Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (6 μέλη και 66 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056
Αν ένας γάμος είναι μαρτύριο και για τους δυο χιλιες φορές διαζύγιο. Αλλά αν οι γυναίκες έχουν και παιδιά και ψάχνουν σχέση σε αυτή την ηλικία θα φάνε τα μούτρα τους.
Από την ενασχόληση μου με το τιντερ και άλλες ονλαιν παπαριές έχω διαπιστώσει πως οι χωρισμένες με παιδιά είναι μάστιγα. Αυξάνονται και πληθύνονται.

Η πλάκα είναι πως δεν στο λένε κιόλας και στο κρατάνε για έκπληξη. Έχω βγει με αρκετές και μόλις μου είπαν πως είναι χωρισμένες με παιδί εξαφανίστηκα.
Μια που είχαμε βγει για ποτό μου είχε πει πως μπορεί να έχει παιδί αλλά έχει και αυτή δικαίωμα να περνάει καλά και μία άλλη που την μπλόκαρα μόλις μου το είπε με έπαιρνε τηλέφωνα και ζητούσε και τα ρέστα.

Για να συμπεριφέρονται έτσι πιστεύω πως δεν είμαι ο μοναδικός που γίνεται καπνός μόλις διαπιστώνει πως η άλλη είναι χωρισμένη με παιδί.

Τύπε .... αν είχα κάποιον φίλο ... και μου έλεγε ότι ξεκινάει νταραβέρι με ... ζωντοχήρα ....

Έχεις δει το Ντρέϋφους ... και άλλες παρόμοιες ταινίες ;;;;;;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Και κάτι τέτοιοι ΜΑΛΑΚΕΣ όμως, παρόλο που τους γίνεται ο κώλος τορπιλοσωλήνας μια ζωή
ΚΑΝΟΥΝ 2-3-4 ΠΑΙΔΙΑ ... επειδή έτσι τους είπε η καριόλα η μάνα τους ή ο μαλάκας ο πατέρας τους ....

Και καταδικάζουν τα παιδιά τους σε ακόμη μεγαλύτερη φτώχια από τη δική τους . Και κόμπλεξ . Και περιθώριο .
Όποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα και κάνει πάνω από ένα παιδί ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.

Δημιουργεί δυστυχισμένους χαμάληδες, σερβιτόρους σταζερί , κομματόσκυλα κτλ

Σε αυτο διαφωνω και το εχουμε ξανασυζητησει.

Η αποψη μου ειναι απλη και σε αυτο ειμαι αδιαλλακτος: Ενα παιδι δεν ειναι ποτε λαθος. Ποτε. Θεμελιωδης αρχη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056

Η αποψη μου ειναι απλη και σε αυτο ειμαι αδιαλλακτος: Ενα παιδι δεν ειναι ποτε λαθος. Ποτε. Θεμελιωδης αρχη

Ναι ... και να δουλεύει σε stage ....

ή σερβιτόρος ...

ή να ξυπνάει στις 03.30 για να πιάσει δουλειά σε take away cafe στις 04.00 .....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.826
Πόντοι
12.756

Η αποψη μου ειναι απλη και σε αυτο ειμαι αδιαλλακτος: Ενα παιδι δεν ειναι ποτε λαθος. Ποτε. Θεμελιωδης αρχη.

Ετσι ..
γιατι οι φτωχοι πρεπει να πολλαπλασιαζονται για να υπαρχει εργατικό προσωπικό

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297
Και κάτι τέτοιοι ΜΑΛΑΚΕΣ όμως, παρόλο που τους γίνεται ο κώλος τορπιλοσωλήνας μια ζωή
ΚΑΝΟΥΝ 2-3-4 ΠΑΙΔΙΑ ... επειδή έτσι τους είπε η καριόλα η μάνα τους ή ο μαλάκας ο πατέρας τους ....

Και καταδικάζουν τα παιδιά τους σε ακόμη μεγαλύτερη φτώχια από τη δική τους . Και κόμπλεξ . Και περιθώριο .
Όποιος δεν έχει στον ήλιο μοίρα και κάνει πάνω από ένα παιδί ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.

Δημιουργεί δυστυχισμένους χαμάληδες, σερβιτόρους σταζερί , κομματόσκυλα κτλ
Εδώ συμφωνώ...ξέρω περιπτώσεις ναυαγίων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αλλά μερικοί έχουν και παιδιά φυσικά ζώντας με τους ταλαίπωρους γονείς τους που δεν ξέρουν ποια τρύπα να καλύψουν πρώτα...
Υπάρχουν φυσικά και τα μαμοθρεφτα της πόλης που μπορεί να μην μένουν στο ίδιο σπίτι( αλλά σε είκοσι μέτρα απόσταση το πολύ) που πηγαινοέρχονται με τα ταπερακια κάθε μέρα....ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ/ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ.Αυτα κι αν είναι ναυάγια....πιο αξιοπρεπής είναι κάθε μοναχικός λύκος που φροντίζει μόνος τον εαυτό του χωρίς να ζαλιζει τους άλλους διαρκώς.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Εε τότε φίλε μου το έχουν στο αίμα τους οι Ελληνίδες,πάντα θα πηγαίνουν και θα διεγείρονται από τον μαλακα και το κακό παιδί,το καλό παιδί στη Ελλάδα δε έχει μέλλον,μόνο από τύχη αν βρει 1-2 γυναίκες σε όλη του τη ζωή ενώ ο Κάκος θα βρίσκει μια ζωή και μπορει να έχει γαμησει και 15-20 γυναίκες στη ζωή του που είναι επιτυχία για Ελλάδα.
Το κακο παιδι το θελουν για να γαμηθουν μαζι του.
Αν τυχον καταφερουν και τον στρωσουν και τον κανουν απο λυκο αρνακι τοτε θα τον προτιμησουν για γαμο και οικογενεια.
Μετα θα τον κερατωνουν με αλλα κακα παιδια.
Η γυναικα γοητευεται απο τον αλητη ξενερωνει απο τον μαλακα.
Ποιος ειναι ο μαλακας;
Αυτος που το παιζει κατι αλλο απ αυτο που στ αληθεια ειναι.
Το χω ξαναγραψει:στο λυκειο εκεινος που τις ξεπαρθενευει ειναι ο καταληψιας μαγκας του τεχνικου λυκειου με το παπακι.
Μετα πανε πανεπιστημιο και τα φτιαχνουν με το συμφοιτητη βουτυρομπεμπε.
Ενιοτε θα τον κερατωσουν με κανενα τραπερ η μηχανοβιο τατουαζακια.
Η στον αντιποδα με καποιον γοητευτικο καθηγητη τους που ζει μια εκτος τοπου και χρονου αλητεια και ενα παλιμπαιδισμο.
Το cock karousel τους σταματαει προσκαιρα λογω γαμου και εγκυμοσυνης και συνεχιζεται οπου φυσα ο ανεμος...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056
Ετσι ..
γιατι οι φτωχοι πρεπει να πολλαπλασιαζονται για να υπαρχει εργατικό προσωπικό

Ναι . Αν δεν υπάρχουν φτωχοί ΜΑΛΑΚΕΣ ... δεν επιβιώνουν οι άπλες καρχαρίες.
Για κάθε ΚΑΡΧΑΡΙΑ ... θέλει χιλιάδες μαρίδες.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ...........

Με ένα χιλιάρικο ο άλλος ... κάνει 3 παιδιά ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Ναι ... και να δουλεύει σε stage ....

ή σερβιτόρος ...

ή να ξυπνάει στις 03.30 για να πιάσει δουλειά σε take away cafe στις 04.00 .....

Και αυτος ο φουκαρας οταν γεννηθηκε, η οικογενεια του μοιραζονταν το ιδιο δωματιο με μια αλλη οικογενεια!!!!!!! αλλα δες μετα που εφτασε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.826
Πόντοι
12.756
Ναι . Αν δεν υπάρχουν φτωχοί ΜΑΛΑΚΕΣ ... δεν επιβιώνουν οι άπλες καρχαρίες.
Για κάθε ΚΑΡΧΑΡΙΑ ... θέλει χιλιάδες μαρίδες.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ...........

Με ένα χιλιάρικο ο άλλος ... κάνει 3 παιδιά ....

Ναι , γιατι αισθανεται τοσο πετυχημένος απο την ζωη του που τα κατάφερε και λεει ας κανω και κανα παιδι μπας και ειναι πιο τυχερό :tooth::tooth::tooth:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056
Το χω ξαναγραψει:στο λυκειο εκεινος που τις ξεπαρθενευει ειναι ο καταληψιας μαγκας του τεχνικου λυκειου με το παπακι.
Κοκκινιά και αμπελόκηπους ....

Αλλού μπορεί να είναι ο τυπάς με την Μ5 του μπαμπά που δουλεύει στο βέλγιο ... και ο χλέμπουρας μένει με τη φιλιπινέζα ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297
Σιγουρα στην Ελλαδα υπαρχει πολλη βοηθεια απο γονεις, παππουδες κλπ αλλα και παλι ειναι πολυ σημαντικο πως θα κινηθεις και εσυ.

Και πρεπει να κανεις και υποχωρησεις στα θελω σου ειδικα τον πρωτο καιρο.

Πχ προχθες σε μια συζητηση στο ινσομνια ανεφερα πως σε δυαρι σπιτι 50τμ μπορει να μεινει ζευγαρι και παιδι μεχρι 5 χρονων και με περιγελασαν, το θεωρησαν μικρο για τα κωλαρακια τους. Εν τω μεταξυ οι παππουδες τους μπορει να μεγαλωσαν σε ενα δωματιο με αλλα 5 αδερφια κοιμωμενοι στο πατωμα.

Υπαρχει μεγαλη καλο(κακο)μαθηση στο συγχρονο δυτικο κοσμο

Πιστευεις πως καποιος 30ρης με ορεξη για δουλεια που θα ερθει Αθηνα απ το χωριο του με 500 ευρω στην τσεπη για τις πρωτες 10 μερες δε μπορει να βρει το δρομο του;
Δηλαδή προτού τελειώσουν τα λεφτά σε δέκα μέρες δηλαδή θα βρει δουλειά στην ζούγκλα της Αθήνας και θα ζει αξιοπρεπώς;
Γιατί με πρώτο μισθό στα 650-700€ τρώγοντας τα μισά στο ενοίκιο,χωρίς να υπολογίσω λογαριασμούς ,διατροφή ,μετακινήσεις κτλ για πόσο θα αντέξει;
Σε άλλες πόλεις μπορεί προφανώς....Αθήνα πάρα πολύ δύσκολα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.826
Πόντοι
12.756
Και αυτος ο φουκαρας οταν γεννηθηκε, η οικογενεια του μοιραζονταν το ιδιο δωματιο με μια αλλη οικογενεια!!!!!!! αλλα δες μετα που εφτασε

δεν υπηρχαν οι καπότες τότε αρχοντα και το γαμησι ηταν η μονη τους διασκεδαση
Τωρα εχεις ινσταγκραμ και τικ τοκ + καποτες + χαπια και άλλα τόσα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056

Μπράβο μεγάλε.
Έτσι .

Αιθέρας.
Κέρβερος .

Ξεκίνα απο τυροπιτάδικο ...

και θα γίνεις ωνάσης, νιάρχος, καρνέγκι , ροκφέλερ , βαντερμπιλτ ................

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ... ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ;;;
ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ;;;

Βάλε μου και τον Σερ Λίπτον ..........

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Δηλαδή προτού τελειώσουν τα λεφτά σε δέκα μέρες δηλαδή θα βρει δουλειά στην ζούγκλα της Αθήνας και θα ζει αξιοπρεπώς;
Γιατί με πρώτο μισθό στα 650-700€ τρώγοντας τα μισά στο ενοίκιο,χωρίς να υπολογίσω λογαριασμούς ,διατροφή ,μετακινήσεις κτλ για πόσο θα αντέξει;
Σε άλλες πόλεις μπορεί προφανώς....Αθήνα πάρα πολύ δύσκολα.

Δωματιο με συγκατοικηση η χοστελ με 10 ευρω τη μερα και 200 ευρω για φαγητο θα του φτασουν 1 μηνα. Μεσα στον οποιο θα λιωσει σολα να βρει δουλεια

Ετσι ξεκινανε οι αρχιδατοι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Μπράβο μεγάλε.
Έτσι .

Αιθέρας.
Κέρβερος .

Ξεκίνα απο τυροπιτάδικο ...

και θα γίνεις ωνάσης, νιάρχος, καρνέγκι , ροκφέλερ , βαντερμπιλτ ................

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ... ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ;;;
ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ;;;

Βάλε μου και τον Σερ Λίπτον ..........
Κοιταξε, δεν υπαρχει περιπτωση να συμφωνησω σε αυτο που λετε. Ενα παιδι δεν ειναι ποτε λαθος. Ποτε.

Με την ιδια λογικη, εαν εχεις μεγαλυτερα αδερφια που παντρευτηκαν πριν απο σενα, και εχουν παιδια και τη βγαζουν δυσκολα, τοτε καλυτερα μην παντρευτεις εσυ, ωστε η περιουσια σου να περασει σε αυτα για να ειναι πιο ανετη η ζωη τους. Δε χρειαζεται ουτε το ενα παιδι με τη λογικη αυτη

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.423
Πόντοι
3.296
Το τελευταίο νερντακι που γάμησα ήταν προ έτους αλλα με είχε καυλώσει πολύ. Δεν βρίσκεις εύκολα νερντ. Είναι ανάρπαστα. Όλες ξεκωλα είναι ή ναυάγια. Παίζει και
τα δύο μαζί. :2funny:
Ήταν ο ορισμός του νερντ
αυτή η τύπισσα.
Το τσεκούρωνα καμιά εβδομάδα πιτσι πιτσι στην δουλειά. Τελικά μια εκ των φορων, την είδα έξω στο σχολασμα και πήγα να ξανακολλησω. Τελικά πήγαμε σπίτι μου για ρεκλα και κουβεντουλα και καταλήξαμε να την πηδάω στα τέσσερα στο σαλόνι. Είχε στηθεί πολυ ωραία. Όταν πριν την έστειλα κουζίνα να φτιάξει καφέδες με την αιτιολογία ότι θα ήθελα να ξεκουραστώ και ας τους φτιάξει όπως θελει, της βγήκε φαίνεται η τάση νοκοκυροκοριτσου και πήγε. Γύρισε και με βρήκε να τον παίζω. Ξαφνιάστηκε αλλά ήρθε κοντά να κάτσει, ναι μεν αμέτοχη αλλά φουντωμενη. Της πρότεινα να μου τον παίξει έτσι για την εξοικείωση και γελούσε πονηρά. Εγώ το έπαιζα σιωπηλός και αποφασισμένος. Τελικά ωραία τον έπαιξε, λίγο αγαρμπα, ούτε καν με σάλιο στα χέρια αλλά σιγά σιγά έγιναν όλα. Τρομπόνι, γλυφομούνι κτλ.
Την έχυσα μετά το γαμήσι στα βυζιά την λινατσα και τα αλειφε λες και ήταν γρασσο με τα ακροδακτυλα. :2funny:Φυσικά την πέτυχα και λίγο πρόσωπο, όπου πρόλαβα δηλαδή και έκανε μπλιαχ. Αυτά είναι τα ωραία. Υπήρξε μια εξέλιξη απο ξινιλα σε φουλ του άσσου. Σιγά σιγά και κώλο έδωσε κι όλα. Τα νερντ είναι σπουδαία πουτανάκια. :rockon:
Τελειοφοιτος καμμιας μεγαλοσχολης το νερντ;ντυνοταν προκλητικα και καυλιαρικα;Τι σωματοτυπο ειχε;Κανενας κοντοπουτανος με μεγαλα βυζια;:jade:
ωραια.περιπτωση παντως ακουστηκε
Ευγε μαν
:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το κακο παιδι το θελουν για να γαμηθουν μαζι του.
Αν τυχον καταφερουν και τον στρωσουν και τον κανουν απο λυκο αρνακι τοτε θα τον προτιμησουν για γαμο και οικογενεια.
Μετα θα τον κερατωνουν με αλλα κακα παιδια.
Η γυναικα γοητευεται απο τον αλητη ξενερωνει απο τον μαλακα.
Ποιος ειναι ο μαλακας;
Αυτος που το παιζει κατι αλλο απ αυτο που στ αληθεια ειναι.
Μετα πανε πανεπιστημιο και τα φτιαχνουν με το συμφοιτητη βουτυρομπεμπε.
Ενιοτε θα τον κερατωσουν με κανενα τραπερ η μηχανοβιο τατουαζακια.
Η στον αντιποδα με καποιον γοητευτικο καθηγητη τους που ζει μια εκτος τοπου και χρονου αλητεια και ενα παλιμπαιδισμο.
Το cock karousel τους σταματαει προσκαιρα λογω γαμου και εγκυμοσυνης και συνεχιζεται οπου φυσα ο ανεμος...
Οι περισσότερες Ελληνίδες έτσι είναι καλά λες,οι περισσότερες Ελληνίδες με τον αλήτη πάνε και το καλό παιδί το γράφουν.Το καλό παιδί θα βρει γκομενα στη Ελλάδα μόνο από τύχη άντε 1-2 γυναίκες ενώ το κακό συγουρα στη ζωή του και 15-20 που είναι επιτυχία για Ελλάδα.Δυστιχως όπως τα λες οι Ελληνίδες είναι αμόρφωτες πουτανες χωρίς αισθητική γιατί όταν γράφεις ένα παλικάρι σοβαρό,αξιοπρεπή για τον τράγο το μηχανοβιο με τα τατουάζ έχεις θέμα αλλά έτσι είναι οι Ελληνίδες τι να κάνουμε.Δε ξέρω αν στα 80 ς ήταν πιο καλές οι Ελληνίδες και δε πήγαιναν με τους μαλακές τοτε αλλά με τους καλούς.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.826
Πόντοι
12.756
Δωματιο με συγκατοικηση η χοστελ με 10 ευρω τη μερα και 200 ευρω για φαγητο θα του φτασουν 1 μηνα. Μεσα στον οποιο θα λιωσει σολα να βρει δουλεια

Ετσι ξεκιναει οι αρχιδατοι

δηλαδη ολους αυτους που βλεπω στο κεντρο να κοιμουνται σε χαρτοκουτα ή να τρωνε ενα καλαμακι με το τσιμπιδακι ειναι εν δυναμει μεγιστάνες ;;;

Τι λες ρε πουστη και εγω τους απεφευγα , αν ειναι να τους χαιρετάω μπας και με θυμηθουν οταν πλουτισουν

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056

Ετσι ξεκιναει οι αρχιδατοι

Υπάρχει και πιο απλή λύση τύπε.
Λίγα μέτρα σχοινί από σούπερ μάρκετ, το πολύ ένα τάληρο . Και ένα μπουκάλι κρεμοσάπουνο , από το φθηνό , άλλα 2€ .
Αν δεν είσαι στη Μύκονο , δόξα το θεό , δέντρα υπάρχουν σε όλη την υπόλοιπη επικράτεια.

Αν ψάξεις λίγο , δεν θα χρειαστεί και σκαμνί .... όλο και κάποιο τσιμεντόλιθο θα βρείς .... ή πλαστικό καφάσι .....

και ξεμπέρδεψες ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
δηλαδη ολους αυτους που βλεπω στο κεντρο να κοιμουνται σε χαρτοκουτα ή να τρωνε ενα καλαμακι με το τσιμπιδακι ειναι εν δυναμει μεγιστάνες ;;;

Τι λες ρε πουστη και εγω τους απεφευγα , αν ειναι να τους χαιρετάω μπας και με θυμηθουν οταν πλουτισουν
Ειναι κανενας απο αυτους Αλβανος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom