Για να δεις διαφορα μεταξυ Αγγλου - Ελληνα:
Ειχα αγγλακι στη δουλεια 21 χρονων, μου ειπε πως ειχε περασει συνολικα στην Ελλαδα περισσοτερο απο 1 ετος αθροιστικα απο τις καλοκαιρινες διακοπες που ερχονταν απο μικρος με την οικογενεια (1 μηνα φετος, 25 μερες τον επομενο, κλπ)
Στο ερωτημα αν σπουδασε μου ειπε πως οχι, προτιμησε να πεσει με τα μουτρα νωρις στη δουλεια και να ανεξαρτητοποιηθει
Τα ειχε φανερα με ενα ωραιο μουνι που δουλευε και αυτη στην εταιρια, (ωστοσο αργοτερα εκανε πολυ κωλο) αργοτερα τα χαλασαν και τον ειδα με αλλη εξω
Οταν εφυγε απο την εταιρια, χτυπησε μια παρομοια δουλεια που η αγγελια εγραφε 45-60Κ το χρονο (κοιτουσα συχνα αγγελιες και επειδη ηταν μικρη πολη, ειχα συγκρατησει τη συγκεκριμενη στη μνημη) οταν μου ειπε πως πηγε εκει τον ρωτησα αν καταφερε να χτυπησει το ταβανι στα λεφτα που ελεγε η θεση και μου εκανε με χειρονομια πως χτυπησε παραπανω (δηλαδη πανω απο 60Κ)
Στην Ελλαδα σε αυτην την ηλικια οι περισσοτεροι σπουδαζουνε σε καποια σχολη, δεν εχουν ταξιδεψει εκτος Ελλαδα ποτε, δεν εχουν βγαλει ουτε δεκαρα ακομα απο δουλεια, ενω μετα το περας των σπουδων τους περιμενει και στρατιωτικη θητεια
Ο αλλος στα 21 ειχε ξεμπερδεψει απο υποχρεωσεις, εβγαζε 60Κ απο δουλεια, εμενε μονος (σε μονοκατοικια ως συνηθως) και ητανε ετοιμος να κανει 3 παιδια μεχρι τα 25...
Μονη εγνοια που θα πιει, ποια θα πηδηξει, που θα ταξιδεψει, που θα φαει λεφτα
Τεραστιες διαφορες ευκαιριων