Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν είναι τόσο ξενερωτες ακόμα και αυτές του καλλιτεχνικού χώρου καταλαβαίνεις πόσο μίζερες είναι όσες βρίσκονται εκτός του "Χάι"καλλιτεχνικού χώρου.
Οχι μόνο ξενέρωτες-ανέραστες αλλά καί πολύ φαντασμένες-τρελαμένες!
α... ξέχασα καί κακιασμένες καί φυσικά ατάλαντες,καμία σχέση μέ τίς ξένες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οχι μόνο ξενέρωτες-ανέραστες αλλά καί πολύ φαντασμένες-τρελαμένες!
α... ξέχασα καί κακιασμένες καί φυσικά ατάλαντες,καμία σχέση μέ τίς ξένες
Κι οι ξένες άχρηστες είναι σε πολλα αλλά οι δικές μας πολύ χειρότερες. Τα καλά του γυναικοκεντρισμού. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κι οι ξένες άχρηστες είναι σε πολλα αλλά οι δικές μας πολύ χειρότερες. Τα καλά του γυναικοκεντρισμού. :2funny:
Καλά ναί σίγουρα,είναι γενικό το φαινόμενο,απλά οί δικές μας είναι παγκόσμιες πρωταθλήτριες!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.944
Πόντοι
3.656
Moυ κάνει εντύπωση που ενώ εμείς τρελαινόμαστε για Σλαβες και γυναίκες Αν.Μπλοκ οι Ελληνίδες τους έχουν χεσμενους τους Τσέχους και τους Ρώσους και μόνο σε όσους μοιάζουν με λάθρο ( η είναι...) ασχολούνται.Προτεραιοτητα φυσικά όσοι είναι εντός κύκλου και μπορούν να τις ανεβάσουν κοινωνικά και οικονομικά...μεγάλο συν η μέτρια εμφάνιση ώστε να μην μπορούν να είναι διεκδικησιμοι.

Τους Σλάβους δεν μπορούν να τους κουμαντάρουν,γι'αυτό και δεν ασχολούνται.Προτιμάνε Έλληνες,Ιταλούς,Ισπανούς που είναι όλοι πυρφόροι και τις υπηρετούν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.102
Πόντοι
9.297
Τους Σλάβους δεν μπορούν να τους κουμαντάρουν,γι'αυτό και δεν ασχολούνται.Προτιμάνε Έλληνες,Ιταλούς,Ισπανούς που είναι όλοι πυρφόροι και τις υπηρετούν
Μεσογειακή μαλακια..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τελικώς την βγάλαμε με γλωσσοφιλα και χουφτωματα. Φίλη της, την πήρε πολλά τηλέφωνα και ήρθε εκεί που καθόμασταν. Σπάστηκα ομολογουμένως αλλα...αν ήταν Ελληνίδα θα έλεγα ότι το έστησε. Λόγω όμως γλωσσόφιλων και χουφτωματων, θα το δεχθώ. Με σύστησε κανονικά ως κάποιον συμπαθή τύπο που γνώρισε στην Ελλάδα. Μάγκες, δεν δίσταζε να με φιλάει όπως ούτε κι εγώ παρουσία της φίλης της. Έριχνε και κάτι βλέμματα τούμπανο ώρες ώρες. Μου έστειλε μήνυμα κιόλας για καληνύχτα και κάτι σάλια.
Το καλύτερο; Αύριο θα τα πούμε για καφέ αλλά έκλεισε το μάτι . Αύριο μεσημεράκι λοιπόν τρώει ψωλο λογικά. Δεν θα τον παίξω σήμερα αν και φούντωσα. Παλιά θα τον είχα κάνει λάστιχο. Για να δούμε! :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.944
Πόντοι
3.656
Πάντως βλέποντας κάποια ζευγάρια,νομίζω ότι πολλές ελλεεινίδες είναι στο μότο 'να μη με κερατώνει,παρά να με καυλώνει'

Όταν βλέπεις πχ κάποιες λεπτές,εμφανίσιμες παντρεμένες με άσχημους,αγύμναστους,καραφλούς κλπ δεν μπορώ να πιστέψω ότι νιώθουν ερωτική έλξη γι'αυτούς.Οκ,για τις γυναίκες δεν είναι κριτήριο η εμφάνιση όπως είναι για μας,αλλά δεν μπορεί να μην είναι και καθόλου.

Οπότε καταλήγω σ'αυτό,ο μεγάλος φόβος πολλών ελλεεινίδων είναι το κέρατο.Δεν μπορούν να διαχειριστούν κάποιον εμφανίσιμο που να τον κοιτάνε άλλες έξω κλπ.Ας έχουμε έναν κακομοίρη εμφανισιακά που δεν τον κοιτάει καμία να'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ας έχουμε έναν κακομοίρη εμφανισιακά που δεν τον κοιτάει καμία να'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Δέν υπάρχει Ελλεηνίδα,πού νά θέλει άνδρα κακομοίρη εμφανισιακά,ούτε μία!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506
Πάντως βλέποντας κάποια ζευγάρια,νομίζω ότι πολλές ελλεεινίδες είναι στο μότο 'να μη με κερατώνει,παρά να με καυλώνει'

Όταν βλέπεις πχ κάποιες λεπτές,εμφανίσιμες παντρεμένες με άσχημους,αγύμναστους,καραφλούς κλπ δεν μπορώ να πιστέψω ότι νιώθουν ερωτική έλξη γι'αυτούς.Οκ,για τις γυναίκες δεν είναι κριτήριο η εμφάνιση όπως είναι για μας,αλλά δεν μπορεί να μην είναι και καθόλου.

Οπότε καταλήγω σ'αυτό,ο μεγάλος φόβος πολλών ελλεεινίδων είναι το κέρατο.Δεν μπορούν να διαχειριστούν κάποιον εμφανίσιμο που να τον κοιτάνε άλλες έξω κλπ.Ας έχουμε έναν κακομοίρη εμφανισιακά που δεν τον κοιτάει καμία να'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Αν είναι έτσι ρε τύπε ,εσυ γιατί δεν έχεις μια μουναρα τέτοιος κουασιμοδος που είσαι ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δέν υπάρχει Ελλεηνίδα,πού νά θέλει άνδρα κακομοίρη εμφανισιακά,ούτε μία!
καλα εχω δει εγω εξω χερακι χερακι κατι μουνάκια με κατι μπακαλιάρους που εχουν μπράτσο μικροτερο και απο τις γκόμενας

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356

Δεν νιώθουν έλξη για αυτούς.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΙΩΘΟΥΝ.
Για τη γυναίκα η ασφάλεια είναι το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ζητούμενο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεν νιώθουν έλξη για αυτούς.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΙΩΘΟΥΝ.
Για τη γυναίκα η ασφάλεια είναι το ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ζητούμενο.
ασφαλεια και οχι απαραιτητα οικονομικη απλα θέλουν να εχουν εναν εκει σταθερο για σχεση.Και δεν κανουν απαραιτητα και σχέση με αυτον που γουστάρουν φουλ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ενας ωραιος αντρας δε κανει ευκολα σχέση οποτε σου λεει να εχω εκει εναν ωραιο,καθε τρεις και λιγο η να με κερατωνει η να μου τον παρει καμια αλλη,οποτε κατσε εκει με αυτον τον μπακαλιάρο και το πολυ πολυ να τρωω που και που κανα μπουτσο απο τους ωραιους (παραλληλα)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Η ασφάλεια που επιδιώκει μια γυναίκα από έναν σύντροφο - εραστή - προστάτη είναι οικονομική, είναι φυσική, είναι κοινωνική (κύρος) είναι πατρική (ασφάλεια για τα παιδιά της) και κυρίως ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ. Να ξέρει δηλαδή ότι δεν έχει δίπλα της κανένα ψυχάκι που αν του θίξει τον διάτρητο εγωισμό του θα τη βρούνε με τσακισμένα ζυγωματικά (στην καλύτερη).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ενας ωραιος αντρας δε κανει ευκολα σχέση οποτε σου λεει να εχω εκει εναν ωραιο,καθε τρεις και λιγο η να με κερατωνει η να μου τον παρει καμια αλλη,οποτε κατσε εκει με αυτον τον μπακαλιάρο και το πολυ πολυ να τρωω που και που κανα μπουτσο απο τους ωραιους (παραλληλα)
Γράψε το φίλε, να μην το ξεχάσεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.102
Πόντοι
9.297

Πάντα είναι και χρηματοδότης....
Συμφωνώ απολύτως ...κι εγώ τα ίδια βλέπω....αν και συχνά κυκλοφορούν ζευγάρια όπου και τα δύο μέρη είναι μπάζα.
Δύσκολα βλέπουμε ζευγάρια της προκοπής ,να πούμε"μπράβο τα παιδιά"...συχνά είναι η πεντάμορφη και το τέρας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η ασφάλεια που επιδιώκει μια γυναίκα από έναν σύντροφο - εραστή - προστάτη είναι οικονομική, είναι φυσική, είναι κοινωνική (κύρος) είναι πατρική (ασφάλεια για τα παιδιά της) και κυρίως ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ. Να ξέρει δηλαδή ότι δεν έχει δίπλα της κανένα ψυχάκι που αν του θίξει τον διάτρητο εγωισμό του θα τη βρούνε με τσακισμένα ζυγωματικά (στην καλύτερη).

Γράψε το φίλε, να μην το ξεχάσεις.
την οικονομικη ασφάλεια την θελουν οταν αποφασισουν να μπουν σε γάμο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.102
Πόντοι
9.297
Κάνεις λάθος στο τελευταίο...σε μικρές κοινωνίες είναι αφιερωμένες στους μπακαλιάρους ."Πονοψυχες"...:tooth:!

Συμφωνώ στο πρώτο κομμάτι .

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Κάνεις λάθος στο τελευταίο...σε μικρές κοινωνίες είναι αφιερωμένες στους μπακαλιάρους ."Πονοψυχες"...:tooth:!

Συμφωνώ στο πρώτο κομμάτι .
μεχρι που ειναι το πρωτο κομματι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom