Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (11 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.947
Πόντοι
6.946
Πήρα την Αγγλιδουλα τηλέφωνο και από ότι φαίνεται δεν γλυτώνει την ψωλή. Αύριο λογικά θα της τον βάλω. Θα βρεθούμε. Αν τα καταφέρω, αυτή θα γυρίσει Αγγλία γαμημενη από το ελληνικό στοιχείο κι εγώ θα γράψω άλλο ένα γαμήσι στο κοντέρ. Εννοείται βέβαια όλα τα έξτρα ποιότητα και χυσιματα αβέρτα. Δεν έχω γαμηθεί έξω στο ποδαρατο και στα άκυρα για να κουτσοπερναω όταν βρίσκω. :2funny: Την άλλη την πήρα μιλήσαμε αλλά δεν την είδα πολύ θερμή. Μάλλον για γνωριμίες κουλτούρας ψάχνει. Θα πιεσω καταστάσεις μήπως βγει τίποτα καλό. Ο αγώνας συνεχίζεται. :rockon:
Έχε έτοιμο και τον δικηγόρο από κοντά, για το αυριανό αυτόφωρο... καλού κακού.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχε έτοιμο και τον δικηγόρο από κοντά, για το αυριανό αυτόφωρο... καλού κακού.
Μια χαρά στερημενη την έκοψα. Βασικά με την παρέα της όπως την είδα παίζει να είμαι και τυχερός εκτός από ικανός. Αμάν θα έκανε να γαμηθεί. Καλά ρε τόσο άχρηστοι ήταν όλοι; Μου έλεγε κιόλας ότι της άρεσε που ήμουν τόσο επιθετικός και στο Μπέρμιγχαμ που ζει, τίποτα δεν την κάνει να νιώθει ένταση. Καταλαβαίνω ότι ψάχνεται. Αυτό καταλαβαίνω. Δεν διακρίνω κάποια πονηριά. Τέλοσπάντων εγώ θα την πάω κάπου να αραξουμε για καφεδάκι και ότι γίνει. Ευελπιστώ να τον πάρει λαρυγγωτα και να έχει θερμή μούνα. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πήρα την Αγγλιδουλα τηλέφωνο και από ότι φαίνεται δεν γλυτώνει την ψωλή. Αύριο λογικά θα της τον βάλω. Θα βρεθούμε. Αν τα καταφέρω, αυτή θα γυρίσει Αγγλία γαμημενη από το ελληνικό στοιχείο κι εγώ θα γράψω άλλο ένα γαμήσι στο κοντέρ. Εννοείται βέβαια όλα τα έξτρα ποιότητα και χυσιματα αβέρτα. Δεν έχω γαμηθεί έξω στο ποδαρατο και στα άκυρα για να κουτσοπερναω όταν βρίσκω. :2funny: Την άλλη την πήρα μιλήσαμε αλλά δεν την είδα πολύ θερμή. Μάλλον για γνωριμίες κουλτούρας ψάχνει. Θα πιεσω καταστάσεις μήπως βγει τίποτα καλό. Ο αγώνας συνεχίζεται. :rockon:
Τυχερακια παπιε! Θα καλοπερασεις με το αγγλιδακι :smiling-face-with-heart-eyes:

Αξιος, την κατεκτησες με το σπαθι σου! Ευγε!

Νομιζω πρεπει να ανοιχθει ειδικο νημα "Τι τρεχει με αυτες τις Αγγλιδες;"

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τυχερακια παπιε! Θα καλοπερασεις με το αγγλιδακι :smiling-face-with-heart-eyes:

Αξιος, την κατεκτησες με το σπαθι σου! Ευγε!

Νομιζω πρεπει να ανοιχθει ειδικο νημα "Τι τρεχει με αυτες τις Αγγλιδες;"
Το ελπίζω. Μου έχουν τύχει και στραβά σε τέτοιες φάσεις. Κάτσε να δούμε πρώτα τι θα γίνει. Στην συνείδηση μου που με νοιάζει αισθάνομαι ότι έκανα ότι μπορούσα. Και τον τρόπο που διαλέγω να εφαρμόζω εκτός ότι αποδίδει είναι κι ο μόνος που παραβλέπει και τις ατυχίες. Ότι και να γίνει, θα κάτσει κάποια. Είναι φύση αδύνατον να μην ευδοκιμήσει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάντως οι Έλληνες έχουμε καλή περαση στα μουνιά. Βέβαια οι βρώμες οι δικές μας, μας απαξιώνουν σε γενικό επίπεδο. Αντικειμενικά όμως ποιοι βλέπονται σαν πακέτα ανδρών σε κυβικά; Οι Ρώσοι που είναι σαν μαλάκες, οι Αγγλοι που είναι σαν αρρωστοι; Οι Γερμανοί που είναι σαν καθυστερημένοι; Οι Βαλκάνιοι που είναι σαν γύφτοι; Από όλα τα Βαλκάνια μόνο εμείς κι οι Ιταλοί βλεπομαστε. Και πάει λέγοντας. Λατινική Αμερική αρχίδια κι εκεί. Απλώς είναι η νοοτροπία εδώ άκυρη τελείως. :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Όλες οι γυναίκες έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι όσο μαζεύεσαι, αυτές απλώνονται. Αν παρατηρήσετε εμας, έχουμε κάποια στάνταρντ που όταν τα πιάνουμε, σε γενικές γραμμές είμαστε χαρούμενοι. Οι γυναίκες έχουν αέναη επεκτατική πολιτική. Όσο και να καλυφθούν κι όσο και να χαλαρώσεις ή μαζευτείς, μόλις βρουν κενο χαλαρωσης ή μαζέματος, απλώνονται
κι εκεί. Αυτό όλο συμβαίνει λόγω ματαιοδοξίας! Οι γυναίκες είναι ματαιοδοξα πλάσματα. Είναι νόμος αυτό, μην πω αξίωμα μαθηματικών.
Σενάριο ταινίας τρόμου;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Come on England!!!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Πάντως οι Έλληνες έχουμε καλή περαση στα μουνιά. Βέβαια οι βρώμες οι δικές μας, μας απαξιώνουν σε γενικό επίπεδο. Αντικειμενικά όμως ποιοι βλέπονται σαν πακέτα ανδρών σε κυβικά; Οι Ρώσοι που είναι σαν μαλάκες, οι Αγγλοι που είναι σαν αρρωστοι; Οι Γερμανοί που είναι σαν καθυστερημένοι; Οι Βαλκάνιοι που είναι σαν γύφτοι; Από όλα τα Βαλκάνια μόνο εμείς κι οι Ιταλοί βλεπομαστε. Και πάει λέγοντας. Λατινική Αμερική αρχίδια κι εκεί. Απλώς είναι η νοοτροπία εδώ άκυρη τελείως. :2funny:
Μόνο οι εξωγήινοι γαμάνε τύπε

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Moυ κάνει εντύπωση που ενώ εμείς τρελαινόμαστε για Σλαβες και γυναίκες Αν.Μπλοκ οι Ελληνίδες τους έχουν χεσμενους τους Τσέχους και τους Ρώσους και μόνο σε όσους μοιάζουν με λάθρο ( η είναι...) ασχολούνται.Προτεραιοτητα φυσικά όσοι είναι εντός κύκλου και μπορούν να τις ανεβάσουν κοινωνικά και οικονομικά...μεγάλο συν η μέτρια εμφάνιση ώστε να μην μπορούν να είναι διεκδικησιμοι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.947
Πόντοι
6.946
Όλοι γαμάνε λιγο πολύ αλλά πόσο κουράζονται για να γαμήσουν μετράει.
Αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει καποια κούραση:

πρέπει να ανοίγω καρτέλες και ιστοσελίδες, ίσως πάρω και τηλέφωνα, να δω πότε εργάζονται τα κορίτσια και πώς θα κανονίσω το πρόγραμμα μου.
Να έχω από πριν μια ή και δύο εναλλακτικές αν στραβώσει κάτι.

Μετά τα υπόλοιπα είναι δρόμος και περιπλάνησή.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εχω νά πώ,ότι μετά από 25 χρόνια σέ αρκετά στούντιο μουσικής,οί πιό εύκολες ξένες είναι οί Αγγλίδες!
μετά ακολουθούν οί Γερμανίδες καί οί Ολλανδές,οί Ελληνίδες... μιλάνε μόνο γιά φαγητά καί ρούχα
πάντα μιλάω γιά τό "συνάφι" τραγουδίστριες,μουσικούς,στιχουργούς,παραγωγούς κτλ

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει καποια κούραση:

πρέπει να ανοίγω καρτέλες και ιστοσελίδες, ίσως πάρω και τηλέφωνα, να δω πότε εργάζονται τα κορίτσια και πώς θα κανονίσω το πρόγραμμα μου.
Να έχω από πριν μια ή και δύο εναλλακτικές αν στραβώσει κάτι.

Μετά τα υπόλοιπα είναι δρόμος και περιπλάνησή.
Ξέρεις τι εννοώ. Γαμήσι αληθινό όχι της ρεκλας η τυπικό ενοικιαζόμενο. Επισης βλέπω ότι οι ξένοι ενώ σε φάτσες και πακέτο είναι συνήθως για κλωτσιές, γαμάνε περισσότερο από εμάς. Άρα φταινε οι ντόπιες (μας). Αυτό είναι χρόνια γνωστό. Οι Ελληνίδες είναι οκ μόνο όταν είναι ερωτευμένες. Πριν η μετα είναι σαν μάγισσες. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Εχω νά πώ,ότι μετά από 25 χρόνια σέ αρκετά στούντιο μουσικής,οί πιό εύκολες ξένες είναι οί Αγγλίδες!
μετά ακολουθούν οί Γερμανίδες καί οί Ολλανδές,οί Ελληνίδες... μιλάνε μόνο γιά φαγητά καί ρούχα
πάντα μιλάω γιά τό "συνάφι" τραγουδίστριες,μουσικούς,στιχουργούς,παραγωγούς κτλ
Αν είναι τόσο ξενερωτες ακόμα και αυτές του καλλιτεχνικού χώρου καταλαβαίνεις πόσο μίζερες είναι όσες βρίσκονται εκτός του "Χάι"καλλιτεχνικού χώρου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Moυ κάνει εντύπωση που ενώ εμείς τρελαινόμαστε για Σλαβες και γυναίκες Αν.Μπλοκ οι Ελληνίδες τους έχουν χεσμενους τους Τσέχους και τους Ρώσους και μόνο σε όσους μοιάζουν με λάθρο ( η είναι...) ασχολούνται.Προτεραιοτητα φυσικά όσοι είναι εντός κύκλου και μπορούν να τις ανεβάσουν κοινωνικά και οικονομικά...μεγάλο συν η μέτρια εμφάνιση ώστε να μην μπορούν να είναι διεκδικησιμοι.
Έτσι ακριβώς. Οι άνδρες είναι όντα λογικής, επιχειρημάτων και σταθερότητας. Έστω συνήθως. Οι γυναίκες είναι διαταραγμένες μέσα τους από την μήτρα. Είναι λογικό να σου αρέσει μια όμορφη θηλυκή καλοσχηματισμένη γυναίκα. Είναι λογικό να σου αρέσει το φυσιολογικό ταίριασμα με χημεία. Είναι αδύνατον να τους αρέσει ένας τριτοκοσμικός τενεκές που βρωμάει κάρυ η ένας τραγικός Ευρωπαίος η Ανατολικομαλακας που όλη μέρα σκέφτεται στόχους ζωής η μπεκροπινει. Έχει αποδειχθεί ότι δεν τις νοιάζει η εξωτερική εμφάνιση ούτε η χημεία. Βασικά το μόνο που τις νοιάζει είναι να είναι πολιτικά ορθές κι αλληλέγγυες (πλέον) η να νιώσουν ασφάλεια με λεφτά (από πάντα). Είπαμε...μόνο ερωτευμένες αξίζουν. Πριν η μετα είναι για ροχάλες. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι Ελληνίδες είναι οκ μόνο όταν είναι ερωτευμένες. Πριν η μετα είναι σαν μάγισσες. :2funny:
Οταν είναι ερωτευμένες είναι επικίνδυνες,μπορούν νά κάνουν τά πάντα!
όχι ότι άν δέν είναι ερωτευμένες δέν μπορούν,απλά βαριούνται

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Ξέρεις τι εννοώ. Γαμήσι αληθινό όχι της ρεκλας η τυπικό ενοικιαζόμενο. Επισης βλέπω ότι οι ξένοι ενώ σε φάτσες και πακέτο είναι συνήθως για κλωτσιές, γαμάνε περισσότερο από εμάς. Άρα φταινε οι ντόπιες (μας). Αυτό είναι χρόνια γνωστό. Οι Ελληνίδες είναι οκ μόνο όταν είναι ερωτευμένες. Πριν η μετα είναι σαν μάγισσες. :2funny:
Ναι, αλλά όταν είναι ερωτευμένες τύπε, τους κάνεις τον πάτο διαστημόπλοιο Enterprise!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι, αλλά όταν είναι ερωτευμένες τύπε, τους κάνεις τον πάτο διαστημόπλοιο Enterprise!
etsiprepei.jpg

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom