Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (7 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Κάτσε ρε φίλε γεννήθηκε σε κατσικοχωρι που δε έχει ούτε γυναίκες ούτε μπουρδέλα τυχερός είναι? Ενώ άμα είχε γεννηθεί Αθήνα θα γαμαγε τουλάχιστον σε μπουρδέλα γιατί πάλι γυναίκες δε θα έβρισκε μη ξεγελιομαστε,ο σαμπ είναι το κλασσικό καλό παιδί κάτι που οι Ελληνίδες δε θέλουν.Οι Ελληνίδες πάνε με αλήτες τέλος.
10 χρονια κλαιγεται...οχι...δεν ειναι δικαιολογιες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με τη κλαψα δουλεια δε γινεται,να σηκωσει το κωλαρακο του να βρει λυσεις

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
10 χρονια κλαιγεται...οχι...δεν ειναι δικαιολογιες.

με τη κλαψα δουλεια δε γινεται,να σηκωσει το κωλαρακο του να βρει λυσεις
Συμφωνώ πρέπει να παλέψει και όχι να κλαίγεται,πρέπει να βρει μια δουλειά ώστε να μπορεί να έρχεται 1-2 τουλάχιστον φορές το μήνα να γαμαει σε οίκους αφού γκόμενες χλωμο να βρει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε παιδιά για την βολεψη πάνε με τους ναυαγούς ώστε να μην έχουν κανένα επίπεδο δυσκολίας στην αρρώστεια που ονομάζουν σχέση κι έτσι ρουφάνε οτι κέρδος βρουν. Μέσα τους θέλουν τον έμπειρο που φαίνεται αλήτης και μούτρο γιατί με τους ναυαγούς αισθάνονται λειψες σαν γυναίκες. Ότι τους λένε εκείνοι λένε ναι σαν καθυστέρες αρκεί να τις εχουν πλάι τους. Όμως τον έμπειρο κτλ δεν τον θέλουν μόνιμα αλλά για να περάσουν λίγο καλά διότι ξέρουν ότι θα σκοτωθούν στον καυγά η θα τρώνε κάργα απαξίωση και δεν τους αρέσει αυτό. Κάποτε κάθονταν με αυτούς μόνιμα. Τώρα είναι για αρπαχτες.
Οι γυναίκες κάθονται πλέον για μόνιμα σχεδόν πάντα με ναυαγούς και μαλθακους τύπους που μπορούν να ελέγχουν. Αν θέλουν κάτι άλλο μπαίνουν σόσιαλ και διαλέγουν από 500 γαμπρούς που τις ξερογλυφιουν. Αυτή είναι η ζημια των σόσιαλ. Παλιά έπρεπε να πάρουν την φιλη του για κάλυψη κι ένα σωρό άλλες μαλακίες για να βγουν να γκομενισουν. Τώρα από τον καναπε αραχτες διαλέγουν κάποιον. Αυγή είναι η σημερινή κατάντια του γυναικοκεντρισμού. :jerking:
Και εγώ έχω πάει πάρα πολλές φορές σε μπουρδέλα πράγμα που σημαίνει πως θεωρούμαι έμπειρος αλλά παρόλα αυτά στις γυναίκες είμαι το κλασσικό καλό παιδί το ντροπαλό.Οποτε δε έχει να κάνει με τη σεξουαλική εμπειρία που λες,στα μπουρδέλα έχω πάει τόσες φορές παρόλα αυτά είναι στις γκόμενες το κλασσικό καλό παιδί το ντροπαλό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.551
Πόντοι
3.656
Αυτούς που βλέπετε έξω με κάποια και σκέφτεστε πιθανόν ότι παίρνουν ωραία, το ξέρει μόνο η ψυχούλα τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ βάλλονται και καταπλακωνονται διαρκώς από ρόλους και προσπάθεια στο να έχουν την άλλη πριγκηπισσα. Έχουν γίνει ταξιτζήδες, πληρώνουν τα πάντα, κάθονται σουζα τρέχουν σαν μαλάκες και τρώνε και γκαριδα. Μόνο στην αρχή ήταν λίγο καλά όπως πάντα στην αρχή και μετά κάθονται σαν μαλάκες με οποία βρίσκουν μην την χάσουν και ξανσψαχνουν. Δηλαδή μια ζωή βασανιστήριο. Στο τέλος οι μισοί σηκώνονται και φεύγουν (κακώς άργησαν) ή παντρεύονται από συνήθεια. Ελάχιστοι γάμοι είναι της προκοπής.

Εντάξει,όσοι έχουν κανα καυλόμουνο γκόμενα,μια χαρά περνάνε.Ξέρεις κανέναν να περνάει άσχημα;

Άσχημα περνάνε όσοι είναι μόνοι τους ή τα'χουν με κανα μπαζο γιατί δεν τους κάθεται καλύτερη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056
Ενώ εμείς που μας τα ξεσκίζουν σιγά σιγά, 100 100 - 200 200 οι πουτάνες που μας δουλεύουν ψιλό γαζί και δεν μας μαγειρεύουν κιόλας είμαστε πιο έξυπνοι από τον χαζούλη που τα μάζευε για να του τα φάει μία πουτάνα :2funny:

Καταρχήν ρε μάγκα .... τον παλιό καιρό .... αν σου ερχόταν βίζιτα από αγγελία αυτή .... θα λυπόσουν τα 10€ που θα έδινες για το "ταξί"
για να φύγει . ΤΟΣΟ ΜΠΑΖΟ.

Έπειτα να παντρευτείες ζωντοχήρα .... με ΚΟΡΗ ... σχεδόν ενήλικη ......

είναι να να κάθεσαι έχοντας στον κώλο σου κοκοροντούφεκο με λάσκα κοκόρια .... ΓΕΜΑΤΟ ....
Χαλαρά μπορεί να σου βγάλουν καμία παρενόχληση .... βιασμό κτλ ....

Έπειτα .... συγκρίνεις να δίνεις 200€ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΒΟΛΛΕΫΜΠΟΛΙΣΤΡΙΑ .....
με το να στα τρώει σάπια ζωντοχήρα 45αρα ;;;;;;;;;;;;;;

Τι συζητάμε ρε πούστη ;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297
η ζωη εχει δυσκολιες και εμποδια για να τις ξεπερναμε

η ζωη εχει δυσκολιες και εμποδια για να τις ξεπερναμε
Είναι άλλο να έχουν λύσει ΟΙ ΓΟΝEIΣ το πρόβλημα της μόνιμης εγκατάστασης σε πόλη ώστε να υπάρχουν πιο πολλές ευκαιρίες για εργασία και γκόμενες για τις επόμενες γενεές και άλλο να είσαι από έξω και να παλεύεις μόνος ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.
Συμπαραστέκομαι ολόψυχα στον εκλεκτό συναγωνιστή @Sub-Zero .

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Είναι άλλο να έχουν λύσει ΟΙ ΓΟΝEIΣ το πρόβλημα της μόνιμης εγκατάστασης σε πόλη ώστε να υπάρχουν πιο πολλές ευκαιρίες για εργασία και γκόμενες για τις επόμενες γενεές και άλλο να είσαι από έξω και να παλεύεις μόνος ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.
δε θες να ξερεις τι εχω περάσει στη ζωη μου και τα εχω ξεπερασει η ακομα εστω αν παλευω με αυτα αλλα συνεχιζω να πηγαινω προς τον στοχο μου.Ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556

Ναι αλλα αν δεν τα βρεις ετοιμα πρεπει να βρεξεις κωλο αλλιως δεν τρως ψαρι, τιποτε δε χαριζεται

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Εγώ κάνω το άλλο,είμαι στο αμάξι και όπου βλέπω ντίβα,ψωνάρα και γενικά μη σωστή γκομενα τις δείχνω και τις κοροϊδεύω σα προπόνηση ώστε να γίνω σκληρός και να μη είμαι ο βλάκας που λυπούνται.
Τους κλάνεις μια μάντρα ωοθήκες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297
Ναι αλλα αν δεν τα βρεις ετοιμα πρεπει να βρεξεις κωλο αλλιως δεν τρως ψαρι, τιποτε δε χαριζεται
Το θέμα είναι ότι πολλοί από αυτούς που μιλάνε βρήκαν ΕΤΟΙΜΗ από τους γονείς την εγκατάσταση σε πόλη( με ο,τι αυτή συνεπάγεται) και μιλάω κυρίως για Θεσσαλονικείς και Αθηναίους.

Τους κλάνεις μια μάντρα ωοθήκες.
Πραγματι...απλώς λένε"τι κάνει ο μαλακας" και μετά από λίγα λεπτά το έχουν ξεχάσει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056

Και κάτι τέτοιοι ΜΑΛΑΚΕΣ όμως, παρόλο που τους γίνεται ο κώλος τορπιλοσωλήνας μια ζωή
ΚΑΝΟΥΝ 2-3-4 ΠΑΙΔΙΑ ... επειδή έτσι τους είπε η καριόλα η μάνα τους ή ο μαλάκας ο πατέρας τους ....

Και καταδικάζουν τα παιδιά τους σε ακόμη μεγαλύτερη φτώχια από τη δική τους . Και κόμπλεξ . Και περιθώριο .
Όποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα και κάνει πάνω από ένα παιδί ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.

Δημιουργεί δυστυχισμένους χαμάληδες, σερβιτόρους σταζερί , κομματόσκυλα κτλ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056

Καλά ο sub δεν γάμαγε πουθενά.
Παντού κάτι θα του έφταιγε.
Δεν την έχει πέσει ούτε σε μία, όσα χρόνια γράφει εδώ.

Είναι πληγωμένος από το σχολείο , που δεν τον παρακάλαγαν οι μουνάρες του σχολείου να γαμηθούν μαζί του .......

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.548
Πόντοι
456
49, 42, 37 στο περιπου
Αν ένας γάμος είναι μαρτύριο και για τους δυο χιλιες φορές διαζύγιο. Αλλά αν οι γυναίκες έχουν και παιδιά και ψάχνουν σχέση σε αυτή την ηλικία θα φάνε τα μούτρα τους.
Από την ενασχόληση μου με το τιντερ και άλλες ονλαιν παπαριές έχω διαπιστώσει πως οι χωρισμένες με παιδιά είναι μάστιγα. Αυξάνονται και πληθύνονται.

Η πλάκα είναι πως δεν στο λένε κιόλας και στο κρατάνε για έκπληξη. Έχω βγει με αρκετές και μόλις μου είπαν πως είναι χωρισμένες με παιδί εξαφανίστηκα.
Μια που είχαμε βγει για ποτό μου είχε πει πως μπορεί να έχει παιδί αλλά έχει και αυτή δικαίωμα να περνάει καλά και μία άλλη που την μπλόκαρα μόλις μου το είπε με έπαιρνε τηλέφωνα και ζητούσε και τα ρέστα.

Για να συμπεριφέρονται έτσι πιστεύω πως δεν είμαι ο μοναδικός που γίνεται καπνός μόλις διαπιστώνει πως η άλλη είναι χωρισμένη με παιδί.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Το θέμα είναι ότι πολλοί από αυτούς που μιλάνε βρήκαν ΕΤΟΙΜΗ από τους γονείς την εγκατάσταση σε πόλη( με ο,τι αυτή συνεπάγεται) και μιλάω κυρίως για Θεσσαλονικείς και Αθηναίους.

Σιγουρα στην Ελλαδα υπαρχει πολλη βοηθεια απο γονεις, παππουδες κλπ αλλα και παλι ειναι πολυ σημαντικο πως θα κινηθεις και εσυ.

Και πρεπει να κανεις και υποχωρησεις στα θελω σου ειδικα τον πρωτο καιρο.

Πχ προχθες σε μια συζητηση στο ινσομνια ανεφερα πως σε δυαρι σπιτι 50τμ μπορει να μεινει ζευγαρι και παιδι μεχρι 5 χρονων και με περιγελασαν, το θεωρησαν μικρο για τα κωλαρακια τους. Εν τω μεταξυ οι παππουδες τους μπορει να μεγαλωσαν σε ενα δωματιο με αλλα 5 αδερφια κοιμωμενοι στο πατωμα.

Υπαρχει μεγαλη καλο(κακο)μαθηση στο συγχρονο δυτικο κοσμο

Πιστευεις πως καποιος 30ρης με ορεξη για δουλεια που θα ερθει Αθηνα απ το χωριο του με 500 ευρω στην τσεπη για τις πρωτες 10 μερες δε μπορει να βρει το δρομο του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom