Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτούς που βλέπετε έξω με κάποια και σκέφτεστε πιθανόν ότι παίρνουν ωραία, το ξέρει μόνο η ψυχούλα τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ βάλλονται και καταπλακωνονται διαρκώς από ρόλους και προσπάθεια στο να έχουν την άλλη πριγκηπισσα. Έχουν γίνει ταξιτζήδες, πληρώνουν τα πάντα, κάθονται σουζα τρέχουν σαν μαλάκες και τρώνε και γκαριδα. Μόνο στην αρχή ήταν λίγο καλά όπως πάντα στην αρχή και μετά κάθονται σαν μαλάκες με οποία βρίσκουν μην την χάσουν και ξανσψαχνουν. Δηλαδή μια ζωή βασανιστήριο. Στο τέλος οι μισοί σηκώνονται και φεύγουν (κακώς άργησαν) ή παντρεύονται από συνήθεια. Ελάχιστοι γάμοι είναι της προκοπής.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν έχω δουλέψει ποτέ με γυναίκα στην ζωή μου που να μην ζητήσει κάτι ως βοήθεια ή να μπορεί να διεκπεραιώσει εντελώς μόνη μια δουλειά. Πάντα θέλουν βοήθεια και παντα θελουν να πάνε να κάτσουν (σε οποιαδήποτε ηλικία) με την παραμικρή αφορμή. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ακριβώς. Ότι κι αν κάνεις σήμερα, δεν έχει νόημα καμία προσπάθεια. Απλά γαμάς οποία σου κάτσει από οποίες σου αρέσουν και τέλος. Σε συντριπτικό βαθμό επιβεβαίωσης, θα χαλάσουν μόνες τους την ατμόσφαιρα, θα βάλουν μπρος τα σχέδια τους για μέλλον όπως τους αρέσει με τον άνδρα σε ρόλο προμηθευτή και αυτό είναι όλο. Είναι μεθοδικές στο να πετύχουν πράγματα που θέλουν αυτές. Οπότε είτε τους γαμάς την ψυχή και φεύγεις, είτε κάθεσαι σαν μαλάκας. Αυτές είναι οι επιλογές. Το να βρεις νορμάλ είναι το πλέον αδύνατον. :confused: Δεν έχει νόημα ούτε το ψάξιμο. Απλά ζεις όσο πιο ωραία μπορείς.
Η θέση μου στό θέμα σχέσης-γνωριμίας-γαμησιού,είναι ότι από τήν αρχή,πρέπει νά είσαι σέ εγρήγορση
σιγά δηλαδή,καί άν δέν γαμήσουμε μία χαμούρα,τί θά πάθουμε?
πολλές φορές είναι καλύτερα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η θέση μου στό θέμα σχέσης-γνωριμίας-γαμησιού,είναι ότι από τήν αρχή,πρέπει νά είσαι σέ εγρήγορση
σιγά δηλαδή,καί άν δέν γαμήσουμε μία χαμούρα,τί θά πάθουμε?
πολλές φορές είναι καλύτερα!
Τίποτα δεν παθαίνεις. Απλά γαμάς όταν μπορείς κι όποια σου αρέσει. Αν είναι να σε ψήσει η άλλη να πάει να γαμηθει άλλου
να γλυτώσουμε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τους μυρίζονται και πάνε μαζί τους όπως οι μύγες που πάνε στα σκατα και τις κοπριες....:headbang:
Ακριβώς αυτό εγώ όσα τατουαζ και να κάνω και μηχανή να πάρω πάλι ψεύτικο θα είναι φαίνεται ότι είμαι το κλασσικό καλό παιδί τέλος και αυτό δε θα αλλάξει.Πρεπει να είσαι αυθεντικός μαλακας για να πάνε μαζί σου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο Έλληνας (σε μεγάλο βαθμο) είναι ο πιο αποτυχημένος όλων των εθνών και κρατών. Έχει την ατυχία να έχει μπλέξει με τα πιο αισχρά σκουπίδια όλης της υφηλίου και ενώ το ξέρει, υπομένει. Περιμένει πώς και πώς να πάρει την πατσαβούρα του το Σάββατο η την Κυριακή να την πάει βόλτα και να γίνει χαλί να τον πατήσει. Μάλιστα είναι τόσο τενεκές που και καθημερινή να είναι νεκρός από κούραση, αν του πει η άλλη έλα δω, θα πάει τρέχοντας. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τίποτα δεν παθαίνεις. Απλά γαμάς όταν μπορείς κι όποια σου αρέσει. Αν είναι να σε ψήσει η άλλη να πάει να γαμηθει άλλου
να γλυτώσουμε.
Ακριβώς! στήν οποιαδήποτε αποτυχία μας -η επιλογή μας- δέν κατεβάζουμε τά μούτρα σάν παιδάκια!
αντίθετα προχωράμε,άνετοι καί αρχιδάτοι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
μη φας τα καλυτερα χρονια σου στις πουτάνες.Και ας εισαι καλο παιδι,αυτο αλλαζει.Κακος δε θα γινεις αλλα αν μαθεις να βάζεις ορια στις γυναικες θα σε σεβονται περισσότερο.Δε λεω να κοψεις τι πουτάνες αλλα εχε τις για να μη χανεις την επαφη με το μουνι
Είμαι νεαρός στη χειρότερη εποχή φίλε,σε μια εποχή που όλες είναι ψωνάρες και όλες πλέον θέλουν το κακό παιδί τέλος.Επισης δε θέλω να αλλάξω να γίνω κακό παιδί είμαι περιφανος που είμαι το κλασσικό καλό παιδί.Χιλιες φορές να γαμαω σε πουτανες μέχρι τα 50 μου παρά να γίνω κακός και να γίνω κάτι που δε είμαι και δε το έχω και να γίνω.Να είσαι ο εαυτός σου πάντα και δε θα χάσεις.Μη γίνεις καραγκιόζης για καμία οποία σε εκτιμήσει γι'αυτό που είσαι αυτή σημαίνει ότι αξίζει και πρέπει να είναι στη ζωή σου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ουτε εμενα μου ειναι αντιπαθης αλλα δε πιστευω στη τυχη.
Κάτσε ρε φίλε γεννήθηκε σε κατσικοχωρι που δε έχει ούτε γυναίκες ούτε μπουρδέλα τυχερός είναι? Ενώ άμα είχε γεννηθεί Αθήνα θα γαμαγε τουλάχιστον σε μπουρδέλα γιατί πάλι γυναίκες δε θα έβρισκε μη ξεγελιομαστε,ο σαμπ είναι το κλασσικό καλό παιδί κάτι που οι Ελληνίδες δε θέλουν.Οι Ελληνίδες πάνε με αλήτες τέλος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακριβώς αυτό εγώ όσα τατουαζ και να κάνω και μηχανή να πάρω πάλι ψεύτικο θα είναι φαίνεται ότι είμαι το κλασσικό καλό παιδί τέλος και αυτό δε θα αλλάξει.Πρεπει να είσαι αυθεντικός μαλακας για να πάνε μαζί σου.
Και χρυσό τανκ να καβαλήσεις και όλος μελάνια να γεμίσεις δεν έχει σημασία καλό η κακό παιδί. Είναι τι τους βγάζεις και πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις. Εγώ ας πούμε έχω φτάσει σε ένα σημείο μόλις γίνει καυγάς να την κάνω την άλλη να τρέμει από νεύρα πριν την διώξω. Δεν λογαριάζω κόστος. Με νοιάζει μόνο να περνάμε καλά. Δεν περνάμε; Θα την καταξεφτιλίσω να με θυμάται. Για αυτό και γαμάω σπάνια και μόνο από καμάκι η κάνα μπουρδέλο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθω συμπεριφορά καβάλας. Θα μας ακούσει όλη η γειτονιά και στ αρχίδια μου. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτές είναι μικρές σε ηλικία και είναι στο ψάξιμο ρεκλας και στο ξέφρενο. Στα 30 θα αρχίσει το άλλο ψάξιμο, αυτό των χρημάτων σώνει και καλα, στα 35 θα παρακαλάνε να βρουν κάποιον να τις νταντεύει με πρόσχημα μωρό κι οικογενεια και στα 40-45 θα δίνουν κώλο σε 25 χρόνους πίνοντας χυσια για να κάνουν γαργαρες το χειμώνα λόγω κρύου. Τσούζει πολύ ο ερχομός της εμμηνόπαυσης στις γυναίκες. Προθάλαμος της απόλυτης θλίψης. :2funny:
Δε είναι τίποτα απόλυτο από αυτά που λες. Οι περισσότερες γυναικοκτονιες είναι 40-50 χρονες γυναίκες και από άντρες που φαινόντουσαν φουλ ότι ήταν τα κλασσικά μπάντ Μπόις δυστιχως και οι μεγάλες με τους μαλακές πάνε.Επισης οι 40 αρες δε είναι νόμος ότι θα παρακαλανε 25 αρηδες εγώ στα 20 μου φασωθηκα με 35-40 άρα αλλά έμεινε στο φάσωμα δε μου κάθησε γιατί λέει θέλω φραγκατο είτε για σχέση είτε για σεξ,δλδ η κλασσική γκόμενα θέλω ο άλλος να με κεράσει ώστε να του κατσω,εμένα με είδε πιτσιρικά φοιτητή.Οποτε δε σημαίνει πως όλες οι 40 αρες παρακαλανε 25 αρηδες για σεξ και οι 40 αρες χορηγούς θέλουν σα αυτή που έπεσα εγώ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μια χαρά σε βλέπω να μιλάς. Άρα δεν είσαι Μογγόλος.
Στις γκομενες αν κατάλαβα ψιλοκολλας. Αυτό διορθώνεται. Απλά θέλει προπόνηση. Περί πουτανών ότι σου είπα ισχύει. Δουλειά κάνουν. Ειδικά οι σημερινές μπουρδελιαρες είναι χειρότερες των παλιότερων. Οι γκόμενες κάνουν τα πάντα στο γαμήσι. Δεν είναι θέμα επαγγελματισμού η μη αλλά ότι η άλλη γουστάρει κάποιον όπως κι αυτός και ξεσκίζονται. Τώρα βέβαια αν πέσουμε σε ξύλο απελεκητο, είναι εξαίρεση αλλά και πάλι θα την γλεντήσουμε διότι υπάρχει όντως χημεία κι όχι γιαλαντζι.
Αν η άλλη μας έχει ομως για χορηγό, τότε όντως τα γαμήσια είναι άχρηστα διότι δεν θέλει εμάς αλλά τα λεφτά οπότε την σουταρουμε. Θέλει καθαρο μυαλό. :rockon:
Αυτό σου λέω αδερφέ ξέρεις πόσες γυναίκες πλέον ψάχνουν χορηγούς και καμία δε ζει για τη καύλα?Οι περισσότερες κοιτάνε να κεράσεις αρκετές φορές για να σου κάτσει.Αυτο σου λέω οτι πια σε υπάρχει η μαγεία του σε γουστάρω,λεφτά να έχεις και τέλος.Αρα εθελοτυφλεις αυτή τη στιγμή.Καλυτερα πουτανες που τουλάχιστον ξέρεις ότι πληρώνεις και τέλος οι έξω το παίζουν κυρίες και είναι πουτανες σκέτες,οι πιο πολλές χορηγό ψάχνουν.Επισης ναι μια χαρά μιλάω αλλά οντως στις γκόμενες κολαω και ντρέπομαι φουλ επίσης είναι και η σκέψη ότι οι περισσότερες χορηγό θέλουν οπότε δε υπάρχει και λόγος να ασχολούμαι.Επισης εκτός από χορηγό θέλουν και τα κλασσικά κακά παιδιά οι σημερινές συνομιλικες μου οπότε εγώ δε έχω ελπίδες.Ισως το 1980 και 1990 να είχα ελπίδες που τότε υπήρχαν γυναίκες που δε πήγαιναν για τα λεφτά ερωτεύονταν αληθινά και επίσης τοτε πολλές γυναίκες θέλαν τους καλούς τώρα οι πιο πολλές θέλουν αλητεία.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δε είναι τίποτα απόλυτο από αυτά που λες. Οι περισσότερες γυναικοκτονιες είναι 40-50 χρονες γυναίκες και από άντρες που φαινόντουσαν φουλ ότι ήταν τα κλασσικά μπάντ Μπόις δυστιχως και οι μεγάλες με τους μαλακές πάνε.Επισης οι 40 αρες δε είναι νόμος ότι θα παρακαλανε 25 αρηδες εγώ στα 20 μου φασωθηκα με 35-40 άρα αλλά έμεινε στο φάσωμα δε μου κάθησε γιατί λέει θέλω φραγκατο είτε για σχέση είτε για σεξ,δλδ η κλασσική γκόμενα θέλω ο άλλος να με κεράσει ώστε να του κατσω,εμένα με είδε πιτσιρικά φοιτητή.Οποτε δε σημαίνει πως όλες οι 40 αρες παρακαλανε 25 αρηδες για σεξ και οι 40 αρες χορηγούς θέλουν σα αυτή που έπεσα εγώ.
Απόλυτα απόλυτο δεν είναι τίποτα εκτός από αυτή την φράση που έγραψα τώρα. Γεγονός είναι το τι συμβαίνει και δυστυχώς όλα αυτά συμβαίνουν. Αν φτάσει η άλλη να σου πει ότι θέλει φραγκατο ακόμα και να είσαι, σηκώνεσαι και φεύγεις. Τι να την κάνεις; αλλά και να μην στο πει, θα φανεί. Δεν είναι θέμα τσιγκουνιας αλλά αξιοπρέπειας. Εγώ συνήθως αν δω ότι η άλλη θέλει λεφτά που δεν έχω πολλά, της απαντώ ότι οκ θα σε κερνάω ότι μπορώ και το όνομα σου από σήμερα θα είναι πουτάνα. Αυτό το όνομα θα έχεις και μόλις το ακούν τους πέφτει το σαγόνι. Έτσι τους πρέπει να σε θυμούνται. Κάθομαι μόνο με οποια δείχνει καλα στοιχεία. Δηλαδή με απειροελάχιστες και μέχρι νεωτέρας. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και χρυσό τανκ να καβαλήσεις και όλος μελάνια να γεμίσεις δεν έχει σημασία καλό η κακό παιδί. Είναι τι τους βγάζεις και πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις. Εγώ ας πούμε έχω φτάσει σε ένα σημείο μόλις γίνει καυγάς να την κάνω την άλλη να τρέμει από νεύρα πριν την διώξω. Δεν λογαριάζω κόστος. Με νοιάζει μόνο να περνάμε καλά. Δεν περνάμε; Θα την καταξεφτιλίσω να με θυμάται. Για αυτό και γαμάω σπάνια και μόνο από καμάκι η κάνα μπουρδέλο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχθω συμπεριφορά καβάλας. Θα μας ακούσει όλη η γειτονιά και στ αρχίδια μου. :2funny:
Άλλο εσύ άλλο εγώ,εσύ μάλλον δε ντρέπεσαι εγώ κάνω σα βλάκας σε αυτές,μπλοκάρω και ντρέπομαι οπότε δε έχει νόημα καλύτερα μόνο μπουρδέλα όπως πάω.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Απόλυτα απόλυτο δεν είναι τίποτα εκτός από αυτή την φράση που έγραψα τώρα. Γεγονός είναι το τι συμβαίνει και δυστυχώς όλα αυτά συμβαίνουν. Αν φτάσει η άλλη να σου πει ότι θέλει φραγκατο ακόμα και να είσαι, σηκώνεσαι και φεύγεις. Τι να την κάνεις; αλλά και να μην στο πει, θα φανεί. Δεν είναι θέμα τσιγκουνιας αλλά αξιοπρέπειας. Εγώ συνήθως αν δω ότι η άλλη θέλει λεφτά που δεν έχω πολλά, της απαντώ ότι οκ θα σε κερνάω ότι μπορώ και το όνομα σου από σήμερα θα είναι πουτάνα. Αυτό το όνομα θα έχεις και μόλις το ακούν τους πέφτει το σαγόνι. Έτσι τους πρέπει να σε θυμούνται. Κάθομαι μόνο με οποια δείχνει καλα στοιχεία. Δηλαδή με απειροελάχιστες και μέχρι νεωτέρας. :2funny:
Μπράβο σου που είσαι τόσο ετοιμόλογος μάγκα αλλά εγώ η ντροπαλοτητα με μπλοκάρει και δε μπορω να το παίζω σκληρό αντράκι σα εσένα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι μεγάλες 35 καί πάνω,θέλουν μόνο χορηγούς,τούς φτωχούς τούς μισούν!
άσχετα άν είναι ωραίοι η άσχημοι,προτιμούν... τούς ωραίους

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπράβο σου που είσαι τόσο ετοιμόλογος μάγκα αλλά εγώ η ντροπαλοτητα με μπλοκάρει και δε μπορω να το παίζω σκληρό αντράκι σα εσένα
Αυτά είναι τα εύκολα. Τους ξυλωνεις ότι αξιοπρέπεια εχουν και φεύγεις. Σαν σε προπόνηση. Είναι θέμα απόφασης. Δεν υπάρχει κανένας βαθμός δυσκολίας. Αυτά.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτά είναι τα εύκολα. Τους ξυλωνεις ότι αξιοπρέπεια εχουν και φεύγεις. Σαν σε προπόνηση. Είναι θέμα απόφασης. Δεν υπάρχει κανένας βαθμός δυσκολίας. Αυτά.
Εγώ κάνω το άλλο,είμαι στο αμάξι και όπου βλέπω ντίβα,ψωνάρα και γενικά μη σωστή γκομενα τις δείχνω και τις κοροϊδεύω σα προπόνηση ώστε να γίνω σκληρός και να μη είμαι ο βλάκας που λυπούνται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Δεν ήταν επιλογή του να είναι εκεί που είναι και χωρίς κεφάλαιο κίνησης και μια ευκαιρία δεν μπορεί να πάει μπροστά.
Οι αστοί ΕΤΥΧΕ σε πολλές περιπτώσεις, να είναι όλη τους την ζωή σε πόλεις ,με γονείς που κάπου τρυπωσανε και το αποτέλεσμα ήταν ότι τα βρήκανε ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑμε το που γεννηθηκαν...μόχθησαν πολύ αυτοί που τα βρήκαν έτοιμα από τους γονείς η απλώς ΕΤΥΧΕ;
η ζωη εχει δυσκολιες και εμποδια για να τις ξεπερναμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom