argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.166
- Πόντοι
- 9.297
Ότι ένας εμφανίσιμος δύσκολα κάνει σχέση γιατί πάντα ξέρει ότι μπορεί να χτυπήσει κάτι καλύτερο.μεχρι που ειναι το πρωτο κομματι?
Ότι ένας εμφανίσιμος δύσκολα κάνει σχέση γιατί πάντα ξέρει ότι μπορεί να χτυπήσει κάτι καλύτερο.μεχρι που ειναι το πρωτο κομματι?
Ενώ με τον γκόμενο δεν επιζητούν ε;την οικονομικη ασφάλεια την θελουν οταν αποφασισουν να μπουν σε γάμο
θες να μου πεις δηλ οτι (ειδικα στην ελλαδα) τους πολυ ωραιους δεν τους "φοβουνται?"Ότι ένας εμφανίσιμος δύσκολα κάνει σχέση γιατί πάντα ξέρει ότι μπορεί να χτυπήσει κάτι καλύτερο.
αναλογα τη γκομενα (σε φάση σχεσης)...ενω σε φαση κατι σοβαρου,οι περισσοτερες για να μη πω ολες το κοιτανε πανω απο ολα μαλισταΕνώ με τον γκόμενο δεν επιζητούν ε;
Βεβαίως.Συνφωνουμε εδώ όπως είπα.Οι Ελληνίδες είναι τρομερά ανασφαλείς γιατί προσδιορίζονται μέσα από τους άλλους .θες να μου πεις δηλ οτι (ειδικα στην ελλαδα) τους πολυ ωραιους δεν τους "φοβουνται?"
Όλα τα κοιτάνε. Από το πρώτο δευτερόλεπτο.αναλογα τη γκομενα (σε φάση σχεσης)...ενω σε φαση κατι σοβαρου,οι περισσοτερες για να μη πω ολες το κοιτανε πανω απο ολα μαλιστα
συμφωνω εδω αλλα υπαρχουν και ορισμενα πραγματα που μπορει μια γυναικα να σκαλωσει με εναν αντρα που δεν εχει να κανει ουτε με εφάνιση αλλα ουτε και με λεφτα...αυτο ειναι να κανει κυριως με την νοοτροπια-χαρακτηρα.Οποτε αλλο το "τι λεει" οτι θελει και αλλο σε τι πραγματικα ανταποκρινεταιΌλα τα κοιτάνε. Από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Και από το πρώτο δευτερόλεπτο ξέρουν μέχρι πού μπορούν να πάνε μαζί σου.
θες να μου πεις δηλ οτι (ειδικα στην ελλαδα) τους πολυ ωραιους δεν τους "φοβουνται?"
αν βαλεις καπου 10 αντρες να τη πεφτουν σε μια και να τις λενε τα ιδια και τα ιδια (οπως γινεται συνηθως) ενω ενας την γράφει στα αρχιδια του,σιγουρα θα σκαλώσει με αυτον τον εναν, και ας μην ειναι και τοσο ωραίος
Βεβαίως.Συνφωνουμε εδώ όπως είπα.Οι Ελληνίδες είναι τρομερά ανασφαλείς γιατί προσδιορίζονται μέσα από τους άλλους .
Λάθος..είναι θέμα timing...σιγά μην ασχοληθεί με κάποιον που δεν δώσει σήμα...δεν μιλάμε για Αμερικανες η Βόρειο ευρωπαιες...μήπως του την πέσει κιόλας;Μην υπερβάλλουμε...αν βαλεις καπου 10 αντρες να τη πεφτουν σε μια και να τις λενε τα ιδια και τα ιδια (οπως γινεται συνηθως) ενω ενας την γράφει στα αρχιδια του,σιγουρα θα σκαλώσει με αυτον τον εναν, και ας μην ειναι και τοσο ωραίος
Για αυτό ψωνίζουν μέσω κύκλων..για να υπάρχει ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ η έγκριση του κύκλου.Εννοείται.Ο γκόμενος πρέπει να έχει την έγκριση της παρέας τους,αλλιώς...απορρίπτεται
Σε σπάνιες περιπτώσεις ελλεεινίδα θα πάει κόντρα στην παρέα της.Μόνο αν ερωτευτεί καναν χασικλή,ναρκομανή,φυλακόβιο κλπ
...ενώ αν απλά μοιάζει με χασικλη ,ναρκομανή,φυλακοβιο με κούρεμα στον Πακη ,σκουλαρίκια και τατουάζ όλα εντάξει!Εννοείται.Ο γκόμενος πρέπει να έχει την έγκριση της παρέας τους,αλλιώς...απορρίπτεται
Σε σπάνιες περιπτώσεις ελλεεινίδα θα πάει κόντρα στην παρέα της.Μόνο αν ερωτευτεί καναν χασικλή,ναρκομανή,φυλακόβιο κλπ
Δεν νιώθουν έλξη για αυτούς.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΙΩΘΟΥΝ.
Για τη γυναίκα η ασφάλεια είναι το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ζητούμενο.
Από τήν μία οί Ελληνες άνδρες γιά διάφορους λόγους δέν γαμάνε, καί από τήν άλλη όχι μόνο γαμάνε,καλα εχω δει εγω εξω χερακι χερακι κατι μουνάκια με κατι μπακαλιάρους που εχουν μπράτσο μικροτερο και απο τις γκόμενας
Aπλως αν έχουν ήδη κάποιον είτε σε σχέση είτε σε γάμο δεν ασχολούνται παρά μόνο σε ακραίες περιπτώσεις ...Όλα τα κοιτάνε. Από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Και από το πρώτο δευτερόλεπτο ξέρουν μέχρι πού μπορούν να πάνε μαζί σου.
Δε νομίζωΦαντάσου δηλαδή να'σαι με κάποιον που δεν νιώθεις έλξη.Μόνο και μόνο για να τον κάνεις ότι θέλεις
Μόνο οι ελλεεινίδες αυτά
Πάνε μια γύρα Χαλκιδική σε διάφορα μπιτσόμπαρα και θα δεις τύπους με μπυρόκοιλα και καράφλες να κυκλοφορούν μουνάρες.Δέν υπάρχει Ελλεηνίδα,πού νά θέλει άνδρα κακομοίρη εμφανισιακά,ούτε μία!