Εξαρτάται την αναλογία εισοδημάτων/περιουσίας.
30άρα για να γουστάρει 40ρη , πρέπει ....
-ή να έχει 5πλάσια περιουσία από αυτή
-ή αυτή να μην έχει τίποτε από περιουσία και από εισόδημα να είναι μέχρι το βασικό βαριά
-ή αυτός να έχει 3πλάσιο εισόδημα από αυτή ... και κάποια περιουσία ...........
Αν είναι στα ίδια με αυτή ή λίγο παραπάνω .... είναι ανύπαρκτος ...........
αν θεωρήσουμε ότι ο άνδρας μέχρι τα 25 ειναι σχεδον έφηβο παιδί.... βγάλτε στη συνέχεια πόσο χρονών ειναι η φρεσκαδουρα...πότε είσαι ώριμος ...πότε έμπειρος και πότε μεγάλος!
Δλδ θες να μου πεις οτι μια 30αρα δεν θα κανει κατι σοβαρο με εναν 40αρη; Δεν το πιστευω.., ειδικα αν ειναι επιτυχημενος ο αντρας.., και δεν μιλαω για προικοθυρα, μιλαω για κανονικη , σωστη γυναικα που προφανως θελει ενα καλο μελλον για εκεινη και το παιδι της..
εδω να κανουμε μια υποσημειωση :
αλλο γαμος -αλλο σχεση-αλλο ξεπετες!
α) ο telly εχει πεσει μεσα! μια τριτοξαδερφη μου businesswoman(βρηκε μαγαζι ετοιμο απο γονεις ,αλλα κατορθωσε να φτιαξει αλυσιδα που παει πολυ καλα Θεσσαλονικη και Αθηνα) παντρευτηκε τυπο 13 χρονια μεγαλυτερο σχετικα προσφατα,αυτη ηταν 29 και αυτος 42 με μεγάλη περιουσια.. οικογενειακώς! μιλαμε για τυπο σε ροζ συννεφακι,με πόλο μπλουζάκια,πράο,γενικα σταρχιδιστή, αλλα οχι κοπανο. φουλ καλοζωισμένος και απ οτι καταλαβα παιζουν πολλα εισοδηματα απο ακινητα ,χωρις να ξερω τη βασικη του απασχοληση(αν εχει δηλαδη). ξερω ομως οτι στανταρ ειναι απο δυνατό τζακι. λιγο πριν παντρευτει μια μακροχρονια σχεση του τελικα χωρισε,γνωρισε την ξα μου και εντος ενος χρονου παντρευτηκαν (εχοντας μεινει εγκυος η αλλη)
θεωρω απιθανο μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα να δεθηκαν,σιγουρα ηταν μια κοινωνικη συμβαση με μπολικη λαμογιά μεσα,οι γονεις της δικης μου(επειδη γνωριζω καλα τη νοοτροπια τους) ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην σκάναραν τα οικονομικα του τυπου,γι αυτο εσπευσαν να επιταχυνθει το συνοικεσιο!αν συνυπολογισουμε το γεγονος πως και οι δυο ηταν σε οριακη ηλικια για γαμο(29 το γυναιο,42 ο ανηρ),το γλυκο ηρθε κι ...εδεσε! η ξα μου ψιλομπαζο,οχι τιποτα ιδιαιτερο εμφανισιακα,αλλα μεσα στη γυναικεια μοδα της περιποιησης-του social φεμινισμου-της χειραφετησης και λοιπών αρχιδιων,με καλα κονε στον κυκλο της γυναικειας επιχειρηματικοτητας.
β) o αντρας μεχρι να πεθανει ειναι εφηβος
αν και για μενα η καλυτερη περιοδος αρχιζει μετα τα 26 και οσο αντεξει
γ) ο 40αρης μια χαρα μπορει να χτυπαει οχι μονο μία ,αλλα δέκα 30αρες φιλε μου! απλως για γαμο δυσκολα κατα τη γνωμη μου θα παει το πραγμα,ουτε ο 40αρης νομιζω πως θα ηθελε να παντρευτει σημερα μια 30αρα
εξαιρουνται οι περιπτωσεις που ανεφερε ο telly. τα τελευταια χρονια με την απομυθοποιηση του γαμου ως θεσμου νομιζω πως οι μεγαλυτεροι αρκουνται στις ξεπετες με μικροτερες,οπως και το αντιστροφο. αρκετες μεγαλυτερες γαμιουνται πιο ευκολα απο μικροτερους(αν πεφτει και χαρτζιλικι,τοτε μιλαμε για το..ιδεατό!)