Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Υπαρχει ολοκληρο υποβραθρο πισω απο ολο αυτο. Θα το ονομαζα μακροχρονιο-σταδιακο χτισιμο ναρκισσισμουεγω παντως θυμαμαι κατι γκομενες του 2000 γεννημενες οταν ηταν 18 χρονων, μου μιλαγαν στο δρομο, μου ελεγαν απο μονες τους παμε καμια βολτα, καποιες τις πακετωνα επειδη ητανε ψιλομπαζα και δεν μου αρεσαν, τωρα ολες αυτες που εγιναν 23 χρονων, εγιναν ολες σκατοντιβες, αν δεν τις χαιρετισω εγω καμια δεν θα μου πει γεια
Ξεκιναει απο μικρη ηλικια και οσο η γυναικα αρχιζει και βγαινει στο κουρμπετι, να βγαινει νυχτα και να τραβαει τα βλεμματα, να δεχεται πεσιματα, να ανοιγει λογαριασμους στα σοσιαλ και να δεχεται λαικς, φολλοου, φρεντ ρικουεστς, εμοτικονς, μηνυματα, κλπ ακουει απο τριγυρω δεκαδες "καλε τι κουκλα που εισαι", "πολυ σου παει το μαλλι", "καλα ε, τα χω παιξει με το νυχι σου", "ουαου, κολλητη φυσαει το τατου σου" κ.ο.κ. (που τα μισα ειναι υποκριτικα αλλα τεσπα) αρχιζει ο ναρκισσισμος και γιγαντωνεται, αλλαζοντας σιγα-σιγα το χαρακτηρα.
Νιωθει πως δεν υπαρχει λογος να ειναι ευγενικη, καλη, κλπ αφου και ξυνη να ειναι παλι τα 500 λαικ θα τα μαζεψει, ισως και παραπανω.
Νιωθει πως μπορει και πρεπει να γινει επιλεκτικη και να αρχιζει να κεσκαρταρει ολον αυτον τον συρφετο που της την πεφτει καθημερινα και που δεν εχει χρονο να ασχοληθει.
Βεβαια το μοτιβο ειναι παντα το ιδιο. Το ξεσκαρταρισμα οδηγει παντα στην αποδοχη των ιδιων αλφα μειλ αντρων που εχουν αποδεχτει και οι υπολοιπες και στην απορριψη ολων των "καλων παιδιων" που εχουν απορριψει και οι υπολοιπες
Οι αλφα μειλ (10-20% των αντρων) δεν προλαβαινουν να γαμανε και το 80% των αντρων ακολουθει αλλους δρομους. Ειτε θα παντρευτει το 6ρι και "θα ησυχασει" ειτε θα μπαινει στο μπου σε νηματα σαν και αυτο, ειτε θα γινει ινσελ και θα ασχολειται με τζιμ, πιωμα, μπαλα, τζογο, δουλεια, σπουδες, ταξιδια, κλπ
Βεβαια ενα ποσοστο των κλασσμενων αντρων θα ειναι παντα εκει να τις κανει λαικ, να τις στελνει πουτσες και να διαιωνιζει αυτον τον φαυλο κυκλο ναρκισσιμου των γυναικων και αγαμιας των αντρων
Βεβαια ο χρονος περναει (τικ-τοκ, τικ-τοκ σαν την εφαρμογη) και μολις περασουν τα 30-35 αρχιζει σταδιακα η αποδομηση του ναρκισσισμου, βλεποντας να ξεπεταγονται νεοτερες και φρεσκοτερες ανταγωνιστριες τους και η αιγλη τους να χανεται μηνα με το μηνα, χρονο με το χρονο
Και καπου εκει τις περιμενει η παρακατω ατομαρα για ενα απολαυστικο μπουγελωμα:
Τελευταία τροποποίηση: