Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Έλα ντε αυτοί δε λένε και τίποτα μπαίνω να διαβάσω τι γράφουν και με παίρνει ο ύπνος όλο για το πόσο χάλια είμαστε εμείς οι άντρες λεενε και το τι Καλές που είναι οι ελλεινιδες, σιγά μη γαμανε οι κακομοιροι
Εγώ εσύ και ο Σαντ μαν είμαστε οι καλτ φυγουρες του μπου που το ομορφαίνουμε.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ακόμα και σε αγνώστους τους;
Πέφτουν πιο ευκολα από κύκλο, οι πλούσιες σε καλαμάρια πανόραμα θερμές θέλουν μόνο πλουσιους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ εσύ και ο Σαντ μαν είμαστε οι καλτ φυγουρες του μπου που το ομορφαίνουμε.
Ο Σαντ μαν δε μιλάει πολυ τώρα τελευταία όμως μπορεί να έχει δουλειες

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.519
Πόντοι
8.346
Πέφτουν πιο ευκολα από κύκλο, οι πλούσιες σε καλαμάρια πανόραμα θερμές θέλουν μόνο πλουσιους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Σαντ μαν δε μιλάει πολυ τώρα τελευταία όμως μπορεί να έχει δουλειες
Ίσως προσπαθεί να φτιάξει κύκλο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Η Αθήνα έχει τεράστιες διαφορές από περιοχή σε περιοχή, τα όμορφα και εύκολα μουνια είναι δεξιά της εθνικής οδού όλα αυτά που λες, βόρεια νότια είναι όλες οι ψωναρες, μαα θες μουνια πάνε δυτικά, και Θεσσαλονίκη το ίδιο, δυτικά είναι τα πιο απλά μουνια, ανατολικά όλες οι ψωναρες
Γιωργαρα μας μπερδεψες. Δεξια της εθνικης ανεβαινοντας η κατεβαινοντας; Να ξερουμε που να στριψουμε :think:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656
Δηλαδή η γυφτολα'ι'καντζα με τα σπορτεξ στα Δυτικά
Τύπε .... μόνο στα δυτικά έχει μουνέτα με αντίντας ;;

Έχεις πάει τελευταία κηφισιά , νέα ερυθραία και πέριξ ;;;

Δεν μιλάμε για τη βογκ το 1988 ..... ούτε αυτοκίνηση ίδια χρονιά .....

ούτε καν βίλα μερσέντες το 1999 ...

έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα ....

ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αλλη μια βιντεαρα για πολλα συμπερασματα για τη συγχρονη δυτικη γυναικα :headbaning1:

Άντεξα να δω μόνο τα πρώτα δεύτερα. Πραγματικά αηδίασα με τα σκατά που υπάρχουν στο κεφάλι τους.
Θα πω όμως πράγματα ρε μάγκες που δεν θα αρέσουν. Ειλικρινά τώρα μόνες τους φτάσανε οι γυναίκες σε αυτό το σημείο;
Δεν ευθύνεται καθόλου το μέσο αρσενικό; Απέκτησε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο λένε στο χωριό μου.
Όταν της παρέχεις τα πάντα μόνο και μόνο για να ξεκλειδώσεις μια τρύπα λογικό δεν είναι να θέλει να σε γαμήσει η άλλη;
Δηλαδή 2-3 γενιές πίσω πως κατάφερναν οι πρόγονοι μας να τις έχουν στην θέση τους;
Δεν καταλαβαίνουν οι αρσενικοί ότι είναι συσχετισμοί δυνάμεων; Όσο πιο αδύναμα τα αρσενικά τόσο πιο ισχυρά τα θηλυκά.
Ρε μάγκες μην χαλάτε την πιάτσα για να γαμήσετε κακό στον εαυτό σας και στα παιδιά σας κάνετε. Δώστε ένα 20ε να ηρεμήσετε και μην δίνετε το νεφρό σας σε μια μεταχειρισμένη χυσότρυπα που σας κάνει ότι θέλει.
ΕΛΕΟΣ πια!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Άντεξα να δω μόνο τα πρώτα δεύτερα. Πραγματικά αηδίασα με τα σκατά που υπάρχουν στο κεφάλι τους.
Θα πω όμως πράγματα ρε μάγκες που δεν θα αρέσουν. Ειλικρινά τώρα μόνες τους φτάσανε οι γυναίκες σε αυτό το σημείο;
Δεν ευθύνεται καθόλου το μέσο αρσενικό; Απέκτησε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο λένε στο χωριό μου.
Όταν της παρέχεις τα πάντα μόνο και μόνο για να ξεκλειδώσεις μια τρύπα λογικό δεν είναι να θέλει να σε γαμήσει η άλλη;
Δηλαδή 2-3 γενιές πίσω πως κατάφερναν οι πρόγονοι μας να τις έχουν στην θέση τους;
Δεν καταλαβαίνουν οι αρσενικοί ότι είναι συσχετισμοί δυνάμεων; Όσο πιο αδύναμα τα αρσενικά τόσο πιο ισχυρά τα θηλυκά.
Ρε μάγκες μην χαλάτε την πιάτσα για να γαμήσετε κακό στον εαυτό σας και στα παιδιά σας κάνετε. Δώστε ένα 20ε να ηρεμήσετε και μην δίνετε το νεφρό σας σε μια μεταχειρισμένη χυσότρυπα που σας κάνει ότι θέλει.
ΕΛΕΟΣ πια!
Τυπε πρεπει να το δεις ολο, ειναι μεγαλος θησαυρος αυτο το βιντεο, τοσα διαμαντακια μαζεμενα!
Τα αγαπημενο μου σημειο με διαφορα ειναι το παρακατω (2:07-2:27)

Κορασιδα >100 κιλων, ερωταται:
- Και εσύ τι βαζεις στο τραπεζι της σχεσης;
Και απαντα:
- Τα παντα, τα 2 παιδια μου, τη ζωη μου, την ψυχικη μου υγεια, αν βρεθει καποιος να παρεχει για τα παιδια μου και εγω του δινω τα παντα :headbaning1:

Ελπιζω να μην ειχαμε θανατους απο συνωστισμο ανδρων που ετρεξαν να προλαβουν μετα απο την δηλωση της :headbaning1:

Τελευταία τροποποίηση:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τυπε πρεπει να το δεις ολο, ειναι μεγαλος θησαυρος αυτο το βιντεο, τοσα διαμαντακια μαζεμενα!
Τα αγαπημενο μου σημειο με διαφορα ειναι το παρακατω (2:07-2:22)

Κορασιδα >100 κιλων, ερωταται:
- Και εσύ τι βαζεις στο τραπεζι της σχεσης;
Και απαντα:
- Τα παντα, τα 2 παιδια μου, τη ζωη μου, την ψυχικη μου υγεια, αν βρεθει καποιος να παρεχει για τα παιδια μου και εγω του δινω τα παντα :headbaning1:

Ελπιζω να μην ειχαμε θανατους απο συνωστισμο ανδρων που ετρεξαν να προλαβουν μετα απο την δηλωση της :headbaning1:

ΑΙΣΧΟΣ!!!
Ίσως βγει τελικά και κάτι καλό από την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
Ακραίες καταστάσεις χρειάζονται και ακραίες λύσεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Τύπε .... μόνο στα δυτικά έχει μουνέτα με αντίντας ;;

Έχεις πάει τελευταία κηφισιά , νέα ερυθραία και πέριξ ;;;

Δεν μιλάμε για τη βογκ το 1988 ..... ούτε αυτοκίνηση ίδια χρονιά .....

ούτε καν βίλα μερσέντες το 1999 ...

έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα ....

ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !
Έχω βαρεθεί να βλέπω σπορτεξ με γκόμενες ρε παικτη...αφού να φανταστείς ότι αν κοιτάξω από τον αστράγαλο και κάτω δεν μπορώ να καταλάβω το φύλο διότι και τα αγοράκια έχουν πουστρεψει και κυκλοφορούν με άσπρα σπορτεξ και εκείνες τις γελοίες κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο οι οποίες είναι ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ !Το είδα σε διαφήμιση σούπερ μάρκετ που τις είχε σε προσφορά για μερικές μέρες...ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ κύριοι!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656
Έχω βαρεθεί να βλέπω σπορτεξ με γκόμενες ρε παικτη...αφού να φανταστείς ότι αν κοιτάξω από τον αστράγαλο και κάτω δεν μπορώ να καταλάβω το φύλο διότι και τα αγοράκια έχουν πουστρεψει και κυκλοφορούν με άσπρα σπορτεξ και εκείνες τις γελοίες κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο οι οποίες είναι ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ !Το είδα σε διαφήμιση σούπερ μάρκετ που τις είχε σε προσφορά για μερικές μέρες...ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ κύριοι!

Πλάκα κάνεις ; Και μόνο μικρές ;
40ρες μανάδες .... δεν φοράνε σταν σμιθ ;; έχουν .... 10 ζευγάρια .... με διαφορετικό χρώμα ..... το φόντο στο πίσω μέρος ....

Ενώ πας μια Λάρισσα .... Σαλόνικα .... Σέρρες ..... και βλέπεις γυναικάρες ντυμένες γυναικεία να ουμ !

Μην πω για κυκλάδες .... το άλλο ξέρασμα ..... όλες με το .... πέτσινο ......... σανδάλι του κώλου ..................................

και το πουκάμισο που θυμίζει χίππη του 1970 ..................... ψειριάρη άπλυτο !

μπλιαχ !

για αποτοξίνωση ... πρέπει να πάει κάποιος 3-4 ώρες σε κατάστημα καλλυντικών στο μπλοκ !!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Πλάκα κάνεις ; Και μόνο μικρές ;
40ρες μανάδες .... δεν φοράνε σταν σμιθ ;; έχουν .... 10 ζευγάρια .... με διαφορετικό χρώμα ..... το φόντο στο πίσω μέρος ....

Ενώ πας μια Λάρισσα .... Σαλόνικα .... Σέρρες ..... και βλέπεις γυναικάρες ντυμένες γυναικεία να ουμ !

Μην πω για κυκλάδες .... το άλλο ξέρασμα ..... όλες με το .... πέτσινο ......... σανδάλι του κώλου ..................................

και το πουκάμισο που θυμίζει χίππη του 1970 ..................... ψειριάρη άπλυτο !

μπλιαχ !

για αποτοξίνωση ... πρέπει να πάει κάποιος 3-4 ώρες σε κατάστημα καλλυντικών στο μπλοκ !!!!
Eγω σήμερα έπαθα πλάκα με μια που φορούσε σανδάλι...απλώς επειδή είδα δαχτυλακια οξω και όχι αυτά τα βαρετά σπορτεξ...πτώση επιπέδου...ελπίζω να στρώσει η κατάσταση λίγο αργότερα.
Η δικαιολογία για το σπορτεξ είναι ότι είναι άνετο και απευθύνεται σε πολυασχολες που περπατάνε πολύ...αλλά η έλλειψη θηλυκότητας στο παπούτσι με ξενερώνει απίστευτα...φυσικά δεν μιλάω για παντόφλες...ακόμα και αν είναι με μπιχλιμπιδια είναι πάντα ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656
.φυσικά δεν μιλάω για παντόφλες...ακόμα και αν είναι με μπιχλιμπιδια είναι πάντα ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.
Εδώ ... έχω μια ένσταση .... ψηλές .... leggy .... με μεγάλες πατούσες φυσικά ....

όχι τις πετίτ ... δηλαδή κοντοστούμπες που αρέσουν στους στούμπους που μάθαν και ... γαλλικά ... και μιλάνε για ... πετίτ ...
δεν λένε ότι κομπλάρουν με γυναίκες άνω του 1.55 γιατί οι ίδιοι είναι 1.61 με παπούτσια για κοντούς ....τακουνάτα ....

οι ψηλές λοιπόν .... αν φοράνε παντόφλες .... κολυμβητηρίου ... ΟΧΙ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ....

μέρα βέβαια ,στο πρόχειρο ... και οι παντόφλες σε girly αποχρώσεις ....

μου αρέσουν !

Λέω για κάτι super dry κτλ ...

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Γιωργαρα μας μπερδεψες. Δεξια της εθνικης ανεβαινοντας η κατεβαινοντας; Να ξερουμε που να στριψουμε :think:
Δεξιά όπως ανεβαίνεις κατάλαβες εσύ? Μάλιστα αθα πας δηλαδή στο Χαλάνδρι. Και στη Κηφισιά για να βρεις γκομενες

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Δεξιά όπως ανεβαίνεις κατάλαβες?θα πας δηλαδή στο Χαλάνδρι κι στη Κηφισιά για να βρεις γκομενες

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Eγω σήμερα έπαθα πλάκα με μια που φορούσε σανδάλι...απλώς επειδή είδα δαχτυλακια οξω και όχι αυτά τα βαρετά σπορτεξ...πτώση επιπέδου...ελπίζω να στρώσει η κατάσταση λίγο αργότερα.
Η δικαιολογία για το σπορτεξ είναι ότι είναι άνετο και απευθύνεται σε πολυασχολες που περπατάνε πολύ...αλλά η έλλειψη θηλυκότητας στο παπούτσι με ξενερώνει απίστευτα...φυσικά δεν μιλάω για παντόφλες...ακόμα και αν είναι με μπιχλιμπιδια είναι πάντα ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ.
Εσύ ποια τι ρούχα φοράνε κοιτάς ποιος είσαι ο άγγελος πρατης εγώ κοιτάω στα βυζια

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
εγω παντως γριες δε γαμαω,και ναι,η γυναικα μετα τα 40 γρια ειναι,αμα τα φτιαξω με 40αρα θα το κανω με 2 ορους,να εχει ωραιο σωμα,και δευτερον να με χαρτζιλικωνει γιατι ζω μονο με το κεα100 ευρω κας,100 ευρω καρτα,να ειναι καλα ο τσιπρας που το εκανε,αλλα πλεον δεν φτανουν για τιποτα πλεον,κανονικα αφου ανεβηκαν οι μισθοι,πρεπει να ανεβει και το κεα,αμα ειναι να βρω γρια,πρεπει να με δινει λεφτα,ισοτητα δεν εχουμε,μονο οι ελλεινιδες θα τρωνε λεφτα?
αν στηριζεις τον τσιπροφσκι τι περιμενεις?
Podcast κ να μιλατε για τις ελλεηνιδες?? Θα γίνετε οι Έλληνες Τέιτ
ο Δασκαλος δεν συμμετεχει σε podcast,βγαζει μονο λογους και διαγγελματα:rockon::rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
εγω παντως γριες δε γαμαω,και ναι,η γυναικα μετα τα 40 γρια ειναι,αμα τα φτιαξω με 40αρα θα το κανω με 2 ορους,να εχει ωραιο σωμα,και δευτερον να με χαρτζιλικωνει γιατι ζω μονο με το κεα100 ευρω κας,100 ευρω καρτα,να ειναι καλα ο τσιπρας που το εκανε,αλλα πλεον δεν φτανουν για τιποτα πλεον,κανονικα αφου ανεβηκαν οι μισθοι,πρεπει να ανεβει και το κεα,αμα ειναι να βρω γρια,πρεπει να με δινει λεφτα,ισοτητα δεν εχουμε,μονο οι ελλεινιδες θα τρωνε λεφτα?
:cheesy::cheesy::cheesy::D:
Στείλε βιογραφικό σε καμμία εταιρεία τσοντοπαραγωγης...
και χαρτζηλικι θα βγάλεις ( στην αρχή μπορεί και να δουλεύεις τζάμπα...)και θα τον χώνεις σε "γριές" εμφανίσιμες ...έριξα πολύ γέλιο ,σ' ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom