Έπρεπε να ανοιχτεί θέμα με περιστατικα μουνοδουλιασης να τα έχουμε ολα μαζεμένα εκεί μέσα.
Εγώ θα θυμηθώ ένα άλλο περιστατικό είχα κανονισει το μακρινό 2011 καλοκαίρι με ένα φίλο να πηγαίναμε εκδρομή μονοήμερη,αυτός εγω η ξαδερφη του με τον γκομενο της και μια φιλη της που τη γούσταρε λεγόμενη Χριστίνα.
Ολα κανονισμενα ο φιλος θα μας έπαιρνε ολους με το αμαξι,εγω απο βραδις ειχα ετοιμαστεί και μου λέει θα πάω να τους πάρω όλους και τελευταίο εσένα να πιάσουμε εθνική κατευθείαν, ωραία του λέω 9 το πρωι θα περιμένω.
Αυτος γούσταρε τη Χριστίνα 8αρα 22 ετων και ο φιλος 24
Παει παίρνει τη ξαδερφη με το αγορι της και πάει να πάρει τη Χριστίνα,ελα όμως που η Χριστίνα ήθελε να πάρει μαζι της μια ξαδερφη της,εκεί ο φίλος αντι να πει όχι γτ το αμαξι δεν χωράει προτίμησε να πάρει τη ξαδέρφη της Χριστίνας και να με παίρνει τηλέφωνο και να μου λεει οτι προέκυψε αυτό και δεν χωραει το αμάξι, ηταν ακριβως 9.05 που με πήρε τηλέφωνο, αρχιζα και τον μπινελίκωνα και μου λέγε πάρε το αμάξι και ακολουθεισε μας.
Τελικά δεν πήγα τον ξεγραψα απο φίλο και έφαγε μετα απο κανα μήνα και χειλοπιτα απο τη Χριστίνα που έμαθα, πούλησε το φιλο του για ένα μουνί που δεν του κάτσε κιόλας.