Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 91 3,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
1.249
Like
1.599
Πόντοι
216
Κατσε ρε τζιμ,ο μεσος μισθός στην ελλαδα είναι 800 ευρω ,με λιγα λογια ενα 30% των αντρων παίρνουν μεχρι 600 το μήνα, όλοι αυτοί γιατί να πρέπει να είναι εκτος ανταγωνισμού?ποιος νομος το λεει?
Θα μου πεις ο αγραφος νομος των κοριτσιών,αλλα γιατί να σκέφτονται έτσι;εδω π.χ σε χωρες οπως η κουβα κλπ που παιρνουν 50 ευρω το μηνα οι κοπελες δεν κοιτανε τόσο το χρημα ειδικα στο ντειτινγκ.
Απλά εχει γινει πλύση εγκεφάλου του καπιταλισμού
Μα σε βγάζει η αγορά λόγω ακρίβειας εκτός ανταγωνισμού, με 600 δεν βγαίνεις με τίποτα!
Τα 800 είναι μινιμουμ.
Πάντως, λιγο έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν οι μισθοί λόγω πληθωρισμού. Αν μπορέσουν κάποια στιγμή και ελέγξουν τα ενοίκια θα είναι ακόμα καλύτερα.

Τώρα η Κούβα είναι άλλο φίλε, εκεί δεν έχουν ούτε οδοντιάτρους (μπορεί να θερίζει και το aids μαλιστα) και οι περισσότεροι κουβανοί ανεξαρτήτως φύλου κοιτάζουν πώς θα την κάνουν για Μαϊάμι.
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.805
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλη η ουσία κι ότι κι αν λέμε που δίκιο έχουμε όπως έχουν καταντήσει πλέον, είναι να ριχνομαστε με ωραίο ισορροπημένο πλασάρισμα χωρίς φόβο
και άγχος. Μόνο έτσι γαμάς. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι για να τις φορτωνόμαστε πια.
Το μόνο εμπόδιο στην επιτυχία είναι το χεσίδι στο τυχόν άκυρο. Μόλις ο άνδρας ξεπεράσει αυτό, δεν τον σταματάει τίποτα. Μετά είναι θέμα χρόνου
η επιτυχία.
 

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
1.249
Like
1.599
Πόντοι
216
Τα ενοικια δεν συνδέονται με τους μισθους,το ριαλ εστειτ εχει τους δικους του ρυθμούς.
Ηδη λόγω μη νεων κατοικιών και αυξανόμενη ζήτηση σπιτιων οι τιμες ανεβαίνουν, στο Λονδίνο η τιμη του ενοικιου καλυπτει το 60% του βασικου μισθου με λιγα λογια αν δεν συγκατοικησεις δεν βγαίνει.

Τη κουβα την αναφερα ως παράδειγμα ότι οι γκόμενες εκει δεν είναι τοσο φιλοχρηματες οσο εδω.
Πολλοι θα πουν πως υπάρχει πορνεια κλπ ναι ισχύει αλλα στο θέμα dating δεν εχουν απαιτήσεις
Μα ούτε εδώ είναι φιλοχρήματες οι περισσότερες και όσες είναι νορμάλ.
Λόγω γενικότερης οικ. πίεσης στην κοινωνία έχουν κάποιες απαιτήσεις όπως και όλοι οι άντρες θα ήθελαν να έβγαζαν παραπάνω χρήματα για πολλούς λόγους.
Φιλοχρήματες είναι μόνο οι γκολντ ντιγκερς αλλά αυτές είναι λίγες.

Τα ενοίκια δες τα ως προς τους μισθούς, δλδ. αν παίρνω 600 ευρώ τί μπορώ να νοικιάσω αύριο? Με 800 τί? Με 1.800 τί?
Τα ίδια τα ενοίκια ναι, δεν επηρεάζονται απ' τους μισθούς γενικά.
 

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Μηνύματα
233
Like
124
Πόντοι
1
Καλησπερα στη παρεα!!Καινουριος εδω , παλιος stalker που αποφασισα επιτελους να βγω στην στην επιφανεια και να παρω το βάπτισμα του πυρός . Φιλαρακι επειδη εισαι μικρος απο τι καταλαβαινω ηλικιακα και απογοητευμένος συγχρονως θελω να σου πω το εξης. Στη ζωη οι γυναικες και σκουπιδιάρης να εισαι που δεν το υποτιμώ καθολου σαν επαγγελμα θα θελουν να εισαι προϊστάμενος εκει. Με λιγα
Λογια δεν τις ενδιαφερουν απαραιτητα τα χρηματα που βγαζεις αλλα το κύρος και η εξουσία που αποπνέεις . Μην ξεχναμε οι γυναικες απο τη φυση τους μας θελουν κυριαρχους και ειναι υποτακτικες οποτε πρεπει να το δουλεψεις με τον εαυτο σου και να εξελίσσεσαι σαν ανθρωπος και θα δεις οτι θα προσελκυεις τους ανθρωπους που θελεις χωρις πολυ προσπαθεια. Ολα θεμα επιλογών ειναι στη ζωη.
Άμα θέλουν κύρος να πάνε να πνιγουνε,εγώ μια δουλειά θα βρω με έναν μισθό και τέλος,αν αυτές θέλουν προϊσταμένους εγώ θέλω γκόμενα που να έχει πάει με έναν η κανέναν αλλά δε υπάρχει τέτοια γκόμενα.Λες και άμα εγώ ήμουν προϊστάμενος θα πήγαινα με τη καθεμία εύκολη,θα ήθελα μόνο εκείνη που έχει πάει με 1 η κανέναν.
 

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
1.249
Like
1.599
Πόντοι
216
Αν δεν ήταν φιλοχρηματες δεν θα αναζητούσαν την ευκολη πολυτελή ζωή, όλες πανε να πιαστούν με προσον μονο την ομορφια τους.
Λιγες ειναι αυτές που θα καλιεργησουν τον εαυτο τους,οι υπολοιπες σου λενε εγω εχω ομορφιά και πεφτουν ολοι ξεροι.
Με λίγα λογια αν δεν εισαι πανω απο το μεσο εισοδημα σε τρώει η μαρμαγκα αλλιώς θα πρέπει να πεσεις πολλα επίπεδα ουσιαστικά να μπλεξεις με τη πλεμπα.
Λίγες είναι και οι μεν και οι δε. Οι περισσότερες είναι νορμάλ.
Μέσο εισόδημα και πάνω παίρνουν οι περισσότεροι, αυτοί που είναι στο βασικό είναι οι νέοι που ξεκινούν την επαγγ. τους σταδιοδρομία. Όταν είσαι χρόνια σε μια δουλειά, εννοείται ότι βγάζεις πολύ παραπάνω.

Αν βάλουμε τους ανθρώπους σε μια κλίμακα σεξουαλικής αξίας (μιας και οι σχέσεις και το σεξ στις μέρες μας μοιάζει πολύ με την ελεύθερη αγορά), στις γυναίκες την μεγαλύτερη αξία την παρουσιάζουν οι νεότερες και οι ωραιότερες ηλ. 20-30 (λόγω ζήτησης) και στους άντρες οι ωριμότεροι και πιο οικονομικά ανεξάρτητοι ηλ. 30-50 (πάλι λόγω ζήτησης).
Έτσι ένας 25χρονος που μόλις έχει ξεκινήσει βρίσκεται στον πάτο σε σχέση με έναν 40αρη. Έτσι και στις γυναίκες, αυτές ξεκινούν νέες λόγω γονιμότητας και όσο περνούν τα χρόνια η αίγλη τους ξεθωριάζει.
 

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
1.249
Like
1.599
Πόντοι
216
Τωρα για τη σεξουαλική αξια που λες τοτε θα πρέπει ολα τα ζευγαρια οι γαμοι κλπ να εχουν απο 15 με 20 χρονια διαφορα και ο 25ρης για να εχει γκομενα θα πρέπει να περιμένει μεχρι τα 40 να φτιάξει καριέρα.
Δεν γίνονται αυτα τα πράγματα,απλά το ζητούμενο ειναι οτι νεες 25αρες αναζητουν χρημα και αποκατασταση και το βρισκουν περισσότερο σε ευκαταστατους και ας ειναι και μεγαλύτερης ηλικίας.
Αν θες να δεις αυτο που σου λεω πήγαινε σε ιν μαγαζια εστιατόρια στα νοτια προαστια και δες τα ζευγάρια μεταξι τους.
Ξέρεις τί συμβαίνει απλά?
Ένας 40αρης είναι "ψημένος" και έμπειρος, δεν χαμπαριάζει και γενικά είναι πολύ πιο άνετος απέναντι στις γυναίκες σε σχέση με έναν 25αρη. Αυτό είναι που εκπέμπει το "κυρος ή στατους" στις γυναίκες, που κάνει το "κλικ", ότι ο ίδιος ξέρει (αν δεν είναι μαλάκας) να συμπεριφερθεί και να "ηγηθεί".
Τώρα αυτά όλα, συν το όποιο επαγγελματικό στάτους + οικον. ανεξαρτησία προσθέτουν πόντους.
 

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
14.218
Like
18.319
Πόντοι
3.656
Αν ήσουν προϊστάμενος φιλε πάλι θα πήγαινες με γυναίκες οι οποίες εχουν χιλομετρα στη πλατη τους,ολες στην εφηβεία το πρωτοδινουν και μετα βαζε συν καθε σχεση γαμια που εχει πάει.
Δεν είναι οτι δεν πηδιουνται αλλα πηδιουνται επιλεκτικά, ανακυκλωνονται με το 30% των αντρών και το υπόλοιπο 70% δυσανασχετει.
Π.χ ενας άντρας με δουλεια με κύρος λεφτά όνομα εμφάνιση θα πηδήξει πολλές.
Δεν θα κάτσει με μια,θα τις ανακυκλώνει και ολες αυτές μη νομίζεις θα κανουν διπλα του σαν χαζογκομενες τη στιγμη που στο μεσο ελληνα θα το παιζουν ιστορία και ντίβες.

Έχει και πολλούς με δουλειά,κύρος,λεφτά που δε γαμάνε ή τους βρίσκει μαλακοπιτουρες μια καριόλα και τους τυλίγει με γάμο
 

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Μηνύματα
128
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Αυτό που έχω καταλαβεί είναι ότι ο μέσος άνρας θέλει να πάει με πολλές γυναίκες, αλλά οι πολλές γυναίκες δεν θέλουν το μέσο άντρα. Το 20% των αντρών είναι που το θέλουν οι πολλές και το διεκδικούν. Όλοι οι υπόλοιποι παίζουμε για να βρούμε τις λίγες που μπορεί να μας γουστάρουν. Τώρα το ποιος γαμάει μεταβάλλεται με το χρόνο.
Όταν ήμουν και εγώ πιο μικρός έλεγα οι μικρές είναι δύσκολες και ο άντρας μόλις μεγαλώσει θα έχει πέραση. Κούνια που με κούναγε. Πάρτε για παράδειγμα το σχολείο με τις συμμαθήτριες που είχαμε. Λίγο να μιλούσες και να μπορούσες να σταθείς χωρίς να φαίνεσαι περίεργος όλο και με κάποια θα καυλάντιζες. Απλά οι πιο πολλοί ήμαστε ντροπαλοί και δεν μπορούσαμε να το καταλάβουμε. Και λογικό γιατί τι απαιτήσεις να έχει μία 16χρονη και μέχρι και τα 23 έτσι σκέφτονται. Λίγο να γουστάρουν δεν το πολυσκέφτονται. Αλλά ξαναλέω οι περισσότεροι από εμάς απλά φοβόμασταν να μιλήσουμε και όσο δεν μαζεύεις εμπειρία τόσο πιο δύσκολο γίνεται.
Μετά που μεγαλώνουν είναι που αρχίζουν και βάζουν αρκετά στανταρ. Μετά τα 25-26 αρχίζουν και τα βλέπουν αλλιώς. Από εκεί που τις ένοιαζε να βρουν κάποιον με το στυλάκι που μπορεί να ψάχνει η καθεμία για να τον δείχνει δεξιά και αριστερά αρχίζουν πλέον και σκέφτονται τη ζωή τους πιο μακροπρόθεσμα, ειδικά αυτές που θέλουν οικογένεια. Τώρα είναι που πέρα από στυλ και εμφάνιση θα δουν και το οικονομικό του άλλου. Πλέον ο άντρας αποκτά τη διάσταση του παρόχου για αυτές και τα πράγματα δυσκολεύουν ως προς τις απαιτήσεις. Βέβαια δεν θα βρούν όλες τον πρίγκιπά τους και μετά από κάποια χρόνια τα στάνταρ ξανά πέφτουν. Κάπως έτσι πιστεύω λειτουργεί το πράγμα.
 

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Μηνύματα
233
Like
124
Πόντοι
1
Αν ήσουν προϊστάμενος φιλε πάλι θα πήγαινες με γυναίκες οι οποίες εχουν χιλομετρα στη πλατη τους,ολες στην εφηβεία το πρωτοδινουν και μετα βαζε συν καθε σχεση γαμια που εχει πάει.
Δεν είναι οτι δεν πηδιουνται αλλα πηδιουνται επιλεκτικά, ανακυκλωνονται με το 30% των αντρών και το υπόλοιπο 70% δυσανασχετει.
Π.χ ενας άντρας με δουλεια με κύρος λεφτά όνομα εμφάνιση θα πηδήξει πολλές.
Δεν θα κάτσει με μια,θα τις ανακυκλώνει και ολες αυτές μη νομίζεις θα κανουν διπλα του σαν χαζογκομενες τη στιγμη που στο μεσο ελληνα θα το παιζουν ιστορία και ντίβες.
εχεις απολυτο δικιο σε ολα,οντως οι γκομενες εχουν καταντησει πλεον να εχουν χιλιομετρα στη πλατη τους και μια που να εχει παει με κανεναν ή εναν δε βρισκεις καθολου ευκολα.Οντως μια χαρα πηδιουνται αλλα μονο με το 30 τοις εκατο και το 70 τοις εκατο που δε μπορει να αγγιξει γυναικα ειναι σε φαση να λεει μα καλα τοσες γυναικες απο ποιους πηδιουνται?μια χαρα πηδιουνται αλλα απο τους λιγους που εχουν προσοντα χρηματων κλπ.Καλα δε ζηταω και παρθενα αλλα να εχει παει με εναν οχι παραπανω δε ειναι και βαρια απαιτηση αυτο ολο και κατι βρισκεις το αδυνατον ειναι να βρεις παρθενα.Κανεις λαθος μπρο αμα ημουν προισταμενος θα ημπυν πανδυσκολος για σχεση ποτε δε θα πηγαινα με μια που εχει παει με πανω απο 1 αντρα τωρα ξεπετα οκ παω και με τη χειροτερη καριολα σιγα αλλα σχεση κανω μονο με γκομενα που εχει παει το πολυ με εναν οχι παραπανω.Μη νομιζεις δλδ πως μονο αυτες εχουν απαιτησεις να βρουν το προισταμενο εχουμε και εμεις απαιτησεις εγω για σχεση με γυναικα που εχει με πανω απο εναν αντρα δε τη πλησιαζω,να εχει παει με εναν αντρα το πολυ και αυτο με το ζορι που λεμε.
 
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Μηνύματα
2.381
Like
3.710
Πόντοι
456
Αυτό που έχω καταλαβεί είναι ότι ο μέσος άνρας θέλει να πάει με πολλές γυναίκες, αλλά οι πολλές γυναίκες δεν θέλουν το μέσο άντρα. Το 20% των αντρών είναι που το θέλουν οι πολλές και το διεκδικούν. Όλοι οι υπόλοιποι παίζουμε για να βρούμε τις λίγες που μπορεί να μας γουστάρουν. Τώρα το ποιος γαμάει μεταβάλλεται με το χρόνο.
Όταν ήμουν και εγώ πιο μικρός έλεγα οι μικρές είναι δύσκολες και ο άντρας μόλις μεγαλώσει θα έχει πέραση. Κούνια που με κούναγε. Πάρτε για παράδειγμα το σχολείο με τις συμμαθήτριες που είχαμε. Λίγο να μιλούσες και να μπορούσες να σταθείς χωρίς να φαίνεσαι περίεργος όλο και με κάποια θα καυλάντιζες. Απλά οι πιο πολλοί ήμαστε ντροπαλοί και δεν μπορούσαμε να το καταλάβουμε. Και λογικό γιατί τι απαιτήσεις να έχει μία 16χρονη και μέχρι και τα 23 έτσι σκέφτονται. Λίγο να γουστάρουν δεν το πολυσκέφτονται. Αλλά ξαναλέω οι περισσότεροι από εμάς απλά φοβόμασταν να μιλήσουμε και όσο δεν μαζεύεις εμπειρία τόσο πιο δύσκολο γίνεται.
Μετά που μεγαλώνουν είναι που αρχίζουν και βάζουν αρκετά στανταρ. Μετά τα 25-26 αρχίζουν και τα βλέπουν αλλιώς. Από εκεί που τις ένοιαζε να βρουν κάποιον με το στυλάκι που μπορεί να ψάχνει η καθεμία για να τον δείχνει δεξιά και αριστερά αρχίζουν πλέον και σκέφτονται τη ζωή τους πιο μακροπρόθεσμα, ειδικά αυτές που θέλουν οικογένεια. Τώρα είναι που πέρα από στυλ και εμφάνιση θα δουν και το οικονομικό του άλλου. Πλέον ο άντρας αποκτά τη διάσταση του παρόχου για αυτές και τα πράγματα δυσκολεύουν ως προς τις απαιτήσεις. Βέβαια δεν θα βρούν όλες τον πρίγκιπά τους και μετά από κάποια χρόνια τα στάνταρ ξανά πέφτουν. Κάπως έτσι πιστεύω λειτουργεί το πράγμα.
τα πάντα είναι αποτέλεσμα χρημάτων και κοινωνικού κύκλου, σε καμία ηλικία δεν είναι αργά για τον άντρα μέχρι τα 30 αν φτιάξει αυτα τα δυο, μετά είναι το ζορι
 

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Μηνύματα
233
Like
124
Πόντοι
1
Έχει και πολλούς με δουλειά,κύρος,λεφτά που δε γαμάνε ή τους βρίσκει μαλακοπιτουρες μια καριόλα και τους τυλίγει με γάμο
ουτε καν αυτοι που εχουν δουλεια κυρος λεφτα μια χαρα γαμανε.Αυτοι που δε γαμανε ειναι ο απλος κοσμος που ειτε ειναι ανεργος ειτε δε εχει κυρος ειτε δε εχει λεφτα.
 

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Μηνύματα
233
Like
124
Πόντοι
1
Και πως θα το ξερεις σίγουρα ρε φιλε οτι θα εχει παει με ενα μόνο.
Εδω οι περισσοτερες δεν λενε την αλήθεια, πετανε παντα μικρότερο αριθμό συντροφων για να μην της πουν καριολες.
Τα ειχα μπλέξει με μια παλια και μου ειχε πει οτι τα ειχε με 2 μονο πριν απο μενα ,τελος παντων με χωριζει και μετα απο κανα χρόνο πετυχα το ξαδερφο της και πιασαμε τη κουβεντα,και αθελα μου του λεω και εγω ο τριτος σκαρτος?μου λεει ο ξαδερφος της τι τρίτος μου λες?του εξηγώ και μου λεει ασε ρε φιλε και αρχιζα και ονοματίζε τα ονοματα των γκομενων σε μια φαση καποιον εχασε και τα ξαναμετραγε,τελικα με εβγαλε στη σειρα στη θεση 12 και εγω μονιζα οτι ημουν ο τριτος της
εχεις απολυτο δικιο εδω σε ενα καναλι στο γιουτιουμπ τσαι με λεμονι κατι καρακαριολες λεγαν ειχαν παει με 3 χαχα ανεκδοτο οπως καταλαβαινεις.Θα παω πονηρα δλδ θα παω σε κοπελα που βγαζει ματι οτι ειναι σεμνη και οχι καριολα,δε θα παω σε αυτες που ξεκαθαρα θα εχουν γαμηθει με μια ντουζινα.Υπαρχουν κοπελες που φαινονται σεμνες και σοβαρες για σχεση αυτες δυσκολο να λενε ψεματα ο ενας που θα πουν θα ειναι ενας.Δε θα παω στα ξεκωλα ουτε καν στις μετριες δλδ σε αυτες που δε ειναι ουτε ξεκωλα ουτε ομως και σοβαρες θα παω στις καρασοβαρες κοπελες που φαινονται για σπιτι και για σχεση,εγω τετοιες αναζητω και με τετοιες θα κανω μονο σχεση,τωρα αν μιλαμε για ξεπετα παω και με τη χειροτερη καριολα σιγα αλλα σχεση μονο καρασεμνη και καρασοβαρη,θα παω και επιτηδες στις ασχημες ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να λενε αληθεια ξερεις κατι ασχημομουρες που βγαζει ματι οτι δε ειναι αυτο το σεξυ αλλα ειναι σοβαρες και για σπιτι.
 

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
14.218
Like
18.319
Πόντοι
3.656
Αν βάλουμε τους ανθρώπους σε μια κλίμακα σεξουαλικής αξίας (μιας και οι σχέσεις και το σεξ στις μέρες μας μοιάζει πολύ με την ελεύθερη αγορά), στις γυναίκες την μεγαλύτερη αξία την παρουσιάζουν οι νεότερες και οι ωραιότερες ηλ. 20-30 (λόγω ζήτησης) και στους άντρες οι ωριμότεροι και πιο οικονομικά ανεξάρτητοι ηλ. 30-50 (πάλι λόγω ζήτησης).
Έτσι ένας 25χρονος που μόλις έχει ξεκινήσει βρίσκεται στον πάτο σε σχέση με έναν 40αρη. Έτσι και στις γυναίκες, αυτές ξεκινούν νέες λόγω γονιμότητας και όσο περνούν τα χρόνια η αίγλη τους ξεθωριάζει.

Ο 25αρης είναι στον πάτο μόνο γι'αυτές που θέλουν να παντρευτούν.Όπως αντίστοιχα είναι στον πάτο κι ο 40ρης γι'αυτές που θέλουν να γαμηθούν.
 

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Μηνύματα
233
Like
124
Πόντοι
1
Και παλι φίλε, δεν θα μπορείς να ξέρεις, εκτος και αν τυχεις σε παρθένα.
Η αλλιώς να βρεις κονε με φιλες φιλους γνωστους της που εκει μπορει να στο επιβεβαιωσουν αλλα με κόστος να το μάθει αλλα και να γινεις ρόμπα ρωτωντας τέτοια θεματα.
Στανταρ θα σου λεγα οτι μια κακάσχημη θα πηδιεται λιγότερο ,ισως και λιγο νοητικα καθυστερημένη, ειναι οι κατηγοριες οι οποιες δεν πηδιουνται
ακριβως μαν σε τετοιες θα παω σε ασχημομουρες και ξενερωτες χαζουλες που δε ειναι γκομενες της πιατσας αυτες δε γαμιουνται ευκολα ειναι ξινες.
 

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
1.249
Like
1.599
Πόντοι
216
Nαι αλλα το θέμα δεν ειναι τόσο ηλικιακο οσο οικονομικό.
Δεν σημαίνει απαραίτητα 40ρης φτιαγμένος καριερα λεφτα, υπάρχουν 40ιδες που δεν εχουν τίποτα.
Το κυριως θέμα ειναι το οικονομικό, ξέρεις ποσοι φοιτητες παιδια κάποιων γνωστων πλούσιων με λεφτά αλλαζουν τις γκομενες σαν τα πουκάμισα?
Παιζει ρολο Το ιματζ το κύρος το χρήμα, ολα αυτά κανουν τη πλειοψηφια των γυναικων να αρέσκονται σ αυτα.
Ειδικά κοπελες πανω απο τα 20 αρχίζουν και κοιτάνε το χρηματικό, ενω πριν κοιταγαν τον σωματαρα τον μπρατσομενο για να πηδηθουν.το ηλικακο ευρος 20-40 των γυναικων κοιταει χρήμα, πριν τα 20 εμφάνιση μπρατσα μαγκια κλπ απο τα 40 και μετα κοιτανε το χρημα αλλα σε συνδυασμό να τσεπωσουν τεκνό
Αυτές είναι εξαιρέσεις. Δλδ, πόσοι γόνοι υπάρχουν ώστε να ικανοποιήσουν όλες τις γυναίκες ?


Ο 25αρης είναι στον πάτο μόνο γι'αυτές που θέλουν να παντρευτούν.Όπως αντίστοιχα είναι στον πάτο κι ο 40ρης γι'αυτές που θέλουν να γαμηθούν.
Γιατί, αυτές που θέλουν να παντρευτούν δεν θέλουν και να γαμηθούν ??
 

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Μηνύματα
233
Like
124
Πόντοι
1
Και παλι φίλε, δεν θα μπορείς να ξέρεις, εκτος και αν τυχεις σε παρθένα.
Η αλλιώς να βρεις κονε με φιλες φιλους γνωστους της που εκει μπορει να στο επιβεβαιωσουν αλλα με κόστος να το μάθει αλλα και να γινεις ρόμπα ρωτωντας τέτοια θεματα.
Στανταρ θα σου λεγα οτι μια κακάσχημη θα πηδιεται λιγότερο ,ισως και λιγο νοητικα καθυστερημένη, ειναι οι κατηγοριες οι οποιες δεν πηδιουνται
ειχα παει σε μια περσυ της μιλησα στο αγνωστο η οποια ηταν ασχημουλα στη φατσα λεπτη και ξινη σα και τη κατηγορια που αναφερεις της τη επεσα αλλα δε εγινε κατι,δε μου εδωσε ινστα,αυτη συγουρα δε θα ειχε παει ουτε με εναν,οταν πηγα και της μιλησα φανηκε ντροπαλη και γενικα φοβιτσιαρα που της μιλησα στο αγνωστο,τετοιες ψαχνω εγω τι να τις κανω τις γκομενες της πιατσας μακρια απο σχεση τετοιες.
 

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Μηνύματα
233
Like
124
Πόντοι
1
Το κύριο μέλημα τους είναι να παντρευτούν και να γκαστρωθούν
Ρε μάν ποιος τις παντρεύεται αυτές τις καριολες και τις γκαστρωνει?εντάξει η άλλη να είναι από σπίτι να έχει πάει με έναν ή κανέναν να τη παντρευτώ ναι αλλά τώρα σιγα μη παντρευτώ και κάνω παιδί με τη κάθε καριολα που πριν από μενα είχε πηδηχτει με 5 και 10 άντρες και 15 άντρες.Καποιοι μαλακές δε έχουν θέμα και παντρεύονται μια τέτοια καριολα εγώ δε θα το έκανα σε καμία των περιπτώσεων.Μονο ξεπετα με τέτοιες καριολες σχέση γάμο παιδια ΜΟΝΟ με σοβαρή που να έχει πάει το πολύ με έναν ή κανέναν.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom