δεν ξερω αν εισαι ο ιδιος που σου ειχα γραψει σε ενα αλλο προφιλ, αλλα μεχρι τα 25 θεωρεισαι στην ελλαδα νιατο και δεν χρειαζεται να λες εχω δουλεια, απλα λες οτι σπουδαζεις και οι γκομενες δεν σε θεωρουν αποτυχημενο, και να μενεις με τους γονεις σου δεν υπαρχει προβλημα, και μια τριανταρα μεγαλυτερη σου να γνωρισεις δεν θα πει ααααα ειναι 24 ο αλλος δεν εχει δουλεια και σπουδαζει, δεν τον θελω.Αφού στη ηλικία μου είναι εύκολο τοτε εσύ στη ηλικία μου γιατί δε είχες κάνει τίποτα με καμία?για πες,μη νομίζεις πως εχαψα τη δικαιολογία ότι είχες μερικές ευκαιρίες και το έπαιζες δύσκολος,ούτε τότε είχες ούτε τώρα.Απλα στο λέω να μη λες ότι στη ηλικία μου είναι εύκολο,άμα ήταν εύκολο θα είχες κάνει κάτι στα 25 σου.
οταν περασεις τα 25 οι αλλες σε βλεπουν διαφορετικα, να πεις οτι σπουδαζεις ακομη θα σε θεωρησουν αχρηστο αιωνιο φοιτητη, αν δεν εχεις δουλεια θα σε πουν αχρηστο τεμπελη
για αυτο εσυ που εισαι 24 ακομη εχεις περισσοτερες ευκαιριες, και στα 30 σου θα ειναι 10 φορες πιο δυσκολο να βρεις γκομενα