Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Οι νεοδημοκρατες έχουν λεφτά και περνάνε καλά, αυτό δεν μου λέει κάτι, όταν 6 στους δέκα παίρνουν τον κατωτατο μισθό, αυτά τα δηλωμένα εισοδήματα τα έχουν οι γνωστοί πλούσιοι, αυτοί γαμανε και τα καλά κομματια
Τύπε, με αυτό το αφήγημα πήρε και θα συνεχίσει να παίρνει ο Σύριζα τ' αρχίδια μου.

Δε μιλάμε για ΝΔ τώρα, αλλά για φοροδιαφυγή. Άπειρο χρήμα υπάρχει έξω.

Εγώ μηχανικός είμαι, οπότε δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Αλλά βλέπω τι γίνεται γύρω μου.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.542
Πόντοι
6.946
Τύποι, όσοι παίρνετε βασικό μισθό και είναι το ΜΟΝΟ εισόδημα σας, κσι είστε άνω των 40, μάλλον χαραμίζεστε στο νήμα αυτό και πρέπει να ανοίξετε άλλο νήμα τύπου "γιατί είμαι ακόμα ναυάγιο του βασικού μισθού στα 40++" ;

Πολύ φιλικά το λέω, σκεφτείτε το λίγο: δεν μπορείτε να ζήσετε καν μόνοι και θέλετε γκομενες και πρόσθετα έξοδα;

Μπορείτε έστω να ξοδεύετε κάμποσα χρήματα τον μήνα για μπουρδελα; Αν ΟΧΙ, γαμησε τα , τι συζητάμε...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα την έπεσα σε 8 βρώμες ίσα να βρίσκομαι σε φόρμα. Δεν είχα κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σαν σε προπόνηση τις πλησίαζα, έλεγα τις μαλακίες που ταίριαζαν σε κάθε μία κι όπως πάντα, έμεναν στολή άλατος
ή χαμογελούσαν σαν νερντ. Ομολουμενως πάντα με κσυλωναν οι γκόμενες νερντ κι όποτε βρίσκω έχει άλλη αίσθηση το γαμήσι. Μου αρέσει πολύ που τρέμει το μουνί τους από την επιθυμία και παράλληλα κολωνουν σχεδόν σε όλα από την αμάθεια. Εξαιρετικά ερεθιστικό να μενουμε μόνοι και αφού τις μπαλαμουτιασω, να τους λεω με τρόπο ότι δεν είναι ανάγκη να γαμηθουμε αλλά θα ήθελα να βαρεσω μια μαλακία. Αρχικά χαμογελούν, δειλιάζουν αλλά μετά σιγά σιγά απλώνουν το χεράκι τους κι εκείνες. Κι εκεί που δεν το περιμένεις κάνουν βουτιά στην πούτσα και την καταβροχθίζουν. Άσε που στο γλυφομούνι τρελλαίνονται. Αν μάλιστα δεν είναι παρθένες (καλύτερα) τις βάζεις ύπουλα να κάτσουν πάνω στον πούτσο σου με την αιτιολογία να τριφτουμε λίγο. Και κάπου εκεί το χώνεις σιγά σιγά μέχρι να τους γυρίσει το μάτι κι έπειτα ολόκληρο. Τα νερντ κάνουν φοβερή καβάλα. Αδούλευτες τρυπουλες λαχταρούν πούτσα. Προσπαθούν να βρουν παλμό, ιδρώνουν, τα χάνουν, τρέχουν τα ζουμια τους αλλά τελικά (ε)γαμιωνται μια χαρά. Με νερντ το χύσιμο στα μούτρα έχει στόφα νικητή. Μια τέτοια θέλω για γαμησι και μετά ένα ωραίο σουβλάκι με μπύρα. Δεν θέλει και πολλά
ο άνθρωπος!

:rockon:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.854
Πόντοι
2.836
Τύποι, όσοι παίρνετε βασικό μισθό και είναι το ΜΟΝΟ εισόδημα σας, κσι είστε άνω των 40, μάλλον χαραμίζεστε στο νήμα αυτό και πρέπει να ανοίξετε άλλο νήμα τύπου "γιατί είμαι ακόμα ναυάγιο του βασικού μισθού στα 40++" ;

Πολύ φιλικά το λέω, σκεφτείτε το λίγο: δεν μπορείτε να ζήσετε καν μόνοι και θέλετε γκομενες και πρόσθετα έξοδα;

Μπορείτε έστω να ξοδεύετε κάμποσα χρήματα τον μήνα για μπουρδελα; Αν ΟΧΙ, γαμησε τα , τι συζητάμε...
Αν έχεις λεφτά είσαι βασιλιάς....δεν έχει σημασία πόσο είσαι ηλικιακά! Το θέμα είναι να τα ξοδεύεις για τις γκόμενές....να μην είσαι τσιγκούνης πιστεύω! Ξέρω περίπτωση που τύπος το παίζει εργαζόμενος του βασικού κ εχει τα τρελά λεφτά (τα οποία δεν ανάφερει καν) κ κλαίγεται κ δεν έχει παντρευτεί ποτέ γιαυτο το λόγο....... μόνο κάτι παντρεμένες χωρισμένες κ γκόμενές ναυάγια καταφέρει να ρίξει.....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.542
Πόντοι
6.946
Αν έχεις λεφτά είσαι βασιλιάς....δεν έχει σημασία πόσο είσαι ηλικιακά! Το θέμα είναι να τα ξοδεύεις για τις γκόμενές....να μην είσαι τσιγκούνης πιστεύω! Ξέρω περίπτωση που τύπος το παίζει εργαζόμενος του βασικού κ εχει τα τρελά λεφτά (τα οποία δεν ανάφερει καν) κ κλαίγεται κ δεν έχει παντρευτεί ποτέ γιαυτο το λόγο....... μόνο κάτι παντρεμένες χωρισμένες κ γκόμενές ναυάγια καταφέρει να ρίξει.....
Εγώ έδωσα μια φιλική συμβουλή, που είναι βασική αρχή και νόμος για κάθε αρσενικό που έχει στόχο/στόχους στην ζωή του.
Να ζει με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια, ο στόχος, που όταν κάποιος έχει λίγο μυαλό και όνειρα, το κυνηγά από μικρότερη ηλικία.

Που θα φάει ο καθένας τα χρήματα του, όπου γουστάρει αυτός, δεν μου πέφτει λόγος.
Εγώ ξοδεύω αρκετά κάθε μήνα στα εργαζομενα κορίτσια, γιατί και θέλω και μπορώ, αυτός είναι ο σκοπός, να βγάζεις γούστα.
Εκτός αγοραίου, δεν ασχολούμαι, απλά παρακολουθώ κάπως το νήμα, όπως και άλλα πολλά νήματα εδώ στο μπου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Μόλις τώρα μάθαμε ότι ο σαμπ ζερο είναι ψηλός με κανονικό βάρος και χωρίς κοιλίες και παρόλα αυτά περνάει απαρατήρητος αλλά μη στεναχωριέσαι ρε σαμπ,γάμα έστω και σπάνια σε πουτανες αφού δε μπορείς συχνά.
ποιες πουτάνες? μονο κατσικες εχει εκει που μένει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το τελευταίο νερντακι που γάμησα ήταν προ έτους αλλα με είχε καυλώσει πολύ. Δεν βρίσκεις εύκολα νερντ. Είναι ανάρπαστα. Όλες ξεκωλα είναι ή ναυάγια. Παίζει και
τα δύο μαζί. :2funny:
Ήταν ο ορισμός του νερντ
αυτή η τύπισσα.
Το τσεκούρωνα καμιά εβδομάδα πιτσι πιτσι στην δουλειά. Τελικά μια εκ των φορων, την είδα έξω στο σχολασμα και πήγα να ξανακολλησω. Τελικά πήγαμε σπίτι μου για ρεκλα και κουβεντουλα και καταλήξαμε να την πηδάω στα τέσσερα στο σαλόνι. Είχε στηθεί πολυ ωραία. Όταν πριν την έστειλα κουζίνα να φτιάξει καφέδες με την αιτιολογία ότι θα ήθελα να ξεκουραστώ και ας τους φτιάξει όπως θελει, της βγήκε φαίνεται η τάση νοκοκυροκοριτσου και πήγε. Γύρισε και με βρήκε να τον παίζω. Ξαφνιάστηκε αλλά ήρθε κοντά να κάτσει, ναι μεν αμέτοχη αλλά φουντωμενη. Της πρότεινα να μου τον παίξει έτσι για την εξοικείωση και γελούσε πονηρά. Εγώ το έπαιζα σιωπηλός και αποφασισμένος. Τελικά ωραία τον έπαιξε, λίγο αγαρμπα, ούτε καν με σάλιο στα χέρια αλλά σιγά σιγά έγιναν όλα. Τρομπόνι, γλυφομούνι κτλ.
Την έχυσα μετά το γαμήσι στα βυζιά την λινατσα και τα αλειφε λες και ήταν γρασσο με τα ακροδακτυλα. :2funny:Φυσικά την πέτυχα και λίγο πρόσωπο, όπου πρόλαβα δηλαδή και έκανε μπλιαχ. Αυτά είναι τα ωραία. Υπήρξε μια εξέλιξη απο ξινιλα σε φουλ του άσσου. Σιγά σιγά και κώλο έδωσε κι όλα. Τα νερντ είναι σπουδαία πουτανάκια. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παρθένες? κλαίω...
Δεν υπάρχουν πια κι όπως είπα καλύτερα. Τι να τις κάνεις; να φας στην μάπα το κόλλημα της ιδανικής πρώτης φοράς; Ας το λουστεί άλλος (κι αυτό). Έτσι κι αλλιώς με τον γυναικοκεντρισμό, το λογικό είναι να φάνε τουλάχιστον 20 ψωλες στην ζωή τους μίνιμουμ. Οπότε η μέγκα κερατάς θα γίνεις αν τις κρατήσεις η θα σε κολλήσουν αφροδίσια με το ρυθμο ψωλοφαγιας τους. Όχι ότι οι υπόλοιπες είναι καλύτερες (θέλει προσοχή).

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν υπάρχουν πια κι όπως είπα καλύτερα. Τι να τις κάνεις; να φας στην μάπα το κόλλημα της ιδανικής πρώτης φοράς; Ας το λουστεί άλλος (κι αυτό). Έτσι κι αλλιώς με τον γυναικοκεντρισμό, το λογικό είναι να φάνε τουλάχιστον 20 ψωλες στην ζωή τους μίνιμουμ. Οπότε η μέγκα κερατάς θα γίνεις αν τις κρατήσεις η θα σε κολλήσουν αφροδίσια με το ρυθμο ψωλοφαγιας τους. Όχι ότι οι υπόλοιπες είναι καλύτερες (θέλει προσοχή).

:2funny:
Στήν 55χρονη ζωή μου,μόνο 2 πέτυχα,καί η κάθε μία προσπάθησε νά με καταστρέψει,μέ τόν τρόπο της!
ευτυχώς βγήκα ζωντανός... από τόν σεισμό

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στήν 55χρονη ζωή μου,μόνο 2 πέτυχα,καί η κάθε μία προσπάθησε νά με καταστρέψει,μέ τόν τρόπο της!
ευτυχώς βγήκα ζωντανός... από τόν σεισμό
Κι εγώ 2 παρθένες έχω πετύχει αλλά προ πολλων ετών. Εξελίχθηκαν σε κοπρόσκυλα αλλά σε καμία περίπτωση σε πουτάνες η καταστροφείς. Παλιά ήταν όλα καλύτερα λέμε. Πιο αγνά κι ας υπήρχαν και τότε μαλακίες. Τώρα μόλις γνωρίζεις μια εκτός ότι είναι ακοινωνητη ή προσποιητά κοινωνική, έχει κι άλλα 50 κουσουρια πολιτικής ορθότητας, θεαθηναι, οξείας μαλακυνσης, απραγείας κτλ. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι ήρωες των ηρώων είναι
οι πατεράδες. Όλοι όσοι ξέρω κοντεύουν να τρελλαθουν. Μεγαλώνουν ναυάγια κόρες, το ξέρουν, το ζουν και υπομένουν αναγκαστικά
και την σύζυγό ως αντίπαλο.
Κι αν χωρίσουν αναλαμβάνει η κυβέρνηση ως άλλος μπαμπάς να γαμάει τον επίσημο όπου η σύζυγος στρεφεί τα παιδιά εναντίον του. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τώρα μόλις γνωρίζεις μια εκτός ότι είναι ακοινωνητη ή προσποιητά κοινωνική, έχει κι άλλα 50 κουσουρια πολιτικής ορθότητας, θεαθηναι, οξείας μαλακυνσης, απραγείας κτλ. :2funny:
Πολλές πού γνώρισα τού ''σιναφιού'' μου -σέ στούντιο μουσικής- ήταν αλλού,μονίμως ''κλασμένες'' κτλ
πολύ κούραση,100άρι σέ ολυμπιακούς αγώνες,άσε... γαμησέ τα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολλές πού γνώρισα τού ''σιναφιού'' μου -σέ στούντιο μουσικής- ήταν αλλού,μονίμως ''κλασμένες'' κτλ
πολύ κούραση,100άρι σέ ολυμπιακούς αγώνες,άσε... γαμησέ τα
Έχω καταλήξει ότι σήμερα οποιος έχει σταθερή γκομενα είναι 99% ανολοκλήρωτος σεξουαλικά, συναισθηματικά, συνειδησιακά και μόλις κορεστεί, θα γίνει σαν εμάς τους υπόλοιπους, ενώ στο υπόλοιπο 1% απλά έτυχε να του βγει νορμάλ (και βλέπουμε). :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Έχω καταλήξει ότι σήμερα οποιος έχει σταθερή γκομενα είναι 99% ανολοκλήρωτος σεξουαλικά, συναισθηματικά, συνειδησιακά και μόλις κορεστεί, θα γίνει σαν εμάς τους υπόλοιπους, ενώ στο υπόλοιπο 1% απλά έτυχε να του βγει νορμάλ (και βλέπουμε). :2funny:
Νορμάλ νομίζει ότι τού έχει βγεί,διότι δέν είχε πολλές σχέσεις στήν ζωή του,καί είναι απονήρευτος!
όταν θά έρθει τό πλήρωμα τού χρόνου...θά έχει άλλη άποψη

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Νορμάλ νομίζει ότι τού έχει βγεί,διότι δέν είχε πολλές σχέσεις στήν ζωή του,καί είναι απονήρευτος!
όταν θά έρθει τό πλήρωμα τού χρόνου...θά έχει άλλη άποψη
Για αυτό έγραψα το 'και βλέπουμε". :2funny:
Σίγουρα όμως θα υπάρχουν και νορμάλ. Υπό την προϋπόθεση ότι στις τυφλές βασιλεύει η μονόφθαλμη. Έτσι ναι...

:confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αύριο πρώτα ο Θεός, αν είμαι ξεκούραστος και οκ θα πάω να σπάσω κανένα ρεκόρ. Θα την πέσω τουλάχιστον 100 φορές. Η αλήθεια είναι ότι περνάει η ώρα ευχάριστα. Θέλει περίπου 3 λεπτά μέσα στον όχλο να κόψεις που θα πας για κάθε μία και γύρω στο μισό λεπτό το πέσιμο. Αν η άλλη ξενερώσει η μουγγαθει, πας αλλού. Αλλιώς τρως περισσότερο χρόνο και έχεις θετικό αποτέλεσμα η όχι. Δηλαδή το πολύ σε δύο ωρίτσες έχει καθαρίσει αν το πας στο γρηγορο, πιθανολογείται μια επιτυχία, έχεις κάνει και την βόλτα σου, άσε που νοιωθεις Θεός. Είναι φοβερή δόση τεστοστερόνης να πέφτεις σε γκόμενες που σου αρεσουν. Μέσα στις πολλές έχει και παρά πολύ ωραίες που λίγοι πλησιάζουν ενώ το κλίμα είναι εορταστικό στις περισσότερες. Πολύ λίγες είναι εντελώς ξινές. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αύριο πρώτα ο Θεός, αν είμαι ξεκούραστος και οκ θα πάω να σπάσω κανένα ρεκόρ. Θα την πέσω τουλάχιστον 100 φορές. Η αλήθεια είναι ότι περνάει η ώρα ευχάριστα. Θέλει περίπου 3 λεπτά μέσα στον όχλο να κόψεις που θα πας για κάθε μία και γύρω στο μισό λεπτό το πέσιμο. Αν η άλλη ξενερώσει η μουγγαθει, πας αλλού. Αλλιώς τρως περισσότερο χρόνο και έχεις θετικό αποτέλεσμα η όχι. Δηλαδή το πολύ σε δύο ωρίτσες έχει καθαρίσει αν το πας στο γρηγορο, πιθανολογείται μια επιτυχία, έχεις κάνει και την βόλτα σου, άσε που νοιωθεις Θεός. Είναι φοβερή δόση τεστοστερόνης να πέφτεις σε γκόμενες που σου αρεσουν. Μέσα στις πολλές έχει και παρά πολύ ωραίες που λίγοι πλησιάζουν ενώ το κλίμα είναι εορταστικό στις περισσότερες. Πολύ λίγες είναι εντελώς ξινές. :rockon:
Παπάκι πόσο χρονών είσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom