Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
αλφα γιωτα στο τελος τυπε, ειναι παθητικηεχει δικαιωμα να δωσει εξετασεις,σε δημοκρατια ειμαστε,ιποτιθετε
αλφα γιωτα στο τελος τυπε, ειναι παθητικηεχει δικαιωμα να δωσει εξετασεις,σε δημοκρατια ειμαστε,ιποτιθετε
Μας πριξαν με το φεμινισμό τους και τις μαλακίες τους,το παίζουν ότι είναι ίσες με μας αλλά δε είδα ποτέ καμία να φλερτάρει κάποιον τα περιμένουν όλα από αυτόν,σκατα ισότητα λέγεται αυτό,όπου τις συμφέρει μόνο ισότητα,όσο για τη βία κατά των γυναικών να προσέχουν και λίγο ποιους διαλέγουν για σχέση άμα πηγαίνουν με τους μαλακες λογικό να τη πατάνε,δε τους είπε κανείς να πάνε με το μαλακα μόνες τους πήγαν άρα λογικό και να βιώσουν σκατα συμπεριφορες γιατί ο Μάλακας μαλακισμένα θα φερθεί.Εν τω μεταξύ,είδατε τί θέμα έπεσε σήμερα στην Έκθεση;
Βια κατά των γυναικών και φεμινισμός
Δεν υπάρχει καμια ελπις πλέον αν είσαι άντρας
ολο διαμρτυρετε ο δασκαλος,αλλα με φενετε να κανει καμια προσπαθεια να αλλαξει κατι δεν τον βλεπω,πχ λεει δεν εχει μουνια στο χωριο του,το καταλαβενω,αλλα απο απο την αλλη,γιατι δεν παει θεσσαλονικη,να νοικιασει ενα σπιτακι ευοσμο κορδελιο,που ειναι φτηνα και βρισκεις με 280 ευρω,να φτιαξει κυκλο σιγα σιγα,τι να πουμε και εμεις στην αθηνα που τα ενοικια ειναι πανακριβα,αθηνα γαμας πολυ πιο δυσκολα απο οτι στην σαλονικη,αθηνα ολες πλουσιους θελουνεΜα και εσύ είχες μερικές ευκαιρίες και δε τις προχωρήσες?όλο βλακείες κανείς,αν ήσουν εύκολος και δε κοίταξες μόνο τις μοντέλες τώρα μπορεί να είχες όχι μόνο σχέση αλλά να έχεις παντρευτεί κιόλας.
Θεσσαλονίκη και Αθήνα είναι ότι πιο δύσκολο να γαμησεις γιατί είναι ντίβες οι γκόμενες επειδή είναι πρωτευουσιανες και το παίζουν μπλαζε φάση επαρχία όπως Αγρίνιο ή Πελοπόννησο είναι πιο εύκολο να βρεις νορμάλ κοπελες βλαχουλες.ολο διαμρτυρετε ο δασκαλος,αλλα με φενετε να κανει καμια προσπαθεια να αλλαξει κατι δεν τον βλεπω,πχ λεει δεν εχει μουνια στο χωριο του,το καταλαβενω,αλλα απο απο την αλλη,γιατι δεν παει θεσσαλονικη,να νοικιασει ενα σπιτακι ευοσμο κορδελιο,που ειναι φτηνα και βρισκεις με 280 ευρω,να φτιαξει κυκλο σιγα σιγα,τι να πουμε και εμεις στην αθηνα που τα ενοικια ειναι πανακριβα,αθηνα γαμας πολυ πιο δυσκολα απο οτι στην σαλονικη,αθηνα ολες πλουσιους θελουνε
πεστα γιατι αμας εχουν τρελανει οτι αθηνα γμαας ευκολα,ενω αθηνα ειανι το πιο δυκσολο μερος για να βρεις γκομενα,την εχουνε δει ολες ντιβες και θελουν πλουσιους και τραπερςΘεσσαλονίκη και Αθήνα είναι ότι πιο δύσκολο να γαμησεις γιατί είναι ντίβες οι γκόμενες επειδή είναι πρωτευουσιανες και το παίζουν μπλαζε φάση επαρχία όπως Αγρίνιο ή Πελοπόννησο είναι πιο εύκολο να βρεις νορμάλ κοπελες βλαχουλες.
Ξέχασες εκτός των τραπερς τον Αργυρό ή τον Αλεξάνδρου οι πιο πολλές στιλ αργύρου θέλουν και Αλεξάνδρου τους τραπερς τους θέλουν μόνο κάτι άχρηστες ανήλικες ή κάτι γύφτισσες 20ρες.πεστα γιατι αμας εχουν τρελανει οτι αθηνα γμαας ευκολα,ενω αθηνα ειανι το πιο δυκσολο μερος για να βρεις γκομενα,την εχουνε δει ολες ντιβες και θελουν πλουσιους και τραπερς
εγω βλεπω οι 16χρονεςμεχρι τα 19,γουσταρουν κατι γυφτους με φαρδια μπλουζακια που μοιαζουν με τραπερς,μετα τα 21,θελουν στυλ αργυρος με πορτοφολι χοντρο,αλλα να ειναι απο τη παρεας τους,τον θελουν να ειανι φιλος του ξαδελφου τους κτλΞέχασες εκτός των τραπερς τον Αργυρό ή τον Αλεξάνδρου οι πιο πολλές στιλ αργύρου θέλουν και Αλεξάνδρου τους τραπερς τους θέλουν μόνο κάτι άχρηστες ανήλικες ή κάτι γύφτισσες 20ρες.
Ακριβώς αυτό που λέω εγώ πάνω λες μόλις τώρα.εγω βλεπω οι 16χρονεςμεχρι τα 19,γουσταρουν κατι γυφτους με φαρδια μπλουζακια που μοιαζουν με τραπερς,μετα τα 21,θελουν στυλ αργυρος με πορτοφολι χοντρο,αλλα να ειναι απο τη παρεας τους,τον θελουν να ειανι φιλος του ξαδελφου τους κτλ
Με δυο πι από το άλογο ( ίππος )βγαίνει τύπε.εχει δικαιωμα να δωσει εξετασεις,σε δημοκρατια ειμαστε,ιποτιθετε
Ναι ρε τύπε ούτε μια δε μας έχει βιάσει στο δρόμο να σου κατεβάσει το φερμουάρ να σε αρχίσει στα τσιμπουκια μου θέλουν και ισότητα οι χαμουρεςΜας πριξαν με το φεμινισμό τους και τις μαλακίες τους,το παίζουν ότι είναι ίσες με μας αλλά δε είδα ποτέ καμία να φλερτάρει κάποιον τα περιμένουν όλα από αυτόν,σκατα ισότητα λέγεται αυτό,όπου τις συμφέρει μόνο ισότητα,όσο για τη βία κατά των γυναικών να προσέχουν και λίγο ποιους διαλέγουν για σχέση άμα πηγαίνουν με τους μαλακες λογικό να τη πατάνε,δε τους είπε κανείς να πάνε με το μαλακα μόνες τους πήγαν άρα λογικό και να βιώσουν σκατα συμπεριφορες γιατί ο Μάλακας μαλακισμένα θα φερθεί.
Δε είπα αυτό αλλά πχ όπως οι άντρες πάνε και μιλάνε σε γκόμενες άγνωστες και λένε Κούκλα είσαι μωρό μου να το κάνουν και οι γκόμενες αυτό κούκλος είσαι μωρό μου,αυτό λέγεται ισότητα.Οχι όπου μας συμφέρει ισότητα.Ναι ρε τύπε ούτε μια δε μας έχει βιάσει στο δρόμο να σου κατεβάσει το φερμουάρ να σε αρχίσει στα τσιμπουκια μου θέλουν και ισότητα οι χαμουρες
Κι αυτό για ποιο λόγο σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα; Σκέψου ποσο ναυάγιο είσαι που μέχρι κι αυτός βρήκε γυναίκα.Πάντως οι γυναίκες δεν σταματάνε να μας εκπλήσουν με την ανωμαλία που τις δέρνει
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει εδώ,αλλά θυμηθείτε απ'τα σχολικά σας χρόνια,το πιο χαζό και καθυστερημένο που ξέρατε,που όλοι τον πειράζαν,που ο σβέρκος του ήταν συνέχεια κόκκινος απ'τις φάπες που έτρωγε,που αν ποτέ σας έλεγαν ότι αυτός ο τύπος θα'χει γκόμενα...θα πέφτατε κάτω απ'τα γέλια
Γυρνούσα χθες το απόγευμα σπίτι μου και βλέπω ένα γκομενάκι καστανο,αδύνατο,με κωλαράκι κάτσε καλά,μαζί μ'έναν μπυρόκοιλο και με αραίωση.Γυρνάει αυτός τη φάτσα του σε μια φάση...και μένω μαλάκας.Ρε,ο 'τάδε' είναι;
Δεν ξέρω τι να πω,λέμε λέμε λέμε,οι γκόμενες θέλουν το ένα,θέλουν το άλλο,βλέπεις ωραίους να είναι μπακούρια και να τους απορρίπτουν μπάζα, μετά βλέπεις κάτι τέτοια,και το μόνο που σου'ρχεται στο μυαλό είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος να λέει...τί έγινε ρε παιδια;
Για τον ίδιο λόγο που η κατσίκα δεν κάθεται στον τράγο η προβατίνα στο κριάρι η αγελάδα στο ταύρο θες να συνεχίσω και με το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο;Δε είπα αυτό αλλά πχ όπως οι άντρες πάνε και μιλάνε σε γκόμενες άγνωστες και λένε Κούκλα είσαι μωρό μου να το κάνουν και οι γκόμενες αυτό κούκλος είσαι μωρό μου,αυτό λέγεται ισότητα.Οχι όπου μας συμφέρει ισότητα.
Τι μου βάζεις ζώα ρε φίλε?δλδ έχεις και εσύ αυτά τα στερεότυπα του παππού μου?ότι ο άντρας πάντα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα?2023 έχουμε όχι 1960,ξυπνά και εσύ που πιστεύεις αυτά ακόμα και οι Ελληνίδες που θέλουν ισότητα φεμινισμό όπου τις συμφέρει μόνο.Για τον ίδιο λόγο που η κατσίκα δεν κάθεται στον τράγο η προβατίνα στο κριάρι η αγελάδα στο ταύρο θες να συνεχίσω και με το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο;
Επειδή εσυ δεν κουβαλάς τίποτα μέσα στο όσχεο σου περιμένεις η γυναίκα να έρθει να στην πέσει; Άμα άκουγες τον παππού σου θα του είχες κάνει τώρα κανένα δισέγγονο.Τι μου βάζεις ζώα ρε φίλε?δλδ έχεις και εσύ αυτά τα στερεότυπα του παππού μου?ότι ο άντρας πάντα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα?2023 έχουμε όχι 1960,ξυπνά και εσύ που πιστεύεις αυτά ακόμα και οι Ελληνίδες που θέλουν ισότητα φεμινισμό όπου τις συμφέρει μόνο.
Για stand up comedy είναι το τρίο στουντζεςΣτουντιακας γιωργαρας κ σαμπ καντε ένα podcast
Το ίδιο είναι. Θα χεστουν στο ταληροΓια stand up comedy είναι το τρίο στουντζες
Χαχαχχαα είστε μλκεςΓια stand up comedy είναι το τρίο στουντζες
Όχι και δε κουβαλάω τίποτα που κάθε μέρα καβλωμενος είμαι,μη λες προσβλητικά τώρα αλλά δε γουστάρω να κάνω το βήμα και να φάω Χ μη ξεχνάς πλέον σε είναι ευγενικες οι Ελληνίδες αν τις φλερτάρεις λόγω της γυναικοκρατιας και του φεμινισμού.Για κάτσε λίγο ρε φίλε αν θέλουν ισότητα να κάνουν και αυτές το βήμα ανετα όπως το κάνουν οι αντρες,ισότητα δε θέλουν?όχι όπου συμφέρει ισότητα.Επειδή εσυ δεν κουβαλάς τίποτα μέσα στο όσχεο σου περιμένεις η γυναίκα να έρθει να στην πέσει; Άμα άκουγες τον παππού σου θα του είχες κάνει τώρα κανένα δισέγγονο.