Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.518
- Πόντοι
- 8.346
Podcast κ να μιλατε για τις ελλεηνιδες?? Θα γίνετε οι Έλληνες ΤέιτΧαχαχχαα είστε μλκες
Podcast κ να μιλατε για τις ελλεηνιδες?? Θα γίνετε οι Έλληνες ΤέιτΧαχαχχαα είστε μλκες
Χαχα έλεος τι ακούω.Στουντιακας γιωργαρας κ σαμπ καντε ένα podcast
Πέρα από τη πλάκα θα βγάλουμε χοντρά λεφτά,λοιπόν σαμπ πρώην Σαντ μαν και γιωργαρα πρώην Έλβις ελάτε να κάνουμε μια ομάδα να μας υποστηρίξουν ολοι οι άντρες Έλληνες και να χεστουμε στο Τάληρο.Podcast κ να μιλατε για τις ελλεηνιδες?? Θα γίνετε οι Έλληνες Τέιτ
Θα γίνουμε σα το λαμπροπουλο,Ράπτη,Πασσά κομικοι αστείοι μόνο που εμείς θα μιλάμε για τις Ελληνίδες μόνο.Podcast κ να μιλατε για τις ελλεηνιδες?? Θα γίνετε οι Έλληνες Τέιτ
πεστα γιατι αμας εχουν τρελανει οτι αθηνα γμαας ευκολα,ενω αθηνα ειανι το πιο δυκσολο μερος για να βρεις γκομενα,την εχουνε δει ολες ντιβες και θελουν πλουσιους και τραπερς
3 Παρασκευαδες θα ειστε. Σκληροι καριοληδεςΘα γίνουμε σα το λαμπροπουλο,Ράπτη,Πασσά κομικοι αστείοι μόνο που εμείς θα μιλάμε για τις Ελληνίδες μόνο.
Χαχαχχα μόνο που δε είμαι τόσο χοντρος όσο αυτοί οι 3 δε ξέρω για τον σαμπ και τον γιωργαρα.3 Παρασκευαδες θα ειστε. Σκληροι καριοληδες
Λεπτομέρειες.Χαχαχχα μόνο που δε είμαι τόσο χοντρος όσο αυτοί οι 3 δε ξέρω για τον σαμπ και τον γιωργαρα.
Στουντιακας γιωργαρας κ σαμπ καντε ένα podcast
Έκανα εγγραφή και συνδρομή από τώρα!Podcast κ να μιλατε για τις ελλεηνιδες?? Θα γίνετε οι Έλληνες Τέιτ
Φιλε κλείσε την ομπρέλα δε βρέχει.Θα γίνουμε σα το λαμπροπουλο,Ράπτη,Πασσά κομικοι αστείοι μόνο που εμείς θα μιλάμε για τις Ελληνίδες μόνο.
Χαχαχαχ εδώ που τα λέμε για κατούρημα είναι,αν δε ειμασταν εγω,ο Σαντ μαν και ο Έλβις δε θα είχε νόημα το μπου.Λεπτομέρειες.
Η προσωπικότητα κ ο μεστός λόγος μετράει. Θα κατουρησετε ολο το φεμινιστικο κινημα
Έλα ρε και εγώ νόμιζα έβρεχε κρίμαΦιλε κλείσε την ομπρέλα δε βρέχει.
Πρώτο καλεσμένο θέλω εκείνη την Αγγελικούλα που άνοιξε νήμα για το woke. Εκείνον παίζει να τον κατουρησετε κ κανονικάΧαχαχαχ εδώ που τα λέμε για κατούρημα είναι,αν δε ειμασταν εγω,ο Σαντ μαν και ο Έλβις δε θα είχε νόημα το μπου.
Οι σκληροπυρηνικοί χυστες του μπου .τις ξεπατωνουν όλες και τις ενεργητικές και τις παθητικές ...αλφα γιωτα στο τελος τυπε, ειναι παθητικη
Η Αθήνα έχει τεράστιες διαφορές από περιοχή σε περιοχή, τα όμορφα και εύκολα μουνια είναι δεξιά της εθνικής οδού όλα αυτά που λες, βόρεια νότια είναι όλες οι ψωναρες, μαα θες μουνια πάνε δυτικά, και Θεσσαλονίκη το ίδιο, δυτικά είναι τα πιο απλά μουνια, ανατολικά όλες οι ψωναρεςΠήγαινε κερατσίνι , πέραμα, μενίδι , άνω λιόσια , ίλιον , αγίους αναργύρους , ασπρόπυργο , σεπόλια .
Φτηνά και σπίτι και μουνέτα.
Αν θες κουλτούρα πήγαινε κανά μεταξουργείο ,πετράλωνα .... θα χτυπάς και ξένα τεμάχια.
Έλα ντε αυτοί δε λένε και τίποτα μπαίνω να διαβάσω τι γράφουν και με παίρνει ο ύπνος όλο για το πόσο χάλια είμαστε εμείς οι άντρες λεενε και το τι Καλές που είναι οι ελλεινιδες, σιγά μη γαμανε οι κακομοιροιΧαχαχαχ εδώ που τα λέμε για κατούρημα είναι,αν δε ειμασταν εγω,ο Σαντ μαν και ο Έλβις δε θα είχε νόημα το μπου.
Δηλαδή η γυφτολα'ι'καντζα με τα σπορτεξ στα Δυτικά θα πέφτει πιο εύκολα από την κυριλέ γκόμενα από Μητροπόλεως και ανατολικότερα ιδίως από την στιγμή που δεν σε ξέρει ούτε καν διαδικτυακα;Η Αθήνα έχει τεράστιες διαφορές από περιοχή σε περιοχή, τα όμορφα και εύκολα μουνια είναι δεξιά της εθνικής οδού όλα αυτά που λες, βόρεια νότια είναι όλες οι ψωναρες, μαα θες μουνια πάνε δυτικά, και Θεσσαλονίκη το ίδιο, δυτικά είναι τα πιο απλά μουνια, ανατολικά όλες οι ψωναρες
Οι λαϊκές πέφτουν πιο ευκολαΔηλαδή η γυφτολα'ι'καντζα με τα σπορτεξ στα Δυτικά θα πέφτει πιο εύκολα από την κυριλέ γκόμενα από Μητροπόλεως και ανατολικότερα ιδίως από την στιγμή που δεν σε ξέρει ούτε καν διαδικτυακα;
Ακόμα και σε αγνώστους τους;Οι λαϊκές πέφτουν πιο ευκολα
Χαχαχχα εντάξει αυτή θα καλέσουμε άντε να το κάνω για σένα.Πρώτο καλεσμένο θέλω εκείνη την Αγγελικούλα που άνοιξε νήμα για το woke. Εκείνον παίζει να τον κατουρησετε κ κανονικά