβλημα?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βρείτε εσείς γκόμενα σήμερα να πάρει πρωτοβουλία σε κάτι και να σηκωσει μανίκια στο σπίτι. Ψωνίζουν μόνο ότι τρώγεται επιτόπου η θέλει ένα τέταρτο στην χύτρα. Όλη μέρα αραλικι και βόλτα. Μια στις χίλιες είναι ικανή ως πακέτο για σπίτι. Άρα δικαίως τις βλέπουμε μόνο για γαμήσι (κι αν). :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δέν έχει καμία σημασία άν ψάχνουν αλήτη,η καλό παιδί οι γκόμενες,είναι ανισόρροπες,ψεύτρες,εγωκεντρικές!
μπορούμε νά τό παίζουμε,καί κακά παιδιά καί καλά,πού τό πρόβλημα?
Ακριβώς. Ότι κι αν κάνεις σήμερα, δεν έχει νόημα καμία προσπάθεια. Απλά γαμάς οποία σου κάτσει από οποίες σου αρέσουν και τέλος. Σε συντριπτικό βαθμό επιβεβαίωσης, θα χαλάσουν μόνες τους την ατμόσφαιρα, θα βάλουν μπρος τα σχέδια τους για μέλλον όπως τους αρέσει με τον άνδρα σε ρόλο προμηθευτή και αυτό είναι όλο. Είναι μεθοδικές στο να πετύχουν πράγματα που θέλουν αυτές. Οπότε είτε τους γαμάς την ψυχή και φεύγεις, είτε κάθεσαι σαν μαλάκας. Αυτές είναι οι επιλογές. Το να βρεις νορμάλ είναι το πλέον αδύνατον. :confused: Δεν έχει νόημα ούτε το ψάξιμο. Απλά ζεις όσο πιο ωραία μπορείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom