Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Από την άλλη όμως,όταν βλέπεις ΄έναν χοντρό ή αγύμναστο με γυναικομαστία να χαίρεται ένα ωραίο μουνί,κι εσύ γυμνάζεσαι,προσέχεις,δεν σαβουροτρως αλλά σε αγνοούν ακόμα και τα μπάζα,αυτό το πράγμα σε ρίχνει.Αναρωτιέσαι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό ή είναι γενικό το φαινόμενο;
αποκλειεται να σε αγνοουν αν εισαι γυμνασμενος

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
αν και νομιζω το καλυτερο προτερημα σε εναν αντρα ειναι το υψος,Νομιζω περισσοτερο ακομα και αν εισαι γυμνασμενος η εχεις ωραια μουτρα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
αποκλειεται να σε αγνοουν αν εισαι γυμνασμενος

Δεν λεω να'σαι και φέτες,αλλά ακόμα κι αν είσαι πχ ψηλός,με κανονικό βάρος,χωρις κοιλιές κλπ,πάλι περνάς απαρατήρητος απο τις περισσότερες,ακομα κι απ'τα μπάζα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεν λεω να'σαι και φέτες,αλλά ακόμα κι αν είσαι πχ ψηλός,με κανονικό βάρος,χωρις κοιλιές κλπ,πάλι περνάς απαρατήρητος απο τις περισσότερες,ακομα κι απ'τα μπάζα
οχι.,..εισαι υπερβολικος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν εισαι 1.85 και πανω και σκατοφατσα να εχεις με ενα νορμαλ σωμα δε περνας απαρατηρητος

EZclap

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Like
98
Πόντοι
0
οχι.,..εισαι υπερβολικος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν εισαι 1.85 και πανω και σκατοφατσα να εχεις με ενα νορμαλ σωμα δε περνας απαρατηρητος
Αστειο που ανεφερες το συγκεκριμενο υψος,ειμαι 1.86, λεπτος,γυμνασμενος και λοιπες μαλακιες οι μονες στις οποιες εχω περαση ειναι τα μικρα(δασκαλος) με τα οποια δεν θελω να κανω και τιποτα,κατα τα αλλα εχει να εκφρασει ενδιαφερον για την εμφανιση μου τυπισσα απο το λυκειο αν και η αληθεια ειναι οτι δεν κυκλοφορω.

Τεσπα πολυ αναλωνεστε(κι εγω μαζι σας) στο συγκεκριμενο, παρηγορηθειτε με την σκεψη οτι γαματε περισσοτερο απο το 95% οσοι επισκεπτεστε τακτικα χωρις να φιλατε κατουρημενες ποδιες,τα υπολοιπα περισσευουν και περιττευουν

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεν νομίζω να γουστάρουν γυμνασμένους οι ελλεεινιδες,σαν τις Αμερικανες πχ που γουστάρουν μουσκουλα πιο πολύ στυλ και μούσια κοιτανε οι ελλεεινιδες
η αληθεια ειναι οτι αν αφησω λιγο μουσι με κοιτανε περισσοτερο. λιγο ομως οχι και παππας

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.334
Πόντοι
2.356
Δεν υπάρχει πιο μουσική γλώσσα από την ελληνική...το ότι είδες έναν νεοέλληνα καφρο με αυτό το αστέρι απλώς επιβεβαιώνει αυτά που λέμε και φυσικά δεν μειώνει σε τίποτα την ουράνια ελληνική γλώσσα.
Σ' ΑΓΑΠΩ

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.334
Πόντοι
2.356
Αστειο που ανεφερες το συγκεκριμενο υψος,ειμαι 1.86, λεπτος,γυμνασμενος και λοιπες μαλακιες οι μονες στις οποιες εχω περαση ειναι τα μικρα(δασκαλος) με τα οποια δεν θελω να κανω και τιποτα,κατα τα αλλα εχει να εκφρασει ενδιαφερον για την εμφανιση μου τυπισσα απο το λυκειο αν και η αληθεια ειναι οτι δεν κυκλοφορω.

Τεσπα πολυ αναλωνεστε(κι εγω μαζι σας) στο συγκεκριμενο, παρηγορηθειτε με την σκεψη οτι γαματε περισσοτερο απο το 95% οσοι επισκεπτεστε τακτικα χωρις να φιλατε κατουρημενες ποδιες,τα υπολοιπα περισσευουν και περιττευουν
Τι είσαι;;;

• Χαχα
Αντιδράσεις: EZclap

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Στο Δημοτικό οι δάσκαλοι δεν περνούσαν από το θρανίο μου γιατί δεν έκανα λάθη στην ορθογραφία...
Ακόμα και τώρα προσπαθω να μην κάνω λάθη στα εδώ γραπτά μου...όλη μου την ζωή υπηρετώ την Ελλάδα και την ουράνια γλώσσα της.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656

Ακριβώς

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.334
Πόντοι
2.356
Στο Δημοτικό οι δάσκαλοι δεν περνούσαν από το θρανίο μου γιατί δεν έκανα λάθη στην ορθογραφία...
Ακόμα και τώρα προσπαθω να μην κάνω λάθη στα εδώ γραπτά μου...όλη μου την ζωή υπηρετώ την Ελλάδα και την ουράνια γλώσσα της.
ΕΙΣΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.334
Πόντοι
2.356
Θα ηθελα να πω οτι λυπαμαι που δεν ανταποκρινομαι στις προφανως υψηλες προσδοκιες σου,αλλα πραγματικα δεν με νοιαζει
Εγώ να δεις πόσο θα λυπόμουν αν ήταν αλήθεια αυτό που λες...

coyote80

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
881
Πόντοι
86
Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όντας παντρεμένος εδώ κι ένα χρόνο περίπου,λαμβάνω προσοχή και παιχνίδι με τα ματια-γελακια,περισσότερο από όταν ήμουν ελεύθερος. Από παντρεμένες περισσότερο. Στο σουπερμάρκετ είναι μια που την πετυχαίνω συχνά (κομμώτρια απ'οτι έχω ακούσει στο ταμειο) που οχι μόνο μου πιάνει την κουβέντα,αλλά μια φορά πήγε να περάσει από πίσω μου στον διάδρομο,και επειδή δήθεν δεν χωρούσε,κόλλησε πάνω μου με τα βυζομπαλα της. Μόλις γυρίσω από άδεια και την πετύχω πάλι,θα παίξω μπαλίτσα.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι Ελληνίδες πολύ καλές στο γαμήσι άλλα και πολύ πιο κομπλεξικές θα έλεγα.
Συνήθως οί ωραίες Ελεεινίδες,δέν κάνουν καλό sex!
οί μέτριες καί κάτω κάνουν καλύτερο,καί μέ περισσότερη διάρκεια
τυχερά είναι αυτά βέβαια,αλλά Οκ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συνήθως οί ωραίες Ελεεινίδες,δέν κάνουν καλό sex!
οί μέτριες καί κάτω κάνουν καλύτερο,καί μέ περισσότερη διάρκεια
τυχερά είναι αυτά βέβαια,αλλά Οκ
Μέγιστη αλήθεια. Οι γυναίκες έχουν όλες ανασφαλειες, ροπή επιβεβαίωσης, ναρκισσισμό κτλ. Μια όμορφη Ελληνίδα βγαίνει από συχνά έως πάντα ναυάγιο ή μέτρια στο σεξ διότι έχει πέραση οπότε στο μουνί της
έτσι κι αλλιώς.
Αντίθετα μια μέτρια ή κάτω του μετρίου Ελληνίδα, αποδιδει πολύ καλύτερα μιας που για ρεφαρει την οποια μετριότητα της, φέρεται πολύ καλύτερα στο σεξ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όντας παντρεμένος εδώ κι ένα χρόνο περίπου,λαμβάνω προσοχή και παιχνίδι με τα ματια-γελακια,περισσότερο από όταν ήμουν ελεύθερος. Από παντρεμένες περισσότερο. Στο σουπερμάρκετ είναι μια που την πετυχαίνω συχνά (κομμώτρια απ'οτι έχω ακούσει στο ταμειο) που οχι μόνο μου πιάνει την κουβέντα,αλλά μια φορά πήγε να περάσει από πίσω μου στον διάδρομο,και επειδή δήθεν δεν χωρούσε,κόλλησε πάνω μου με τα βυζομπαλα της. Μόλις γυρίσω από άδεια και την πετύχω πάλι,θα παίξω μπαλίτσα.

Οπως εχουμε πει, τα λεφτα παν στα λεφτα και οι γκομενες στους γκομενιασμενους

Φατην την κομμωτρια τυπε :cool2:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom