Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι όντας παντρεμένος εδώ κι ένα χρόνο περίπου,λαμβάνω προσοχή και παιχνίδι με τα ματια-γελακια,περισσότερο από όταν ήμουν ελεύθερος. Από παντρεμένες περισσότερο. Στο σουπερμάρκετ είναι μια που την πετυχαίνω συχνά (κομμώτρια απ'οτι έχω ακούσει στο ταμειο) που οχι μόνο μου πιάνει την κουβέντα,αλλά μια φορά πήγε να περάσει από πίσω μου στον διάδρομο,και επειδή δήθεν δεν χωρούσε,κόλλησε πάνω μου με τα βυζομπαλα της. Μόλις γυρίσω από άδεια και την πετύχω πάλι,θα παίξω μπαλίτσα.
Ε βέβαια. Αν ένας άνδρας είναι παντρεμένος ή αρραβωνιασμένος ή τον δουν με γυναίκες, σημαίνει ότι είναι ενεργός η ότι δεν τον παίρνει. Αυτό φτάνει ως μήνυμα στο μυαλό της γυναίκας. Επίσης λόγω ανταγωνισμού μεταξύ τους, άλλο είναι να κατσει στον τυχάρπαστο σαν την καλαμιά στον κάμπο κι άλλο να κάτσει στο αρσενικό που έχει άλλη η άλλες. Αυτά όλα είναι σημάδια γυναικείου κόμπλεξ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προσωπικά το μόνο που αποδέχομαι ως μέγιστο κανόνα μετά από τόσα χρόνια είναι πως ότι κι αν κάνει ένας άνδρας, στην ζωή του θα βρει (αν βρει) απειροελάχιστες γυναίκες που να αξίζουν.
Οι υπόλοιπες θα είναι σκουπίδια η μόνο για γαμήσι. Κάπως έτσι λοιπόν στην σημερινή εποχή που είναι ότι χειρότερο λόγω γυναικοκεντρισμού, αποδομείται σχεδόν εξ ολοκλήρου ο γάμος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.481
Πόντοι
25.467
Προσωπικά το μόνο που αποδέχομαι ως μέγιστο κανόνα μετά από τόσα χρόνια είναι πως ότι κι αν κάνει ένας άνδρας, στην ζωή του θα βρει (αν βρει) απειροελάχιστες γυναίκες που να αξίζουν.
Οι υπόλοιπες θα είναι σκουπίδια η μόνο για γαμήσι. Κάπως έτσι λοιπόν στην σημερινή εποχή που είναι ότι χειρότερο λόγω γυναικοκεντρισμού, αποδομείται σχεδόν εξ ολοκλήρου ο γάμος.

Δηλαδή... Αν κατάλαβα καλά μας συστήνετε να ερχόμαστε εις γάμου κοινωνίαν με άντρες; :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.123
Πόντοι
6.056
ζητησα προικα αλλα δεν πηρα και εγω επειδη ειμαι ΑΛΑΝΙ εμεινα στον αρραβωνα:coffee:
Καποιος που δεν σας γνωριζει θα βιαστει να σας πει προικοθηρα.:confused::confused::confused:
@Νίπλης ακους? :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μετά την προτροπή του κ. Πάπια, σκέφτεστε να τον τυλίξετε εσείς; :confused:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
Καποιος που δεν σας γνωριζει θα βιαστει να σας πει προικοθηρα.:confused::confused::confused:
@Νίπλης ακους? :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
φρονω οτι η προικα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μας και ΚΑΚΩΣ που καταργηθηκε ....

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ​

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.123
Πόντοι
6.056
φρονω οτι η προικα ειναι αναφεραιτο δικαιωμα μας και ΚΑΚΩΣ που καταργηθηκε ....

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ​

Σε μερικες περιοχες εδινε προικα ο γαμπρος για να παρει νυφη.Τι να την κανεις την προικα μωρε?Αφου τωρα τρωμε ολοι με χρυσα κουταλια:coffee::confused::confused::confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506
Τα κατάφερα και έτσι λοιπόν μετά από μια σχετική ανομβρία, σκόραρα με το Αγγλιδακι. Λογικά μετά από καιρό θα βρω άλλη. Μην περιμένετε θαύματα. Μια χαρά κι έτσι. Το πολύ πολύ πριν φύγει να ρίξω άλλο ένα. Πίπες, γλυφομουνια, στάσεις κάργα και αδούλευτες ροζ τρυπουλες με ζουμερα χυσιματα ολουθε.Κώλο δεν έδωσε. Δεν το κυνήγησα κιόλας. Δεν γαμιέται; μεγάλη εντύπωση η βουλιμία της στο τσιμπούκι όπως κι η άνεση της ως συμπεριφορά. Οι Ελληνίδες πολύ καλές στο γαμήσι άλλα και πολύ πιο κομπλεξικές θα έλεγα.
Τώρα επιστροφή πάλι στην θλιβερή ελληνικη νοοτροπία όπου θα φάω βροχή τα άκυρα μέχρι κι όταν ξαναβρώ. :rockon:
Μπράβο ρε φίλε .

Πήρα και εγώ τη γκομενα με τα φαντάσματα ,σκοράραμε και οι δυο σκληροί χυστες του νήματος

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Παρέλαση της Μόρντορ είναι το παρών νήμα.....

orcs GIF

:confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.123
Πόντοι
6.056
Παρέλαση της Μόρντορ είναι το παρών νήμα.....

:confused::confused::confused::confused::confused:
Μια που το ανεφερες,πως κρινεις την σχεση Γκιμλι-Λεγκολας?Λες να υπηρχαν καποια μηνυματα απο την λοατκι κοινοτητα?:confused::confused::confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ πάλι πιστέυω ότι άν δέν τόν "κάνουν" φίλοι,γνωστοί,συγγενείς δέν πρόκειται νά βρεί γυναίκα!
άρα θεωρώ,ότι δέν έχει τήν δυναμική τής επιλογής
πάντα αναφέρομαι,στόν μέσο Ελληνα άνδρα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δηλαδή... Αν κατάλαβα καλά μας συστήνετε να ερχόμαστε εις γάμου κοινωνίαν με άντρες; :confused:
Όχι βέβαια. Αλλά με το να παντρευτεί κάνεις πλέον,
κατά 98% μόνο να χάσει έχει.
Είναι έτσι δομημένο το σύστημα με δεύτερο μπαμπάκα για τα μουνιά
την (εκάστοτε) κυβέρνηση. :2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Ακριβώς το ίδιο θα πρέπει να αποδεχτείς για τις γυναίκες......

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom