Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
αυτή του αρέσει του δάσκαλού σου για γκόμενά του, απ'ότι βλέπεις έχει βάλει χαμηλά τον πήχυ
Αυτή είναι μουναρα,εμ τώρα εξηγείται γιατί δε έχει βρει ποτέ γυναικα ο σαμπ,εδώ ο ένας άλλος έχει χαμηλές απαιτήσεις(πάει δλδ και με χοντρες και γενικά είναι πανεύκολος) και δε βρίσκει θα βρει τώρα ο σαμπ που θέλει αθλήτρια με καρασεξυ φάτσα?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εγω φιλε τις περισσοτερες γκομενες τις βλεπω με τυπαδες in,τατουαζ,μηχανη,μαγκια κλανια και σε περιπτωση που θελουν να μαζευτουν τοτε κοιτανε να εχει καλη δουλεια ο αλλος.Εγω ειμαι 41 μεχρι τα 30-35 ποτε δε με ρωτησε γκομενα με τι ασχολουμαι τουλάχιστον οχι αμέσως...μετα τα 35 αρχισε το Ε9..Βεβαια ειναι και πολλες που θελουν τυον φλουφλη για γαμο με την καλη δουλεια,του κανουν εκει ενα παιδι τα παρατάνε και συνεχιζουν τον τζερτζελε με τα bad boys...αυτη ειναι η κοινωνια μας...
Συμφωνώ μαζί σου οι περισσότερες ηλικίας 20-25 πάνε με τα κακά παιδιά με τατουάζ μηχανές και ξυρισμένα μοντέρνα μαλλιά.Τα καλα παιδια που δε έχουν μηχανές,τατουάζ και γενικά είναι παιδιά σοβαρά δε βρίσκουν καθόλου εύκολα.Στη σήμερον ημέρα πρέπει ο μέσος 25 Άρης να είναι αλήτης για να βρει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εγω φιλε τις περισσοτερες γκομενες τις βλεπω με τυπαδες in,τατουαζ,μηχανη,μαγκια κλανια και σε περιπτωση που θελουν να μαζευτουν τοτε κοιτανε να εχει καλη δουλεια ο αλλος.Εγω ειμαι 41 μεχρι τα 30-35 ποτε δε με ρωτησε γκομενα με τι ασχολουμαι τουλάχιστον οχι αμέσως...μετα τα 35 αρχισε το Ε9..Βεβαια ειναι και πολλες που θελουν τυον φλουφλη για γαμο με την καλη δουλεια,του κανουν εκει ενα παιδι τα παρατάνε και συνεχιζουν τον τζερτζελε με τα bad boys...αυτη ειναι η κοινωνια μας...
Αυτό είναι φαινόμενο της Ελληνίδας να επιλέγει πάντα τους κακούς,ακόμα και οι 40 αρες με κάτι λαμόγια πάνε και μετά αυτοί τις βρίζουν,κερατωνουν και χτυπάνε,η μαλακία είναι ότι πολλοι από αυτούς φαίνονται ότι είναι μαλακες αλλά αυτές συνεχίζουν και πάνε,είναι έτσι οι Ελληνίδες άχρηστες.Οι ξένες πχ ολλανδεζες,Ρωσίδες,μολδαβες είναι πιο καλές κοπέλες και εκεί υπάρχουν μερικές που πάνε με τους κακούς αλλά βρίσκεις και καλές κοπέλες που πάνε με τα καλά παιδιά.Εδω σπάνια Ελληνίδες θέλουν τους καλούς,οι περισσότερες πάνε με αληταρια.Δε ξέρω στα 80s αν οι Ελληνίδες ήταν πιο φυσιολογικές και πήγαιναν με τους καλούς πάντως τώρα οι περισσότερες είτε μικρές είτε μεγαλες πάνε με μαλακές.

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Εγω απορω γιατι χανεται χρονο με τις Ελληνιδες πραγματικα. Το πιο ευκολο στις μερες μας ειναι να παρεις ενα αεροπλανο και να ταξιδεψεις. Η ακομα και να ασχοληθεις με ξενες αν μενεις σε μεγαλη πολη πχ Αθηνα.
Το ερωτημα αρα ειναι αν θελετε κατι σοβαρο γιατι αν ναι στην Ασια γινεται παρτυ αυτη την στιγμη.
Οι Ελληνιδες ειναι καλες για να παιρναμε καλα (και ολες οι Δυτικες) οχι κατι παραπανω γιατι πλεον δεν μαγειρευουν δεν πλενουν δεν καθαριζουν

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
348
Πόντοι
21
Να σας πω λίγο. Καταρχάς βγάλτε αυτά τα Άλφα και τα Μπέτα από το μυαλό, και θας σας πω γιατί. Άμα θες μια γυναίκα γίνεσαι αναγκαστικά Μπέτα γιατί ακριβώς θες να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω, άμα δεν τη θες γίνεσαι κατευθείαν Άλφα, γιατί πολύ απλά χέστηκες. Το βασικό γνώρισμα του Άλφα είναι ότι χέστηκε αν τον γουστάρει η οχι μια γυναίκα και το βασικό γνώρισμα του Μπέτα είναι ότι έχει υπερβολική ανάγκη τη γυναίκα. Εγω θα πω ότι σωστό είναι να είμαστε μετρημένοι, ειλικρινείς, σοβαροί και ευγενικοί. Και αν η κοπέλα γουστάρει και ξηγιέται καλά, δεν χρειάζεται ούτε να το παίζεις Άλφα ούτε να φοβάσαι μην είσαι Μπέτα. Άμα δείτε να σας γράφουν, φεύγετε. Άμα σας εκτιμούν, μένετε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγω απορω γιατι χανεται χρονο με τις Ελληνιδες πραγματικα. Το πιο ευκολο στις μερες μας ειναι να παρεις ενα αεροπλανο και να ταξιδεψεις. Η ακομα και να ασχοληθεις με ξενες αν μενεις σε μεγαλη πολη πχ Αθηνα.
Το ερωτημα αρα ειναι αν θελετε κατι σοβαρο γιατι αν ναι στην Ασια γινεται παρτυ αυτη την στιγμη.
Οι Ελληνιδες ειναι καλες για να παιρναμε καλα (και ολες οι Δυτικες) οχι κατι παραπανω γιατι πλεον δεν μαγειρευουν δεν πλενουν δεν καθαριζουν
Μακάρι να ήταν μόνο ότι οι Ελληνίδες δε μαγειρεύουν,δε πλένουν κλπ το θέμα είναι ότι πάνε και με τους τελείως λάθος τύπους.Εγω βλέπω όλες με μαλακες πάνε και οι μικρές 20-25 που πάνε με μηχανοβιους και τατουαζατους μάγκες του κώλου και οι 40αρες και αυτές με μαλακές πάνε γι'αυτό έχουν ακουστει τόσα περιστατικά γυναικοκτονιων στη μέση ηλικία (40-50 χρόνων) και αυτές με τους μαλακές πάνε.Ελληνιδες μικρές και μεγάλες ίσον για μένα ένα μηδενικο με τα ζώα που πάνε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-09-01 194850.png

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Μακάρι να ήταν μόνο ότι οι Ελληνίδες δε μαγειρεύουν,δε πλένουν κλπ το θέμα είναι ότι πάνε και με τους τελείως λάθος τύπους.Εγω βλέπω όλες με μαλακες πάνε και οι μικρές 20-25 που πάνε με μηχανοβιους και τατουαζατους μάγκες του κώλου και οι 40αρες και αυτές με μαλακές πάνε γι'αυτό έχουν ακουστει τόσα περιστατικά γυναικοκτονιων στη μέση ηλικία (40-50 χρόνων) και αυτές με τους μαλακές πάνε.Ελληνιδες μικρές και μεγάλες ίσον για μένα ένα μηδενικο με τα ζώα που πάνε.
Αυτο ειναι λογικο. Πιτσιρικας δουλευα σε ενα θεατρο στον φωτισμο. Μπαινανε και πολλες γνωστες ηθοποιοι αλλα και και πολλες κυριες δηθεν της καλης κοινωνιας και κουλτουρας. Δεν θα πω ονομα αυτου που ειχε το μαγαζι αλλα ο τυπος ειχε αμαξαρα και αρκετα λεφτα συν οτι δεν τον ελεγες ασχημο. Ο ιδιος σε κουβεντα μας ελεγε δεν εκανε τιποτα. Ξερεις απο ποιον επαιρνε συμβουλες? Απο τον μπαρμαν. Αυτος γαμαγε αβερτα.
Υπαρχουν μερικα επαγγελματα οπως μπαρμαν,ηθοποιος,πιλοτος που εχουν απιστευτη περαση στο γυναικειο φυλο.
Οπως και μερικα χομπυ οπως πχ ο αλλος να εχει μηχανη.

Γουσταρουν πολλες γκομενες καποιον που ξερει να μιλαει λογω επαγγελματος και που αψηφα τον κινδυνο πχ μηχανοβιος.

Σε εταιρεια που δουλευα πιο μικρος οικοδομη ενας Αλβανος πηδαγε την γυναικα του αφεντικου. Το αφεντικο ειχε 5 σπιτια και ενας 20αρης Αλβανος με σκατοφατσα του ξεσκιζε την γυναικα. Αντε βγαλε ακρη

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Μόλις τώρα μάθαμε ότι ο σαμπ ζερο είναι ψηλός με κανονικό βάρος και χωρίς κοιλίες και παρόλα αυτά περνάει απαρατήρητος αλλά μη στεναχωριέσαι ρε σαμπ,γάμα έστω και σπάνια σε πουτανες αφού δε μπορείς συχνά.
Καλά το κανονικό βάρος και το ψηλός εδω μεσα σχετικά είναι. Και ο 1,77 και 87 κιλά ψηλό με κανονικό βάρος τον θεωρούν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτο ειναι λογικο. Πιτσιρικας δουλευα σε ενα θεατρο στον φωτισμο. Μπαινανε και πολλες γνωστες ηθοποιοι αλλα και και πολλες κυριες δηθεν της καλης κοινωνιας και κουλτουρας. Δεν θα πω ονομα αυτου που ειχε το μαγαζι αλλα ο τυπος ειχε αμαξαρα και αρκετα λεφτα συν οτι δεν τον ελεγες ασχημο. Ο ιδιος σε κουβεντα μας ελεγε δεν εκανε τιποτα. Ξερεις απο ποιον επαιρνε συμβουλες? Απο τον μπαρμαν. Αυτος γαμαγε αβερτα.
Υπαρχουν μερικα επαγγελματα οπως μπαρμαν,ηθοποιος,πιλοτος που εχουν απιστευτη περαση στο γυναικειο φυλο.
Οπως και μερικα χομπυ οπως πχ ο αλλος να εχει μηχανη.

Γουσταρουν πολλες γκομενες καποιον που ξερει να μιλαει λογω επαγγελματος και που αψηφα τον κινδυνο πχ μηχανοβιος.

Σε εταιρεια που δουλευα πιο μικρος οικοδομη ενας Αλβανος πηδαγε την γυναικα του αφεντικου. Το αφεντικο ειχε 5 σπιτια και ενας 20αρης Αλβανος με σκατοφατσα του ξεσκιζε την γυναικα. Αντε βγαλε ακρη
Αυτό σου λέω οι Ελληνίδες δε είναι καλά στα μυαλά τους αυτό είναι το μόνο συγουρο,το έχουν στο αίμα τους να πηγαίνουν με μηχανοβιους,μπάρμαν,τραγουδιστές.Γενικα να ξέρεις ακομα και αν ο άλλος δε έχει μηχανή ή δε είναι ηθοποιός ή τραγουδιστής ή μπάρμαν πάλι θα πρέπει για να πάει Ελληνίδα μαζί του να είναι το κλασσικό μπάντ μποι.Τα καλά παιδιά σπάνια βρίσκουν γκόμενες,άντε να βρουν 2 σε όλη τους τη ζωή,τα μπάντ μπόι συγουρα έχουν γαμησει στη ζωή τους καμία 10αρια-20αρια.Αυτες είναι οι Ελληνίδες μπρο,θέλουν τους κακούς.Οσο πιο κακός τόσο πιο εύκολα βρισκεις γκόμενα στη Ελλάδα τέλος.Ο καλός άντε να το χώσει σε κάνα 2 γυναίκες σε όλη του τη ζωή.Μη λέμε ψέματα,έτσι είναι τα πράγματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά το κανονικό βάρος και το ψηλός εδω μεσα σχετικά είναι. Και ο 1,77 και 87 κιλά ψηλό με κανονικό βάρος τον θεωρούν.
Εξαρτάται και εγώ ήμουν 1.80 και 90 κιλά και έδειχνα κανονικοτατος μπέσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
Γ/ τις ίδιες μαλακιες έλεγε και έξω στο καφενείο και τον μουρλάναν στη φάπα εδώ μαζεύει λαικ από τα αλλά ναυάγια και ξεσαλωνει
Δ/σωστός ο συλλογισμός σου αλλά αυτός εμπίπτει στην κατηγορία ποντια πουτανα.
Εγώ πιστεύω συγκεκριμένος είναι ρόλος και έχει μια χαρά φυσιολογική και ερωτική ζωή μη σου πω έχει και σχεσούλα και είναι και αγαπησιάρης.Ξεκίνησα συστηματικά ένα τεταρτάκι να παρακολουθώ αυτό το site από την καραντίνα Από περιέργεια πως λειτουργεί .θα πεις έχεις τα θέματα σου και εσυ τα έχω χαχα.Έχω καταλάβει ποιοι είναι φυσικά πρόσωπα και γράφουν κανονικά και φαίνεται ποιοι είναι ένας ρόλος.Και δεν το κατηγορώ όπως λέει ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα λογισμικό που χρειάζεται τροφή.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.667
Πόντοι
4.615
Επειδή γίνεται πολλή κουβέντα για αλητεία παραπάνω σε διάφορα ποστ, όντως οι γυναίκες θέλουν αλήτη, όχι κατ' ανάγκη με τατουάζ και ξυρισμένο κεφάλι, τις καυλώνει όμως να ξέρουν ότι είσαι player, μπήχτης, να σε γουστάρουν και άλλες, να τις έχεις στο φτύσιμο, και να νιώθουν ότι έχεις επιλογές και δεν έχεις κολλήσει επάνω τους μην τυχόν και χάσεις το μουνί τους γιατί άλλο δεν πρόκειται να βρεις.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Δε ξέρω στα 80s αν οι Ελληνίδες ήταν πιο φυσιολογικές και πήγαιναν με τους καλούς πάντως τώρα οι περισσότερες είτε μικρές είτε μεγαλες πάνε με μαλακές.
Και τότε με μαλάκες πήγαιναν.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και τότε με μαλάκες πήγαιναν.
Εε τότε φίλε μου το έχουν στο αίμα τους οι Ελληνίδες,πάντα θα πηγαίνουν και θα διεγείρονται από τον μαλακα και το κακό παιδί,το καλό παιδί στη Ελλάδα δε έχει μέλλον,μόνο από τύχη αν βρει 1-2 γυναίκες σε όλη του τη ζωή ενώ ο Κάκος θα βρίσκει μια ζωή και μπορει να έχει γαμησει και 15-20 γυναίκες στη ζωή του που είναι επιτυχία για Ελλάδα.

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.082
Πόντοι
206
Επεισόδιο 2 δεν έχει? :confused:

Τίτλος : Ανοιχτό μυαλό απο τα Lidl
Tοποθεσία : Κάποια ταράτσα-καφέ στο Μοναστηράκι
Χρονικές συνεταγμένες : Εχθές κατά τις 19:00

Σκηνικό : Είχα ραντεβού με μια που γνωριστήκαμε σε παραλία πριν 4-5 μέρες. 47-50 χωρισμένη που ψάχνει να περάσει καλά (παραδόξως ξηγημένη και κατασταλαγμένη για το τι θέλει, όπως αποδείχτηκε αργότερα). Επειδή είχα κάτι υποχρεώσεις προς το κέντρο, μιας και που ήμουν εκεί, αγόρασα και μια εφημερίδα και πήγα καμία ώρα νωρίτερα στο καφέ αυτό για να αράξω και να πιώ και καμία μπύρα μόνος μου με σχετική ησυχία. Δίπλα μου κάθησαν λίγα δευτερόλαπτα πριν απο εμένα και 3 κοπελιές περί τα 30. Μέτριες στην εμφάνιση, οι 2 προς το παχουλες, με μέτριο-μαζοποιημένο ντύσιμο - φόραγαν σχεδόν τα ίδια με κάποιες μικροπαραλλαγές σε χρώματα και μικροαξεσουάρ. Είχαν έρθει απο διακοπές καιελεγαν τι έκαναν.

Η πρώτη είπε ότι πήγε με μια ξαδέρφη της ή Πάρο ή Αντίπαρο, δεν το συγκράτησα και πως πέρασαν καλά. Λυσσαξαν οι άλλες για το αν βρήκαν κανένα γκόμενο και είπε ότι 5 μέρες εκεί πηδήχτηκε με 6 και πώς έπαιξε και παρτούζα. Η μια ενθουσιάστηκε και η άλλη της είπε πως δεν είναι πράγματα αυτά κτλ και αυτή που τα εξιστορούσε της είπε ότι έτσι ήθελε και έτσι έκανε, πέρασε καλά και το ευχαριστήθηκε (τίμια απάντηση και σωστή, καθώς όποιος έχει ανάγκη κάτι πρέπει να το κάνει-βεβαια μετά αυτή ψιλοσπάστηκε-στενοχωρέθηκε απο όσο κατάλαβα).

Στην συνέχεια η άλλη, που ενθουσιάστηκε πριν είπε ότι πήγαν με το αγόρι της σε κάποιο εξοχικό (δεν κατάλαβα αν ηταν δικό του ή δικό της), πέρασαν καλά και πως (αφου είπε και η πρώτη για σεξ) είπε πως δοκίμασαν και κάποια πράγματα που ήθελαν, άλλα βγήκαν, άλλα όχι και πως γενικά πέρασαν πολύ καλά, χάλασαν και λίγα λεφτά οπότε μπορούν να προγραμματίσουν ένα ακόμα ταξιδάκι. Η ξινή επέμεινε να μάθει τι δοκίμασαν και η πρώτη είπε ότι και εκείνη θα ήθελε να μάθει (δεν την είδα να κόβει φλέβες), αν ηθελε να πεί. Και είπε ότι επαιξαν με διάφορα sex toys και πως έβαλε δάχτυλο στον γκόμενό της και γουσταραν και οι 2 και το προχώρησαν και με παιχνίδα κτλ. Η πρώτη της είπε ότι αφου γουσταραν καλά έκαναν και είπε πως παλιά έχει στραπονάρει κάποιον που τον ήξεραν και έκαναν σαν αυτιστικές απ[ο τα γέλια. Πάλι λυσσαξε η ξινή και της είπε ότι περίπου είπε και στην πρώτη και πως ο γκομενός της είναι πούστης και άλλα τέτοια... Αυτη δεν απάντησε κάτι και απλά σκοτείνιασε...

Και είπε η πρώτη στην ξινή να πεί πως πέρασε η ίδια. Την πήγε ο γκόμενός της Κουφονήσια, δεν έκαναν σεξ γιατί δεν γουσταρε και του είπε πώς έχει περίοδο, γνώρισε στο καράβι κάποιον, γύρισαν Αθήνα και είπε στον γκόμενο της να φύγει απο το σπίτι γιατί δεν της βγαίνει πια, μιλάει με αυτόν που γνώρισε και της ρίχνει άκυρο "γιατί εγω δεν δίνω του μουνί μου όπου να'ναι" και τώρα σκέφτεται να του πεί του άλλου να γυρίσει πίσω μέχρι να βρεί άλλον. Η δεύτερη βουβαμάρα και η πρώτη της είπε αυτολεξί "εμένα είπες χοντρικά πουτάνα πριν,αλλά είσαι χειρότερη. Εγώ τον παίρνω, εσύ γαμιέσαι. Και νομίζεις ότι όλοι γύρω σου είναι προβληματικοί και εσύ είσαι η τέλεια. Μια μαλακισμένη είσαι. Μας τα έχεις κάνει τετράγωνα τόσα χρόνια."
Της το φύλαγε απο πριν.

Προφανώς και σκοτώθηκαν και έφυγε η ξινή και μετά απο κανένα δεκάλεπτο βουβαμάρας έφυγαν και οι άλλες δύο.

Σε λίγα λεπτά ήρθε το ραντεβού μου πιο νωρίς. Είχε καλέσει και της είπα να ανέβει πάνω κγιατί ημουν εκεί. Της είπα το σκηνικό, γελάσαμε πολύ και μου είπε ότι σημερα αν και υποτίθεται ότι οι γυναίκες το παίζουν προοδευτικές, ενδομυχα δεν είναι. Τα θεωρουν όλα αυτά ανώμαλα και αν κάποιες γουστάρουν και κάνουν το λάθος να τα λένε πέρα δώσε σε φίλες τύπου ξινή, μαζεύονται επειδή εχουν κράξιμο, όχι λόγω ηθικής,αλλά επειδή φοβούνται ότι μπορεί η πιο πεταχτή να της φάει τον άντρα κτλ.

Συμπέρασμα : Γάμα τα.
Φίλε πρώτη φορά γράφω αν και σας διαβάζω καθημερινά.Ειμαι από τα ιδρυτικά μέλη από το 2000 leonardo αν θυμάται κάποιος αλλά για μεγάλο διάστημα δεν έμπαινα.Με λύπη διαβάζω ότι τις ίδιες δυσκολίες που είχαμε και εμείς στα 20 τις συναντούν και οι νέοι σήμερα και ίσως και πιο μεγάλες.
Στο δια ταύτα φίλε και με το συμπαθιο,επειδή γνωρίζω την ιδιοσυγκρασία των Ελληνιδων αν δεν είναι φίδια τύπου Βλαδίμηρου και όλα αυτά που έλεγαν οι κοπέλες ίσχυαν έστω στο 70% και δεν ήταν μουφες για να επιδειχτει η μία στην άλλη χάριν εμφυτου ψωνιου και αυταρεσκειας ,τότε όχι απλά γάμα τα άλλα Γ Α Μ Α Τ Α

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι εν δυνάμει χύστες άνδρες είναι λίγοι...εξηγούμαι!
αφαιρούμε τούς ''μισούς-μισούς'' δηλαδή τούς bi
αφαιρούμε τά γκείδια
τούς παντρεμένους -όχι όλους μόνο τούς παντοφλάκηδες,καναπεδάκηδες-
τούς άκαυλους-άρρωστους
τούς καριερίστες -δέν έχουν χρόνο-
τούς ντροπαλούς-πορνοσαιτάκηδες
αφαιρούμε καί τούς αδιάφορους -υπάρχουν καί τέτοιοι π.χ τεμπέληδες-
πόσοι νομίζετε ότι μένουν?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
To πιο εύκολο είναι να ταξιδέψεις εξωτερικό, με 670 ευρώ το μήνα μισθό που παίρνουν οι περισσότεροι?
Αυτό το ανέκδοτο έχει παλιώσει.

80 δις δηλωμένα εισοδήματα, 140 δις κατανάλωση με παράλληλη αύξηση αποταμιεύσεων.

Το άλλο με τον Τοτό;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
To πιο εύκολο είναι να ταξιδέψεις εξωτερικό, με 670 ευρώ το μήνα μισθό που παίρνουν οι περισσότεροι?
Πες τα πολύ σωστός,δε είναι εύκολο,αν ήταν εύκολο θα το είχαν κάνει όλοι και κανείς δε θα ασχολούταν με Ελληνίδες.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: cool11
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι εν δυνάμει χύστες άνδρες είναι λίγοι...εξηγούμαι!
αφαιρούμε τούς ''μισούς-μισούς'' δηλαδή τούς bi
αφαιρούμε τά γκείδια
τούς παντρεμένους -όχι όλους μόνο τούς παντοφλάκηδες,καναπεδάκηδες-
τούς άκαυλους-άρρωστους
τούς καριερίστες -δέν έχουν χρόνο-
τούς ντροπαλούς-πορνοσαιτάκηδες
αφαιρούμε καί τούς αδιάφορους -υπάρχουν καί τέτοιοι π.χ τεμπέληδες-
πόσοι νομίζετε ότι μένουν?
Έτσι όπως είναι τα λες,για να είμαι ειλικρινής ένας μεγάλος γαμιας και χρήστης εδώ στο μπουρδέλα κομ που τον φτάνουν ελάχιστοι μη πω κανεις είναι ο smirni76 εδώ στο σάιτ,ο τύπος έχει 1200 κοντά κριτικές άστο μάγκας μεγάλος.Λιγοι είναι τόσο γαμιαδες.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom